Sziasztok!
Na gyorsan írnék pár sort.
Először is ha nem esik az eső, mi holnap készülünk a Cs-S-be.
Lívia!
Igen, nekem sem kellene engednem mindig a tévénézést, ha átjövünk a nagyszobába. Sajnos az első Katának a dvd piszkálás, már várja, hogy elinduljon a mese. Nagyon sok időt tud elüldögélni a relax fotelben és nézi a mesét.
Timi nem babázik? Vagy a plüss állatok a menők nála?
Rozika!
Nem bánnám, ha műszaki zseni lenne
, mindketten műszaki végzettségűek vagyunk, lehet, hogy örökölt vmit?
Zsanett!
Na igen, ezért próbáljuk megörökíteni a pillanatokat, mert a kisbaba kor nem tér vissza. Fotózni is szoktam, de most van pár dolog amit videózni szeretnék. Pl. a csip csip csókát mutatja Kata, közben le, fel mozog a keze ahogy kell és mondja, hogy csszi cccszi, nagyon édes.
Szerinted mennyi most a terhesrendelés a Pazárnál, gondolom 6e, nem? Tavaly volt 4500, de idén 6e-t kért tőlem is a rákszűrésre. (csak érdeklődöm, nem aktuális a dolog
)
Lola!
Nálatok mi a gond anyóssal?
Ági!
Ez a Varga szerintem egyre szemtelenebb…Sógornőmnek is tizezren felül kért a terhesrendelésen, Uh-gal együtt, ami elvileg ingyenes a kórházban, de ő maga akarta a rendelőben csinálni, a pénzért gondolom. Szimpatikus pasi amúgy, bizti rendes és azt hallottam nagyon alaposan Uh-oz. Nekem ő volt a császárnál bent a Pazár mellett
Erika!
Huu, jobbulást Vikinek! Régebben is volt ilyen nem kakilós időszaka? Szegényke, tényleg nyomjad neki a sárgabarackot.
Jobbulást a betegeknek!
Katának szeretnék Karácsonyra vmi sátor bunkert, mert mindig magára teszi a takarót és alatta ül. Kikában lehet kapni hercegnő sátort, vmi 7-8ezer forint, de én vmi unisexesebbet szeretnék, hátha lesz testvérke, kisfiú. Itt Tatabányán nem tudjátok hol lehet ilyesmi dolgokat venni?
Neten ezt találtam, itt a cirkuszos házikó, alagúttal tetszik.
http://vega-impex.addel.hu/search.php?P ... xt=s%E1tor
Rólunk kicsit: Szopi van reggel, este, vmikor éjjel. De vmikor éjjel csak vizet adok neki, vagy cumi be és alszik tovább. Eléggé kibírható az ejjeli egy kelés 2 vagy 4felé. Kajcsikkal jól állunk, étvágya kiváló Katának. 2 napja is megevett egy üveg sütőtök sertésmájjal és még utána az én krumplistésztám is kellett neki, kézzel ette, élvezte. Szerencse nem nagyon disznólkodik, nem nagyon kell takarítani.
Tápszert nem issza meg, így zabpehelyhez keverem, így megeszi.
Napirend: szopi, tejpép, ebéd, gyümi, tejpép. Ha gyümit kap tízóraira, akkor uzsira joghurt, túrórudi. Sütőtököt sütve imádja, ma is azt evett.
Ja, Kata még nem lépeget egyedül, nem engedi ha segítünk, egyedül akar mindent. 4kézlábból feláll, tapsikol és nézi a tévét Nem is tudom mikor veszünk cipőt. Most harisnyanacit, meg 2 vastag zoknit adok rá, meg jól betakarom, ha megyünk sétálni, de szerintem vmi azért csak kellene a lábára.
Kata ilyen elmélyülten nézi a Jégkorszakot:
Edit