Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is! Zalánt Isten éltesse sokáig! Igazi baba, aki szétkeni a tortát! De nagyon édi! :D :P

Aztán egy kicsit mesélek anyósról és a jóképességű sógórnőmről! Legalább kiírom magamból!:
Tán másfél hónapja volt, hogy anyóséknak említettük, hogy talán már az Ákit is el kéne vinni hétvégén, ne mindíg csak a másik három unoka élvezze a mamázást, hanem ő is. Erre anyós azt mondta, hogy neki négy gyerek nagyon sok, nagyon elfárad. Hetekik agyaltam, hogy le3gyen a dolg megoldva, már a párom is azóvátette anyjánk, aztán végül is elvitte a kicsit is, de úgy, hogy mind a négyen ott voltak! Kifáradt, kipurcant nap végére! Azt mondta, a következő hétvégén (azaz az elmúlt hosszú hétvégé) ne vigyem a fiúkat, mert sok neki a négy. Nem vittem Viszont ő kérte őket hétfőn, mondom jó. Mikor meghallottam a tel.-ben, hogy ott lesz a másik kettő is, nem általtam megjegyezni, hogy miért fárasztja magát, miért nem elégek most csak a mi fiaink? Erre lemondta uncsitesóékat és vérbefagyott szemekkel nézett rám! (Mintha nem ő panaszkodott volna, és én nem jót akarnék nekik!). A lényeg: Uncsitesóék akarva, akaratlan elsétáltak a ház elött, látták, hogy enyémek ott vannak a mamaánál, övéket meg lemondta a mama. NAgy botrány lett, sógórnőm felfújta az arcát, a gyerekek sírtak egymásért, a végén mindenki megsértődött mindenkire! Felhívtam jóképességű sógórnőmet, hátha betudom táplálni abba helyhiányos kis agyába, hogy miattam mondta le a mama az ő fiait, mert hogy ne legyen néggyel, mert fárasztó, magamnak sem kívánnám, és különben is az ő két fia tegnap előtt egész nap a mamánál volt.Erre jóképességű, agycsökevényes sógórnőm felhúzta az orrát, hogy én utálom a fiait! Szerintetek? Egyáltalán nem erről szólt a történet, csak arról, hogy két hatvan éves ember hosszútávon nem fog tudni elbírni négy eleven fiúval, akkor sem ha aranyosak, bár pont az ő fia az, aki olyan csúnyán beszél mimdemkivel. hogy bicska nyílil a zsebemben! Tényleg én vagyok nam teljesen gömbölyű a történetben?

Bocs hogy ezzel traktállak benneteket, de muszély volt kiírni!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Először is! Zalánt Isten éltesse sokáig! Igazi baba, aki szétkeni a tortát! De nagyon édi! :D :P

Aztán egy kicsit mesélek anyósról és a jóképességű sógórnőmről! Legalább kiírom magamból!:
Tán másfél hónapja volt, hogy anyóséknak említettük, hogy talán már az Ákit is el kéne vinni hétvégén, ne mindíg csak a másik három unoka élvezze a mamázást, hanem ő is. Erre anyós azt mondta, hogy neki négy gyerek nagyon sok, nagyon elfárad. Hetekik agyaltam, hogy le3gyen a dolg megoldva, már a párom is azóvátette anyjánk, aztán végül is elvitte a kicsit is, de úgy, hogy mind a négyen ott voltak! Kifáradt, kipurcant nap végére! Azt mondta, a következő hétvégén (azaz az elmúlt hosszú hétvégé) ne vigyem a fiúkat, mert sok neki a négy. Nem vittem Viszont ő kérte őket hétfőn, mondom jó. Mikor meghallottam a tel.-ben, hogy ott lesz a másik kettő is, nem általtam megjegyezni, hogy miért fárasztja magát, miért nem elégek most csak a mi fiaink? Erre lemondta uncsitesóékat és vérbefagyott szemekkel nézett rám! (Mintha nem ő panaszkodott volna, és én nem jót akarnék nekik!). A lényeg: Uncsitesóék akarva, akaratlan elsétáltak a ház elött, látták, hogy enyémek ott vannak a mamaánál, övéket meg lemondta a mama. NAgy botrány lett, sógórnőm felfújta az arcát, a gyerekek sírtak egymásért, a végén mindenki megsértődött mindenkire! Felhívtam jóképességű sógórnőmet, hátha betudom táplálni abba helyhiányos kis agyába, hogy miattam mondta le a mama az ő fiait, mert hogy ne legyen néggyel, mert fárasztó, magamnak sem kívánnám, és különben is az ő két fia tegnap előtt egész nap a mamánál volt.Erre jóképességű, agycsökevényes sógórnőm felhúzta az orrát, hogy én utálom a fiait! Szerintetek? Egyáltalán nem erről szólt a történet, csak arról, hogy két hatvan éves ember hosszútávon nem fog tudni elbírni négy eleven fiúval, akkor sem ha aranyosak, bár pont az ő fia az, aki olyan csúnyán beszél mimdemkivel. hogy bicska nyílil a zsebemben! Tényleg én vagyok nam teljesen gömbölyű a történetben?

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

KépKép
Kép
siprozi

Ajaj! Ennyire azért nem akartam! Bocsi de nagyon dilis a net! Én meg nyomtan mindent!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok Mindenki!

Cirmike!
Őszínte részvétemet fejezem ki én is Apukád miatt! Még több erőt és kitartást kívánva a további napokra Nektek!

Lívia!
KÉpeket nem hoztál Prágáról? Hol szálltatok meg, mivel mentetek-erről nem is írtál, olyan kíváncsi vagyok. Kipihentétek magatokat?
Timi bölcsis lett, remélem jó véleményed lesz azért a kezdeti negatívumok után. Mikor mész vissza melózni, még idén?

Rozi!
Háááát nem tudom, nálunk is vannak hasonló gondok (bátyáméknál 3 lány, Nálunk meg Soma) és Anyukám (ha Apu nincs otthon) még a 3 nagyot sem vállaja, pedig ő még nem 60 éves. Mondjuk még egyedül a 2 nagyot se, egyetlenegyszer vitték el a 2 nagyot (4,5 és 5 évesek) Állatkertbe de Anyu+Apu együtt (idén nyáron, először!). Anyu egyedül max egy fél napra a 3-at (még egy 2,5 éves), de ottalvósan nem.
Mondjuk sógornőmmel mi sem preferáljuk a dolgot, mert együtt megőrülnek a lurkók és abszolút nem fogadnak szót! Meg hát igazán még nem is volt rá szükség. Mostanában már mondja anyu, hogy engedjük ott aludni mind a 3-at éjszakára... talán-talán a 4 napos ünnepben most kipróbáljuk...
Amúgy nálatok feltétlen ott kell lennie az unokáknak anyóséknál? Értem ez alatt, hogy a sógornődéknek és nektek is program van, vagy csak úgy hobbiból?
Mert akkor egyeztesseten a férjed a tesójával (ha jól értem, így sógornőd Neked is...) hogy melyik nap melyik családi rész lesz ott.
Azért ez a megsértődés mindenki-mindenkire tényleg elég kellemetlen lehet, ennyit nem ér meg a dolog.
A gyerekeknek meg nem kell feltétlenül tudni, hogy most ott alszanak az un.tesók és akkor nincs hiszti sem....
Én így látom.

Mi jól vagyunk, Soma állandóan betűket ír, kiírja a teljes nevét, számokat olvassa önállóan 10-ig, (ez nem dicsekvés, számomra is elég meglepő) egyedül tud telefonálni (vonalason) anyuékhoz (ő tárcsáz is). Imádja a népi táncot, dzsúdot az oviban.
Egyik nap pedig nagyon sírt,mikor apja ment éjszakára dolgozni, hogy akkor most mi (anya-apa) hogy bújunk össze?Ha nem bújunk össze, akkor neki sosem lesz kistestvére! :shock: :oops: :cry: No comment!

lola77

Egy kis pontosítás:
Rozi a férjed húga/nővére -így sógornőd? Na, mert nekem a bátyám felesége,így. Szóval nem Neked is...

Lívi!
Kocsival voltatok Prágában?

Zsanka!
Utólag én is puszilom Mátét szülinapja alkalmából!

Vicus!
Zalán milyen nagy lett, őt is Isten éltesse! A szív alakú torta honnan származik, milyen ízű volt?

Az OBI-val szemben a fenyőbútoros, Dankó ügyv. iroda utcájában van egy modellbolt, vannak Thomasos cuccok (pénztárca, karóra, csörgőóra, hátizsák, tornazsák, gyurma... stb.) Mondjuk jóval drágább, mint máshol. A sima vonatok 2200-ért (máshol 1.700) Csak hátha valaki ilyesmit akar!
Soma ma ki is kunyizott egy Harold helikoptert az apjától! :evil:

lola77

Sziasztok

Isten éltesse Zalánt.Milyen nagy lett már ő is.

Rozi
Én neked adok igazat.Szerintem tök normálisan látod a dolgokat,dehát az Anyós az Anyós.Ők sosem fognak nekünk igazat adni.Ha valami gáz van én azt vettem észre hogy mindig mi húzzuk a rövidebbet.Ez lehet ilyen Murphy törvény.

Lola
Kocsival voltunk Prágába a barátainkkal.A száálást mindenkinek tudom ajánlani,én elégedett voltam vele. Pláne úgy hogy már alig akadt egy két hely,mert tel voltak nagyon mindenhol. Kb 15 perc sétára voltunk az óvárostól.Pihenni nemigen pihentünk mert annyi látnivaló van ott,hogy 2 hét nem lenne elég. Rengeteg magyar volt kint. Árak hasonlóak mint nálunk.
Melózni kb olyan februárban kezdek majd.Addig tart ki a felhalmozott szabim. Reméljük hamar belerázódunk mindketten. Bár hétfőnként gázos lesz ,ajd mert ügye a hivatal 5-ig van,és legkésőbb 5-ig el kell hozni a böliből a gyerkőcöt. Lesz madj feladatuk a nagyszülőknek. :)

Mára mentem jó éjt mindenkinek.
Üdv LÍvia

Kép
slivia

Kép Brno,székesegyház Kép Prága Károly híd Kép Lőportoronyról a prágai vár és egy dóm Kép Prága :)) Kép Prágai vár közelebbről Kép Drezda

Kép
slivia

Ez nagyon csak a töredéke a képeknek.Rengeteg készült :D

Kép
slivia

Lola!
Anyóstörténet. Jól mondod együtt megőrülnek a lurkók, de ezt nem tudod elmagyarázni a sógórnőmnek ( Aki amúgy a férjem bátlyának a feleslege). :shock:
És hogy feltétlen ott kell-e lenni a köcöknek? Sajnos anyós erőszakos, mint a piaci légy, mondván hogy ő már úgysem fogja őket sokáig látni, és ha kamaszok lesznek, akkor meg már a fiúk úgysem fognak hozzá menni hétvégente, így most teljes jogot formál mind a négyre (ill. eddig csak 3-ra, mostmár 4-re). Tehát nincs progink, sőt jó is lenne ha itthon lenne néha hétvégéna Csabi, de mikor nem az anyós stoppolja le, akkor, akkor anyuhoz viszem őket, mert ő meg jó ha 1 hóvan 1-szer látja őket! :shock: :? A sógórnőmmel képtelenség ezt megbeszélni, mindent maga felé irányít, és személyes támadásnak vél, azt hiszi mondom, hogy én nem akarom, hogy a négy köc találkozzon, az fel sem merül benne, hogy az öregek így nemsokáig bírják! :cry: Képtelenség vele beszélni! NAgyon buta! :oops: ( Bár ne verjen mega Jóisten, hogy így minősítem! :? )
És méf egy dolog, én is úgy gondoltam, hogy nem kell feltétlen tudni a sógórnőméknek, hogy ott vannak az enyémek, de látod most is mi volt, direkt arra sétált az övéivel, hogy lássa, mi a pálya, és persze, hogy látta, hogy a fiaim a mama kertjében játszanak! Érted már? ZSákutca!
(A legszebb a történetben, hogy a sógórnőmnek akkor volt szülinapja, kérdem tőle, mehetünk-e másnap köszönteni, visszahív, hogy beteg a nagyfia, és hát holnap is beteg lesz, ne menjünk! Akkor miért verte ki a balhét a kapuban? Miért akarta odavinni a fiát az egészségesek közé? Nmem értem!)
MOst kedden elviszi a mama mind a négyet, én meg úgy gondolom, behunyom a szemem, ha valakinek nem jó, akkor majd szól, én már egy szót sem!

Soma: Nagyon kis ügyes, egyszer össze kéne hozni Csabámmal, szerintem tök ellennének! Sajna Csabi nem hajlandó néptáncolni, és sportolni, egyedül az íjászat vonnza, pedig jó a mozgása, úgyhogy dupla gartula Somához! Nincs ról Dzsúdós kép? Tök érdekelne! :lol:

Lívií! Kösz a bizttást!
Örülök, hogy jó volt Prágában, szuperek a képek! Kicsit irigyellek is! :wink:
MIlyen hivatalban fogsz dolgozni? Bölizés hogy megy nálatok?

KépKép
Kép
siprozi

Rozi!

Még dzsúdós kép nincs, egyenlőre nem is "bírkóznak", csak futkároznak, ügyességi játékokat játszanak (tűz-víz-levegő...) , szóval inkább olyan erőnléti dolgok vannak. Jól kipirulva jönnek ki a tornataremből a gyerekek, szóval jól megdolgoztatják őket azért! Szerintem félév felé fogják csak a dzsúdó alapjait elkezdeni!

Anyóstéma: pont fordítva értettem, hogy a Te lurkóidnak nem kell tudni, ha a sógornődéi vannak épp a Mamánál. Persze ehhez egyeztetni kéne Anyóssal, sógornőddel. De így nehéz,ha nem kompromisszumkész a sógornőd, Anyós meg erőszakos!
Mindenesetre nem semmi Anyósod is, hogy"bevállalja" a 4-et önhatalmúlag és nem kényszerből több napra. Ő amúgy már nem dolgozik?
Sógornőd: fantasztikus akkor, hogy még annyi esze sem volt,hogy vagy ne a betegséget hazudja, vagy ha tényleg beteg volt, akkor pont nem a Mamánál lett volna a helye, ahol ott vannak a másik lurkók is! Felelősség az van! No comment!

Na megyek sütöm a fasírtot!

lola77

Sziasztok!

Cirmike,
fogadd őszinte részvétünket az édesapád miatt! Nagyon sajnáljuk, és most már tényleg muszály valami jónak történnie!

Rozi,
hát kacifántos az ügy :). Lehet, hogy le kellene ülnötök mindannyiótoknak beosztani a nagymamát. Azért kemény 4 gyerek. Akkor nekem jó fej anyósom van? Van olyan hogy nekem ad igazat, nem is ritkán. Akkor lekopogom!! :) :)

Évi,
látom a Soma nagyon ráált a kistesóra! Olyan aranyos ahogy elmesélted, hogy neki így nem lesz tesója! :) Azt tudom hogy lassan szeretnétek, de már élesben megy?
Ügyes, hogy már ír :).

Erika,
mizu veletek? Régen jelentkeztél!

Ja a táblázatot majd felteszem mihamarabb, már kész van, csak mindig elfelejtem, most meg nincs időm.

na mentem én is befejezem a főzést - olyan marha éhes vagyok már - lassan hazaérnek a fiúk.
sziasztok

Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Cirmike
fogadd őszinte részvétünket Apukád miatt!!!!!!!
Jó,hogy Réka már jobban van!
Kitartást nektek!!!!!!!!!!!Most már csak jobb jöhet!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lívia
akkor nektek is megkezdődik a bölcsis élet.......Vanesszával fog Timi egy csoportba járni?Melyik csoportba,jele mi lesz?
Sok sikert a beszoktatáshoz!
Gyönyörű helyen voltatok!!!!!!!!!Gondolom,még visszamentek majd oda valamikor :wink:
Fakopánycnak változott az érdeklődési címe és a honlapja is megújult,sokkal jobb lett :P
www.fakopancs.com

Vicus
isten éltesse Zalánt!!!!!!!!!!!!!Bocs,hogy így megkésve... :oops: :roll:
Nagyon édes a képeken!!!!!!!!!Hogy elrepült az idő.......
Köszi mégegyszer nektek a tányéros segítséget!!!!!!!!!!

Rozi
ez az anyóstéma nem semmi,sógornődről nem is beszélve :?

Csajok!
íme egy oldal ahol érdemes a témára szavazni:
www.szabadvasarnap.hu

Pár kép a napokból rólunk:
Kép Kép Kép Kép Kép

Betegeknek gyógyulást!
Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Még két oldal amit a figyelmetekbe ajánlanék:

http://www.auditandaudio.hu/mese/mesekonyvek.html

http://diafilm.hu/vetitogepek

Jó éjt:ERika
mivel mi mind a 2 oldalról rendelnénk,hátha más is kedvet kap hozzá,csatlakozhat :wink: :P

cseriviola

Sziasztok!

Cirmike!
Mi is őszinte részvétet kívánunk az apukád miatt :(

Lívi!
Nagyon irigy vagyok Prága miatt főleg hogy még a képeket is láttam :D Ja meg voltunk benn szombaton az okmányba és pont Te jutottál eszembe hogy mikor megyünk legközelebb már Te is ott leszel. Legalább lesz már ott újra ismerős :DD

Erika!
A mesekönyvek érdekelnek 2 mindenképp, de még megbeszélem :) lehet hogy több.

Mi jól vagyunk, semmi különös nem történik velünk :)
Puszi mindenkinek.
Angi

Kép
Kép
gangi

Cirmike!

Őszinte részvétem!

Kép
angika

Sziasztok!

Cirmike!
Őszinte részvétünk ,apukád miatt... :cry:

Gangi!
Most nézem már a 30.hétben vagy,huha mindjárt itt is az idő :lol:

Livi!
Nagyon jók a képek,na Ti is kipróbáltátok milyen Timi nélkül. :wink: Gondolom nektek is hiányzott nagyon.Timi szépen eszik már egyedül?Dorka mostanában nagyon ellustult,1-2 kanállal eszik egyedül azt adja a kanalat hogy adjam neki én...Viszont már csak alvásra kap pelust,na meg amikor leviszem,bár lennt is mindig szól,hogy pisi,de mire levetkőztetem,meg minden a veséje miatt nem kockáztatok,majd tavasszal...Ti hogy álltok?Bölibe lesz pelusa?Majdnem csak a szülinapján kezdi el a bölit ,ugye?

Erika!
Viki jól van már?Virágnak nem jön még a kistesója? :wink:

Vicus!
nagyon Boldog szülinapot Zalánnak!!!Jöhetnél gyakrabban is!!!

Lola!
Nem semmi Soma ahogy vágja a dolgokat kistesó terén :D ,édi lehetett ahogy közölte veled.

Rozi!
Na sógornődre inkább nem írok semmit....Nálatok is zajlik az élet látom :roll: Most hogy jön a hideg nem lehet kinnt lenni a kertben ,tehát úgy nem tud leskelődni sógornőd,hogy mikor ki van az anyósodnál.Szerncsére mi tök jól kijövünk a sógornőmmel,Dec-ben jönnek haza 1 hóra már nagyon várom őket :lol: Lehet végre újra babázni,náluk 8-án lesz 3 hós a kisfiuk :lol: .Meg anyuval is tök jól kijön,majdnem minden nap msn-ünk 3-ban :)
Vizsont anyósom annál sügérebb...Dorkának szülinapjára papagájt vett :roll: ,ugye tudni kéne neki hogy a papagáj egy csomó betegséget terjeszt.Na most vett egyet egy beteg gyereknek...Mondtam a férjemnek ide nem merje hozni!Szerencsére Balázs is úgy gondolja a dolgokat,ahogy én...A másik meg tudja hogy baj van az epémmel(epekő),erre 3 hete voltunk utóljára ,és mit főz jó zsíros gulyáslevest+rakottkrumplit.Na egyiket semehetem,ebédre mentünk ugye,de meg sem kérdezte hog yakkor ennék e valami mást?Vagy mondta volna ha éhes vagyok akkor csináljak szendvicset,nem 3 órát lehettünk ott de egy árva szót nem szólt hozzám!Dorkát viszont olyan szinten kisajátitja magának,hogy hogy ha jön hozzám a Dorka akkor egyből elcsalja tőlem :twisted: .2-kor mondtam a Balázsnak hogy már nagyon éhes vagyok menjünkmár haza,de még akkor sem kapcsolt anyós.Na azóta fel sem hívott minket meg sem kérdezte mi van az unokájával...Amikor meg ott vagyunk eljátsza hog yígy imádja úgy imádja a Dorkát.Hát sztem ez a legundorítobb,legkétszínűbb dolog...
Na huhh ez kijött belőlem ,bocsi :oops:

Amúgy 15-én műtenek ,tessék mindnekinek drukkolni nekem :)
Egy bilizős kép a nagylányról :lol:
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági
múltkor kérdezted,csak még nem válaszoltam neked,szemöldököm és a szempillám ki volt tartós festékkel festve,kozmetikusnál voltam anno a múltkori babaklub előtt :lol:
nagyon édi Dorka ebben a szemüvegben :lol:
Köszi,Viki elvileg meggyógyúlt,bár nemrég lámpáztam meg a torkát megint,fájlalta :evil:
remélem,hogy nem lesz megint beteg!
Mondjuk ma reggel a bölcsiben nem volt fűtés :evil: :roll:

Gangi
rendben,majd még megbeszéljük könyv rendeléssel kapcsolatban a részleteket :wink:

Puszi mindenkinek,sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Sziasztok!
Erika megnéztem a diafilmes oldalt, nagyon jó....... csak az a bökkenő, hogy minimum 20 filmet lehet megrendelni, annyi meg ugy azért nem kell, vagyis kéne csak nincs rá fedezetem 810/db-jáért. Ti illetve más nem akar rendelni? mondjuk karira? :wink: :lol:

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Én is a diafilm miatt írok. Rozi megelőztél!!! :) Nekünk is kellene, de én is láttam a 20db/rendelést. Viszont a viszonteladói listában benne van a dózsakerti 55.sz játékbolt. Ugye ez a sétálóutcában van? Mert akkor ott lehet hogy egyszerűbb lenne venni.
De ha összejön a 20db akkor benne vagyok, hátha olcsóbb.

csak ennyi, mert lassan megyek szülőire.
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Igen a diafilmes oldalon 810/db,10 db-tól házhoz szállítják.
Dózsakertben a sport és játékboltban 900 ft/db ugyanazok:)
Így szerintem marad,hogy mi is inkább megvesszük itt helyben,

Sziasztok,rohanok Vikiért:)

Erika

cseriviola

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntést. :D
A szív torta gesztenye krémmel volt töltve és mivel a marcipánt nem szeretjük,így fehér csokival volt bevonva és Szőlősön csináltattuk a Jeneiben.
Sajna nem nagyon van időm túl sűrűn benézni,de néha olvaslak titeket.
Zalán már magától megy és hol magát töri össze,hol a bútorokat. :cry:
És iszonyat rámolós.
Van vagy volt még egy ilyen betyár a földön? :D :evil:

További szép napot mindenkinek.
Üdv:Vicus
Kép

vicus79

Sziasztok!

Vicus! Nyugi Ákom is rámolós, legalábbis Csabi hoz képest az! :) A mai napig is, ha nem ülök mellé játszani, akkor ő lepakol mindent, persze kezdve azzal, ami legalább 20 db-ból áll. DE azért nem panaszkodom, mert ha talál magának érdekeset, akkor azzal meg eljátszik szépen egyedül. Én megpróbáltam mindent feljebb rakni, és amit elért ott nam hagytam olyan sokmindent. Épp 3-4 napja szelektáltuk ki a párommal a játékaikat, amikor nem voltak itthon a fiúk és fél zsák törött használhatatlan szemét lett, majdnem egy zsák meg ment a nygacsaládosokhoz, hátha kell ott valakinek! :P
Szerintem mérhetetlenül sok játékuk van a mai gyerekeknek, és tudom, hogy ebben mi is ludasak vagyunk!
PL.: a párom annó karácsonyra egy szánkót kapott 8-10 évesen. Szeintetek mit szólna egy mai gyerek egy szánkóhoz karácsonyra? Igyekszem úgy nevelni, hogy nálunk annak is örüljenek, de nem tudom felvenni a mamákkal a harcot!
Főleg anyukám olyen, ha megjön a téli prémium, akkor tuti hogy legalább 3-4 féle ajándékot ad karácsonyra. MOst ezzel mit kezdjek! Idény nyomatékosan közöltem mindenkivel, egy játék, és egy könyv legyen az ajándék! MAjd megírom ünnepek után mi lessz a kérésemből! :? :wink: :cry:

ZSanka! Mi volt szülőin?

Ági!
Anyós sügér :D :D :D :D :D :D :oops: :oops: :oops: ( NO comment, neked is van kereszted látom!
:wink: )
Viszont a papagájban igazatok van, de el kell mondjam, a papagájért miníg is oda voltam, Most mi van vele? HOl van a madár? NEm adjátok el? :oops: :P Ilyenkor karácsony elött nem győzön jelezni hogy én annyir szeretnék majd egyet, de snki nem vesz soha! :oops: :lol: :lol: :cry: SZóval, lehet hogy vevő lnnék a madárra!

Léptem dolgozni!

KépKép
Kép
siprozi

Ági!

Sógornőd az anyósától jópárezer km-re lakik, azért ezt ne feledd! Lehet ha ilyen messze lakna a tied, Te is jobb viszonyban lennél! :lol: Kérdezdd meg sógornődet, nincs-e a közelükben kiadó lakás? :wink: :!:
Egyébként lehet hogy amit Dorkával csinál, az a Te irántad érzett "érzelmei" miatt van, hogy csakazértis az unokát ajnározza, érted!?
Ebéd: egyszer u.így jártam, anyós rántott gombára hívott minket ebédre (na jó én nem nem ehetek, mint most Te, hanem nem szeretem, nem eszem meg, de tudta). Így én rizst+tartárt kaptam! Szar érzés lehetett... nemcsak az éhség miatt. Miért nem rendeltél magadnak pizzát, vagy gyrost, v. akkor sem kapcsolt volna??? :D :roll:

Vicus!
Rámolás:lesz ez mégy így se, ne aggódj! Látom Ti is bokáig jártok néha a szobában a játékokban!2 éves kora előtt nem is nagyon érti meg, hogy miért nem lehet mindent lepakolni. Nálunk is volt viráglerántás, asztalterítővel 1 éves korban. Anyós szerint: mert elkényeztetjük! :!: No comment!

Rozi!
Újév után el kell rakni fele ajándékot, amit kaptak, vagy a régieket, később elővenni!Nálunk a férjem nem bír a játékvásárlásban, szerintem most éli ki 2. gyerekkorát! (Mert valljuk be, nem is voltak olyan klassz játékok annó.)

Most ennyi. Ma csak 2-ig vagyok és 4 nap szünet, pihi.

lola77

Lola!
Teljesen igazad van, olyannyira, hogy nem csak a nagycsaládosoknak küldtünk a múltkor, hanem a szeretett, de a bőség zavarában elfeledett, nem használt játékokat bedobozoltuk, fel a gardróbszekrény tetejére, és majd szándékaim szerint valamikor nyáron előveszek nekik belőle egy párat!
Úgyis mindkettő decemberben született, karácsony, mikulás, szülinap torlódik 3 hétben, így nyáron is legalább lesz egy kisebb "meglepi"!

KépKép
Kép
siprozi

Ja, és még egy!
Tök jó hogy ilyen játékmán a párod! :wink:

Képzeld, a Quelle játékkatalógusát böngésztem, és azt láttam, hogy ma már olyan játékok vannak.......................! Pl.: miniatürben betudod rendezni a játékbaba szobáját, kiságy szekrény, babakocsi, hordozó, kenguró, autósülés, stb...., de olyan minőségben, amit én a saját fiaimnak nem tudtam soha megadni! Aztán meg van minden: Konyhapult fullosan, bolt szintén fullosan, a ketchupos üvegtől elkezdve a kenyérig. Mikoró, tea-kávéfőző, porszívó, mosógép és még sok egyébb más, amikkel épp azon gondolkodtam, hogy ha megvennél mindent, akkor egy ovisszobát fullra berendeznél! Ez egyfelől tök jó, én is csöpögök a lányos játékok felett mikor lapozom a katalógust, de másfelől eszembe jut, hogy hol marad a fantázia, a kreativitás, ha mindent a gyerek elé teszünk készen, műanyagon, esetleg fából! Én még emlékszem, hogy annó sógyurmából csináltam kajaféléket ahhoz, hogy boltosat tudjak játszani! :? Csak ezért félek ezektől a szupi játékoktól!

Na vissza a szakdogához, mert nem lesz kész! :wink: :oops: :D

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Rozi!
Tök igazad van,hogy már mindent meg lehet venni,és nincs az hogy mi csináljuk meg...Én is emlékszem arra,hogy mamámmal mennyit babáztunk,kötött babaruhákat,tesommal együtt barkácsoltunk...stb...
Hogy állsz a szakdogáddal?Sok van még?Mikorra kell leadni?
Ja a papagáj anyósnál van még,ha nem nyírta ki :) ,ide nem jön,és százszor inkább kutyás vagyok,de ha eladó lesz akkor gondolok rád.Ede a neve,kicsi sárga színű állítólag.

Lola!
Oké hogy van egy óceán köztük ,de elötte egy házban laktak eléggé sok évig,és ott is tök jól kijött anyuval,meg apuval.Sőt ha hazajönnek akkor is egy faluban fognak lakni,tehát köztük tényleg jó a kapcsolat.Ha én laknék ilyen messze anyóstól,akkor semm msn-k vele,tuti.Hogy Tatabányán lakunk ez is neki köszönhető,ez eléggé messze van tőle...
A pizza rendelés jó ötlet,látod utólag jutnak eszébe az embernek a jó dolgok :wink: (bár legutóbb attól is begörcsöltem),de értem a lényeget.Azzal teljesen tisztába vagyok hogy miattam viselkedik így anyós a Dorkával,amit írtál az tökre igaz...Amikor nyáron elmentünk a férjemmel Horvátba,na azóta ilyen kisajátitós,mert megakarja mutatni hogy ő is ért a gyerekekhez,..És ugye nem nála hagytuk Dorkát,hanem anyunkál.Amúgy sztem tök gáz lehet neki,mert ő ugye fiut akart,minen áron,már a nevét is tudta...Erre kapott egy lány unokát aki ráadásul kiköpött én :lol: :wink:

Vicus!
Hu nagyon kis gengszter kinézete van Zalánnak :lol: ,Dorka olyan egy- másfél évesen pakolt ki a szekrényből,de törni szerencsére nem tört,és már a pakolásról is leszokott...

Erika!
Értem,akkor is szép szemöldök íved van :oops: ,én szenvedek az enyémmel mindig,mert soha nem egyformára szedem ki,a kozmetikus csaj meg elment...

Képzeljétek,tegnap voltam nődokinál,csinált rákszűrést,meg uh-ot,hát amikor mondta hogy mennyi lesz,majdnem lefordultam a székről,15000ft.Kicsit sokallom,mi lesz ha terhes leszek,rámegy a gatyám is.Minden nődoki ilyen drága?
Na a másik,ma voltam vesegondin Dorkával,ki kellett töltetni egy papírt hogy ő tartósan beteg és az emelt családit kapjuk.9-30 körül értünk oda,és 12 kor végeztem.Hozzáteszem nem kellett vizsgálni semmi,csak két sort kellett kitölteni.Dorka a végére jogosan tiszta hiszti volt,amúgy is beteg..Délben megkérdem ugyan mennyit kell még várnom?Azt még az asziszetnsnek állt feljebb,hogy mit akarok,amúgy is későn jöttem és meg kell várnom még vége nem lesz a rendelésnek és utánna tölti ki csak a dokinő a papírt.,Mondom két sort nemtud gyorsba írni...?,na erre rámvágta az ajtót :twisted: ,felhívtam keresztanyám(ő ott volt főnővér)sajna már nyugdíjas.Na erre ő felhívta őket,és érdekes módon rá 1 percre megkaptam a papírt,és még ott jópofizott az asziszetnsnő,hogy hát miért nem mondtam ki vagyok és kinek...Nem is ismertem ezt az aszisztenst,akkor minek mondjam,meg én nem nagyon szeretem azokat akik soron kívűl bemennek,de ezek után élni fogok vele :evil: .

Na megint hosszúra sikerültem :oops: megyek is
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Remélem,hogy mindenkinek jól telik a hosszú hétvége,én sajnos dolgozom pénteken és vasárnap is :?
Ma voltunk kint a temetőben estefelé,Vikinek tetszettek a gyertyák,mécsesek és lelkesen segített ezek elrendezésében :D
Sajnos megint beteg,köhög,hurutos,náthás :( részben a bölcsi miatt,mivel hétfőn kedden nem volt fűtés,hideg radiátorok várták a gyerkeket reggel,hétfőn Viki keze csupa hideg volt mikor jöttünk haza,pedig jól fel volt öltöztetve :cry:

Diafilmet,fajátékot akkor nem szertene senki más csak aki e-mailben jelezte?/Reni,Lívia,Csanita/
Megnéztem a dkerti játékboltban a diafilmeket,hát nincs valmai nagy választék.......

Auchan szórólapon elég jó játékvásár lesz,láttátok? :lol:

Tegnap vettem porcelán festéket,hibás tányérjainkat kijavítottam,remélem,hogy így már tartós lesz!
Akinek esetleg majd problémája lesz,szívesen kijavítom a tényárja hibáit,bár ne legyen rá szükség!!!!!!!!
Nálunk a fekete kontúr okozott több galibát :?

Vicus
Zalán igazi kis huncut kópé a fiókos képen :wink: :P

Ági
ha érdekel az én kozmetikusomnak a dkerti spar mögött van az üzlete,de a szuperinfóban szokta magát hírdetni,Zizi kozmetika néven.
Jézusom!!!!!!!!!15000 volt a nődokis vizsgálat??????????
Akkor mennyi most egy szülés?????
Nekem majd decemberben kell mennem nődokihoz,de előtte bankot rabolok :lol: :lol: :lol:

Pár napokban készült kép Vikiről:
olvas a drágám:P
Kép
Hercegnőnk alváshoz készülődik :wink:
Kép

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Ági! Nem tudom kihez jársz , de nem szívbajos az biztos. Én a Rókaihoz járok, aki szerintem nagyon jó doki. Nála a rákszűrés 7000ft volt augusztusban, a szülés meg 60eft. Ő osztály vezető főorvos Komáromban. Mindennap külön bejött és megkérdezte, hogy vagyok.Zsófikám besárgult és nem engedtek haza az 5 napon csak a 8 napon. Minden reggel bejött a gyerekdoki előtt és elmondta, hogy milyen a véreredménye, amikor rosszabodott megnyugtatott, hogy jobb lesz! Nagyon rendes doki!!!

Egyébként szerencsére nagyon jól vagyunk! Zsófi már 8kg és 66 cm. Pár nap és forogni is tud. Már nagyon kicsi hiányzik neki. Nem tudja a kezét benyomni a hasa alá. Nagyon jó kilány, sokat mosolyog, jol szopizik és éjjel alszik. reggel 7 után kel.
Dóri is jól van, bár most " fogta fel", hogy már nem csak Ő van. Ha a Zsocit puszilom, odahajol, hogy neki is csináljam. Este a fürdetésnél őt is meg kell tornáztatnom.
De szerintem nagyon szerencsés vagyok!!!!!
Na megyek mert fáradt vagyok!!
Jó éjt!

Kép

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!
Ági!
Nődoki! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Fújjjjjjjjjjjjj! Gusztustalan! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Bár az enyém sem volt 2 fillérde ez nagyon sok! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a Benya tök jó, és ezek szerint "olcsó" is, nekem 6000Ft -ért csinálta a rákszűrést! ÉS lelkiismeretes és precíz! :roll:
HA kell telefonszám írj! Nála a szülésért sem kell fizetni! :P

Amúgy szakdogával valamikor tavasszal kell elkészülni, jövő hétvégén utazom szegedre, kierül eddig mit írtam jól-rosszul! A legrosszabb, hogy jönnek az ünnepek, és nekem jön a Redbullos vizsgaidőszak is! :x
Kinn voltunk a temetőben, valami oknál fogva Ákos tök fel lett dobva tőle, talán a sok szép mécses! De szép volt, és kell ilyen az biztos! :)

Erika!
Nektek jobbulást továbbra is, édesek a képek! :P :D
Én nem kérek diafilmet sem és fajátékot sem!
Viszont az Auchan katalógust láttam én is, hát nem voltam tőle elájulva, csupa olyannal van tele mint tavaly! Tavaly felmentünk anyukámmal, és csak jártam a sorok között, mert minden olyan gagyinak tűnt nekem! A mostani újságból egy dolog tetszik csak, eyg kalapácsos, fa játék, jukas kockákat és idomokat lehet összeállítani különböző alakzattá! NA az legalább fantáziadús! DE pl egyszer vettek anyuék fennt egy kalózhajót, és mondanom sem kell, hogy egy hét múlva már töredezett darabokra! Szerintem be kéne tiltani az ilyen ócska játékokat, hányszor láttam már a fiaim szomorú arcát, hogy eltört a játékuk egy hét után......... :roll: :? :oops:

Léptem! Szépséges nem túl hideg napokat!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok

Erika nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntést igy utólag is.
sajnos nem nagyon tudok mostanában olvasni,irni meg aztán főképp nem nagyon.

Már nem ott dolgozom,sikerült állást kapnom egy vagyonvédelmi-biztonságtechnikai cégnél Tatabányán,irodai munka fél-8tól 1fél4 ig dolgozom és suliba is járok a TIT-be kereskedő-vállakozói tanfolyamra,a cég beiskolázott.
Gyerekek miatt nagyon jó az időbeosztás,de a főnök?!
azt inkább hagyjuk.....

már egy hónapja ott vagyok,meglátjuk meddig bírom,lehet én vagyok túl érzékeny de utálom ha semmiségekért üvöltenek az emberrel.
nem tudom kihogy viseli az ilyet én nem túl jól

most nincs otthon netünk,volt egy hónapig (próbahonap)de nem jött be nagyon igy visszamondtuk.most a Weganetet szeretnénk bevezettetni majd meglátjuk mi lesz belőle.

Igen Hanna már sulis,nagyon szeret járni és nagyon jól megy neki csak eléggé szétszórt,nem figyel oda a dolgaira.már nem is tudom miből hányszor vettem neki ujat.jó persze nem nagy dolgokból ceruza,radfir,faragó.ecset stb.de ha sokszor kell akkor az már elég gáz.

nekem kéne Erika Diafilm 3db,majd megirom a cimét pontosan,már ha összejön annyi.

most megyek,mert öcsém csak 5 percre engedett ide

sziasztok

Rita
lrita

Sziasztok!

Nagyon pang a topikunk,mindenki elutazott? :lol:
Kinek hogy telt a hosszú hétvégéje?

Nekünk elég változatosan,Viki megint beteg lett,visszaesett a köhögésben,náthában részben a hideg bölcsinek köszönhető :evil:
Csüt-ön éjjel,nagyon köhögött rohamokban,előfordult,hogy megráztam,hogy vegyen utána levegőt :cry:
Most már javulófélben van,lekopogom.......holnap megy már ha minden igaz bölcsibe.
Én dolgoztam pénteken is meg ma is,többi napot meg itthon töltöttük,és ellátogattunk a rokonokhoz :lol:

Szép napot,sziasztok:Erika

cseriviola

Mi is megvagyunk, bár Réka éjjel lázas lett. Majd meglátjuk mi lesz belőle...
Ellátogattunk mi is anyuékhoz még pénteken, Roli ott is maradt, majd hozzák holnap mert jönnek a temetésre. Nyugi van itthon, párom elment haverokhoz motogp-t nézni.

Még mindig nincs gépem, a laptopon lógok (most legalább lehet)

Tegnap Pesten voltunk barátoknál, apró dolgok amik kimozditanak.

Köszönöm együttérzéseteket!

Betegeknek jobbulást!!! Vikinek főként, mert már régóta szenved... +++++++++++++++++++++

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike
jó,hogy benéztél!!!!!!!!!
Rékának jobbulást!!!!!++++++++++++++++++++
Köszi mi is Viki nevében.

Ráérős anyuka megint alkotott :lol:
megrendelésre epres krémmel töltött katicás torta egy 4 évesnek
Kép Kép Kép
Vikinek végre befejeztem a 2 kis házicipőjét :wink:
Kép

Mentem aludni,holnap meló :evil: :?
Sziasztok:Erika

cseriviola

Kedves Hölgyeim!

Aki már marha rég nem írt: Edi78... Bár most sem ő ír, mert a kicsi Kata papája van a gép előtt... Újabban elég sokat és nem hagyom anyának a netezést :):):) Sok a munka és a pihi idő meg kevés anyának a kibontakozásra.

Dióhéjban (én csak a csintalanságokat tudom leírni):
Kata egyedül kapcsolja be magának a dvd-t majd kényelembe helyezi magát a kis sárga foteljében és várja hogy kezdődjék a kisvakond mese...
A szgépemet meg kellett babrálni, hogy a Kata ne tudja munka közben kikapcsolni... (igaz az autocad 5 percenként ment, de fő az óvatosság:))
Fejhallgató az újabb dolog, amit szeret és persze valaminek szólni is kell belőle, mert akkor nincs élvezet neki...
A szekrényajtók nyitogatása a kedvenc időtöltése a babának, amikor itthon vagyok. Nos hála az asztalosomnak egy jó megoldással sikerült bazi jó játékot találni a csöppségnek, amit megörökítettünk mozgókép formájában és az alábbi linken elérhető:

http://www.indavideo.hu/video/No_komment

Cirmike!
Bár Edit említette már, én csak most olvasom a történteket :(
Részvétünk.

A betegeknek is jobbulást,
gyurmapa

Kép
Kép
edi78

Sziasztok

Tényleg nagyon pangunk.Pedig már kezd hüsösödni.

Edi
Nagyon jó a videó Katáról. Jókat nevettem rajta. Úgy látom akkor már nálatok is felborult a megszokott rend. :D . A pakolásról majd leszokik Kata,ne aggódj.De cserébe bizti lesz valami más,hogy véletlenülj se legyünk nyugodtak :D . Dvd-s sztori ismerős,Timi is úgy kezeli mintha ezer éve ismerné.De ha piszkálja akkor nincs Süsü,így kezd erről "talán" leszokni.

Ági
Még múltkor kérdeztél szobatisztaságról, hogy hogy állunk. Nem akarom elszólni,de jól állunk.Már csak este van pelus,de volt hogy reggel az is száraz volt.De még nem akarom neki az estit erőltetni,majd csak bölibe szokás után.Ott tanuljon meg rendesen szólni meg ilyenek,és utána jön az esti leszoktatás.
Tesódék hogy hogy haza akarnak költözni? Műtétedhez egy nagy kalappal. Készültök már Dorka szülinapjára?Mit fog kapni?
Ja a Varjúnál 5ezer a rákszűrés,és 50ezer a szülés. Nem semmi pénzt kért a Varga.

Velünk nemigen történt mostanság semmi különös.Készülünk a bölire meg a szülinapra. Meg készülök én is a munkás életre. Jó volna még maradni,de hát előbb utóbb ezen is túl kell esni.

Na most mentem Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!
Tényleg pangunk egy kicsit, de sebaj!
Edi és Gyurmapa! Jó a videó! :P :wink: ÉS nem semmi a kiscsaj, úgy látom műszaki zseni lesz! :wink: És gyere gyakrabban! :wink: :oops: :lol:

Lívia!
Hogy csinálod a szobatisztaságot? Nálunk még csak ruhástól ül a bilire, nem akar se Wc-re, se bilire ülni meztelen, és csak játszik! Mikor lesz itt még szobatisztaság? :cry: :oops:
Munkás élet? :x :wink: Mit fosz csinálni?

Szombaton lesz nálunk a fiúk keresztelője, tegnap találkoztunk az atyával, megbeszéltük a részleteket! Már most görcsben van a gyomrom, hogy melyik gyerek fog sírni!
Tegnap anyóséknál találkoztunk az atyával, gyenge 3 órát késett, addig összevoltunk zárva anyós, sógórnőm, én és a négy fiú/ Gondolhatjátok! :x Egyszer Csabám azt találta mondani nekem, hogy te itt nem beszélsz neke, itt csak a mama mondja meg, mit csinálhatok! Kissé bepöccentem, elszakadt a cérna, kiabáltam vele egy sort, hogy velem így nem viselkedik srb.., anyós befogta a fülét és sűrűn jajongott, hogy így nem lehet egy gyerekkel beszélni, mi lesz ha 16 éves lesz, vissza fog nekem kiabálni ecetera.........! Sógórnőm kiállt mellettem, közölte anyóssal, ne mondja már, hogy ő soha nem kiabált a gyerekeivel, én meg tök ideg voltam! Mindíg van valami feszkó! Ráadásként mikor megérkeztünk anyósékhoz, Csabám közölte, hogy ott mindíg olyan tisztaság van, nálunk meg disznóol!MOndom neki: mit mondasz, honnan hallottad ezt? Azt mondja, a mama szokta mondani! Ezt már szóvá se tettem! Elment a pap és jöttünk mi is haza! Azóta is rágódom! Annyira nem akarok soha semmi feszültséget, sértéseket, mégis az utóbbi időben nagyon kijár!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

na itt vagyok én is :) a pangás ellen!

Cirmike,
jó hallani, hogy jól vagytok!

Edi, Gyurma,
nagyon tuti a videó, itt vigyorogtunk rajta! Jók ezeke a "gyerekdolgok", nyitogatás-csukogatás, pakolás stb! Ezeket később vissza fogjuk sírni! :)

Ági,
izgulunk a műtéted miatt! Jobb lesz átesni rajta, mert ahogy írtad már nagyon rossz lehetett! Nagyon tuti a kép a Dorkáról, hogy megnőtt!!
Én is voltam rákszűrésen kb 1,5 hónapja, 6e volt a Pazárnál. Megkérdezhetem mit UH-zott?

Rozi,
látom zajlik az élet. Fejbe is nyomtam volna anyóst, ha beszól. :) Nem csodálom, hogy ideges vagy miatta. Főleg a disznóólas téma. Ez szerintem tök gerinctelen viselkedés egy nagymamától.
Mondjuk érdekes, az én apukám is tegnap rosszul viselte, hogy rákiáltottam a Mátéra, mert nem volt hajlandó beülni az ülésbe, mögöttünk meg állt a kocsi és várt.. :) Nyugi ők is kiabáltak velünk, csak elfelejtették! :)
Az előző héten a szülőin csak a beszoktatásról beszélgettünk, ki hogy élte meg, milyenek a tapasztalatai. Amolyan csapatépítő szülői volt. Érdekes volt, sokat röhögcséltünk. Most pénteken lesz közös program, mikor be kell menni délután és Márton-napra készülünk közösen a gyerekekkel. Már várom! :)

Erika,
jobbulást a Vikinek! A Máté is nagyon köhög. De az egész bölcsi, mint hallom. :twisted: Nem akarlak megijeszteni, de nem lehet hogy kruppos rohama volt a Vikinek? Ahogy leírtad... csak azért kérdezem, mert nekem mondta a doki, hogy számítsak rá ilyenkor...de csaknem, bocsi.
Jaj el ne felejtsem a fakopáncsot, én is rendelnék majd átküldöm!

De mivel a Máté is köhög, most próbálok neki szerezni valamilyen köhögéscsillapítót (Rinathiol, Robitussin kilőve, szarok), nincs valakinek valamilyen ötlete?

Gangi,
mizu veletek? Lassan megszületik a pici. Nincs pocakképed? :) :)

na léptem sok a házimunka :? brü-hü-hü
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam, most is csak gyorsan kávészünet van!

Zsanka!
Köhögésre: Stodal (nekünk ez nem jött be, a Rhinatiol igen!) és a DM-ben van csipkebogyó hús, abból citr. mézes teát főzni! Na me g a párologtatás (azt pont Te+Lívi+Erika) ajánlottátok, meg Erika v.mivel keni Viki mellkasát, ha jól emlékszem.

Erika!
Vikinek jobbulást!

Rozi!
Anyós: no comment, sógornődtől szép, hogy veled volt!Keresztelőről várjuk a képeket!

Edi!
Édesek, mikor pakolnak, persze csak így 4 év távlatából! :lol:

Soma is köhög ezerrel, de nem fájlalja a torkát, nem lázas, így jár oviba! Ja és én is, ma el is ment előbb a hangom, pont mikor vettem fel a telefont!

Mi megvagyunk, családban áll a bál (ki más mint Anyós!). De pénteken megyünk Bécsbe barátnőmhöz látogatóba, vásárolgatni karira, remélem kikapcsolódok, mert van feszültség bőven!

Jövök, ha tudok!

Rita, jó hogy jöttél, gyere sűrűbben!Merre van a bizt. techn. cég, csak nem Bánhidán az OMV felé? Mert akkor tudom melyik!

lola77

Sziasztok

Rozi
Hát nem cserélnék veled Anyóst az bizti. Tényleg úgy van hogy ha az ember minnél jobban igyekszik annál nagyobb csapások érik. Lehet ha nagyobbak lesznek a gyerkőcök majd jobb lezs.
Szobatisztaság nálunk hamar elkezdődött mert Timi ki nem állhatta a pelust.Még mikor kisebb volt mindig mondtam neki pelusozás közben hogy miért kell pelus és akkor nem kell ha majd a wc-re vagy bilire fog járni.Aztán vettünk neki ilyen fellépős wc ülőkét és bilt.Előszőr csak a wc-re akart ülni.Most meg hogy már megy neki rendesen csak a bilibe megy minden.ÉS érdekes mert kaka ügyben sokkal előbb lett szobatisza,de az tök magától jött. Szerintem majd ha ők is úgy gondolják akkor jobban segíőkészek lesznek eben a dologban.

Lola
Látom nálatok is anyós téma,hál istennek nálunk pang ez a dolog. Jó kiruccanást Bécsbe.Soma marad itthon? Timi is köhög,de semmi egyéb,most úgy látszik ez van soron.Jobb mint a fosos hányós vírus :D

Most mentem mert közben főzök.Üdv és jobbulást mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Mostanában ez a sláger nálunk.Timi sorba rakja a plüssöket,eteti ,bilizteti őket.
Kép

Kép
slivia

Sziasztok!

Én is bejelentkezek a pangás végett :lol:

Nálunk a feje tetején a lakás.Tapétázás,meg szigetelés meg festés,tehát eléggé kupi van már szombat óta,és már nagyon vége lehetne...
Megvettük a parafát,már a fele fel van rakva,hát remélem jó lesz,mert mindenestől együtt már 300e-nél tartunk :roll: Kiderült hog yehez a parafához amit vettünk különleges ragasztó kell ami 50e ft...azétán megnézték a falakat és kiderült hogy gyenge diszperzittel van lekenve és hát le kell az összes falat falfixel kenni.A másik verzió az volt hog yle kell vakarni és újra kell glettelni a falakat,hát köszi abból nem kérünk,így is szívunk mint állat,és hát nem is tuti biztos hog yjó lesz a hangszigetelés.De már talán látható a munka vége....

Livi!
Dorka is eléggé szobatiszta már,csak alvásra van neki pelusa,meg ha leviszem sem mindig pisil be,és ha igen akkor is szól hogy pisilnie kell.
Hát még nem igazán készülünk Dorka szülinapjára,elöbb legyen kész a szobája és utánna gondolkodunk.Azt már tudjuk,hog ynem rendelünk neki tortát,hanem anyuék hoztak Atlantából olyan vonatos sütőformát,mint Móniéknál volt a keresztelőn.Sztem annak jobban örül majd,mert mostanábanmeg van veszve a Tomasért....Tesómék nem költöznek még haza ,most csak egy hónapra jönnek,azt mennek vissza,majd talán jövő októberben,ha össze jön nekik a pénz a házra.Vettek telket Szölösön és arra gyüjtenek.

Angika!
Mit csináltatok ma hogy elpasszoltátok Julcsit? :wink:

Cirmike!
Örülök hogy jól vagytok,Réka is jól van.Gyere ha van egy kis időd meg kedved.

Edi!
Nagyon jó a video Katáról.Jókat nevettünk Dorkával rajta :lol:

Rozi!
HÁTTT aNYÓSOK,NO COMMENT.Enyimé még mindig hozza formáját,de most nem panaszkodom,pedig Nov.1-én már megint bekevert...

Zsani!
Na hát akkor még mindig magasan drága a nődokim,ahogy olvaslak titeket,nála tavaly 5000e volt a rákszűrés,hát jól felemelte az árakat....Uh azért volt,mert szedek gyógyszert,és eléggé furin jött meg az utóbbi 2 hóban és aggódtam ,hog yvan e valami baj ott bennt,vagy esetleg valaki :lol: De szerencsére semmi,na hát ezért uh-t meg,és kért 5 rongyot,kb 2 percért...

Na megyek,mert útban vagyok a mesterembereknek...
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Igen későn értem ide ma,sajnos :cry:
Viki nagyon rosszul lett estére......
Múlt hét szerda óta sajnos megint nem volt kaki :evil: épp hogy hazaértünk a bölcsiből,görcsrohamot kapott,fájlalta a hasát,sírt,nagyon sírt :evil:
Teljesen besült a feneke szegénykémnek.......
Anyukám gyors átjött,elrohant a patikába vett glicerinkúpot,meg Guttalax cseppet,ezek szerencsére meghozták a várt hatást...
Nagy kínok árán sikerült........remegő végtagokkal,gyöngyöző homlokkal kakilt a drágám!!!!!!!!!!
Mostantól nagyon oda kell figyelnem rá,mert majdnem nagyobb baj lett belőle......kicsit vérzett is a nyílása..,de körömvirág krémmel helyrehoztam neki nagyjából.
Hát nem kívánom senkinek ezt az estét!!!!!!!!!!
De a lényeg,hogy már túl vagyunk rajta.
Bölcsiben is holnaptól fogják itatni,kínálgatni rendszeresen....hát remélem is.....

Zsanka
mailt megkaptam,nekünk is jobb a jövő hét :lol:
oké,küldd át a fakopáncsos rendelésedet,aztán majd a többiekkel egyeztetünk/Reni,Lívia/.
Mi stodal szirupot használunk köhögésre,nekünk bevált!
Illóolaj párologtatóba eukaliptusz olajat használunk,Viki mellkasát,hátát baby luuf balzsammal kenem megfázáskor.
Mi herbáris csipkehús teát iszunk ha meg vagyunk fázva jó sok mézzel és citrommal:)
Párásítóba nagyon ajánlják a Salvus vizet is,mondjuk főleg olyan gyakori és súlyos esetben mint ami sajnos Vikinél szokott előfordulni :(
Megnyugodtam,hogy a Pazárnál nem olyan vészes a rákszűrés,jövő hónapban nekem is esedékes :?

Edi
nagyon édes a videón Kata!!!!!!!!!!

Lívia
édes Timi a képen :wink:

Ági
ha jól értelmezem akkor a falakat szigetelitek parafával?
Biztos jó hangszigetelő lesz,nálatok sajnos szükség van rá :evil:

Megyek aludni,kicsit kifárasztott az este....
Jó éjt!Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Csak gyors bekukk:

a pagony kiadó könyveiből ezen a héten 36% engedmény van!
Van valakinek kedve rendelni?

www.pagony.hu

sürgősen ha még bele akarunk férni a kedvezménybe.

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Zsanett! Köszi a lehetőséget, de én szeretek belelapozni és olvasni a könyvekbe így inkább boltban veszem! Valahogy imádom a könyvesboltok hangulatát! Viszont a kakikönyvet meg ne vegyétek! Szörnyű! Engem elborzaszt és felháborít!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Gyors leszek, mert mindjárt ébrednek a lányok!
Remélem azért ma le tudunk menni sétálni!

Ági!
A vonatos torta az egyszerű piskotatekercs! A piskotát eperkrémmel töltötük meg és kicsikre összevágtuk. A kerekek vaniliás karikábol voltak a "rakomány" meg piskota rudakbol ( boltba lehet kapni) Porcukorral megszortuk mintha esne a hó!
Nagyon egyszerű és finom volt!!!
Vargát Nekem sikerüt nagyon megutálnom!!!

Erika!
Vikinek 6 napig nem volt széklet! Az rettentő sok!!!
Legközelebb 3 nap után probáld ki Nála a Duphalac szirupot!
Nekem ezt a terhességnél mondták még a Dórinál! Csak laktulozt, laktozt, epilaktozt, tagatozt, fruktozt és galaktozt tartalmaz!
Nincs benne semmi ártalmas!!!
Nyugodtan kaphatják gyerekek is!!! Szerintem a Guttalax nagyon erős és eléggé nagy hascsikarást okoz!!!!
Én reggel éhgyomorra szoktam enni 1 ek-lal és 2 ora mulva megyek is a WC-re!!!
Adjál a Vikinek sok rostos levet, sárgabarackot,szilvát, sűtőtököt.
Na megyek mert még át kell töltenem az újabb képeket a gépre!!
Sziazstok!!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Mi jöhet még a héten?????

:evil: :cry: :cry:
Viki ma 2-szer hányt.......holnap orvos :cry: ,szerencsémre holnap szabadnapos leszek.

Zsanka
e-mailben elküldöm a könyvrendelésemet,jó? :lol: Köszi,hogy szóltál!!!!!!!!!

Sziasztok:Erika

cseriviola

Zzsuzsi

Szabolcsnak nagyon sok boldogságot kívánunk születésnapjára!!!!!!!!
Hogy vagytok?Rég jártál felénk.......

cseriviola

Sziasztok!

Na gyorsan írnék pár sort.
Először is ha nem esik az eső, mi holnap készülünk a Cs-S-be.

Lívia!
Igen, nekem sem kellene engednem mindig a tévénézést, ha átjövünk a nagyszobába. Sajnos az első Katának a dvd piszkálás, már várja, hogy elinduljon a mese. Nagyon sok időt tud elüldögélni a relax fotelben és nézi a mesét.
Timi nem babázik? Vagy a plüss állatok a menők nála?

Rozika!

Nem bánnám, ha műszaki zseni lenne :wink: , mindketten műszaki végzettségűek vagyunk, lehet, hogy örökölt vmit? :wink: :wink:

Zsanett!

Na igen, ezért próbáljuk megörökíteni a pillanatokat, mert a kisbaba kor nem tér vissza. Fotózni is szoktam, de most van pár dolog amit videózni szeretnék. Pl. a csip csip csókát mutatja Kata, közben le, fel mozog a keze ahogy kell és mondja, hogy csszi cccszi, nagyon édes.
Szerinted mennyi most a terhesrendelés a Pazárnál, gondolom 6e, nem? Tavaly volt 4500, de idén 6e-t kért tőlem is a rákszűrésre. (csak érdeklődöm, nem aktuális a dolog :D )

Lola!
Nálatok mi a gond anyóssal?

Ági!
Ez a Varga szerintem egyre szemtelenebb…Sógornőmnek is tizezren felül kért a terhesrendelésen, Uh-gal együtt, ami elvileg ingyenes a kórházban, de ő maga akarta a rendelőben csinálni, a pénzért gondolom. Szimpatikus pasi amúgy, bizti rendes és azt hallottam nagyon alaposan Uh-oz. Nekem ő volt a császárnál bent a Pazár mellett :wink:

Erika!
Huu, jobbulást Vikinek! Régebben is volt ilyen nem kakilós időszaka? Szegényke, tényleg nyomjad neki a sárgabarackot.

Jobbulást a betegeknek!

Katának szeretnék Karácsonyra vmi sátor bunkert, mert mindig magára teszi a takarót és alatta ül. Kikában lehet kapni hercegnő sátort, vmi 7-8ezer forint, de én vmi unisexesebbet szeretnék, hátha lesz testvérke, kisfiú. Itt Tatabányán nem tudjátok hol lehet ilyesmi dolgokat venni?
Neten ezt találtam, itt a cirkuszos házikó, alagúttal tetszik.
http://vega-impex.addel.hu/search.php?P ... xt=s%E1tor

Rólunk kicsit: Szopi van reggel, este, vmikor éjjel. De vmikor éjjel csak vizet adok neki, vagy cumi be és alszik tovább. Eléggé kibírható az ejjeli egy kelés 2 vagy 4felé. Kajcsikkal jól állunk, étvágya kiváló Katának. 2 napja is megevett egy üveg sütőtök sertésmájjal és még utána az én krumplistésztám is kellett neki, kézzel ette, élvezte. Szerencse nem nagyon disznólkodik, nem nagyon kell takarítani.
Tápszert nem issza meg, így zabpehelyhez keverem, így megeszi.
Napirend: szopi, tejpép, ebéd, gyümi, tejpép. Ha gyümit kap tízóraira, akkor uzsira joghurt, túrórudi. Sütőtököt sütve imádja, ma is azt evett.

Ja, Kata még nem lépeget egyedül, nem engedi ha segítünk, egyedül akar mindent. 4kézlábból feláll, tapsikol és nézi a tévét Nem is tudom mikor veszünk cipőt. Most harisnyanacit, meg 2 vastag zoknit adok rá, meg jól betakarom, ha megyünk sétálni, de szerintem vmi azért csak kellene a lábára.

Kata ilyen elmélyülten nézi a Jégkorszakot:

Kép

Kép

Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?