Üdv.
Csajok, Pesten állítólag szakadt a hó úgy egy órával ezelőtt...
Ide is jöhetne belőle!
Vicky, kimaradt az előző hsz-ből, hogy csak az újságból kivágott szelvényből lehet majd szavazni, a netes változatot még nem találták ki. Végül is nem kell előfizetőnek lenni, csak az újságot kell megvenni, de Délmagyarország és Délvilág csak Csongrád megyében van terjesztve szerintem.
Viera, akkor jó! Peti reggel köhécsel, úgy kb. kilencig, közbe csúszik egy-egy hapci, de déltájra abbamarad mindkettő. Most kiszívtam dél előtt a nóziját, bele volt száradva egy csomó trutyi. Mondjuk szerintem engem jobban zavart, mint őt.
Bénianyu, Peti első gyerek, de már ő is volt beteg legalább ennyiszer. Mondjuk nálunk inkább mi hozzuk értelemszerűen haza, de nem tudom elzárni sem az öcsémet sem a gyereket, hogy búra alatt legyenek. Ez van. Persze van olyan, hogy nem kapja el Peti, ez a gyakrabb, de volt olyan, hogy öcsém ragasztotta rá. Ja, és Peti kéthósan volt először beteg, elkapott egy fertőzést, azóta sem tudjuk, hogy honnan és hogyan.
Pénzügyben dettó, én engedek, de Petinek kiszorítunk mindent.
Mondjuk én nem megyek havonta fodrászhoz, akkor kopasz lennék.
Hallod, ezen jót mosolygtam...még jó, hogy nincs itthon senki:
férj feláll a vacsora asztaltól és üveg sörrel a kezében leül tv-zni, a nő meg éjfélig mosogat, pakol, átnézi a leckét, előszkészit esetleg még megfőz másnapra, majd csipkés szexcuccban levág egy sztriptizt azurának aki a sörtől mámorosan a focimeccs utáni örömtől felajzva eleget tesz férfiúi kötelességeinek.
Oriandy, a mi ülésünk is ilyen féle, csak Cosco, 9-36 hós korig (jó, kilenc hósnak még én is dönthetőt vennék). Ami ez előtt volt, az eggyel kisebb méret volt (9-18 kg) és dönthető, de Peti hosszban nem férne már bele (súlyban még igen, de nagyon kilógna belőle, ez tuti). Hát most nem tudok neke képet kotorni, de ha látnád, hogy Peti hogy alszik benne, kiakadnál. Szerintem jobban kitekeredik, mint Dani, és érdekes módon kiválóan szunyál benne, én mindig aggódok, visszaemelem a buksiját (már komolyan gondolkodtam rajta, hogy valahogy ki kéne olyankor kötni...), de az mindig visszabukik a tehetetlenségtől. Így marad ez...
Mári, jó, hogy jelentkeztél. Azért dobhatnál fel egy képet a köv. bejelentkezésnél.
Gab, és mitől ez a méhszájseb? Ha nem titok persze...
Nekem szerencsém van, TB-s rendelésre járok a dokimhoz, és mindig nagyon jó fej, a "paraszolvencia" megtette a hatását. És a gyógyszerem sem drága...három hónapra 2700 Ft körül van.
Nekem a negyedik kép tetszik, az a kézlebegtetés. Jól elkapott pillanat. És ahogy Meske belenéz a kamerába... Ja, és nagyon édes még a "második eresztés" utolsó fotója is. És jól néz ki a torta is.
Colett, vicces, de nálunk anyukám és persze a dédszülők mindig ajánlkoznak, hogy vigyáznak a gyerekre, de Ferinek a kettesben tölthető "szabadidő" mindig pihenésből áll. Én már meg se mukkanok, mert akkor jönne azzal, hogy nem hagyom aludni.
Preni, na igen, a mi együttléteink száma is havi 5-nél ritkán több, így még az én tabim is drága, de legalább tudom, hogy mikor jön meg, és tudom, hogy gyógyszer nélkül igencsak lutri lenne, hogy mikor éreznek az oroszok.
A nagynénéd miatt fogadd részvétem!
Igen, a húsárak nagyon felmentek, mi ezért általában darálthúst veszünk, abból is az olcsóbbik fajtát, vagy még a sertéskaraj (az úgyis szinte színhús) is elfogadható áron szokott lenni. Csirke és pulykamellet már rég nem is ettem, újabban rászoktunk a pulykaszárnyra, elég sok rajta a husi, a csont megy a kutyusnak, és 400 Ft alatt van belőle egy kiló.
Na megyek, mert nemsokára jön anyukám, és elmegyünk a Lidl-be. Vennem kell lisztet a mamáméknak, és ott most 95 Ft egy kiló.