Sziasztok!
Kinyúvadok ebben a melegben
Zsebit ma elvittem szurira, hát nem elszámoltam magam? Még csak 3 hete voltunk, így nem kaphatta meg a következő bökést
Persze a férjemmel jól összevesztünk, mert feleslegesen maradt itthon Timivel, pedig rengeteg munkája lett volna
Hiába, ha egyszer az embernek rossz kedve van, az isten se segít rajta
Zsuzsi,
Miki nagyon csini a farmergatyójában
No meg a sapka se kutya
Nálatok már lehült a levegő???? Iríííígy.
Nem szégyen a félkész liszt, mi is használunk ilyet a kenyérsütéshez és nagyon fini lesz tőle
Kaptam egy kalácslisztet is múltkor, de még lusti voltam kiprószálni.
A szimultán alvás nálunk se mindíg klappol, tudom, milyen rossz félájultan dülöngélni...részvétem
Én sajna ritkán tudok ellenállni a tiltott kajáknak, főleg a gyümölcsöknek (ld. cseri, ami gyakorlatilag a számba lóg), talán ezért is olyan hisztike a kiscsaj
Orsoly,
szerintem jól érzed a problémát, a fókuszálás után már nem ildomos sokat várni. Én az LCD-be szoktam nézni a képet kényelmi okokból (szemüveges vagyok), de ez elég sok elemet fogyaszt, a kereső használata sokkal takarékosabb megoldás. Egyébként meg gyerekről fotót csinálni ezzel a fókuszálós macerával elég körülményes, Timiből legtöbbször csak a kondenzcsíkot sikerül megörökítenem
A hízás miatt ne aggódj, Zsebi is elég visszafogott a melegtől. Legalább nem kell később se fogyóznia
, nem úgy, mint az anyujának
Pálma,
gratula a szép méretekhez
és az éjszakai sikerhez.
Ha nincs szerencséd, fogsz te még rengeteg K betűs kaját találni
Ellimami,
ez már tényleg nagy haladás, az ilyen éjszakákkal én is meg voltam elégedve anno
Most azért már kicsit kezdek besokallni Zsebi heppjein, mivel a hőség beköszöntétől újra kitalálta az éjjeli szopikat
Franyó,
az a mákosguba újabb merénylet az önmegtartóztatásom ellen
Még szerencse, hogy alig van időm főzőcskézni
Nocsak, egy újabb sajtkukac palánta! Fogsz te még futás közben is pelenkázni
A táblát szerintem is valahova állandóra kéne feltenni, mert gondolom, nem a hetek számlálása a legnagyobb gondod az egésszel
Andi,
na ugye, megy ez nektek
Tényleg jobb, ha nem szöszmötöl állandóan a füledbe a babaőrző.
Nadine,
nagyon helyes Zsani a képeken. Látom a pociján, még mindíg jól van tartva
Myssnia,
Timinek nagyon tetszett a nagyszemű fiacskád, többször megnézte a képet a gépen
Hiába mondtam neki, hogy Szilárd túl fiatal hozzá
Bár állítólag most az idősebb maca fiatalabb pasival felállás a divat
Az alvással nálunk pont fordítva van
Zsebi hason tud nagyokat durmolni, ellenben már félálomban hanyat löki magát és azonnal felébred, mivel a visszapörgés már nem megy...és akkor megérkezik rohanvást a felmentősereg
Zsuzsóc,
nagyon jók a képek, inkább nem szavazok, mert döntésképtelen vagyok
Még szerencse, hogy a fiad "csak" a kiságyat választotta, nálunk Timi a mózeskosárba kucorodott Zsebi mellé, sőt egyszer majdnem ráült a babahordozóban
Tényleg, gondolom Lizát a tesói kézről kézre adják, neked van egyáltalán dolgod vele?
Maci2,
Roni továbbra is igazi hajasbaba és látom, a súlyára sem lehet panasz
Csucsuka,
köszi a vígasztalást,de azt hiszem, itt már csak egy nyaralás segítene
De jó neked, hogy Danó pelussztrájkot tart! Timiről még 40 fokban se bírom leimádkozni a pelenkát, szégyenlős a lelkem
Kangi,
ez az alvás dolog már nálatok is nagyon megy, csak így tovább
Miszike,
anyáááám, ha nekem 7 kilót kéne egész nap cipelnem, már fáslizni kéne a derekam
Ne hallgass az okos nőrokonokra, szoptass inkább rendületlenül és nyugi! Előbb utóbb helyre áll a béke
Na most nem jut több okos az eszembe, bocsi attól, akit kifelejtettem, majd pótolom
Még egy tegnapi Zsebi kép a vagány sapijában:
pussz
Momo