Sziasztok!!!
hát eltartott egy darabig míg végigolvastam mindent!!! Rég voltam, de velem nem történt sok minden...
Nagyon köszönöm az ajándék ötleteket a babáknak, mamáknak! Igaz lehet, hogy egy idő után a mamák jobban örülnek a nem babás dolgoknak:)
A gyurma nem is rossz ötlet, bár tudom, Lego, nem pártolod, de én gyerekként imádtam (most is...
Egyszer mikor au-pair voltam Londonban, sötétben világító takonylasztit vettem az egyik kissrácnak, hát azt a lelkesedést !!
Persze a fal nem lett tul szép utána
Boldog szülinapot Vikinek!!!
Betti, kitartást, kitartást, kitartást! Majd mesélj, mi van!
Ugyis akkor jön, mikor az ember nem számít rá..
Magi, miből írod a szakdogádat?
Nekem is hátra van még - épp ma gondoltam rá, hogy itt az idő, most vagy soha, neki kell látnom (már vagy negyedszer, az elmúlt 2 év alatt - de most be is fogom fejezni...
)
Megcélzom a márciust leadásra.
Kata, lemaradtam, miért szedsz Gravidát? Babát terveztek?
Amúgy mindenki hintát vesz??? Tényleg lemaradhattam valamiről!
Ennyi erővel mi is szervezhetnénk egymás közt ruhabörzét, mert legalább tuti cuccokat tudnánk cserélni. Akár fotók utján is, hogy a messzebb lakók is csatlakozhassanak. Csak kéne egy fix netes oldal..persze olyanból meg van már pár...
Na megyek vissza a melóhoz, de átnézek még párszor, hogymivan:)
Pusszi mindenkinek!
Ja, sajnalatos esemény, hogy két hét kihagyás után ma újra hánytam. és visszajött az émelygés is.. úgyis sejtettem, hogy én leszek az aki végig így nyomja...
ilyen az én formám...