Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most gyorsan bejelentkezem, hogy elek meg.
Tegnap vendegsegben voltunk, most meg rohanok UH-ra a korhazba, a szokasos genetikaira.
Na mostmar tutira kiderul, hogy mi is lesz.
:lol:
Bar mar 3 orvos mondta, hogy lany de megis ez fog tenyleg megnyugtatni.

Utana majd jovok.

Magi
Vendég

Sziasztok

Magi
Jók a képek ismét.Tök szupi programokat csináltok.:) Sajnos mi alig jutunk el közösen még pár óra kikapcsolásra sem.:( Szombaton vásárolgattunk Szombathelyen...brendonba akartam benézni,erre amire odaértünk bezárt. :evil:
Kiváncsi vagyok UH-ra...várunk.:)

Ibici
Kérdezted múltkor az ovit....passsz...valószínűleg csak ősztől.Most így gondolom.
Húúú ajándékokkal,játékokkal már tele vannak az áruházak.Bizti találsz valami jót.:)

A héten doki...Kicsit tartok a vérnyomi miatt....

Betti!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kitartás! Remélem jobb a kedved már. :wink:

Edoci merre jársz????
Vendég

Sziasztok !
Új vagyok, de közétek tartozom már !
Remélem mielőbb sikerül nekünk is a baba.
Adjatok tanácsokat és jó ötleteket !!!
Köszi, Ágica
agica1027

Sziasztok!
Bejelentkezek én is, hogy élek még :)
Bár jelentem a tegnap és a ma reggelem hányingeres volt...szerencsére a rókáig nem jutottam el, de nem volt messze.

Hú, karácsony.
Én már most kérdezem a családot, hogy ki minek örlne. eddig csak öcsém tudott érdemleges választ adni! Na mindegy, agyalok, hogy kinek mi lenne jó, mert most 15-e után (fizu) mér szinte mindent meg kellene venni, mert dec 17-én startolunk haza, szoval van egy hónapom, hogy megvegyek mindent. Bár még pesten is körül akarok nézni, de ha lehetséges mindenkinek legalább egy kis valamit szeretnék vinni innen Svédből is! (végülis csak 6-an vagyunk testvérek, anya, apa, nővéremék már 5-en vannak, meg azért egy jó pár barátnő....szóval nem egyszerű) :)

d.dodó

Sziasztok

dolgoznom kéne de valahogy nem megy... a netezés bezzeg igen..

Bejelentkeztem délutánra kismama tornára, valszeg én leszek az egyetlen, akin még szinte semmi sem látszik, a hájon kívül, de már muszály mozognom valamit...

Magi,
kíváncsian várjuk az eredményt! :?: :D :shock:

Jaj, a karácsony, tényleg... Nem ártana készülődni, bár pici gyerek a családban nincs, de a baráti körben annál inkább..
Tudnátok tanácsot adni: minek örülne egy anyuka, akinek
2 hónapos
5 hónapos,
1 éves
2 éves babája van?
Hátha valaki magára ismer...
Ja és mi az, amivel ilyenkorra már Dunát lehetne rekeszteni?
Vendég

Sziasztok!

Elég régen jelentkeztem már,lehet teljesen el is felejtettetek! :oops:
Intéztem a munkát,ugyanis 13-tól lejár a Gyesem. :cry: Csak hát az eü-nél elég sz...r a helyzet és ez a katonasággal kapcsolódva meg egy katasztrófa! :twisted: Ide-oda kell szaladgálnom. :roll:
Közben egy kicsit el is utaztunk. :wink:
Szóval 14-től egészen májusig szabin leszek! :lol:

Újaknak:ÜDV!

Dodó
GRATULÁLOK!Hogy vagy?Hogy viseled?
:D

Magi
Jók a képek!
Ti hogy vagytok? :D

Lego
Lassan 30 hét! :shock: De szalad az idő!Amire megszülsz én még sehol sem leszek! :lol:

Gabi
:?: Elfogyott a bogyesz? :wink:

Mindjárt visszaolvasok kivel mi történt még! :oops:

edoci

Sziasztok lanyok!

Haza is ertem.
Volt Uh.
Fenykep es video nincs. :cry: A korhazban nem tud.
Amugy minden rendben van.
A nemere annyit mondott, hogy nem lat semmit a laba kozott, igy valoszinu kislany, de legkozelebb is megnezi. :lol:
elvileg dec. 7-en kell mennem, de majd meglatom, hogy akkor hogyan is van suli.

A baba 290g.
Meretei egy az egyben akkora mint Zolie volt.

Megyek, mert keszulodnom kell, Zolit viszem uszni.

Magi
Vendég

Agica!üdv köztünk :lol:

Magika!most már tuti,hogy kislányotok lesz :wink: Most akkor korházba voltál?

Lego!Te hogy vagy?

Borsika!Zenélö kütyük ilyenkor már annyi van hogy olyat tuti ne vegyél :D Az anyukáknak szeretnél venni vagy a babuciknak.Ha a babáknak akkor szerintem kérdezd meg anyukájukat ha az anyukáknak én ilyenkor jobban örültem olyan valaminek ami nem babás :oops: lehet önzöség de én mikor kapok valmi krémet vagy valami kényztetöt annak jobban örültem :oops:

Dodó!nem tudom,hogy vagy vele de én az émelygést rosszabbul viseltem mint a hányást :cry: Szülök tudják már?Elmész magán dokihoz?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Magika!

De jó, hogy minden rendben van! És akkor mostmár valószínű, hogy tényleg kislány lesz :D

Edoci!

De jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom, hogy vissza kell menned, ésazt is, hogy szar a heyzet, de szerintem mindenhol az, hátha ez vígasztal :wink:

Borsika!

Egyetértek Katával, hogy 1-2 évesnek már semmi olyat ne vigyél, ami zenél, zörög, csattog, mert a szülők a falra fognak mászni tőle! Egyrészt mert már annyi van, másrészt meg marha idegesítő is tud lenni amikor valami egész nap nyekereg, pláne, hogy állandóan elem kell bele, a gyerek meg it visít, hogy anya új elemet ebbe, abba, stb....
A 2 hónaposnak szerintem valami kis színes, puha, csörgő izé tökéletes :wink:
Az 5 hósnak már nem tudom :oops:
1 évesnek ha kislány, már mehet egy baba, vagy ilyesmi, ha fiú, kisautó, kismotor, stb....
2 évesnek autópálya, legalábbis Peti azt kapott szülinapra ésmeg van érte őrülve, minden nap autópályázni kell :) ha kislány, akkor nincs ötletem
:lol:

Agica!

Üdv! és mielőbbi babásodást kívánok!

Dodó!

Kitartás! Én Petinél úgy voltam vele, hogy amíg rosszul voltam, nyugodt voltam, hogy minden okés :wink: (most ugye más volt a szitu)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Dodó folyt.
Sajnálom, hogy nem lesz uh-d a 3. hónapig, azért szerintem sem volna rossz itthon megnézetni, csak úgy megnyugtatásképpen! :) Tényleg mennyire más minden országban a szokás! A barátnőm is babát tervez már egy ideje, ő Ausztriában, remélem sikerül neki is mostmár hamar és kíváncsian várom, hogy ő mit fog mesélni az ottani szokásokról.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Nem régen értünk haza, egésznap úton voltam, jól elfáradtam.
Temetőben voltam mert hétvégén nem mentem ki, nem volt kedvem a nagy tömegben nyomorogni. Előtte meg a bankban voltunk, onnan könyvelőhöz. Aztán gyerekekért mentem, és most jöttünk haza.

A gyógyszert végre mára letudtam, iszonyatosan fáj a fejem, most már két napja, ez a gyógyszer mellékhatása:( de most már végre vége, jönnek a jobb napok:)

Ajándék: hát én se vennék zenélő bigyókat, viszont kéthónaposnak valami csörgő, félét vennék ami puha.
5 hónaposnak lehet játszó szőnyeget ha még csincs neki, aminek vannak ilyen lelógó játékai, és azt megtudja fogni, vagy lehet ilyen puha plüss kocka, 1-2 évesnek babát, autót, kistelefont, plüss állatkát, hintalovat. Na kifogytam, több ötletem nincs.

Magika gratula még egyszer a kiscsajszihoz. Tök jó. Én is nagyon örültem mikor annak idején kiderült hogy a lányom után fiú lesz.:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Magi!
Szuper a kiscsajszi :D :D

Ágica!
Üdv.köztünk!Mielőbbi pocakosodást!!Régóta próbálkoztok?Van már gyermeket?Kicsit írhatnál magadról.

edóci!
Mit fogsz dolgozni?Nálunk van a bölcsiben 1 gondozónői státusz,ha valakit érdekel!!

borsika!
2-5 hónaposnak vannak szuper jó textill játékok.Könnyen tisztántartható,puha tapintatú,színesek,van amelyikbe tükör van stb.Szerintem ezek a koruknak megfelelő.

1 évesnek lehet összerakható vagy egymásba rakhato műanyag kockákat,hordó sort.Nálunk nagyon szeretik a bölibe és nagyon fejlesztőek.

2 évesnek szerep játékokhoz baba,főzőcskés cuccok,autok,vonatok,

Kép
Kép
a.ibici

Jajjjj a lényeg!!Megvettem a Vikinek a szülinapi ajándékát.
Egy 80 cm.magas mózeskosaras babakocsi,napellenzős,fogantyúja átfordítható+baba bele.Pont mint a nagyoknak :D :D :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Látom ajándékozási ötletek kellenek.:)

Gyerekeknek viszonylag könyebb venni,mint egy felnőttnek.
2hós:rágóka,színes kiságyra akasztható bigyó,csörgő,játszószőnyeg,
5hós:olyan játék amit már fogni tud,érzékeli az anyagokat,zörög,pörög,DE TÉNYLEG NE ZENÉLJEN!!! :lol:
1éves:baba,kisautó,Dorkámnak anno asszem járássegítőt vettünk,de ilyenkor már jók a fa játékok, formaberakó,színes könyv,kisebb csúszda.
2éves:kirakó (pl fából,nagyobb),játékkonyha,könyvek,kismotor,bicaj,ésatöbbi ésatöbbi....

Edoci
Jó,hogy írtál.:) Karácsonyra remélem hozzátok is beköltözik a pocilakó.Nagyon szorítok!

Magi
Grat UH-hoz.Szép fejlett a kiscsaj.:)
Még mindig nem juttok előbbre a nevekkel????

Kata
Köszike,fogjuk rá,hogy jól vagyok.Kezd kicsit nehézkess válni a várandósság,de még bírom.Igaz reggel és este mozdulni se bírok.Ülni nehezen megy,ha sokat járkálok elfáradok....és még most jön a neheze.Ráadásul még ezután lesz festés,takarítás,pakolás.Aztán állhatok neki a mosásnak,vasalásnak,helyrerakni a dolgokat,cuccokat.Van dolgom bőven. :lol:

Ágica
Üdv itt.:) Mesélj Rólatok! Próbálkoztok?Mióta?

Betti???
Vendég

Ibici
Viki biztosan nagyon örül majd neki.:)
Mikor lesz az ünneplés????
Vendég

Legó!
Mi volt a dokinál?nem voltál ma? félre értettem valamit :oops:
Magi!
gratula a kislányhoz!

edoci
örülök hogy itt vagy!

Móni????????????????,

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

lego!
Az oviba szerdán lesz.Itthon a családi pénteken. kis kacsás tortát választott ki magának a múlthéten azt apa ma rendelte meg.Azért nem hétvégén lesz,mert szombaton pakolunk és elmegyünk a városból 4 napra Miskolc tapolcára vasárnaptól és majd csak szerdán jövünk haza.Már nagyon várom kicsit pihizünk.

Kép
Kép
a.ibici

Lego!

Milyen igazad van, 2 éves a gyermekem és nem is jutott eszembe :oops: :oops: :oops: orvosi táska, kávés készlet, szerszámos készlet, ceruzák, zsírkréta, gyurma, sőt már a könyveket is kezdi értékelni! :D
Én már most fáradok, épp ma akadtam ki azon, hogy már a melegítőnacim is szoros, ha ülök, nyomom az alhasamat, és nem bírok egyszerre 40-50 percnél többet sétálni, mert bepisilek! :oops: és hol van még a vége ........... de amúgy nagyon jó ám, amikor este lefekszem, és ot mocorog, meg rugdosódik a pocimban :lol: szóval néha azt akarom, hogy legyen már február, néha meg nem :lol: :lol: :lol: :lol: Kitartás, már csak 10 hét van vissza Hédi érkezéséig!

Ibici!

Viki biztosan örülni fog! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Betti,nem ma voltam.A héten megyek valamikor.Valószínűleg pénteken....
Jól vagy????

Ibici
De jó lesz Nektek!Jó kikapcsolódást,kicsit irigy vagyok,én is szeretnék menni. :oops:

Viki!
Igen,igen,igen!Látom hasonló érzések tombolnak. :lol:
Egyik percben de jó lenne,ha már megszületne...másikban maradjon amig csak lehet,jó helye van a pocakomban. Kicsit tartok attól,hogy bírok majd 2 gyerkőccel.Így is mosott rongy vagyok néha.... :? :? :?
Vendég

Gyurmáról...hűűű én mennyire úúúúúúúúúúútálom. :lol: :lol: :lol:
Rengeteg gyurmát elhasználtunk,nyáron elegem lett belőle...még mindig találok itt ott beszáradt darabokat. :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Bízok benne,hogy minden összefog jönni(+kistesó :D :D :D :D :D ) és nagyon boldog lesz a Viki.
Majd lesznek képek,megtanulok kicsinyíteni apától és teszekfel. :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Lego!

A gyurmáról annyit, hogy egyelőre ez az egyetlen dolog, amivel Peti képes EGYEDÜL elfoglalni magát legalább 20-30percig egy helyben, ami nekem nagy könnyebbség, így én meg nagyon szeretem :lol: :lol: :lol:
és én is tartok tőle,hogy bírok majd 2 gyerkőccel, mikor ez az egy is nagyon ki tud akasztani néha :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Legó!Kerestelek az msn en!
Jobban vagyok!Muszáj!
Várom hogy sikerrel jártunk-e?De sajna rossz érzésem van :cry:
Így ezért jövök kevesebbet mert olyan rossz érzés hogy nem jön össze :? főleg hogy a réka így sitty -sutty jött!
de mindig olvaslak titeket szóval függő vagyok!
Sok puszi mindenkinek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi
Örülök hogy minden rendben van!

Ibici
Intenzív osztályon fogok dolgozni (eddig aneszten voltam),ha sikerül elintézni végre a papírokat(most még rendelkezési áll-ban vagyok a honvédségnél).Bár egy bölcsöde tényleg jobban hangzik! :lol:
Biztos tetszeni fog vikinek az ajándék!mikor buliztok? :D

Lego
Igen,én is remélem hogy hamarosan össze fog jönni! :lol: Hédinek már megvan mindene?Megvettetek mindent?hogy áll már a szobája?

Betti
Ti most hogy álltok?12 nap és teszt? :wink:
Ja,most olvasom hogy rossz érzésed van!De hátha!Nagyon drukkolok! :wink:

Viki
24 hét!UH-ra méssz valamikor?tudjátok már hogy milyen nemű lesz?Nevek vannak már?

edoci

Betti!

Azért ne add fel, van még remény, mi drukkolunk Nektek! :wink:

Edoci!

Jövő hét csütörtökön megyek 4 d uh-ra, addig lehet tippelni a baba nemére :wink: mert eddig még mi sem tudjuk.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hú csajok, azt a mindenit....győzzön az ember olvasni... fél napig nem működik a netem, és mennyit irtok :)

Edoci!
De jó hogy ujra vagy, olyan rég irtál! Köszönöm a gratulációt!

Kata!
Nem szlők nem tudják még! Itt nincs magándoki! De amúgy hamarosan el akarjuk mondani anyáékna főleg azért, hogy hátha addigra tud nekem uh időpontot kérni mire megyek haza!

Viki!
Igen, én is ugy vagyok vele, hogy amig van a hányinger vagy az émelygés, addig elvileg minden rendben van! :) De tényleg nagyon várom már, hogy menjünk haza, és elmenjek egy uh-ra.

Remélem holnap többet tudok már jönni, csak ma egész nap nem volt net....azaz még reggel volt... de mikor hazjött a párom megjavította... holnap délelőtt van már suli, majd suli után jövök!

d.dodó

Sziasztok!

Nem voltatok ma valami bőszavúak?Merre jártok?Mindenki délutáni sziesztát tart?

Azt se csodálnám,mert ez a borongós,esős és kimondottan hideg időt a finom,puha,meleg ágyban lehet a legjobban elviselni.

Ki hogy van ma?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok lanyok!

Hat tenyleg nem vagyunk valami aktivak.
En reggel nyolcra vittem a kocsimat kotelezo szervizre.
Mit ne mondjak jo draga volt, de szerencsere az autom tokeletes allapotban van.
Igaz ezert 3,5 orat kellett varnom.

Most meg a szakdolim irtam. Egesz jol megy. El is faradtam rendesen.

Ma megjott az arzuhanas.hu-rol a forgo amit a babaagyra rendeltem. :lol: Nagyon szupi!

Nemsokara megyek Zoliert az oviba es ha nem lesz faradt elmegyunk a camponaba korulnezni a H&M-be es a tescoba.

Ti lanyok merre vagytok?

Magi
Vendég

Sziasztok.

Magika lepasszoltam a bőlcsődet. Én is olyat fogok MAJD venni mikor aktuális lesz. Tök jó és nem is drága.

Szólók minden érdekeltnek hogy a lőportár utcai tb elköltözik a váci út 71 szám alá az árpád hídhoz. Itt kell intézni a gyest meg az anyaságit.
Puszz

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!!!

Magika!Én hétfön utaltam a pénzt nekik ilyenkor szolnak mikor jönn az áru?Klassz a hinta?

Mi ma voltunk szurin kicsi lányom addig sírt amig hallgatta Doki utána már nem a szuri után :lol: És elkezdett egyre többet rajzolni olyan édes :D Tegnap vettem Gravidát ki vagyok akdva,hogy gyógyszertárok között mekkora különbség van :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Most kaptam egy eimalt.Holnap jönn amit rendeltem :lol: már nagyon kiváncsi vagyok csak nem tudom hova rakjuk meg hogy kéne,hogy Zsófi ne lássa :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Vera!
Meg a bolcso szinen vacilalok.
Nagyon szep a rozsaszin, de szeretnek majd meg egy gyereket es akkor fiura fogunk gyurni.
Igy valami unin gondolkodom, mert az agynemu szett ugy is tok rozsaszin lesz.
De arra is gondoltam, hogy most rozsaszinut rendelek es majd varratok kesobb kekett hozza ha a masik fiu lesz.
Nehez a dontes.

Kata!
Szerintem ha tegnap utaltal ma kaptal mailt, holnap adjak akkor fel igy majd csak a heten szamithatsz ra.
Nekem nem a hinta jott meg, hanem a forgo.
A hintat a borzen vettem es el is hoztam.
De ez a forgo nagyon jo.
Zolinak is annyira tetszik bent fekszik a kisagyba es nezi.
Ott akar ma aludni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szoval nagyon szupi a forgo.

Tobbiek hol vagytok?

Lexaval mi van?
Szerintem mar O is tudja, hogy mi lesz a baba neme.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Vagyok,vagyok!!!!Csak épp most hulla fáradtan,álmosan.Ismét szinte semmit sem aludtam.
Ma takarítani szeretnék kicsit,ruhákat rendezni(saját).
Tegnap este megvettük a hiányzó szekrényt a gyerekszobába,eddig csak egy kettes volt és most már nem lesz elég.Elcsábultam egy pelenkázós komódra,így legalább az is beillik a szobába.(eddig bükk volt-most az is fenyő).

Magi
Hol lehet ezt a bölcsőt megnézni???Esetleg más dolgok is vannak???
Nekem se jött még meg a hinta,de én is csak most utaltam el az árát,múlt héten nem volt időm...

Betti
Msn-en nagyon ritkán vagyok,hetente 1x eszembe jut benézni,de mivel szinte időm sincs beszélgetni ki is jelentkezek....
Drukkolok,én nagyon érzem a jóóóót.... :wink: :wink:

Kata
Elméletileg nem szabad árkülönbségnek lenni,de sajna a magán patikák (szinte már az összes az) szabad árakkal dolgoznak. :?
Csomagold be a játékot sötét zsákba (pl szemeteszsákba) és így nem látni mi van benne.Nem túl esztétikus de karácsonyig ágy alatt,szekrény tetején kihúzza. :lol:

Palacsintát sütök ma....nincs nagy kedvem a többfogásos ebédhez.Van még babgulyás tegnapról....

Lexa sajna nagyon eltűnt.:( Remélem minden okés vele....
Vendég

Késik a vonalzóm...mindig este vált 1 napot...ma már 29+3-on vagyok....
Vendég

Sziasztok lanyok!

En is vagyok!

Lego!
Tessek pihenni.
Huh de elore tartasz.
Par nap es itt van a 30. het.
Hat nem semmi.
Bizti hamar meglesz a hinta.
En most rendezem at a ruhakat, mert a ferjem asszisztensnoje kerte az osszes fiu rucinkat, megveszi, mert mind nagyon tetszett neki. Neki most szuletett meg a fia.
Igy most valogatok, hogy mit tartok meg es mit nem.

Hetvegen meg remelem el is viszi.
Csak azt nem tudom mennyit kerjek erte, mert hat mind draga volt ujonan vettem oket. Ha mindnek a felet veszem es osszeadom oket kijon vagy 100 000Ft-ra ha nem tobbre.

Szoval tanacstalan vagyok.

Ti hogy csinalnatok ezt?

Magi
Vendég

Vagyok én is, csak suliban voltam!
De ma csak az első órára mentem be megírni a dogát, aztán lementem a városba a piacra (ugyanis egy hónapban csak 1-szer van) meg a bankba is be kellett ugyis mennem.
Ma eddig még csak kicsit volt hányingerem, amúgy csak álmos vagyok....pedig takarítanom kéne.

d.dodó

Hahaooooo Lanyok!

Nem eltunni!
:( :( :(

Magi
Vendég

Nem is tudom Magi,hogy tudnád megoldani ezt az eladást.
Én úgy terveztem,hogy ha most fiam születik megvállok Dorka ruháitól (persze csajom lesz-így nem ezt teszem).Szóval egyenként adtam volna el őket,valószínűleg először neten meghírdetve....Ugyanez a helyzet,mint nálad,rengeteg új,szinte nem is használt több ezer Ft-os darabok....Először szerintem beszéld meg vele,hogy mit szólna ahhoz ha Te mindegyikre mondanál 1 árat és válogathatna.Biztos nem venné meg egyben...csak ami feltétlen kell és tetszik neki. :roll:

Nehéz ügy...pl egy kb 8000Ft-os gatyáért én se kérnék csupán 1000Ft-ot...ezért nem vinném börzére sem...

Ennyiből szerencsésebb vagyok,Hédi is használja őket,de még így is sajnálom,hogy mi lesz velük utána....

Jól gondold meg.
Vendég

Sziasztok

Itt vagyok ám, csak tegnap is rohangáltam egy csomót, suliba is be keleltt mennem, ma meg én vittem a gyerekeket iskolába, oviba, utána meg a nagylányomnak volt az úszás. Most anyunál vagyok, de mindjárt megyek az oviba és irány haza. HÁla holnap nem kell mennem sehova.

Magi én is azt hiszem hogy egyenként mondanék árat és aztán válogasson ami neki tetszik.

Nekem sajna semmi ruha nincs, mert minden elajándékoztam, úgy hogy nekem ilyen szempontból a negyedik gyerek olyan mintha első lenne, se kiságy, se babkocsi. egyedül a mellszívóm van meg, de az is folyamatosan kölcsönben van, vagy a barátnőmnél, vagy a szomszédban, vagy most épp az unokatesómnál.

NEkem elég egyhangú a görbém majd linkelem is, de még sok minden nem látszik rajta.

Tegnap már csináltam is lh tesztet, elég erős volt a csík de még nem +, kiváncsi vagyok a mai milyen lesz, majd ha haza érek megcsinálom.

Jaj képzeljétek, vettem most magamnak egy rakott tésztát, hát nem bírtam megenni, mert annyira büdösnek éreztem hogy rendesen öklendeztem tőle. Még Bettiel is megszagoltattam, de ő meg azt mondja nem érez rajta semmit. Na mindegy kidobtam.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Lego!

Azert nem adok el mindent, a nagyon szep es draga cuccokat nem, mert szeretnek meg gyerkocot es hat fiura szeretnek gyurni, raadasul oszit szeretnek majd megint.
Szoval a nagyon kulonleges darabokat megtartom.

Most lany cuccbol nem is veszek nagyon ujat, vagy ha nagy akcio van akkor. Igy lesz egy par alkalmi, ha megyunk valahova, itthon meg egyenlore Zoli cuccaiban lesz, ugy is eleg unik.

Ami meg nagyon fius megprobalom majd marciusban eladni suli utan, meg mielott megszulok.
addig meg majd kivalogatom, hogy mi megy el es mit tartok meg.

GAbi!
Megy a drukk ezerrel.
Nemsokara mesz UH-ra is.
Ha fiad lesz es tetszik valami valogathatsz te is.
Tele vagyok Nike es Next cuccokkal ja es meg a vertbaudet cuccaim is vannak jo par db. Mind ujonan vettem es hat Zoli nem hordta agyon oket.

De most koncentraljunk a pe-re.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Most értünk haza az oviból.Nagyon jól sikerült az ovis szülinapi köszöntő,készültek képek.Majd apa segít este fölrakni.
Reggeles vagyok a héten és ilyenkor nagyon fárasztóak a napok.
Ráadásul ez az idő is teszrá 1 lapáttal.Mindjárt elalszom.

Magi!
Szerintem megkérdezheted majd a férjed kolléganőjét is,hogy ő mennyit szánt erre és a kettőtök ajánlatából csak összetudjátok hozni.A vikiről nekem is rengeteg ruhám van.Szoktam is mondani,hogy egy 4-es ikerek is feltudnának öltözködni belőle.

Gabi,Betti,Kata nagyon drukkolok nektek!!Hajrá,hajrá :D :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Boldog szulinapot Vikinek!!!

Magi
Vendég

Sziasztok!!

Képzeljétek, megszületett a barátnőm kislánya.... Katalin 3300g és 57 cm, és hosszú fekete haja van. :)

d.dodó

Sziasztok!!!

hát eltartott egy darabig míg végigolvastam mindent!!! Rég voltam, de velem nem történt sok minden...

Nagyon köszönöm az ajándék ötleteket a babáknak, mamáknak! Igaz lehet, hogy egy idő után a mamák jobban örülnek a nem babás dolgoknak:)

A gyurma nem is rossz ötlet, bár tudom, Lego, nem pártolod, de én gyerekként imádtam (most is...:)
Egyszer mikor au-pair voltam Londonban, sötétben világító takonylasztit vettem az egyik kissrácnak, hát azt a lelkesedést !! :lol: Persze a fal nem lett tul szép utána :lol:

Boldog szülinapot Vikinek!!!

Betti, kitartást, kitartást, kitartást! Majd mesélj, mi van!
Ugyis akkor jön, mikor az ember nem számít rá..

Magi, miből írod a szakdogádat?
Nekem is hátra van még - épp ma gondoltam rá, hogy itt az idő, most vagy soha, neki kell látnom (már vagy negyedszer, az elmúlt 2 év alatt - de most be is fogom fejezni... :lol: )
Megcélzom a márciust leadásra.

Kata, lemaradtam, miért szedsz Gravidát? Babát terveztek?

Amúgy mindenki hintát vesz??? Tényleg lemaradhattam valamiről!

Ennyi erővel mi is szervezhetnénk egymás közt ruhabörzét, mert legalább tuti cuccokat tudnánk cserélni. Akár fotók utján is, hogy a messzebb lakók is csatlakozhassanak. Csak kéne egy fix netes oldal..persze olyanból meg van már pár...

Na megyek vissza a melóhoz, de átnézek még párszor, hogymivan:)

Pusszi mindenkinek!

Ja, sajnalatos esemény, hogy két hét kihagyás után ma újra hánytam. és visszajött az émelygés is.. úgyis sejtettem, hogy én leszek az aki végig így nyomja...
ilyen az én formám... :cry:
Vendég

Ibici!

Vikinek boldog szülinapot!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT VIKINEK!!!!

Kedden megyünk a Brendonba zsófit fotoztatni angyalka ként ez lesz a mamák Karácsonyi ajándéka :lol: Majd rakok fel képet mert kiíratom Cd-re.Tényleg volt aki már csináltatott ott képet???

Borsika!Igen tervezük a tesót szeptember vége óta :D

Ibica!Mit szólt Viki az ajándékoknak?

Magika!én is válogathatok? :oops: Nagyon fiúsak mert lehet vennék Zsófinak is :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Ibici!

BOLDOG SZÜLINAPOT VIKINEK!!!

MIndenkinek sok puszi:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szép estét mindenkinek!

Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntőket.Aranyosak vagytok,hogy gondoltatok Vikire.

Kata!
A családi buli majd pénteken lesz,akkor kapja meg az ajándékokat.Az oviban kapott egy nagyon édes kisegérkét textilből és egy több lapból álló kis füzetecskét amibe a csoporttársak rajzoltak és az óvó nénik összefűzték egy szép masnival.Nagyon kedves ajándék nagy becsben van tartva a tavaji és a tavajelőtti kis füzetecske is.Örült neki nagyon. :D :D :D :D :D :D :D :D

Jó dolognak tartom,hogy vanrá lehetőség,hogy az oviban a társaival együtt köszöntik egymást.

Kép
Kép
a.ibici

Kata,
igaz, mondjuk a topic címéből is gondolhattam volna :D pedig nem vagyok annyira új itt :lol:
akkor gondolom mostanában gyakoribbak a romantikus esték :D
Ha Zsófi most 1 év 3 hónapos akkor ő is ilyentájt fogant, jól kalkulálok? (bár már kicsit fáradt vagyok..)

Mik a vélemyények, melyik jobb:
a telet vagy a nyarat végigcsinálni nagy pocakkal?

Kicsit aggódom, hogy kell-e majd kismama télikabát - van olyan? :lol: (bár talán mire nekem kéne, elmúlik a nagy hideg), de a meleget már most nem bírom, alig várom a havat és a jó hideget!
Vendég

Sziaszto lanyok!

Vegre, hogy irtatok tobbet is, mig nem voltam.
Zolival angolra mentunk.

dodo!
Gartulalok a baratnodnek.

Borsika!
Az en fiam nem szereti a gyurmat. :( :shock:
Pedig en is szerettem.
En nem fogok kismama kabatot venni, mert van autom, igy egy vekony kabat is megteszi, az meg van.
Vastag pufi is, igaz az nem annyira elegans, de sielni majd jo lesz.

Majd februar-marciusban lefotozom a rucikat es felteszem valahova a netre es megadom a linket.
De ha van valakinek kedve es nem lakik messze, el is johet mazsolazni.
Inkabb fiusak vannak, de lehet lesz uni is.
Nem nagyon emlekszem mik vannak regrol.

Hanyni meg en is szoktam, majdnem minden nap.
En mar beletorodtem. :(

Kata!
A sogornom csinaltatott, az ikreirol kepeket, nagyon jok lettek.
A rucik kozott inkabb szerintem fius van, de lehet akad majd uni is.
februar-marciusban fotozok es felteszem majd a netre, a linket meg bemasolom majd ide.

Betti!
?????

Edoci!
???????

Moni!
??????????

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?