Akartam csinálni egy fotót az új hajamról, de csak este tudok, mert a párom elvitte a fényképezőgépet.
Bettó! Hurrá, hurrá, végre pakolhatsz, ami jó is, mert erre vártál, viszont rossz, mert ahogy megismertelek, addig nem nyugszol, amíg rend nem lesz! Csak szépen lassan!!!!
Egyébként érdekes, amit írtál a Magne B6ról. Én még nem hánytam tőle, bár én nem is a Bérest szedem, hanem a simát. És azt is általában kaja után. Ja, Te is ezt írtad. Szóval akkor szerencse, hogy rájöttél.
Mi lesz a hétvégi menü? Húsleves?????
Ja, bútor! Amint kapok pénzt a kártyámra, már hozzuk is a bútort. Pár nap csak. Sztem 7végére +lesz! (Na ez aztán a mondat!
)
Lili! Köszi az infókat!!! Látod, a pihenés mindig meghozza a gyümölcsét. Ma reggel 7kor keltem, mert vittem a párom dokibácsihoz.......de milyen szép dokibácsihoz, csak úgy lestem......hmmmm.....férjnél vagyok........hmmmmm.....ez van!
Szóval utána hazajöttünk, és nagyon fájt a pocim. Meg kemény is volt. Feküdtem fél órát, és azóta (kopp-kopp) semmi! Szóval a pihi a legjobb gyógyszer! Mindenre!
Laura! Nagyon édes Ádámka! Szép fiú lesz belőle, majd nem győzöd levakarni a csajokat! És ne dolgozz olyan sokat!!! Csak finoman! Olyan ismerős vagy nekem a kis képen! Nem jártál véletlenül Sopronba suliba? Lehet, hogy csak valamelyik évfolyamtársamra hasonlítasz?!