Timi, a pelust már nem fogadja el Livi? Én DOrkára inkább ráerőltettem egy kicsit ilyen időszakokban, hogy ne kelljen állandóan parázni, mikor megy be. Meg felkelni is utáltam pisilni vinni. 3,5 évesen tudtuk állandóra elhagyni a pelust éjszakára, pedig egy évvel azelőtt már megbízhatóan (nappalra) pelus nélkül volt.
Manóci, oscillococsinum: A leírás alapján megelőzésre heti egy pellet (az az ampullaszerű, amiben van). De én több embertől is hallottam, hogy ez csak a Boiron-osok pénztárcáját hízlalja, elég 8-10 bogyócska. Őszintén én nem is szoktam számolgatni, egy kupaknyit a szájába teszek, és kész. Ha nagyon szeretne még, akkor kap még párat...
Ez a poén a homeopátiában. Úgy kell lebeszélni róla a gyereket.
Szylvi, akkor megkönnyebbültél etetésügyileg... Akkor már tele a fagyasztó?
Ildi, nem értem, ki nem számolta el a teljes mennyiséget? Az, akinek adjátok??? Vagy az OEP? Egyiktől sem szép dolog, különösen az elsőtől.Elhiszem, hogy bosszantó, azért nem kis munka az állandó tejleadás. A depid is eredhet innen, hogy sok energiát, vitamint von el a sok fejés, nem?
OFF: Tegnap volt a híradóban, hogy fele annyi tejet adnak le mostanában, mert vizitdíj kell a vizsgálatokhoz... Nevetséges, tényleg.
Ildi, lapocska??? Rohanok a DM-be
Adri, kitartás a fogakhoz, párodra meg próbálj kicsit hatni, a pasik nem midnig veszik észre, hogy milyen kis tündérek apukái!!! Hívd fel a figyelmét néha, amikor valami édeset csinál a pici, ne szólj bele, hogy mit csinál vele, hanem hadd fedezze fel ő magának. Az én párom is szokta húzni a száját, különösen, ha két gyereket hagyok rá, de aztán szokta mondani büszkén, hogy milyen jól elvoltak. Néha meg fél füllel hallom, hogy milyen jót hancúrozik Lillával, aki vevő is rá...
Az éjszakákat meg próbáld pótolni nappal, hagyd aludni kicsit magad mellett, akkor ő is tovább alszik... A háztartás várhat, kialvatlanul úgyis összetöröd a csetrest...
Erika, jó kiskádatok volt!!:) Mi szoktunk vinni sajátot, párom mindig húzza a száját, mennyi csomagunk van...
Én még úgy-ahogy tartom magam depi ellen, amikor az vagyok, Dorkával kimegyünk kicsit rohangálni az utcára, még ha sötét este van, akkor is, mert különben sárkányanyává változom...
Ott levezetődik kicsit a feszültség.
De azért MÁS ez most, két gyerekkel, mint 3 éve... Akkor bárhova felkerekedtem, bármikor, nem volt gond beugrani ide-oda, mászkálni a városban, elmenni vásárolni, stb. Dorkával 22 hósan bejártuk pl. Rómát, több napos non-stop városnézés, ha elfáradt, beült a hátihordóba, babakocsiba, de akkor is csak egyikőnket fárasztotta egyszerre.
Soha nem értettem, mi az, hogy a gyerek sok lemondással jár, mert mi mindent meg tudtunk csinálni eggyel, most kettővel azért érzem, mit értettek ez alatt. No azért nem panaszkodom, mert van két gyönyörű gyerekem ,és mehetek még várost nézni meg plázázni
(hű, ez most úgy hangzott, mintha plázacica volnék) 10 év múlva, amikor már külön utakon járnak. Csak egyszerűen MÁS, és most már befogom...
A nagy depi ellen jó lenne egy
tali, nem gondoljátok? Mondjuk 21-e szerda, hogy hangzik??? Állatkerti játszó, fél év alatt ingyen, nagyobb gyerekeknek tudok olyan kupont adni, hogy egy óra fizetett játékidő után fél óra ingyen. És ott garantáltan jól elvan mindenki, baba-mama egyaránt.
Múltkor még pelust is elfelejtettem vinni, azt is adtak...
Valami hasonló időpontban, mint a múltkor???