Új privát üzeneted érkezett!

Timi,Nagyon szép Livike :) Verdák, látom nálatok is menő :wink:
Marci :P új szőnyeg, nem semmi!gondolom menyire örültél :lol:

Szilvih,Lilla fogacskáért gratula :wink:

Dóri,baleset, ügyelet :cry: szegény Gergő!Lila foltok, nem semmi!Átérzem mire gondolhattál amikor a doki meglátta :lol: :lol: egyből mondtad,, hogy sportol a gyerek,mi? :lol: :lol:
Mikor Esztinek kiugrott a csuklója, én is szűkölve meséltem mi is történt!Anyuka kirántotta :oops: :lol: :lol:

Era,de jó, hogy tudtatok pihizni :) fürdő, isteni lehetett!Én is úgy vágyom már egy ilyen kényeztetős valamire!Már gondolkodom, hogy elmegyek egy hátmasszírra.Úgy fáj néha, gondolm a rossz tartásom, meg a gyereket ahogy fogom!

Adri,üdv :) De Vigantollal kened az inyét, ha fáj?? :shock: Nem Dentinoxot akartál írni? :wink: Szerintem igen!

Többiek??Merre?Temető járat messze, messze?Vagy csak lustiztok?! :P
manóci

Ja, és kaja!De örülök, hogy se a védőnőm, se a gyerekorvosunk nem olyan idióta, hogy már etessem a gyereket!Ők is a 6 hós korig kizárólag cic pártiak!És minél tovább szoptatás annál jobb elven vannak :) Ennek én nagyon örülök is! :)
manóci

sziasztok

MAnóci Livikének Boldog SZületésnapot kívánunk!!

Kép

Marci :wink: tudta mivel lehet a figyelmet magára vonni :lol: gondolom te kevésbé voltál vidám:)
a képek fanatasztikusak lettek:)

Szilvih jobbulást Dorkának remélem nem lesz lázas!

Dóri szegény Gergő!! látom nálatok is zajlik az élet! jobbulást neki is..

rakok fel pár képet , tesóm ma csinálta :)

Kép

így utazunk:)

Kép

jó a zene :wink:

Kép

Kép

Kép
cintia2

manóci! De, Dentinox. :lol: :oops:
Kicsit fáradt vok,manó 1,6hete éjjel ordít fájdalmasan és az ínyét dörzsöli.... :cry:
cs.adri

1,5hét akart lenni :oops:
cs.adri

Adri,
én is üdvözöllek itt! :wink: Dologél nem próbáltad v. Chamomillát esetleg?

Szilvih,
jaj ti szegények.. :( ez a krupp szerencsére ismeretlen tényező nálunk (kopp kopp kopp).

Timi,
bocs, de akkorát röhögtem a sztorin. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Kriszti,
mi is így nyomulunk a kocsiban, tök ugyanilyen felállásban.
Isten éltesse a kis hófordulós Petit! :)

ébredééééés ... (este 8tól eddig egyhuzamban mind a két kicsi! és ez már állandósult! :wink: :D )
Vendég

Kriszti, Petid már olyan kis gyerekformájú :P ha érted mire gondolok. Még baba, de az arca már gyerekesedik. :lol:

Dóri, a Dologél homeopátia? Most készülök a homeos gyógyszertárba, megkérdezem. Dorkának éjjel megint olyan jól jött a Belladonna, tűzforró volt megint, meg nehezen lélegzett, de miután ráírányítottam a pingvint, hamar rendbejött. Szóval jó ez a homeopátia, na...

Timi, jók a képek. Tortás úgy néz ki, mintha 4 gyertya lenne.... :lol:
Mennem kell kirakózni, ovi ugrott....

Kép
Kép
szilvih

Szilvi, nem homeós a Dologél, sima patikai cucc, gyógynövnyekből áll és nincs benne lidokain.

második ébredés .. :) megyünk ki, pelenkát is kell venni, nincs egy db se majdhogynem :roll:
Vendég

Dóri :)
Baleset :( Biztos nem lehetett egyszerű. Nekem is volt már részem balesetben, még ennél komolyabban is tavaly nyáron :(
Ne is tegyél iriggyé ezzel az egész éjszakás alvással :lol: Nekem masszívan kétszer kel Brigi enni, és persze utána reggel nem akar enni.
Ma is elmentünk oltásra evés nélkül, és hajnali 4-től 1/4 11-ig bírta kaja nélkül :roll:
És azm oltásnál csdak görbült a szája, nem sírt :lol: Nagyon ügyi volt.

4 hós adat: 6300 g.
Most csak 52 dkg-t hízott :lol:

Szilvi :)
Ez a krupp borzalmas lehet. Én is masszívan párologtatok, így a pici szobájában nagyon klassz a levegő. De így most hogy lenyúlta a csajok párologtatóját, vennem kell még egyet. Ezt kap Brigi karira.
Dorkának jobbulást!
Lillának fájdalommentes fogzást!

Erika :)
Nekem sem akarta először a cumit. hetek alatt szokta meg, és most is csak alváshoz kell meg a babakocsiban. Igaz a cumisüveget egyből elfogadta, de már rég nem kell :lol:

Csilla :)
Én is megtömném, ha elfogadná, de nem akarja. Szeret éjjel enni.

Adri :)
Üdv itt!
Szemtelenül fiatal vagy :oops:

Timi :)
Boldog szülinapot a nagylányodnak, aki nagyon szép :lol:
Marcipánnak boldog névnapot!

Cintia :)
Nagyon jók a képek! És a kisfiad már nem is olyan kicsi :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Nagyon szépek a csemeték!

Szilvih
Nem dolgozom. Pontosabban, dolgozom, de most itthon. PhD-t írok.
Bébik lefejt anyatejet kapnak, mert a fejés+etetés is rövidebb ideig tart, mintha szoptatnék. :oops:
Etetésbe család is tud így segíteni.
Éjszaka alvás van (11-6-ig) :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

dori_bp! Nem,nem próbáltam még. Ezek is krémek? Már 3hete így nyűgösködik,de fog sehol. Dentinox se hat már... :(

h.nelli! Oh,köszi a bókot. :oops: Néha vagy 40nek érzem magam manó mellett... :)
cs.adri

Sziasztok!

Huhhh, most jövök egy jó kis kakatakarításból.... Hogy, hogy tudják ezek a manók a pelenkán, a bodyn, a rugin keresztül még a fülük tövét is összecsinálni.... :lol: Ezt kellene egy pelenkagyártónak egyszer megmutatni!!!!! Dumálhatnak nekem a szárazságról.... :shock:

Szilvih: Sopron biztos klassz lesz, és addigra Bécsben elkezdődik a karácsonyi vásár is!!! Az nagyon szép lesz! Dorkának mielőbbi gyógyulást!!!! A párologtatónak megelőző hatása is lehet??? Érdemes venni????

Timóca: Olyan jó képeket tudsz csinálni!!!! Kakaügy :lol: :lol: :lol:

Manóci: Gondoltam én is egy kis masszázsra, de megfizethetelen volt... :evil: Na majd Apa...... :lol:

Cintia: Annyira helyesek a gyerkőcök, ahogy ülnek sorban az autóban!!! :D

Tamarám pár napja elkezdett hangosan kacagni. Nem győzök mindenféle idétlen hangot kitalálni, hogy újra megnevettessem. Olyan édes!
v.erika

Sziasztok,

most csak gyorsba, mert már topic-elvonási tüneteim vannak, pedig dolgom 1000.... :lol:
mindent visszaolvasni még nem tudtam, így csak szinte magunkról...

cs.adri: szia itt :lol:

Livike igazi kiccsaj!!!
Marcipán: :lol: :lol: :lol: a szőnyegből azért remélem, ki tudtad szedni :shock:

töklámpás tök jó!!!!!

Nem tom, ki írta a disznóvágást, asszem Szylvi nálatok lesz/volt...
Nálunk ill. anyuéknál lesz a 7végén... disznótoros: nyammm

Eszeveszett 7végénk volt... csütörtökön beestek Joci nagynénjéék 4-en, itt aludtak. Másnap váltották őket én nagybátyámék 5-en, majd ők leléptek 2-körül(élveztem, hogy megint 2 nap csak főzök és mosogatok...), aztán csomagolás, és irány szabolcs...
ott rokon látogatás, temetőjárat. Szegény Csengét nyúzták mindenhol, hulla is volt.. asszem, kicsit korai volt ez az út neki :oops:
most lépek, mert még ki kell csomagolni, mosni, és egyéb cuki dolog vár még, de már úgy hiányoztatok!!

Kitta
kitta

Kitta,jó is, hogy jöttél :wink: Őrület :x akkor jó ismét a szürke hétköznapokban!

Cintia, Livi nem az én kiscsajom, hanem Timié :wink: de valóban szép, azt én is állíthatom :)
A ti képeiteken is tök édes mindegyik gyereked :wink: jól be vagytok cuccolva, ha mindnyájan mentek :P

Adri,fogzás, nyálzás nálunk detto.És szintén fog még sehol :( de szerintem lassan az is kibújik, így volt Esztinél is nálunk!De nekünk bevállt a Dentinox, mindkét manónál!Próbáld amit Dóri ajánlott!

Dóri+Edina,éjszakai átalvásért, irígyirigy :oops: :oops: Bár ma pont jó vvolt, úgy mint rég!hajnal 3-kor kelt aztán meg reggel 1/2 7-kor!Ha ez azért újra így maradna, én örülnék még ennek is :wink:
manóci

Sziasztok!

...beestem végre én is...ez már mindig így lesz ?! :? A jóalvó gyerkőcök szüleinek :shock: meg egy csomó irigység... Én annoanno azt mertem feltételezni,hogy Imimnél már nem lehet rosszabb alvó babám. Hát DE! Eszter éjszaka 2-3alkalommal kel, ami még nem is lenn baj, de ha az utsó kelés 4-5 közé esik nem is akar a kisasszony visszaaludni :evil: . Közel egy órás huzavona (meg peluscsere,mert persze a nyomaték kedvéért ilyenkor rotyizik egy nagyot :wink: ) után alszik el újra....Még nem is lenne gond, de nagyfiamnak ez pont elég az ébredéshez és a karatty megindításához. Karattyban pedig nehézkes az altatás... Nnnna, jól rátok zúdítottam.

Egyébként a minimanónk csak nődögél egyre...Holnap lesz mérlegelés, szerintem most nem hízott olyan nagyot. Egy hónapja volt 7,9körül ha jól emlékszem, most 8,3-nál nem lesz sztem több.

A gyerkőcök nagyon szépek!
Timi: nekem mindkét picid Rád hasonlít de nagyon!
Szilvi: láttam a tököt amit csináltatok WOW! Jövőre én is próbálok ötletesebb lenni, most csak snassz szem-száj-orr került rá. Elraktam egy csomó magot, ha mind kikel, terítve lesz az udvar :lol: 2008-ban.

Én is szeretettel üdvözlök minden újonan csatlakozót! (bár már lassan engem is üdvözölni kell, olyan ritkán dugom be az orrom :oops: )

Mennem kell, ébredt a csöpp (a nagy fél6óta mesézik)

SZIASZTOK!

Kép
Kép
petra78

Sziasztok,

Hát már 1000 éve nem voltam itt, remélem nem felejtettek el!
Az a helyzet, hogy nem volt netünk 3 hónapig.... és mire az Invitel beköti (hát ne tudjátok meg! már fenyegetőztünk mindennel!)....
Szóval, látom azóta mindenki szép sorjában megszült, fogacskák kibújtak, vagy épp folyamatban vannak (nálunk is, szenved is vele szegénykém). Gratula minden babónak, és anyucinak... Majd próbállak visszaolvasni titeket, de nem tudom mennyire sikerül 3 hónap levelezését behozni!
Addig is dobok egy-két képet!

Kép Marci

És megint... Kép

Kép

Kép

Kép
babyborn

Sziasztok! Manó hajnali negyed 6ig fenn volt a fogzás miatt. :cry:
Ti hogy bírtátok/bírjátok? :(

Kép
cs.adri

Petra: nem irigyellek az éjszakák miatt...megy a drukk, hogy mihamarabb változzon a szitu! nálunk is van néha olyan, h felkel, és onnantól vagy 1-2 órát még gagyog, persze foglalkozni kell ám vele, mert ha nem, akkor jön a bömbi. Így telt a tegnap éjszakánk is..
Jó súlyban van már a kicsilányod!! képet dobnál fel róla??

Babyborn:
nagyon cuki Marci fiad :D

cs.adri: szegény babókád!! nem tudom, lehet, nálunk is kezdődik, bár Csenge még csak 21-én lesz 3 hónapos. viszont állandóan rág, és nyáladzik...gondolom, ez már a fogzás kezdete.

képzeljétek, lebetegedtem. Tegnap reggelre 38,3 volt a lázam, fájt a fejem, homlokom, derekam, epét hánytam. elmentem dokihoz, 6 napig Retardillin injekciót kapok, és mennem kell arcüreg + mellkas rtg-re. este a lázam még 39-re felment, szo, kész vagyok...és persze Csenge egész nap rajtam lógna..
a nővéreméknél vagyunk tegnap óta, így legalább tudok többet pihenni :)

Kitta
kitta

Kitta!! Jobbulást!!! Egyeztettél a dokiddal, hogy szoptatsz??? Már az injekciókra gondolok

Kép
Kép
szilvih

Szisztok!

Vasárnap megvolt Milu keresztelője. Nagyon jól sikerült :)
Kicsit tartottam attól hogyan bírja majd a kis Bambitám, de gyönyörűen átaludta az egész szertartást.
Utána elmentünk ebédelni, egy nagyon helyes éttermet találtunk a hajógyári szigeten közvetlen a vízparton.

Sajnos sikerült megfáznom, azóta fekszem itthon :( Kialalkítottunk egy főhadiszállást a franciaágyon, Milka nagyon élvezi hogy egész nap itt viháncolhat mellettem.

Csilla
Vendég

Kitta, :( te szegény!!!Jobbulást kívánunk!!!

Babyborn,Marcid tündéri kiskrapek :wink:

Nekem is szörnyű éjszakám volt, ilyen még sose!Ugyanis bataknyosodott Hannus, és csóri úgy szörcsög nem kap a nóziján levegőt.AAkárhogy fektetem, has vagy hát bedugul egyből az orra, és nagyon sííííír :cry: Szívjuk ezerrel, éjjel óránként szívtam, és anyatejcsit csöpizünk!Remélem hamar túlleszünk rajta, mert kb. 2 órát aludtunk az éjszaka :? :cry: Olyan vagyok mint akit kifacsartak.

Csajok, Timi+Dóri elsősorban, mert ti vagytok a homeós szakértők :lol: de persze más is írhatja, ha tudja!szóval tudnátok abban segíteni, hogy az Oscillococcinumot naponta hány bogyeszt kell prevencióképp adni?Esztinek szeretném, mert tavaly is kapott, és jó volt.Csak már nem emléxem mennyit, meg hogy adtam, és a leírás sincs már meg, viszont 2 csomag maradt még!Nagyon köszi előre is :)
Megyek ebédeltetés Kép
manóci

Most csak egy kép Eszterről gyorsban...

Kép

Kép
Kép
petra78

mér'lett ilyen kicsi...? avatar méretben hagytam én hüüüüüüüüüüülye! .....sszus! :twisted:

Kép
Kép
petra78

nnna, akkor most kettő az egyben ;)

Az első képen a két manócsek: Kép

A másodikon meg egy ismerősöm kezének munkája.Saját építésű kandalló, fal ésatöbbi... :

Kép

Kép
Kép
petra78

Sziasztok!

Rég voltam, nem igazán volt kedvem irogatni, kicsit talán utó baby bluesom van. Olyan sz@r a kedvem, még az is marhára idegestí, amikor Jázmin éjszaka is enni kér. Nagyon fáradt vagyok, ráadásul a tejleadással is megszívattak, mert nem számolták el a teljes mennyiséget.... Énm szívességből gyötröm magam, mert már nem kényelemből fejek, és akkor még csak nem is mondják meg mennyit adtam...

Alig alszom, mert a kislányom rájött, hogy csak anyán/val tud ellenni, szinte csak cicin lóg. Hétvégén, már elvittem anyuékhoz, és mondtam, hogy legalább 1 órán keersztül hallani sem akarok róla! Hugom pasija hősiesen ringatta amíg elaludt, de ahogy letelt az 1 óra máris ordítás, hogy anya csak 1 órát kértél!

De haragudni nem tudok rá, mert rögtön dob egy vigyort, és elolvadok! csak a fáradtság már nagyon kiütközik rajtam, főleg a hangulatomon, ja és apa már hiányol néhány dolgot, amihez abszolút semmi kedvem...

Amúgy a buli jó volt, de oda sem volt sok kedvem menni. Jót dumáltunk a csajokkal, kibanyáztuk az egyik különcködő feleséget...

A babakocsink kezd tönkremenni, olyan hangokat hallat, hogy 3 km-re is hallani, hogy jövünk, de apa nem akar újat venni... :evil: Persze nem ő tologatja, nem neki ciki, hogy mennyire nyikorog. Mondták olajozzam be, majd az jót tesz neki (madzag szerű a felfüggesztés, ami amúgy nagyon jól rugódzik), na erre még rosszabb lett a hangja!!! :cry: ettől is kész vagyok!

Azt hiszem kardomba dőlök...

Csilla dobj nekem egy emilt, mert nem akar elmenni az a fránya privi!!!!!

Bocsi, hogy ilyen negatív voltam!

KépKépKép
dikó1

Sziasztok!

Meg vagyok én is, csak olyan mozgalmas napjaim voltak mostanában, hogy nem jutottam gépközelbe.
Annyira ügyesedik Jázminom, az utóbbi egy két napban olyan sok új dolgot csinál. Elkezdte fogni a játékait, hangosan kacag, oldalára fordul, sokáig eljátszadozik. Viszont most mi is újra éjszakázunk, 2x 3x is kel éjszaka, és nem csak szomjas, mert totál üresre szívja a mellemet.
Aminek viszont nagyon örülök, hogy Zolitól elfogadta cumisüvegből a tejet. Komolyan egy nagy kő esett le a szívemről, úgy paráztam ezen, hogy majd összezavarom, de szerencsére nem.
Voltunk az ortopédián, éjszakai szandink lesz, levették a méreteket, 2 hét múlva lesz kész, de megnyugtattak, hogy mire lábra áll addigra teljesen rendben lesz a lábikónk
A neonatológiát is megjártuk, ott is minden rendben, de ez a futószalagon való haladás teljesen kiakaszt. :roll:
Eléggé kivagyok most, mert nagypapám nagyon nem jól van. Nem rég kivették az egész gégéjét rosszindulatú daganat miatt, de most másutt jelentkezett nála, szegény drágám nagyon szenved, morfiumon van, nem is ragozom......

Dóri!
Öcsém Angliában él és karácsonyra a barátnőjének Swarowsky ékszert akar ajándékozni, megbízott, hogy nézzek neki valami szépet, mert kint ez drága, viszont itt a környéken olyan színeset, figurásat, mint a tied nem találtam. Tudnál nekem segíteni, hogy hol találok olyat?

Mennem kell még jövök, hatalmas ordítás van, 15 perce aludt el, gondoltam lesz egy kis időm gépezni, hát tévedtem.

KépKép
KépKép
szylvi

Csilla :)
Jobbulást!
Nekem is van kialakítva egy babarész Briginek a nagyágyon. Rajta van a játszószőnyeg, játékok, de ma még az sem kötötte le.
Ő is hisztis, én is az vagyok. A kialvatlanság, a szél, az ingerhiány most depit okozott :(

Az oltástól hétfőn belázasodott. Szerencsére csak este. Nyugtalan volt, fel-felsírt. Remélem, a mai nyűgössége már nem az oltásnak köszönhető, hanem a frontnak.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Dikó :)
Most olvastam, amit írtál. Hasonlókat írtam én is :( Én is kivagyok az éjszakai nemalvástól, hogy nem tudunk igazán sehova menni, hogy úszik a lakás, de nincs erőm nekiállni,csak tűzoltómunkát végzek, stb. Na a párommal szembeni dolog meg aztán végképp halasztódik...
Mindig reménykedem, hogy lassan már majd alakul az éjszakánk, de nem :(
Remélem, holnap jobb kedvvel ébredünk!

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Csilla: kérünk fotókat Milu keresztelőjéről :lol:

Petra: nagyon édik a gyerekek :lol: . Nagyon tetszik az alsó kép is :lol:

Ildi, Nelli: a fáradtság + idő miatt is lehet rossz kedvetek.
Mellesleg én is depi vagyok, de én azt hittem, hogy a fényképező miatt :roll: . Megcsinálták tegnapra, ráadásul ingyen, mert garanciális volt - pedig más baja volt, mint múltkor, állítólag, így nem értem, mi volt benne a garanciális... de most már nincs is kedvem fotózni, mert előre félek, mikor megy megint tönkre. (ráadásul az a bosszantó, hogy pont a szülinapi buli közepén romlott el, és egy csomó jó dolgot így nem tudtam megörökíteni...)

Marcipánozósom viszont viszont végre ügyesedik, még nem teljesen fordul hasra, de már csak a kezét kéne kihúznia, és akkor sikerülne :P - de már nála is megvan az a kitekerőző mozdulat, ami Livinél is megvolt, mielőtt hasrafordult.
A foga is növöget. Már nagyon púposodik a kis ínye, remélem, hamar áttör az első fogacska :roll:
Az éjszakák nálunk is borzalmasak, nemcsak Marcika miatt - régen milyen jó alvó volt, mostanában kel 2-3×, de újabban Livike is állandóan bepisil :evil: . Ma beállítottuk az ébresztőt fél 3-ra, hogy kivigyük wc-re. Erre, 1-kor, mikor kel Marcipán, nézem, hogy Livi baba tiszta víz :evil: . Nem tudom, mit kéne csinálni vele... Gyanítom egyébként, hogy felfázott, mert nem hajlandó zoknit se, nadrágot se felvenni itthon. Tegnap ráadásul elég hideg volt, ma viszonylag jó. (hétvégén meg egyenesen meleg volt itt bent)

Kép
Kép
timóca

Jöttem depis frontot erősíteni :wink: Úgylátom hasonló problémákat soroltatok fel csajszik mint ami bennem/nálam tombol.
Ildi.annyira jó,hogy te is szeretnél néha, csak egy picike időre magad lenni.Ugyanígy vagyok ezzel,és jó hogy nem vagyok ezzel egyedül.Ha jön anyu/anyós hogy mit segítsen....kicsit fogd meg!- nyomom a kezükbe lánykám.Ezek a fél órák szupervumenné tesznek,mert annyi minden megcsinálhatok EGYEDÜL, úgy hogy nem kell közben senkire figyelni. Egyébként totál anyafügg-Ő.Rajtam alszik el minden alkalommal....
Na, meg a ceksz.Háááát, én sem vagyok könnyen gerjeszthető (előbb indít be ha nézhetem House-t, vagy a Grace-t este, gyermekhang nélkül, nyugiban :oops: ) Nem a férjemben van a hiba az tuti!

Timi:bepisilés...csak éjszaka?Mert nálunk köbö tesószületés óta többször napközben is :cry: hogy lesz ebből ovi februárban?!

Voltunk méreckedni,majd eldőltem.Eszter 8,7kg és71cm :shock: Nemhiába nem bírom....

Most lépnem kell, elaludt cicin míg írtam és leteszem.Sziasz' mindenki!

Kép
Kép
petra78

Sziasztok! Én is cstlakoznék a depis csoporthoz.... Kész vagyok teljesen. :cry:
Apa alig van itthon,állandóan az anyjáéknál van.... Éjszaka manó 1től reggel 5-6ig ordít a foga miatt. Apa nem kel fel,egyedül szenvedek a manóval... A derekam már nem érzem a fájdalomtól. Mikor megkérem,h foglalkozzon a manóval,mert szeretnék lezuhizni,húzza a száját... Nálunk cekszel nincs gond, hál isten...
Anyós téren nálatok mizu? Engem kiborít,kikészít... :cry:

Kép
cs.adri

na akkor nem vagyok egyedül a gondjaimmal! :cry:

Nálunk már tavaly óta nincs anyós, de nem voltam oda érte. Viszont ha nem lennének nem lenne a párunk sem, így el kell őket viselni, na meg egy picit legalább szeretni, csak ezért! :) :wink:

Petra, Houssa, és Gracecel szívemből szóltál!!! :lol: :lol: Valamit azért tenni kéne, már gondoltam, beruházok ilyen cuccra a dm-ben! Láttam valami "lapocskát" ami állítólag kedvet hoz! :oops:

Nelli, én is bízom már a jobb kedvben! gyúrjunk együtt rá, hátha összejön már egy pihentető éjszaka. lehet, hogy meg kéne inni egy jó kis baylist este, hátha a picúrokat is bealtatja! :wink: :lol:

Adri, fogacska :cry: azért másért már irigyellek! :wink:

na kiabálás van, megunta, hogy 5 percig nem lát! Azért imádom!!! Kis vigyori!

KépKépKép
dikó1

Megjöttünk a sétából, jó sokat aludt, szerintem még aludt volna, de már nagyon fáztam, most Adri játszik vele. Azért nem gondoltam volna, hogy ekkora segítség lesz nekem, tényleg olyan jó, hacsak egy fél órára elveszi tőlem kész feltöltődés.

Szilvi!
Gratulálok a fogacskátokhoz, nekem olyan édesek amikor csak egy pár foguk van.
Dorka hogy van?
Tettem el sült tököt, ahogy írtad, tényleg sokkal édesebb a hosszúkásabb.

Erika!
Biztos nagyon jó volt a kirándulásotok, ha tudsz tegyél fel képeket. Masszázs már nekem is nagyon hiányzik.

Timi!
Egy kis színésznő a lányod, nagyon nagy átéléssel mutatja, hogy ő milyen szép, az a hunyorgás közben, nagyon jóóóó.
Látom nálatok is újra ébred Marcipán, nálunk dettó ugyanez van, nem értem, mert eddig az éjszakát teljesen végigaludta. Remélem ez csak egy átmeneti állapot.

Móni!
Jó sokáig szoptattad Esztit, a dokink nálunk is szopipárti, szerencsére így nem kell vele hadakozni.
Hannusnak jobbulást

Cintia!
Szépek a gyermekeid. Hát pont elférnek az autóban. :lol:

Nelli!
Most már megértelek, hogy kivagy az éjszakázástól.
Babakocsi téma?????
Mi is nyűgösek vagyunk, mi van ezekkel a gyerekekkel????

Kitta!
Igen nálunk volt disznóvágás, nagyon jó volt, jól éreztük magunkat. Nagyon szeretem a frissen sült tepertőt paradicsommal, úgy bezabáltam belőle, hogy rá sem bírok nézni :oops: :oops:
Jobbulást neked. Pihenj sokat, meg igyál rengeteg folyadékot.

Babyborn!
Jó, hogy újra köztünk vagy!!!! Rossz lehetett net nélkül. :)

Csilla!
Pont kérdezni akartam, hogy milyen volt a keresztelő :wink: :lol: Képeket én is várom!
Neked is jobbulást!!!!!!!!!!!

Petra!
Hát nem semmi méretei vannak a lányodnak. Konditerembe sem kell járnod, meg van az edzésed. :wink:

Ildi!
Az én Jázminom is egész nap cicin van, komolyan már úgy fáj a mellbimbóm.
Elhiszem, hogy kivagy a tej miatt, elég szemétség, hogy átvernek. Én is fejek és nagyon nem szeretek, nem hogy hálásak lennének. :roll:

KépKép
KépKép
szylvi

Sziasztok!

Látom jó nyűgös a banda! :cry: Pedig még csak most kezdődött ez a takony idő. És hol van még a tél vége? K..va hosszú lesz ez az első tél... :evil: Valahogy ki kell bírnunk... Én úgy próbálom, hogy igyekszem mindíg szervezni valami kis programot, igaz hogy fut a lakás miatta, de most valahogy elnézek a pormacskák felett... :oops:

Mi még alszunk éjjelente (1 x kel csak) de látom szomorú jövőnket, ha nálunk is úgy alakul, mint nálatok.

Tegnap voltunk oltáson, ari volt nem sírt, de amint meghallja, hogy másik baba bőg, azonnal szolidalítás gyanánt rákezd... Ma is voltunk a barinőméknél, és ahányszor csak megmukkant az ő babája, uccu Tamka már vonyított is... :lol: Remélem kinövi hamar.... :lol:

Dobok majd képeket, nektek is mindíg kicsinyíteni kell?

Csáó, fel a fejjel!!!!!
v.erika

Még gyors: Kérdeztem a dokimtól a pneumococcus, és a Rota oltást, de enyhén szólva nem rajongott az ötletért. Azt mondta saját felelősségemre beoltja, de ő nem híve ezeknek..... Ezek után a fenének van kedve hozzá.... Ti oltattok???
v.erika

Erika!

Én nem oltatok! Végre egy doki aki nem akar rábeszélni minden oltásra.
Igen muszáj kicsinyíteni a képeket, máshogy nem tudod felrakni.

KépKép
KépKép
szylvi

Mi a körzetinket kérdeztük meg (nem a gyerekorvost), és ő is azt mondta, hogy ez a gyógyszergyártók üzlete, nem javasolja...

Petra: nem semmi Eszti mérete :lol: . Most már én is úgy vagyok, hogy a büfiztetésen kívül nem cipelem Marcipánt - azt is igyekszem hamar letudni, vagy a hasamra fektetve (úgy, hogy félig ülök) büfiztetni (úgy is jól tud), mert olyan nehéz, alig bírom már, pedig "csak" 8,3 kg :roll:

Kép
Kép
timóca

folytatom, csak nagylányom "ugráltatott" :lol:

Nappal rendesen jár wc-re, teljesen egyedül ráadásul. Csak éjszaka pisil be. Most kipróbáljuk, hogy éjszaka felébresztjük egyszer, hátha... (de tegnap elkéstünk azzal is)
Imike megy oviban februártól? De jó nektek!
Mi most is felhívtuk itt mind a 2 ovit, de egyikben sincs hely, csak előjegyzésbe tudnak venni - az meg már megtörtént :evil:

Igen, a sorozatokat én is előnyben részesítem mással szemben :wink: . De az alvást még inkább :lol: (sőt, már annyira utálom a tv-ben a reklámokat, hogy inkább eltöltöm a House-t is, meg a Grace klinikát, Született feleségeket, és legalább reklám nélkül meg tudom nézni :lol:

Ildi: szerintem abból a lapocskából küldhetsz párunknak mikulásra, vagy karira :lol: :wink:

Kép
Kép
timóca

Képek Siófokról:
Kép Isteni finom a kezem!
Kép Kádat, azt nem adtak :)
Kép Anya és Babája
Kép Okos nagyfiam
v.erika

Timi, a pelust már nem fogadja el Livi? Én DOrkára inkább ráerőltettem egy kicsit ilyen időszakokban, hogy ne kelljen állandóan parázni, mikor megy be. Meg felkelni is utáltam pisilni vinni. 3,5 évesen tudtuk állandóra elhagyni a pelust éjszakára, pedig egy évvel azelőtt már megbízhatóan (nappalra) pelus nélkül volt.

Manóci, oscillococsinum: A leírás alapján megelőzésre heti egy pellet (az az ampullaszerű, amiben van). De én több embertől is hallottam, hogy ez csak a Boiron-osok pénztárcáját hízlalja, elég 8-10 bogyócska. Őszintén én nem is szoktam számolgatni, egy kupaknyit a szájába teszek, és kész. Ha nagyon szeretne még, akkor kap még párat... :lol: Ez a poén a homeopátiában. Úgy kell lebeszélni róla a gyereket. :lol:

Szylvi, akkor megkönnyebbültél etetésügyileg... Akkor már tele a fagyasztó?

Ildi, nem értem, ki nem számolta el a teljes mennyiséget? Az, akinek adjátok??? Vagy az OEP? Egyiktől sem szép dolog, különösen az elsőtől.Elhiszem, hogy bosszantó, azért nem kis munka az állandó tejleadás. A depid is eredhet innen, hogy sok energiát, vitamint von el a sok fejés, nem?
OFF: Tegnap volt a híradóban, hogy fele annyi tejet adnak le mostanában, mert vizitdíj kell a vizsgálatokhoz... Nevetséges, tényleg.
Ildi, lapocska??? Rohanok a DM-be :oops: :oops:

Adri, kitartás a fogakhoz, párodra meg próbálj kicsit hatni, a pasik nem midnig veszik észre, hogy milyen kis tündérek apukái!!! Hívd fel a figyelmét néha, amikor valami édeset csinál a pici, ne szólj bele, hogy mit csinál vele, hanem hadd fedezze fel ő magának. Az én párom is szokta húzni a száját, különösen, ha két gyereket hagyok rá, de aztán szokta mondani büszkén, hogy milyen jól elvoltak. Néha meg fél füllel hallom, hogy milyen jót hancúrozik Lillával, aki vevő is rá... :lol:
Az éjszakákat meg próbáld pótolni nappal, hagyd aludni kicsit magad mellett, akkor ő is tovább alszik... A háztartás várhat, kialvatlanul úgyis összetöröd a csetrest... :twisted:

Erika, jó kiskádatok volt!!:) Mi szoktunk vinni sajátot, párom mindig húzza a száját, mennyi csomagunk van... :roll:

Én még úgy-ahogy tartom magam depi ellen, amikor az vagyok, Dorkával kimegyünk kicsit rohangálni az utcára, még ha sötét este van, akkor is, mert különben sárkányanyává változom... :roll: :shock: Ott levezetődik kicsit a feszültség.
De azért MÁS ez most, két gyerekkel, mint 3 éve... Akkor bárhova felkerekedtem, bármikor, nem volt gond beugrani ide-oda, mászkálni a városban, elmenni vásárolni, stb. Dorkával 22 hósan bejártuk pl. Rómát, több napos non-stop városnézés, ha elfáradt, beült a hátihordóba, babakocsiba, de akkor is csak egyikőnket fárasztotta egyszerre. :roll: Soha nem értettem, mi az, hogy a gyerek sok lemondással jár, mert mi mindent meg tudtunk csinálni eggyel, most kettővel azért érzem, mit értettek ez alatt. No azért nem panaszkodom, mert van két gyönyörű gyerekem ,és mehetek még várost nézni meg plázázni :twisted: (hű, ez most úgy hangzott, mintha plázacica volnék) 10 év múlva, amikor már külön utakon járnak. Csak egyszerűen MÁS, és most már befogom...

A nagy depi ellen jó lenne egy tali, nem gondoljátok? Mondjuk 21-e szerda, hogy hangzik??? Állatkerti játszó, fél év alatt ingyen, nagyobb gyerekeknek tudok olyan kupont adni, hogy egy óra fizetett játékidő után fél óra ingyen. És ott garantáltan jól elvan mindenki, baba-mama egyaránt. :lol: Múltkor még pelust is elfelejtettem vinni, azt is adtak... :twisted: Valami hasonló időpontban, mint a múltkor???

Kép
Kép
szilvih

Szilvi: tali jó ötlet. Livike biztos élvezné, Marcipánomnak meg minden jó, ha közelben az anyja :lol:

Erika: jó, hogy tettél fel magatokról képeket :lol: . Ideje lenne már téged is beírnom a táblázatba :lol:
Meg egyébként is jó lenne már feltenni :wink:

Voltunk ma a Tescoban (csepeli - csak azért, mert nem tudom, hogy máshol is van-e), és láttam olyan rugikat, amik Mikulásruhák voltak - amúgy nagyon ari plüssök. Olyan jót nevettem :lol: Miket ki nem találnak :lol:
Utána beszéltük apával, hogy végülis vehetnénk Marcinak, meg Livinek is valami hasonló szerkót, mondjuk krampuszost, és lehetne jó kis karácsonyi fotót csinálni - ajándékba a nagyszülőknek, dédszülőknek, keresztszülőknek :wink:

Kép
Kép
timóca

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
timóca

Timi, ha már ilyen lelkiismeretesen vezeted, a mi 5 hós adatunk 7000 g... :lol: Hosszat nem tartom fejben...

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Amennyiben nem késő még, csatlakoznék nem is kis csapatotokhoz...
Látom, nagyon pörgős fórum! :)

Igyekszem visszaolvasni, hogy ne kérdezzek hülyeségeket. :)
Közös pontot már találtam... Csillával egy kórházban szültünk, és az említett hölgy és családja engem is kikészített. A székhajigálós sztorit csak hallomásból ismertem. Nem lehetett egyszerű! :?
Nekem a vérnyomásom ugrott meg a családtól. Valahogy nem bírom az agresszív viselkedést, és a hangos szó is kikészít, ez pedig hatványozottan érvényesült a várandósság utolsó heteiben. Szóval lányzó és pasija balhéztak valamin, szülésznő pont akkor jött be vérnyomást mérni. 160/110. :( Kértem fél órát, kimentem relaxálni a folyosóra, következő mérésnél 130/90. :)

A lényeg: Kisfiam július 26-án született császárral az Uzsokiban, 3450 grammal és 55 centivel. Azóta gyorsan gyarapodunk, a 3 hós oltáson a védőnénin kiakadtam, mert 7003 grammot mért, és azt mondta, ne adjak neki annyit enni, csak 4 óránként. No erre kiakadtam... :x
Volt már, akinek ilyesmit tanácsoltak?

Ennyi dumálás elsőre azt hiszem elég is! :)

Üdv,
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

És hogy egy kép is legyen:

Kép

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!

Tekiroll,
üdv. :) nekem is első két gyerekem uzsokis baba. :wink: kinél szültél?

Szilvi,
neked akartam reagálni az ékszer témára. Én a Pólus centerben vettem egy ékszerboltban, és egy szekrényi Swky volt nekik, csodaszépek. Ha nincs sehol közelebb... bár nem hiszem, de nyilván utánanéztél. :oops: :D

Ma színházba megyek, holnap Gergővel koncertre este, apáé a 2 este a minikkel. :wink:

na húzok, mert még ruhám sincs, amit felhúzhatnék, még lehet vennem is kell.. :oops: :? (semmi nem úgy áűll rajtam, ahogy kellene, ill. a 36-os ruhatáram használhatatlan :oops: :evil: :evil: :roll: )
Vendég

Üdv köztünk Dolli, nagyon cuki babád van, szépek vagytok együtt. Télleg jó húsban van a kisfickó :lol: :lol: :lol:

Szilvih: igen, egyeztettem a dokival, sőt, még az asszisztensre is rákérdeztem még egyszer, ő is megerősített, lehet szoptatás alatt adni ezt a szurit.

Tegnap előtt este a bal mellemen hatalmas vörös folt lett, és nagy, fájó csomó (pedig evett is a lány belőle, meg ki is fejtem teljesen).
Mentem du. a második szurira, és mondtam az asszisztensnek, azt mondta, val. színűleg ellől volt a láz meg a hányás is... masszírozzam, borogassam, és bizony kell az a 6 szuri.. :? így ma is megyek 10-re.
Este borogattam, és apa kimasszírozta. Mára szerencsére elmúlt a fájdalom is, csomó is, folt is :D
Ráadásul (ami persze csak jó dolog), hogy most ez a bal cici annyira beindult, hogy szinte naponta 1 jókora adag megy a fagyiba :lol:

Befordulós anyukák: én is a határán állok, bár, most szerencsére tesóméknál vagyunk (szombatig), így azé tudok lazítani, de az én kis tüneményem sem akar kiszakadni a seggemből!! Nálunk is a tipikus "cicivel a számban akarok aludni, vagy ölben, popót ringatva akarok elaludni, ha letesztek, hisztit csapok azon nyomban " időszak tombol. Ráadásul mióta óraátállítás volt, este 6-körül beájul, és ha nem keltenénk fel 8 körül, aludna hajnali 3-ig. De 3-kor minden éjjel, óramű pontossággal kel, és kaja, közbe rottyantás, tisztábarakás, és részéről szemek kipattanva: jöhet a játék!! :shock: :? :evil:
Én persze akkor aludnék, mint állat...

és most ismét ébredezik, mennem kell.

Ma eljutok végre fodrászhoz is HURRÁÁÁÁ

szisztok, és fel a fejjel, eljön az idő, mikor ezeken már csak nagyokat fogunk mosolyogni!! (oh, csak jönne már :lol: )

Kitta
kitta

Sziasztok!

Timi!
Az előbb volt a tv-ben, hogy a böcsődékben is milyen túljelentkezés van, azt mondták kb. 10 év mire annyi bölcsi lesz, amennyire szükség lenne. Hát köszi! :shock: :roll: Livike pedig biztos jól érezné magát az oviba, azért neki is jó lenne hasonló korú gyerekekkel.

Erika!
Mosdós kép nagyon szupi, látom Tamara is nagyon élvezte. :lol:
Szépek vagytok együtt!!! :)

Szilvi!
A tejcsi most nehezebben gyűlik, mert ma éjszaka is 3x kelt. :shock: Egy kissé kótyagos is vagyok.

Dólli!
Sosem késő csatlakozni, jó, hogy jöttél. :lol:

Dóri!
Köszi a válaszod, errefelé sajna csak egyszerű snassz ékszerek vannak, majd akkor öcsém vesz Pesten, ha hazaért.
Jó kis programok. :lol:
Holnap nálunk is lesz egy médiaest Hegedűs Zsuzsa szociológussal, nagyon elszeretnék menni, remélem Zoli hazaér addig, akkor van esélyem.

KépKép
KépKép
szylvi

Dóri! A dokim az Újpesti Szülőotthonból ment az Uzsokiba a márciusi bezárást követően, Halász Domonkos. Te kinél szültél? Merthogy megismertem egy pár dokit, amíg bent feküdtem toxémia gyanúval. Szerencsére csak egy hét volt, de elég is volt. :)

Kitta! Köszi! Tényleg nem vagyunk véknyak, de ehhez a súlyhoz megvan a 65 centis magasságunk is, úgyhogy sztem nem ducibébi. :) Jah, és hogy a 3 grammot hogyan mérte, az is rejtély számomra. :)
Nálunk most kezdett el beállni a normál működés az óraátállítás óta. Nem szoktál napközben szunyálni a picivel? :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli: üdv. köztünk. Nekem is mondta a dokinéni, hogy ne adjak annyit enni Marcipánomnak :shock: . Nem tudom, hogy képzelte.

Kép
Kép
timóca

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?