Új privát üzeneted érkezett!

Elfelejtettem,hogy a hasfájdalomra azt mondta nyugi fájni is fog-hisz nő!
Már 1,2cm :D
ibm

tücsökbogár!
teljesen együttérzek veled, nálam is többször előfordul (persze, ha kisfiam nem látja), hogy tök váratlanul elkalandozik a gondolatom a kislányom felé és már potyognak is a könnyeim ezerrel. Az az igazság, hogy a karácsonytól is meglehetősen tartok.

koncsi

Sziasztok Lányok!

Először is Ibm és Koncsi! Sajnálom, hogy nektek is át kellett élni ezeket a szörnyűségeket! Tudom, közhely, de Istennek mindennel célja van! Minket jobb szülővé varázsol, nem azért mert amúgy nem lennénk azok, de mégis egy (sajnos valaki több) ilyen trauma után sokmindent át értékel, és másképpen lát! Kívánom, hogy mihamarabb legyen erőtök a jövőbe nézni, és a következő babóra koncentrálni. :)

Ducimamai- sajnos én is úgy hallottam, hogy ha még pici a terhesség, éselhal, akkor az anya úgy érzékeli mint egy erősebb mensit. De vogasztaljon az hogy ha spontán ürül nem kell várni, rögtön próbálkozhattok.

Mandala- gyönyörűek a gyerekek!Tiszta szívből gratulálok! Biztosan sok erőt és energiát igényelnek, és mennyi mennyi boldogságot!!! :lol:

Babicsko és Zsibima! Köszönöm a tanácsokat!
Több variáció van, hogy is legyen tovább. A munkahelyemen egyedül én lettem "létszámleépítés" címen elküldve, ami igaz is lehet hisz nagyon rosszul megy a cég. Csak gondolom azért én mert babát akarunk! Ha nem írom alá a papírt állítólag bíróságra is vihette volna, de ez nem is érdekes. Ha elmegyek TP-re tutti rám küldi az Eg. Pénztárt. tényleg beteg vagyok-e és a doki is megrughatja a bokáját ha csak úgy kiírt volna. (meg az nem is én lennék)
Most az találtam ki, hogy nem várunk tovább, szerdán lesz 5 hete a műtét. A mensim rendesen 31 napra jött meg, és egy nagyon picit volt erősebb mint máskor. (görcsölni eggyáltalán nem görcsöltem).
Ha most novemberben vagy decemberben babás lennék az lenne a legjobb! November 30-cal jár le a felmondási, elsejével anyós bejelenten decemberre és januárra (aminnek a járulékait én kifizetném neki), így ha összejön a baba onnan mennék TP-re. Így nem szakadna meg a munkaviszonyom a gyed szempontjából, és végig kapnék tp-t. Csak egy bibi van! Ugye arra nincs biztosíték hogy babás is leszek! És tartok ha nagyon akarom, annál jobban nem jön össze!
2. variáció.Ha decemberben sem leszek babás akkor munkát fogok keresni, vagyis javítok most is keresek, de olyat ahol rendesen bejelentenek. Most sajnos magamat kell néznem. A legjobb azért az első varia lenne.
Ha lehet nem akarok munkanélkülire menni, mert akkor megszakadna a munkaviszonyom, magyarul elveszne a 2,5 év bejelentett, mert úgye a "normális" gyed-hez 180 nap FOLYAMATOS munkaviszony kell.
Csak egy kicsit félek, hogyha terhes leszek most, ne legyen baja a babónak, tudjon rendesen megtapadni. Olvastam olyat is, hogy vannak dokik akik azt ajánlják, hogy az első mensi után a legjobb próbálkozni, mert úgymond tiszta a méh. Gondolom ez is vita tárhya az orvostudományban. NA befejezem, mert még el sem engedi a végén küldeni, akkor meg minke írtam ennyit :D
Bocs, ha valakit untattam!
Szép estét!
mutyurka

[quote]T írta:udom, közhely, de Istennek mindennel célja van!

hát...... :( :(
Volt aki azt mondta hogy azért halt meg a gyerekem, mert nem válltam hívővé, és nem tértem meg Isten előtt..........akkor inkább
Inkább nem írok semmit
Bocs hogy zavartam.

iwiw: angyalkáink az égben
nyuszifülû

Mutyurka- jó hír a rosszban, hogy akkor babásodsz!!! :D Tényleg ne görcsölj rá, vedd úgy ha sikerül jó, ha nem akkor lesz új munka és utána fog sikerülni. (én úgy estem teherbe, hogy augusztusban azt mondtam, ha nem sikerül most, akkor sem baj, akkor télen elmegyek nyaralni és bulizhatok még szilveszterkor, vagyis tudatosan mondogattam magamnak, hogy nem dől össze a világ ha nem esek teherbe, és így sikerült, mert addig nagyon rágörcsöltem)
Nem vagyok egy nagy szakértő, de van ebben a topikban olyan, aki műtét után teherbe esett és sikerült neki, úgyhogy vágjatok bele, sok sikert hozzá!
Vendég

mutyurka! Jajj meg ne haragudj rám kérlek hogy idézgetlek, ...de ugy szivenütött az a mondat. :(:(
Igaz még csak 7 hónap telt el mióta meghalt a kisfiam, de még mindig nem tudtam kimászni igazán a gödörből...:(

Puszi mindenkinek!

Van egy oldal, ami sokat segített nekem: www.angyalokszulei.hu nézzetek be!

Üdv:
Nyusz

nyuszifülû

Nyuszifülü- nem értem, hogy kerül ide a hívőség, én ateista vagyok, de elfogadom azt is ha valaki katolikus, vagy zsidó, vagy budhista vagy bármi más, úgy gondolom azt is el kell fogadni, ha valaki nem hisz istenben. Az én véleményem az: ha lenne isten, akkor ez a topik nem létezne, de elfogadom azt is, aki ezek után hisz benne, sőt irigykedem azokra az emberekre, akik tudnak bármiben hinni! (most biztos sok embert megbotránkoztattam, de én vállalom a véleményemet)

Ibm- nagyon örülök a jó hírnek, :D nem lesz baj, ne aggód magad agyon!
Vendég

Nagyon egyetértek Zsibimával és Nyuszifülűvel is. Minden egyes szavával. Én is úgy gondolom, hogy azzal senkinek nem lehet célja, még Istennek sem, hogy meghaljon a gyermekem. Minden tiszteletem azé, aki egy ilyen veszteség után is tud hinni az isteni akaratban. De én nem tudok ezzel vígasztalódni.

Ibm, gratulálok!!!
Nagyon vigyázz magadra!
tücsökbogár

Nem kerül ide sehogy a hívőség
Elnézését hogy írtam
Csak számtalan ember mondta hogy Istennek ezzel célja van, feladattal halnak meg a kisbabáink, és üzenet tartalma van mindannak ami velünk történik...biztos így van, csak nem értem. Ennyi.
:cry:
nyuszifülû

........csak felkavarnak a dolgok, hogy nagyon sokan hogy viszonyultak ehhez az egészhez, miket mondtak, egy fiatalvagy méggel elintéztek, ugy viselkednek azóta is mintha semmi nem történt volna. És ami a legérdekesebb, kiderült hogy ki igaz, és ki nem igaz barát. Kire számíthatok kire nem. Lehet hogy ez volt a cél és a feladat. :(
Csak belül fáj kegyetlenül, és méginkább az, hogy hiába sikerülne egy kisbaba, szegénykémenek 50% esélye lesz arra hogy egészséges legyen és velünk maradjon. :(
Kicsit (nagyon) letargiás vagyok ma :cry: :cry:
Mégegyszer elnézést. :cry: :cry: :cry:

Ölelés:
Nyusz
nyuszifülû

Nyuszifül- a "nem értem, hogy kerül ide" című mondatot azért írtam, mert egyszerűen tényleg nem értem, hogy gondolhatja valaki azt, hogy azért veszítettél el egy kisbabát, mert nem vagy hívő és nem tértél meg! Tehát azt nem értem egyáltalán hogy merülhet fel ilyesmi bárkiben. Én sem vagyok hívő és nem is térek meg, mégis egy vetélés után született egy egészséges lányom, aki ma 14 éves!!! Úgyhogy fel a fejjel neked is fog sikerülni! Az ilyen beszólásokra ne is reagálj, van aki nem tudja mit beszél!
Vendég

Nyuszifül- mit jelent ez az 50 % esély? (sajnos nem tudom az előzményeket) Egyébként 50 % nem kevés, van akinek 0 % esélyt adtak az orvosok, hogy egyáltalán gyereke lehessen és ma mégis boldog édesanya!
És... ne legyél letargiás :roll: inkább írd ki magad itt, elvégre ezért van ez a topik.
Vendég

Esélyem 100%-hogy terhes legyek, mert már sikerült. Szóval nincs ezzel gond. De ha már kiderül hogy baba van, akkor van gond. A kisfiam betegsége, egy nagyon ritka rendellenesség volt,ezzel összefütt a jövöm is, ugy jöttem ki az orovosomtól, hogy sajnálja de ez van, 50 % esélyem van. Magyarországon nem tudják megállapítani, csak külföldön van rá lehetőség hogy megállapítsák hogy melyikünk génjei génmutálódtak. (nagy vonalakban, nem igazán szakszerűen de ez a lényeg. ) ....játszani apró életekkel......:(

Mostmár jobb hogy kiírtam magamból! :)

Pusz
Fülű
nyuszifülû

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek a gratukat a babóhoz!
A hívőségről annyit,hogy én sem vagyok az,hasonló nézeteket vallok mint zsibima és nagyon irigylem azokat az embereket akik tudnak dolgokban hinni.
Bár nekem is van azért 1-2. :lol:
A vetélésem után (kórházban dolgozom,Ápolónő vagyok) az összes kollégám és kolléganőm egyöntetűen azt mondták mint Dr.-ek és ápolók,hogy a szervezet felismeri ami rossz és kilöki ezért történt! Ez nagyon csúnyán hangzik és a legkevésbé sem vigasztalt,de van benne igazság. :cry:
A kórházban feküdt a szobánkban egy idősebb nőbeteg,aznap éjjel érkezett mikor én,ő tartotta bennem a lelket,nagyon aranyos volt! Ő mindig azt mondta higgyem el,hogy ez a baba valamiért nem születhetett meg,tudja,hogy nagyon fáj,de lehet,hogy beteg lett volna vagy fiatalon lett volna beteg stb. 1001 oka lehet!
És azt is mondta,hogy valamiért inkább elment mert a KÖVETKEZŐ BABÁNAK KELL MEGSZÜLETNIE!
Persze nagyon fájt és sokat sírtam minezen amiket mondott méis nagy segítség volt,nemtudom hogy bírtam volna ki ha ő akkor nincs ott. Sajnos csak a keresztnevét tudom bár a tel.száma talán megvan még,szívesen elmondanám neki,hogy valaki lakik a pocakomban és nagyon bízom benne,hogy igaza volt! :D
Bocsi egy kicsit hosszúra sikeredett,remélem nem volt nagyon uncsi,de jól esett leírni!
Mindenkinek szép napot!
Fel a fejjel lányok!
Sziasztok
ibm

Azt elfelejtettem a próbálkozásról,hogy mi Augusztusman elmentünk nyaralni és eldöntöttük,hogy utánna nem dohányzunk és szeptembertől próba indul!
Így is történt,letettem a cigit,elkezdtem az Elevitet és szept. 19-én elkezdtünk próbálkozni!
Mi is nagyon akartuk ezt a babát,nekem is mondták,hogy ne akarjam annyira mert akkor nem sikerül,hát októberben már nem jött meg a menstruációm és 12-én csináltam egy pozitív tesztet :lol: :lol:
Most 8 hetesek vagyunk,úgyhogy csak semmi pánik és hajrá!
ibm

Sziasztok!

Ibm!
Örülök,hogy minden Ok!
Egyébként nekem is végig fájdogált és szurkált a hasam Zalánnál!Én is mindíg megrémültem ha éreztem valamit,ráadásul nem emlékeztem,hogy Alexnál vagy Zinánál volt e ilyen! :roll:
Az én dokim is mindíg azt mondta,hogy komoly dolgok történnek ott bent,úgyhogy ne csodálkozzak,ha néha érzek valamit!

Zora!
Nagyon-nagyon szorítok Neked!
Vendég

Nyusz!
Sajnálom,hogy megint ilyen rossz passzban vagy! :(
Gyere és írj!Akkor lehet,hogy könnyebb lesz! :lol:
Szorítok,hogy még idén sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mutyurka!

Ne haragudj,de nem emlékszem pontosan,hogy Nálad tudják e miért ment el a baba?
Amiért kérdezem:Én mind a háromszor azért vetéltem el,mert alacsony volt a progeszteron szintem!Azért történhetett meg háromszor,mert addig nem találtam meg azt az orvost aki foglalkozott volna a hormonszintemmel!
Mindíg terhes lettem hamar!A petesejt megtermékenyült,de megtapadni nem tudott rendesen!Az első vetélésem amit műszeresen kellet befejezni 11 hetesen történt,de a baba csak 8-9 hetes terhességnek felelt meg!
Tudom,hogy már unalmas de én azt mondom,hogy mindenképp nézess hormonszintet mielőtt újra próbálkoztok!
Vendég

Anna!
Veled mi van???
Vendég

És,hogy megpróbáljalak felvidítani Titeket!
Van új kép a kutyámról!Jövőhéten már elhozzuk! :lol:
Kép
A jobb oldali az enyém!
Vendég

Nyuszifül- így már értem, gondolom attól hogy tudjátok kinek a génei hibásak nem lenne jobb... vagy akkor lehetne valamit tenni? Nem értek hozzá... Azért szívből kívánom, hogy legközelebb sikerüljön!

Ibm-jó hogy volt aki segítsen lelkileg a kórházban, sajnos én is csak közhelyeket hallottam a saját családomtól is, mindenki úgy csinált mintha semmi nem történt volna. A saját anyám is (aki 6-szor volt terhes) és a nagymamám (aki 12-szer volt terhes) is úgy néztek rám mint egy mutációra, nem értették hogy a mi családunkban hogy történhet ilyen, mikor ők akkor is teherbe estek, ha a férjük rájuk nézett. Na és persze soha nem volt semmi baj. Én meg már kétszer is így jártam. Én meg azt nem értem meg hogy kettőjüknek hogy lehetett 11 abortuszuk, mikor én meg annyira szeretnék gyereket! Kicsit elkalandoztam...
A lényeg az hogy most sikerült neked! Remélem nem fogsz idegeskedni az előzmények miatt! :roll:
Vendég

Alziza- édes a kutyátok! :D Milyen fajta? Nekem francia bulldogom van... cuki pofa, pedig mindig utáltam ezt a fajtát, (a párom akarta) de már nem cserélném el semmiért. :D Én régebben nem gondoltam volna, hogy ennyire lehet szeretni egy ilyen kis ölebet! Mindig nagykutyánk volt, kinnt az udvaron, de az teljesen más, mint egy ilyen kicsi, ez sokkal közelebb tud kerülni az ember szívéhez.
Vendég

Zsibima!

Ő egy kis yorki! :lol:
Az előző kutyám is yorki volt,de sajna elkellett altatnunk!(a 29.oldalon van kép).
Nekem 22 éve van kutyám! :lol: Uszkárjaim voltak,németjuhász,és utoljára Ziggy a yorki!Amikor elaltattuk azt mondtam egy ideig nem lesz!De már pár nap után hiányzott!És most végre megint lesz! :lol:
Vendég

A gyerkek is örülnek gondolom... az én lányom is mindig akart, de hát albérletben nem lehetett, most meg van házunk és 2 kutyánk. Már csak egy kisbaba hiányzik a boldogságunkhoz! :D De jövőre megszületik ő is! :D (remélem)
Vendég

Zsibi! Volt aki azt mondta hagyjam el a férjem, ilyen emberrel ne éljek együtt aki nem tud csak génhibás gyereket csinálni, keressek mást. :shock: :shock: :shock: Kicsit ember undorom lett, de sajnos nem múlt el azóta sem......na jó talán egy kissé
Arra jó volt az egész, hogy mégjobban ne bízzak meg senkiben, és rájjöjek hogy nem mindig igaz ahogy látszik. Nem mindenki olyan barát mint ahogy gondolja. Lehet hogy ez a baj hogy bezárkóztam, de egyszerűen még nem megy a nyitás...
Nem nagyon lehetne, vagyis igen, ha megvan hogy hol a gond lombiknál a beteg géneket ki tudják szűrni vagy mi a fene, valami ilyesmit mondtak. ....... !
De lesz ami lesz! Nem vizsgálódok meg tanácsadás meg akármi, ha jönni akar ugyis jön, és egészséges lesz és punk-tum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még szép ! :)

Puszzzzz!!!

nyuszifülû

Nyuszi írta:
[quote]V írta:olt aki azt mondta hagyjam el a férjem, ilyen emberrel ne éljek együtt aki nem tud csak génhibás gyereket csinálni, keressek mást.

Nyuszi- hát hülyék az emberek, nincs mit tenni, egy idő után remélem teli szájjal "röhögni" fogsz rajtuk mikor előttük tologatod az egészséges babádat. Egyébként én nem csodálkozom semmin, felnőtt nők hátuk mögött több szüléssel mondtak már nekem olyan egetrengető hülyeséget...
Csak ismételni tudom magam, ne törődj velük, csak a férjeddel, DE LEGFŐKÉPP MAGADDAL. Légy még türelmes az élet nem igazságtalan, megkapod amire vágysz. A mérleg egyik felén ott vannak a rossz dolgok (ezeken már túl vagy) most jöhetnek a jók!
Vendég

sziasztok csajok! képzeljétek úgy néz ki,hogy ma megjött! 4 és fél hétre.:)
Vendég

Baba- örülök! Ez jó jel, haladás valami felé...
Vendég

Sziasztok!
Én is vagyok ám,néha szoktam itt olvasgatni!
Sajnos muszáj felvennem a tempót megint...mindennel el voltam maradva.

Pont azt akartam kérdezni h kb mikorra várható az első menszesz?Mert azt olvastam h kb 4-6 hét.Ez mitől függ?Ha nekem alapból hosszabb szokott lenni a ciklus akkor később is fog megjönni?Vagy ez mástól függ?

Bár kontrollra még várnom kell és szövettan is csak jövőhéten lesz,én úgy gondoltam h január környékén újra próbálkozunk.Remélem akkor már lehet!Elöbb nem merk,nehogy megint baj legyen!

Alziza!

Te mint hormonszint mumus :) Ha mondjuk kiderül h vmi gond van a hormonszinttel,akkor azt hogy kezelik?
Én pl ultrogestant szedtem,de úgy látszik az nem használt.
A köv terhességnél ha mondjuk nem megyek el ilyen vizsgálatra,akkor már az elejétől szednem kell majd vmit?Milyen "óvintézkedéseket" tesznek ha már vkinek egyszer meghalt a magzat?

Na bocs h hosszú voltam.

Mindenkinek kitartást!!!

annus11

Annus!
Nekem a szülés után pont 5 hétre jött meg, és most úgy tűnik, rendesen ismét beáll, 31 napos ciklusaim voltak régebben és ma a 31. napon ismét megjött.
Én is azt tervezem, hogy januárban(5 hónap elteltével) kivizsgáltatom magam, az orvos tanácsára és aztán újra próbálkozunk. 5-6 hónap után ésszerű csak néhány vizsgálat elvégzése. A doki 6 hónap kihagyást javasolt, mert ennyi mindenképpen kell a szervezetnek a regenerálódáshoz egy szülés után, főleg ha félidő után történt a baj...
Üdv.Zsu
susisusi

Köszi Zsu!

Remélem nálunk elég lesz a 3 hónap!
És remélem nálam is visszaáll minden.Nekem kb 37 naposak voltak...

Akkor lehet találkozunk még!!!Én veled is szeretnék együtt babásodni :wink: És persze mindenkivel aki ebben a topicban van!!Szóval mindenki húzzon bele és mielöbb épüljön fel!!!!

annus11

[quote="nyuszifülű"] írta:nyuszifülűVolt aki azt mondta hagyjam el a férjem, ilyen emberrel ne éljek együtt aki nem tud csak génhibás gyereket csinálni, keressek mást.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Azt gondolom az ilyen embernek be kéne varrni a száját!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Mutyurka: ha közös megegyezést írtál alá, akkor tényleg nem tudsz menni bíróságra. Ha rendes felmondást, akkor igen.
2. Egy ideggondozóban (pszichiátrián)
simán kiírnának pár hétre, bizonyítsa már be valaki, hogy egy vetélés és egy munkahelyi kirúgás miatt nem lettél depressziós. A munkahelyek nem szívesen fordulnak ilyen ügyben hivatalhoz, hogy vizsgálódjanak, legfeljebb ezzel fenyegetőznek. Pluszban a hivatal sem fog azonnal ugrani, heteknek hónapoknak kell eltelni egy egy táppénzes felülvizsgálat elindításához.

3. ha az anyósod magához jelent be, a betegség első 15 napját (betegszabadság) neki kell fizetnie (amit nyílván nem kérsz majd el tőle és gondolom fizetést sem), majd a táppénzed 30%-át is neki kéne fizetnie. Tehát ennyivel kevesebb táppénzre számíts majd.
(alap esetben a fizetésed 70%-a a táppénzed, de ebben az esetben még ennek az összegnek is csak 70%-át kapod meg (ez bruttó, még ebből lejönnek a járulékok stb).

4. Ha januártól dolgozni szeretnél, már most el kellene kezdened állást keresni.
5. a munkanélküli segély igénybe vételével nem szakadna meg a folyamatos biztosítási jogviszonyod (sőt ez az egyik módja, hogy folyamatos legyen, ha nincs állásod ill. nem mész táppénzre). (de lényeg a folyamtosság!!)

babicskó

Sziasztok!

Anna!
Ne a következő terhességnél menj,hanem előtte!!!
Mindjárt írok Neked,mert itt már annyiszor írtam le,hogy a többiek kiutálnak! :oops:
Vendég

Baba!
Hurrá!!! :lol:
Vendég

LÁNYOK!TI MEG HOL VAGYTOK?????
Vendég

Alziza- nekem is írhatnál privit, a kivizsgálásokról! Az orvosom azt mondta nem kell semmi mert a két vetélés között volt élő gyermek. Az elsőnél volt magzat 12 hétig, utána elhalt, most meg üres petezsák. Előre is köszönöm!

Mindenkinek jó hétvégét! :D
Vendég

Zsibima!

Írtam Neked de nem megy el valamiért!
Pedig egy csomót írtam! :evil:
Annának sem ment el,Neki is e-mailt kellett küldenem!Ha ide nem akarod az e-mail címedet leírni,próbáld meg Te priviben elküldeni !
Vendég

Alziza: zsiborasm@freemail.hu Köszönöm!!! :D :D
Vendég

Hát csajok,jól eltűntetek! :( :roll:
Vendég

alziza én itt vagyok! várakozó üzemmódban vagyok, várom, hogy a pirim alábbhagyjon, mert szinte niagara! :shock:
Vendég

Én is vagyok, csak írni nem sok időm, ezért ink. olvasgatok.

Esemény annyi, hogy elkezdtem a karácsonyi nagybevásárlást és vettem ké télapó csokifigurát.

Baba! Az első 1-2 esetemben 5 mensi ilyen niagara, én volt, hogy nagyon durván átáztam munka közben, hívtam is a férjem, hogy vigyen haza. De ilyenkor rendesen felépül a nyálkahártya és egy felfrissült nyálkahártyában a babónak is könnyebb dolga lesz!
Már ha esetemben sikerül végre újra teherbe esni...

Kép
kislibus

Kislibus!

Látom nemsokára tesztelhetsz...izgulunk érted!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba!

Jó hír hogy megjött,most az egyszer lehet örülni a pirinek...
Én is annyira vártam a műtét után....nekem is niagara szintű volt az első :? Azt mondják olyankor még tisztul és az jó.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

köszi csajok! kicsit nyugodtabb lettem!

kislibus
én is átáztam tegnap! :oops: tök ciki :shock: 14 éves korom óta nem volt ilyen, asszem!, ja meg márciusban , vagy áprilisban, utána fogant a babó!
szorítok a tesztedhez! :wink:

panny
neked hány napra jött meg műtét után? mert nekem 31-re. majd most figyelem félidőben a peteérésem, mert én mindig tudtam mikor van napra pontosan, sőt még tüszőrepedést is éreztem. kivi leszek, hogy most lesz e egyáltalán peteérésem és lesz e jele. :roll:
Vendég

Eddig úgy vártam h megjöjjön,de most kicsit megijedtem...Remélem csak az első lesz erősebb :roll:
Anno nekem elég erős görcseim is voltak,számítsak arra is?
Be is szerzek mindent és remélem itthon kap el,nem vhol a suliban...Bár 10 perc alatt itthon vagyok :roll:

annus11

Sziasztok!

Vera :D
Ha valaki ebből a topikban újra babát vár az mindannyiunknak öröm!!
Pont ti vagytok a jó példák előttünk,erőt lehet meríteni belőletek!!
Szóval szerintem nyugodtan beszámolhatsz örömteli készülődésről is. Ezzel azt tudatosítod bennünk,hogy most ugyan veszteség ért minket ugyanúgy mint téged korábban de igenis leszünk mi még olyan boldog kismamik mint Te vagy most!

Én most happy vagyok
egyrészt mert megjött ( én még így sose örültem mensinek :)

másrészt Heninek vettünk karácsonyi ajándékot a héten és ezalatt úgy feltöltődtem örömmel,hogy ez azóta is tart. Most lesz az első olyan karácsonyunk amikor értékelni tudja az ajándékot.

harmadrészt én örülök,hogy jönnek az ünnepek mert úgy érzem,hogy így gyorsabban tellnek majd a hetek és nemsokára itt lesz a várva várt januári próbálkozás!!

Mutyurka :)
a Gyedem nekem február végén jár le akkor mennék el pont dolgozni amikor remélhetőleg újra babás leszek. Tudom megcsinálhatnám ,hogy még pár hónapot elmegyek dolgozni és csak nyáron terveznénk a babát. De nincs türelmünk várni :oops:
Szóval teljesen megértelek,hogy a babavárást helyezed legelőre még akkor is ha anyagilag kicsit össze kell húzni magatokat.

Alziza
Vér,vizelet vizsg, progeszteronszint, rákszűrés és Uh-on kívül volt még valami más vizsgálatod is?
Kutyus nagyon édes. :)

Annus :)
Klssz az ünnepi vonalzód.
Nem bizti,hogy niagara lesz. Nekem teljesen átlagos volt a mennyisége ,csak tovább tartott..

Nyusz
Viszont ott van az 50% esély arra,hogy a szeretett férjeddel együtt ölelitek jövő karácsonykor az egészséges kisbabátokat!!

Szép napot mindenkinek
Olgo

Kép
olgo

Ibm
Duphastont csak a biztonság kedvéért szeded vagy progid alacsony lett?
Gratula a szívhanghoz!!

Mandala
Nagyon szépek a gyermekeid :)

Kép
olgo

Köszia gratulát!
Azért kaptam a Duphastont,mert 2 éve a 9. héten vetéltem el,de csak a 12. héten derült ki.Persze nem tudják mi történt. :cry:
De akkor már a 6. héten voltak barnázgatásaim,de nem kaptam semmit és ugyanúgy dolgoztam tovább.
Azt mondják az "okosok",hogy a 9. héttől veszi át a placenta a progi termelését és ha ez nem működik úgy ahogy kéne akkor nagy valúszínűséggel a 9. héten elhal a baba,de csak később derül ki,semmi jele nem volt. Próbálkozás előtt néztünk hormonokat akkor rendben volt,de azt mondta a doki ált. ez szokott a probléma lenni-hát nagyon bízom benne!
Az 5.héttől szedtem 2x1-et,de a 8.-tól 3x1-re felemelte,merthogy belépünk a bűvös 9.-be! És a Magne B6-ból is 3x2-őt szedek!
MOstmár minden rendben lesz-NEM LEHET BAJ! :lol:

Kép

Kép
ibm

Én is nézettem a progi szintem a terhességem előtt és teljesen rendben volt. A helyzet ugyanaz volt mint nálad. 11 hetesen elhalt 8-9 hetes terhesség...
Azt gondolom én is szedni fogom ártani nem ártok vele.
Amúgy persze,hogy nem lesz baj :lol: :lol:

Kép
olgo

Sziasztok! Örülök, hó olvasni benneteket! ogy ilyen pozitivak vagytok! Jó olvasni benneteket!

Nálam ismét új hónap veszi kezdetét, immár 7-edjére.. Kezdek aggódni. Komolyan. És nem úgy lesz, ahogy terveztem, december 3-ra biztos, hogy nem lezek babás... Etől is ki vagyok készülve. Félek, hogy azt a napot hogyan fogom túlélni. De majd lesz valahogy.. :roll:

Kép
kislibus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?