Sziasztok!
ENN!
Örülök, hogy mindent rendben találtak Bercinél! Erről a "3hónapos hasfájásról" sokat olvastam a neten, nagyon szörnyű! Írják, hogy a szülőket is totál kiborítja, de a lényeg, hogy nem betegség és általában 3hónapos korra teljesen elmúlik! Esetleg kipróbálhatnátok más készítményeket is (Espumisan, Infacol), a DM-ben vettem vmi krémet, amivel lehet a pocit masszírozni, ill.írják még ezt a Gripe Water-t is, bár van akinél egyik se használ.
De hátha Bercinél segítene vmi! Milyen teát itatsz vele? Sztem ez a Mecsek Baby nem rossz, Patriknak segített, ha fájt a pocója.
Nem tudom,hogy a 100g nem-e sok neki, mi sokszor most se eszünk sokkal többet, pedig ő már 5kg (7*eszik általában). Éjjel próbáld meg a teáztatást, van akinél ez bevált! (de nem szeretnék ám okoskodni!)
A pszichiáter meg abszolút nem gáz, én is vtam már! Csak JÓ orvost keress, mert némelyik semmit sem ér! Sokat fog segíteni!!!
Mindemellett kérj segítséget családtól, barátoktól és próbálj meg kicsit kimozdulni otthonról, a Picinek semmi baja sem lesz és Neked is több türelmed lesz kipihenten hozzá!
NAGBRI!
Gondolom, hogy most még nem fogják fel az ünnepet, de a karácsonyfa tetszik majd nekik, mert az színes és villog, stb.!
Na de majd jövőre... ! Pár év mva meg már csődbe is mehetünk, ha megírják a Jézuskának, hogy mit szeretnének!
TIMCIKE!
Engem se a játék márkája érdekel, csak jó minőségű legyen,nehogy megegye vmi alkatrészét! A színes tescos játékok közt én is találtam jókat. Azért érdeklődöm Tőletek, mert Ti-akiknek nagyobb babócája van-már tudjátok, hogy 3hó körül mi tetszett a kicsiknek. Persze nyilván ez is egyéni dolog, de az, hogy neki tetszik-e már csak akkor derül ki, ha már megkapta.
Bodyjaid lesznek majd? Mi kinőttük az összes 56ost, némelyik 62est is, van amelyik meg még nagy rá.
MOGYO!
Várjuk már a sztárfotókat!
Milyen hintát vesztek Ágikának?
NOÉMI!
Mi volt tnap és ma?
Sokat gondolok/tam Rátok!
Fotókat Te is mutathatnál ám! Már meg se lehet ismerni Bálintkát, oan nagyot nőtt!
Védőnő tnap megtalált-e? Mondtam neki, hogy mentek ortopédiára, és lehet nem vtok otthon. Szólj, ha tudunk menni együtt sétálni!