Sziasztok!
Képzeljéátek, amit rendeltem gyerekülés, Chicco, azt már nem gyártják, és nincsen.
Van helyette szinte ugyanolyan, 2000 ft-al drágábbért
Panki!
Köszi, közbne rájöttem, hogy rosszul mondtam:az ülést a Tullinál rendeltem volna,az árzuhanástól a hintalovat vettük,de azt személyesen hozta el, és fizette ki a keresztanyám Pesten.
Pont én is akartam kérdezni, hogy ki hogyan,mivel mossa a babafogakat?
Május!
Igazad van az ajándékozással kapcsolatban, én sem szeretm, hogy venni kell mindenkinek vmit, mert épp dec. 25.-e van a naptárban.Nekem az az ajándék, ha anyáékkal lehetek, és ez minden hónapban előfordul szerencsére.Én ebben lelem örömöm.És ma már szerencsére megtehetjük, hogy ami kell, azt évközben megvesszük, így már a karácsonyi ajűndékdönpingnek nincs értelme.Emléxem, régen amit nagyon szerett volna az ember, az sokba került, és karácsonyra összespórolta az ember, a rávalót.És akkor nem is volt olyan nagy a választék.Kinéztem egy babát, és ha drága volt, akkor ment e fa alá.
Én most listát fogok készíteni, mert ugysem fogják kibírni, hogy ne vegyenek Emilinek vmit, akkor már legyen értelmes, hasznos dolog.
Sági!
Mi az a Szutyuri?
Petinek boldog 8.-at!
Izofix:csak ha az autó is van olyan biztonságos,mint az ülés.Férjem szerint.Mikor a biztonságról kérdeztem, montda, hogy az autónk(13 éves opel astra, karbantartva)nincs olyan biztonságos,mint maga az ülés.Dehát akkor legalább az ülés legyen az nem?;-)
Mónika!
Aranyosak a fiúk, jobbulást Nekik, Nekled pedig sok enerdzsit!
Hajhullás tényleg durva!Akkor most kap vasat?
Igen, én is így gondolom, hogy vacsira nem kell sokat enni, csak eddig is sokat evett ebédre is, és vacsira is, és egyik napról a másikra nem evett vacsira, ez volt a meglepő.De már rájöttem, túl álmos enni, így fürdés előtt adom neki, akkor csak úgy nyeli,mint kacsa a nokedlit
Timi!
De ügyi vagy!Én is szeretk kreatívkodni, csak mostanság alig van iőm.Pedig ezelőtt...!
Nanica!
1 évesen 250 ml?Emili ebédje ennyi, de inkább több
Nekem ennyi kaja be sem férne ahűtőbe.
De úgy vettem észre, hogy a fagyasztottat nem szeretri annyira Emili.
Ágiboldi!
Akkor miért nem adsz még neki enni, ha még megenné?Vagy csak a szeme kívánja, és csak nyammogna rajta?
Nálunk nincs vakugó, de szabad konnektor sem.
Mindent nem tudok elpakolni, így marad a figyelem.
Emilim már sokat esett hanyatt, állásból főleg!Nyugi, sajna ez van.De már megtanult esni, csak néha esik el, ha nagyon teper
.
Bozotka!
Én kocsiba adok rá body+pulcsi+vastag kabi+sapi+bélelt naci.Áruházban vetkőzés>kbi, sapi le, többi marad.
Itatás:víz vízzel a sláger már születése óta.Teát is megissza, de nem teszek bele cukrot, csak a fű+a víz.
Mindent megiszik egyébként, a meggylevet is.
aventes csőrösből iszik.
Ria!
Bal kezeség még ilyenkorban nem alakul ki úgy tudom.A jobbot nem is használja?Úgy tudom, hogy még később változik a kézhasználat.
Bella!
Én is próbáltam nem pépesíteni, de Emili nem ette úgy, utánna jött a pép.Gyerek válogatja.
Amúgy ma Emili is nyűgi volt, most is nyíg, pedig aludt is, evett is, szóval nem tudom.Talán az idő, nekem is fáj a fejem.
Voltunk ma a rehabos dokinéninél.Még kell egy 2 hetes torna dec. elején.De nem bánom, csak ne legyen rossz idő, mert akkor nem tudom hogy megyünk el.
Azt mondta, hogy meg van elégedve a mozgásfejlődésével, és hogy előrébb is van egy kicsit.De még fszesebb az izma, így kell a torna.Biztos ami biztos alapon.
Most volt a Duna tv-be szó az oltásokról, és állítólag már 2005 év vége óta nem kapnak a gyerekek higganyos oltást.Viszont a Japánoknál 2 éves korig nem oltják a gyerekeket, mert éretlen az immunrendszerük.Na most akkor kinek van igaza?Egyébként én védőoltás párti vagyok, de csak a pneumo ellenit, meg a barihimlőt adjuk be majd.