Sziasztok csajok
Kicsit eltűntem , de olvasó üzemmódban vagyok.Dolgom ezer és most meló is lenne főnök hívott.
Ma Bálint megkapta végre a 3 hóa oltást ,mert mostanra jól volt.
Ismét röhögött és lepisilte a méricskézős nénit.
Súlyunk:6900gr és 63cm-ek vagyunk.
A legjobb ma közli dokinéni beindult a fogzásunk.Most már tudom miért ömlik a szájából a nyál.Mindenki azt mondta ilyen korán nem lehet ,de úgy látszik mégis.Tiszta duzzadt az ínye és állandóan öklét rágja.
Hozzátáplálásról:
Én adok már neki gyümit.A délelőtti étkezésünk már az vagy natúr vagy pici tápival ,de inkább előbbi.
Ízlik neki csak, ha nagyon éhes akkor kicsit üvölt majd, ha elkezdem lapátolni akkor csend van.
Egyébként nekem most hétvégén Sárospatakon egy öreg védőnéni azt mondta nyugodtan mehet neki gyümi mivel már tápit kap.ÉS burit ,répát,sütőtököt is adhatok neki.
Szóval persze anyatej az első és ez a legfontosabb ,de ha nincs semmi baja, ha már most 3 és 1/2 hósan kapja.
Egyébként én fiam teljes adagot benyakalja ami a dobozra van írva.
Eddig kevesebbet csináltam ne hízzon annyira ,de dokinéni mondta teljes adagot kell és nem csökkenthetem a kanalak számát mert nem teszek jót.És ne aggódjak nem kövér.
Napirendünk kb.így alakul:
Reggel 6.30-7 kelés kajcsi , utána játék majd séta lent és alvás kicsikét.
11 óra gyümi ,12-12.30 tól kb 30perc-1 óra szunya.vagy Nem
13.30 körül ebéd és ezután van nagyobb alvás
17 körül kaja majd óriási hangzavarral csetepatézik a két gyerek,ilyenkor nagy röhögések,mondókázás amit nagyon szeret.
19.30 körül masszírka ,játék apával és utána fürcsi
20-20.15 körül vacsi és utána legkésőbb 21 óakor szunya,de csak hason.
dobok pár képet:
Gyönyörűek a babók