sziasztok!
Nóri, mindannyian Veled vagyunk!!!! Várlak én is nagyon!!!
Gabika nálam még mindig ugyanaz a helyzet. a 28. napon vagyok, pirinek jele sincs. Ilyenkor már réges-régen fáj (nincs is szó rá mennyire) a mellem, és minden bajom van. Most csak icipicit érzem a melleimet, de a bimbóm egyáltalán nem érzékeny.
Viszont a hasam kb. 10-12 napja szinte folyamatosan fáj. Egészen lent.......... bízom benne, hogy semmi komoly. Azt már tudom, hogy ha babácska van, akkor az első pillanattól kezdve alakul a méh, és a méhtartó szalagok nyúlása fájdalmat okoz. Többek között ez a hasi fájdalom oka. De még nem tudok semmi eredményt. Tesztet már csináltam, de még semmi....
Viszont émelygek, és szédelgek, mint egy liba......
remélem ez az, amire gondolok......
Ja, a hasfájásról még annyit, hogy éjjel is arra ébredtem fel, hogy iszonyúan fáj a hasam.....
Csak azért gondolok babácskára, mert úgy gondolom, ha nem nőgyógyászati probléma ez, akkor menne a hasam, lázam lenne, vagy éppen székrekedésem lenne, stb. De semmi ilyesmi... minden normális, csak fáj....
Talán emlékeztek, a pém előtt voltam dokinál, nézzen meg! Akkor azt mondta, minden a legnagyobb rendben!!! Szóval???? Ki tudja, mi ez????
(Nagyon-nagyon bízom benne, hogy ez már az én hisztis, földhöz verem magamat drága kislányom (remélem legalább olyan hisztis lesz, mint az anyja...
, vagy az én gyönyörű kicsi fiam......
)