sziasztok,
na nekem is hosszú volt a hétvége, nem vittem haza gépet, tegnap meg ma rengeteg munka volt, de kiszámoltam, hogy már csak 6 hét december végéig!!! hurrá látom az alagút végét
gratulálok a fiúkhoz, Eszter, Judit ! talán már megint ők vannak nyerésben. nem baj, nem baj, jöjjenek csak, hogy legyen majd kik közül válogatnia a lányainknak! ne legyen olyan ínséges a helyzet mint manapság. na én nem panaszkodom, de még van pár 30-as barátnőm aki nem találja az igazit...
Zsu, és melyik kórházban volt ez a rettenetes várakozás? nem lehet időpontra bejelentkezni. én sem magánrendelésre várok, de ha bejelentkezem (a Kútvölgyiben csak így lehet) akkor többé-kevésbé várakozás nékül bejutok
Pati, kitartás, nekem már okt eleje óta épp nincs munkája a férjemnek, és is kissé már kezdek ideges lenni (SAP tanácsadó, amolyan szabadúszó, elég bizonytalan a melója), most még ok, amíg én dolgozom, de nem lenne frankó ha ilyenek becsúsznának amikor majd már nem kapom a TGYÁSt, hanem csak a brutto 80at. abból asszem lennének gondjaink a lakás, autó és egyéb hiteleinkkel. vagy majd jövök vissza dolgozni. brrr......
Livi, nekünk is ilyen kis pálcikalába volt Eszternek a UH
vicces, a múltkor meg is állapította valakik hogy mivel már hosszúak a babák ilyenkor, de még nagyon vékonyak, kb akkora lehet mint egy Barbie baba, azóta mindig ez jut eszembe
én ma voltam a védőnőnél, és hogy most már "egyértelművé" tegyem ezt a pecsételés dolgot, megkérdeztem, azt mondta, hogy teljesen változó, hogy hol mit kérnek. van ahol kérik a 4 pecsétes kiskönyvet a juttatásokhoz, van ahol csak az orvos igazolását. szóval nincs egyértelmű válasz, az adott önkormányzattól függ
meg ezen a héten vannak már tanfolyamok (ill. vagy egy-egy alkalmas előadás) a Kútvölgyiben - szülésfelkészítés, szülőszobalátogatás, ilyenek, de baromira nincs időm elmenni, még szerencse hogy valószínűleg havonta vannak, még van 3 hónapom elmenni!
Pepike, én is mindig csekkolom, hogy mikor leszel a TVben, de még nem láttalak az előzetesben