Új privát üzeneted érkezett!

Zsu, én úgy veszem észre, hogy félóránként csak összesen 1-et lehet szavazni, hiába van megnyitva az oldal, de mindig csak a számláló megy visszafelé... este viszont sikerült szavaznom kettőt is. :)
Sajnálom, hogy ilyen sokat kellett mindenre várnod, együttérzek Veled! :(
Lusie, gratulálok Neked is az UH élményhez! Ugye milyen rendi volt az ürge? Velünk is tök rendes volt, igaz nem nézte 44 percig, de szerintem a 20 perc is elég volt. :) Örülök, hogy így tetszik a kép, nálunk is felkerült háttérképnek! :)
Melinda, biztos szép lesz a szoba! :) Jó, hogy már ilyen jól álltok! Mi még csak most rendeltük meg a konyhánkat és mire az asztalos elkészül vele... de karácsonyra megígérte... :) Utána jön a gyerekszoba... majd januárban. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!!

Melinda!! Szépek a színek, ügyesek vagytok!!

Kiszazsu!!

Én sem magánrendelésre járok, és bizony van, hogy sokat kell várni, de azért nem ennyire!! Pont holnap megyek a doktornénimhez kontrollra. Nálunk úgy van, hogy kartonozóban be kell jelentkezni, aztán ez alapján a sorrend alapján szólítanak, tehát én előre bejelentkezem, aztán a rendelési idő megkezdéséig sétálok, meg gyógyszertárba megyek, meg ilyenek. Aztán délre visszamegyek, és így az elsők közt szoktam lenni. Jó taktika!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!
Megjöttem a dokitól!
Ahogy elkezdte nézni UH-on a babát egyből azt mondta, hogy hozzuk a formánkat, megint nagyon nagy a bébi. Ahhoz képest hogy a 21 hetet sem töltöttem be, a BPD-je 5,6 cm, amit betöltött 22 hétnek felel meg de a többi mérete alapján a 23 hetet is betöltötte.
Levente is óriás volt, most is az, meg az öcsi is. Merthogy hiába reménykedtem, hogy most majd azt mondja, hogy mégis lány, nem így történt. FIÚ!!!
Mondtam neki, hogy már túl vagyok a csalódáson. Nevetett. Ő örülne ha fia lenne (egy 11 hónapos kislánya van), a lányokat férjhez kell adni. Már ezen aggódik. :D
A pajzsmirigy miatt lehet kevésbé mozgékony a baba, de amúgy rendben van minden.
Állítólag a második gyereket hamarabb, de gyengébben érzi az anyuka. Fel van puhulva a méh (vagy nem tudom pontosan mi), a lényeg hogy nem baj hogy enyhébben érzem mint az első babát.

Akartam még vásárolgatni, kihasználva, hogy egyedül vagyok, de nem volt kedvem parkoló után kutatni és a derekam is rettenetesen fáj. (folyamatosan)..

Nem tud valaki valami jó gerinctorna DVD-t ajánlani??

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Mni, Melinda,

adós vagyok még a tárkonyos raguleves recepttel:
ez egy gyors elég egyszerű verzió, biztos van bonyolultabb/kifinomultabb, de szerintem ez is nagyon tuti, szóval:
fehérre pirítom a husit (én csirkéből szoktam, kb. fél kg.), aztán felöntöm vízzel, bele húsleves kocka, só, bors, vegeta + tárkony. Amikor félfövésben van a husi öntök bele kb. fél kg fagyasztott zöldséget (borsó, répa, kukorica), de persze ha van frissen az a legtutibb, plusz 2-3 krumplit kockára vágva. Ilyenkor teszek bele egy citromot felkarikázva. Folyamatosan kóstolom, nehogy savanyú legyen, van, h a citromot hamarabb ki kell szedni. Plusz a tárkonyból is óvatosan teszek, mert nagyon intenzív fűszer, és a kevesebb több elve a biztos...A legvégén, amikor már minden megfőtt öntök bele 2dc főzőtejszínt és ezzel még összerottyantom. Jó sok lesz belőle, 6-8 bő adag..de nálunk mindig elfogy!
Háááát a sok husi, zöldség, tejszín, citrom, tárkony ízkombináció valami felséges!!! Szóval próbáljátok ki, remélem ízleni fog!

Manna

KépKép
kmanna

Köszi, már ki is nyomtattam! Ahogy lesz konyhám kipróbálom! :)

KépKép
KépKép
mni

Köszi szépen a szobadícséreteket! :)

Mni,
na, kíváncsi vagyok, milyen lesz a konyhátok, csinálj majd róla képet, hogy megkuksizhassuk! Január már mindjárt itt van, és kész is a babaszobátok! :wink: Mi majd akkortájt bútorozzuk be.

Judit,
örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! Szerintem az csak jó, hogy ilyen szépen fejlődik a kisbabátok, követi a bátyját! :wink:

Kmanna,
nagyon köszi a receptet, hétvégén meg is főzöm! :)

Most megyek, és készítek a páromnak kókusz golyót, mert azt enne. :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!
Csak gyors helyzetjelentés, ma voltam genetikain, minden OK.
Holnap írok, mert még ma le kell fordítanom egy igen hosszú szakszöveget :shock:
Remélem mindenki rendben van, most visszaolvasni sem tudok :(
pussz
Vendég

Én is csak bekukk.
Zsunak szurkolok a vesbalhé miatt!!
Többieknek gratula az uh-hoz!

Ma egész nap rohangáltunk az elszaladt anyagiak miatt és sikerült egy csomó mindent megoldanunk. Apával nagyon nagy összhangban intézkedünk, úgyszólván vállvetve. Ez annnnyira jó!!
Norton tegnap nagyon csendes volt, ma egy kicsit aktívabb, minden nap mocorog, de nem verte szét a hasam.
Kivéve most, hogy leültem nektek írni.. :lol: :lol:

Mikor lesz az árkádos tali? Mennyibe kerülnek ott a nasik? (sokat eszem és addigra meg kell keressem :oops: :lol:

Lépek mert vacsiztatni kell a családot. Már a legkisebb is sztájkol éhségileg. Mi lesz, ha kibújik????
Kellett ez nekem???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Hasonlóan csinálom a ragulevest én is, azzal a különbséggel, hogy hagymát pirítok és azon a húst.
A legvégén meg teszek bele galuskát, amibe egy kis kaprot is teszek. Nagyon-nagyon finom szokott lenni. A felsoroltak mellett gombát, zöldbabot is teszek bele.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pati, az árkádos tali jövő hétfőn lesz, a tervek szerint 16 órakor.
Ez a Gelatti egy jobbfajta cukrászda árszínvonalán működik, emlékeim szerint 1 nagy gombóc profiterol 200 Ft, de Pété biztos jobban képben van, ha sokat jár oda.

ÁRKÁDOS TALI:
1.mzx
2.mni
3.kölyök28
4.pumperka
5.pété

Kép

Kép
mzx

Hol vagytok? Hétvégén is olyan kevesen voltunk. Már nagyon várom a híreket, kivel mi van!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Vissza olvastam, de bocsi, hogy nem reagálok semmire. Meg kell írnom még egy dolgozatot, illetve a szakdogám vázlatát.

Amiért mégis írok pár sort, az az, hogy a 4dgenesis-ből kért meg a Csilla. Szóval ettől a héttől kezdve dec. 31-ig 9000 Ft az UH. Ez tartalmaz egy cd és egy képet.
FONTOS info, ha dec.31-ig bejelnetkezel pl. február 24-re akkor is 9000 Ft.TEHÁT A BEJELENTKEZÉS IDŐPONTJA SZÁMÍT!

Álltalában a Csilla van délelőtt, és délután illetve este a kedvenc szonográfusotok!

Sziasztok, jó éjt

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jó reggelt! Mindenki ilyen elfoglalt? Mondjuk én is dolgozom... de már annyira elegem van az ügyfelekből! :)

KépKép
KépKép
mni

Heli Lányok!
Zsu! Nyomd a gomobot, semmi baj nem lesz!!! Borzalom, hogy állandóan ijesztgetik a kismamát valamivel. Ez a várakozás is borzalmas, de sajnos ha választasz dokit, egy-egy órát ott is megvárakoztatnak.
A tárkonyos leves nálunk is nagy kedvenc. Én is felaprított, megdinsztelt hagymára teszem a húst, utána gomba, répa, petrezselyem, borsó,... meg ami éppen tetszik. A tárkonnyal tényleg vigyázzatok, mert elég intenzív, én kicsit szét szoktam morzsolni, így kevesebb kell, de nem úszkálnak nagy darabkák a leves tetején. Ja és én a végén tejfölt szoktam beletenni, és galuskát, a kapor remek ötlet, eddig én csak vegetát kevertem a liszthez, tojáshoz.
Na folyt.köv a meló.

Livi
Kép
Kép
lusie

Íme egy sztárfotó Petya-baba lábikóiról:
Kép
:D

Livi
Kép
Kép
lusie

Judit: az a fontos hogy egészséges a baba , örülök neki hogy minden rendben van :)
Jim : grat a genetikai uh eredményhez :)
Ragu leves a férjem kedvence , szupi a recept :P
Egyébként én is szoktam gombát tenni bele :wink:

Anita
Kép
boszi30

Húúú, Livi :!:
De jó ez a képecske :D

Anita
Kép
boszi30

Livi, szuper ez a kép! :)

Kiszazsu, szerintem attól még szülhetsz akárkinél, az ügyeletesnél is,, hogy terhesgondozásra magánrendelésre jársz. Kiborító, hogy ennyit kell várni az állami rendelőkben :(, az ellátás minőségéről nem is beszélve. Én inkább fizetek, mert engem az is megnyugtat, hogy ugyanaz a doki követ nyomon, ismer, és mindig tudja, hogy épp mi van velem. Az engem sem annyira érdekel, hogy nála szüljek, a szülésznőt tartom fontosabbnak. A dokim csak a kitolásnál és még utána öt percig volt bent. Mondjuk ha mégis császározni kell, vagy valami probléma van, akkor valószínűleg jobb, ha ismered a dokit.

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Egy kicsit eltünve, de azért megvagyok én (mi) is! Vasárnap már megint rosszulléttel bajlodtam, ugylátszik a vasárnapjaim már csak ilyenek! Gombát ettem és nagyon nehéz volt, ezért nagyon fájt a gyomim, és jó kis görcseim voltak, de nem olyanok, mint multkor, ezeket szél okozta egyértelmüen!
Aztán a hétfőm még rosszabb volt, a férjemnek külföldre kellett mennie dolgozni, és most nem lesz itthon három hétig! Én vittem ki swechatra is, szinte szörnyű volt a bucsuzás, és az hogy ha hazamegyek, minden tök üres lesz! Ugyhogy azt hiszem nem leszek most túl sokat net közelben, mert megyek be a mamihoz, és csak közbe-közbe nézek haza!
Mondjuk ami vigasztal, hogy a kis Csuri tudatja két napja, hogy nem vagyok egyedül, mert szinte le se áll a rugdosással, még éjjel is erős rugásokat éreztem, mikor felébredtem! Biztos érzi, hogy nincs itthon apa, és reklamál! :lol:
Na ennyit rólunk!

Gratula mindenkinek a félidőhőz, uh-hoz, jó eredményekhez!

Zsu: én is szavaztam alexára! :lol: És ne aggodj a vesedologgal, nem lesz gond!

Melinda: Szépek lettek a szobák, bár már mi tartanánk itt, most lelassultak az itthoni munkálatok, hogy a férjem készülödött, aztán meg most elment! :cry: Nálunk mindent ő csinál majd meg!

Mni: szépek a fotok, és a pocid is már szép kerek!

Livi: nagyon édes ez a kis lábikó!!! :lol: :lol:

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Mni,
kitartás a munkához!!! Asszem te is bankba dolgozol, ugye? Én már a táppénz előtt alig bírtam az ügyfelekkel, nagyon türelmetlen voltam velük, úgyhogy megértelek, hogy mit érezhetsz!

Livi,
nagyon aranyos Petyka lábikája! :D

Csujzi,
ma már írni akartam, hogy hol vagy! Örülök, hogy jelentkeztél. Sajnálom, hogy a párod ennyi ideig távol lesz, azért gyere gyakran közénk, amennyire tudsz, majd mi felvidítunk! :wink:

Hol vagytok többiek???

Melinda

Kép
melinda80

Na Sziasztok!!!!!!!!

Most értem haza a melóból! Fájnak a lábaim, be vannak dagadva!
Úgyhogy jöhetne a pockolás, de nem jön, mert mindenki
éhen akar halni! :?
Én már teljesen készen vagyok ettől a kaja kitalálástól :!: :evil:
Miért mindíg nekünk kell kitalálni :?: :?: :x
Adjatok már valami gyors tippet!!!!!!!!
Tudjátok valami sipp-supposat! :lol:

Pepike!
Van már valami eredmény?????
Livi!
Örülök, hogy rendben van minden nálatok!
Na ez a lábikó képecske mag szupi! :lol:
kiszazsu!
Ez nagyon szörnyű ami veled történt!
Hát a fogadott doki témában nem is tudom mit mondjak neked!
Nekem van, és nagyon jó! Soha nem kell várnom!
Ő monja meg, mikor menjek, és mindíg ő vár engem!
Ez azért jó! Utálok várni, főleg terhesen!
Felháborító azért, ahogy semmibe sem veszik néha a kismamákat!
:cry: :cry: :cry:
És mit mondak még erre a vesetágulatra?
Már csak emiatt is talán jobb lenne ha lenne orvosod, aki egy
kicsit jobban odafigyelne!
Juditkecskemét!
Nagyon jó hogy rendbe vagytok! Gratula!
Jim!
Nálatok is rendbe van minden! Ez szuper!
Csujzi!
Sajnállak rossz lehet most egyedül!
De legalább Csuri vigasztal! :lol:
Vendég

sziasztok,
na nekem is hosszú volt a hétvége, nem vittem haza gépet, tegnap meg ma rengeteg munka volt, de kiszámoltam, hogy már csak 6 hét december végéig!!! hurrá látom az alagút végét

gratulálok a fiúkhoz, Eszter, Judit ! talán már megint ők vannak nyerésben. nem baj, nem baj, jöjjenek csak, hogy legyen majd kik közül válogatnia a lányainknak! ne legyen olyan ínséges a helyzet mint manapság. na én nem panaszkodom, de még van pár 30-as barátnőm aki nem találja az igazit...

Zsu, és melyik kórházban volt ez a rettenetes várakozás? nem lehet időpontra bejelentkezni. én sem magánrendelésre várok, de ha bejelentkezem (a Kútvölgyiben csak így lehet) akkor többé-kevésbé várakozás nékül bejutok

Pati, kitartás, nekem már okt eleje óta épp nincs munkája a férjemnek, és is kissé már kezdek ideges lenni (SAP tanácsadó, amolyan szabadúszó, elég bizonytalan a melója), most még ok, amíg én dolgozom, de nem lenne frankó ha ilyenek becsúsznának amikor majd már nem kapom a TGYÁSt, hanem csak a brutto 80at. abból asszem lennének gondjaink a lakás, autó és egyéb hiteleinkkel. vagy majd jövök vissza dolgozni. brrr......

Livi, nekünk is ilyen kis pálcikalába volt Eszternek a UH :) vicces, a múltkor meg is állapította valakik hogy mivel már hosszúak a babák ilyenkor, de még nagyon vékonyak, kb akkora lehet mint egy Barbie baba, azóta mindig ez jut eszembe :)

én ma voltam a védőnőnél, és hogy most már "egyértelművé" tegyem ezt a pecsételés dolgot, megkérdeztem, azt mondta, hogy teljesen változó, hogy hol mit kérnek. van ahol kérik a 4 pecsétes kiskönyvet a juttatásokhoz, van ahol csak az orvos igazolását. szóval nincs egyértelmű válasz, az adott önkormányzattól függ

meg ezen a héten vannak már tanfolyamok (ill. vagy egy-egy alkalmas előadás) a Kútvölgyiben - szülésfelkészítés, szülőszobalátogatás, ilyenek, de baromira nincs időm elmenni, még szerencse hogy valószínűleg havonta vannak, még van 3 hónapom elmenni!

Pepike, én is mindig csekkolom, hogy mikor leszel a TVben, de még nem láttalak az előzetesben

KépKép
judit18

ja kissé zavaros voltam, meg bocs a félreütésekért

képzeljétek már a hasamon kívülről is látom néha (a jó kis zsírréteg ellenére) ha rugdos Eszter, nagyon fura - még akkor is ha persze belülről eddig is éreztem

KépKép
judit18

Sziasztok!

Csak gyorsan leírom a tragédiámat, és majd ha összeszedtem magam jövök.

Múlt hétesn szerdán a páromnak munkából hazafele balesete volt, és sajnos nincs többé. Az én házas-életem eddig tartott.

Majd jövök.

Kép
tand

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Tand, nem tudom mit mondjak, én Veled sírok! Ez a legborzasztóbb, legszomorúbb, amit el tudok képzelni! Ha bármiben tudunk segíteni, szólj!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!!

Most jövök a nőgyógyászatról nálatok is esik a hó???? Itt szakad, de inkább havaseső. Na a dokinénim nem tudott jönni a rendelésre, biztos szülésnél volt, úgyhogy egy másik doki helyettesítette, akit már ismerek, úgyhogy hozzá mentem be. Minden rendben, méhszáj zárt 3000. Majd ünnepek előtt, dec 10 körül kell csak mennem legközelebb. :D

Judit!! Nekem is van nemkevés hájacska, de amikor rugdos, az egész belem beremeg meg hullámzik, ha meg forgolódik, akkor kidudorodik egy pár másodpercig. Nagyon mókás, apa is látja. :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Mni, közben én is észrevettem, hogy összesen egyet lehet szavazni. Kaptam is egy figyelmeztető emailt a rendszertől :oops: , hogy fél órán belül 10 hibás szavazat érkezett. De jó! :D Ilyen sokan akartak szavazni! Csak nem tudtak. :(

Köszi mindenkinek az együttérzést! Egyébként szerencsére ez nem általános, általában két órán belül végzek mindig. De ez most betett! Judit18, a SOTE I. Női Klinikára járok.

Ma voltam védőnőnél is, most tartok 57,5 kg-nál, ami 7,5 kg plusz. Ja, Mni, ha táblát módosítasz, az AFP-m 2,2.

Lusie, nagyon édi a két lábikó! :lol:

Csujzi, együttérzek veled! Három hét marha hosszú tud lenni ilyenkor! Egész más sztori, de mi a férjemmel a megismerkedésünk után 5 héttel voltunk másfél hónapot külön. Rizikós is volt, hogy mi lesz, de aztán a végeredmény magáért beszél! :lol:

A csúnya, hideg, esős idő ellenére szép napot mindenkinek!

Kép
Vendég

Úristen, Tand, ez borzasztó!!! Erre nem lehet mit mondani! Nagyon sajnálom! Nagyon-nagyon sok erőt kívánok Neked, hogy ezt túléld!
Vendég

:oops: :( Tand, nagyon sajnálom. :cry:
A baba azért jól van?

Eszter

Kép
eszter.eu

Tand, úristen szörnyen sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Fogadd őszinte részvétem.

Minden erődre szükséged lesz most, hogy átvészeld ezt a borzalmat.

Írj, ha lesz elég erőd, és szólj, ha segíthetünk valamiben.

Évi

KépKép
kvaszeva

Szia Tand!
Ez borzalmas! Fogadd részvétemet! Vigyázz a BabáTOK-ra! Ő folytatja az életét.

Livi
Kép
Kép
lusie

Tand!! Nagyon-nagyon sajnálom, de gondolj arra, hogy a párod a babátokban tovább él és miatta erősnek kell lenned. Sok erőt és kitartást kívánok Neked.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Tand,
nagyon sajnálom! Nagyon sok erőt kívánok, hogy ezt fel tudd dolgozni, remélem a baba segíteni fog ebben!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Melinda

Kép
melinda80

Tand!

Nagyon-nagyon sajnálom!!!! Teljesen kiborultam, Veled sírok én is!!!!

Ildi

Kép
kikó70

TAND! Uramisten! kirázott a hideg, fel sem tudom fogni!!
szólj ha bármiben tudunk segíteni!!
nagyon nagyon sajnálom és részvétem!
remélem a babával minden rendben, ő biztos fog segíteni neked!!
Judit

KépKép
judit18

Tand!
Fogadd részvétem!
Ez rettenetesen nagy igazságtalanság, nem bírom felfogni. Kezem lábam remeg. Olyan vidámak voltatok a képeken....
Nagyon szomorú vagyok...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Tand!

Felfoghatatlan!!! Túlélhetelen!!!
Gondolj a babára..........

Istenem! Csak hülyeségek jutnak az eszembe! Annyira sajnálom............ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ó, mennyire kegyetlen ez a büdös élet!
Vendég

Tand!

Ez rettenetes, nem is tudom mit mondjak, szó nem jön ki a torkomon a történteket olvasva!
Nagyon sajnálom és részvétem!!!! :cry:
Vigyázz a babára, benne tovább él!
Vendég

Tand!

:cry: :cry: :cry: :cry:

Nincsenek szavak... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Úristen Tand. Nekem most potyognak a könnyeim. Nincs Isten. Írni sincs kedvem.
Vendég

Tand!

Egyszerűen el kellett olvasnom egymás után 5x hogy felfogjam mit írtál... :( Nem tudok mit írni,teljesen kiakadtam,nekem is kicsordult a könnyem.Tényleg írj ha bármiben segíthetünk,de tényleg!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Tand, ez iszonyatos lehet! Őszinte részvétem! :cry: :cry: :cry:
mni

Tand!

Fogadd őszinte részvétünket.
Többször el kellett olvasnom, hogy felfogjam. Hihetetlen, hogy ilyen kegyetlen a sors, hiszen olyan boldogok voltatok. Vigyázzatok magatokra (babára) hiszen a férjed egy része benned él. Ha bármire szükséged van számíthatsz ránk.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Jim,
örülök, hogy minden rendben volt a genetikai UH-n!

Bosek,
nálunk nem esett tegnap a hó, csak nagyon-nagyon hideg volt és eső esett. Remélem most végre fehér karácsonyunk lesz. Jó, hogy minden oké volt a vizsgálaton!

Délután megyek szülésfelkészítő tanfolyamra és a szülésről lesz szó, meg hogy miket kell bevinni majd a kórházba, miből álljon a kelengye. Már várom.

Szép napot mindenkinek!

Melinda

Kép
melinda80

sziaszto! üdvözlök mindenkit! én még új vagyok.most vagyok a 23.hétben iker terhes vagyok de már a babák fogantatása sem ment egyszerűen.de megvannak jól vannak egy fiú és egy lány lesz.A János kórházban fogok szűlni a Sóvágó dr.-nál.
erika1

Szia Erika!

Üdv köztünk!
Gratulálok a babákhoz, de jó, pont egy fiú és egy lány! :)

Gyere gyakran!

Melinda

Kép
melinda80

Jó reggelt!
Szia Erika, gratulálok az ikrekhez! Nem semmi! Nálunk az anyósom kérdezi meg folymatosan, hogy biztos nem ikrek, mert Ő azt szeretne... :)
Melinda, majd meséld el milyen volt a tanfolyam! Érdekel nagyon! Tegnap én is voltam hasonló tanfolyamon, de pont a szülésről lemaradtam. :(
Nálunk tegnap a kisbaba értelmi fejlődése volt a téma, de nem is ez volt érdekes, hanem, hogy a csoportból az egyik lány már megszülte a babáját és behozta megmutatni a 3 hetes kis pöttömöt és elmesélni a szülésélményét. :) :)

KépKép
KépKép
mni

Tand!

Őszinte részvétem.
Nem akartam hinni a szememnek, hogy jól olvasom. Vigyázz a babára nagyon, benne minden tovább él. Mindannyian próbálunk neked segíteni amiben tudunk.
:( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :( :( :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tand!

Fogadd őszinte részvétem és nagyon sok erőt kívánok, hogy túl tudd élni ezt a borzalmat. Próbálj meg erősnek lenni, mert a babának szüksége van az erődre és rád!

Sokat gondolunk rád, és azt hiszem ezt mindenki nevében írhatom!!!!!

KépKép
bnesz.eva

Tand!

Ez felfoghatatlan, hihetetlen! Ha bármi, de bármi csak eszedbe jut, meg akarod osztani ismeretlenekkel, vagy akármiben tudnánk segíteni, írj akár ide, akár bárkinek privit! Nem lehet erre mit írni, mit mondani, én is itt sírok. Őszinte részvétem!

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?