Új privát üzeneted érkezett!

Ne aggódj, még van idő megfordulni!

Nekem már a 12. heti UH-n is koponyafevéses volt. És ez azóta így van. De még bőven van ideje Kincsőnek is megfordulni!
Nekem azt mondta a dokim, hogy valószínű így marad már, mert akinek lent a feje, az már nem igazán forgolódik, de ki tudja, elég 1 perc is hogy megforduljon. Néha megdícsérem, hogy szépen fekszik, talán megérti, hogy jobb, ha így marad.

jutiboszi
 
 


Úgy legyen :wink: Én meg mondogatom neki, hogy forduljon meg, mert anyának és neki is jobb lenne :) Eddig sajna nem nagyon hallgat rám. Bár mondom most mintha forgolódna, remélem nem áll meg a kersztútnál. Akkor megint nem lesz alvás.

Kép
bettó
 
 


Most nekem is nagyon beindult a mocorgás odabent. néha már fáj is. és most nem a jobb oldalon, hanem a bal oldalon rugdos. elfordult. de csinált már ilyet! reggel is arra ébredtem, hogy bal oldalt rugkapál. és egyre erősebb. neked is?

jutiboszi
 
 

 
 

Nekem is nagyon erőset szokott, de még nem okozott fájdalmat. Imádok vele játszani is. Hol a köldököm felé teszema kezem, hol oda ahol a lába van és ő úgy reagál. Este próbáltam oldalra feküdni és annyira erősen rugott, hogy nem mertem úgy maradni, hátah jelzés volt, hogy nem jó neki úgy.

Kép
bettó
 
 


Olyan rossz, hogy már csak a 32. héten lesz uh. Olyan soká van még :roll:

Kép
bettó
 
 


én reggel éreztem így. nem mertem oldalt maradni, mert olyan nagyokat rúgott. egyébként az UH-n mondta a nőci, hogy 3 cm széles a lepényem, szóval védi rendesen. És bőven van helye forgolódni is, amikor elkezdtük a vizsgálatot, még szépen látszódott a fejecskéje, aztán bebújt 10 cm mélyen, és a lepényt magára húzta, onnantól alig láttunk belőle valamit. A kukiját is csak 2d-n láttunk, mert édesen keresztbe tette a lábait. meg nekünk is a feje elé tette a végén a 2 kezét, ahogy nektek is. állítólag nem szeretik a 4D-t a babák. mindig elúsznak előle.

jutiboszi
 
 


Mi megyünk magánrendelésre kb. a 28. héten, majd még megbeszélem a dokival, hogy mikor érdemes. Szeretném minden hónapban legalább 1x látni, ezért megyünk magánrendelésre. Meg akkor mindent alaposan megviszgál, szóval jó tudni, hogy minden rendben van.

jutiboszi
 
 


Hm. nekem nem mondot ilyesmit a nőci, mármint, hogy milyen széles a lepény.
Kincső a szívhang hallgatót, vagy hogy hívják, szóval azt sem szerette. :lol: Belerugott, vagy a kezével ütött pont a műszer közepébe, hogy mostmár elég legyen.
A dvd- amúgy nálunk is csinált olyat, amikor felébredt, hogy direkt elfordította a fejét az arca másik oldalára meg oda tette a kezét, mintha tudta volna, hogy nézzük. Bár szerintem megérzik a babók ezeket a dolgokat is.

Kép
bettó
 
 


Ilyenkor 2d-re mentek? Ahhoz a dokihoz, akinél szülni fogsz? Az én magándokim azt mondta, hogy uh is csak akkor van, hogyha valami nem stimmel.

Kép
bettó
 
 


Igen, a dokinak csak 2D-je van. Mi eddig egyszer voltunk nála magánrendelésen, akkor is csak azért volt UH, mert kíváncsiak voltunk a nemére. De szerintem amúgy is megnézte volna, mert minden adatot felírt a kiskönyvembe. Elég lelkiismeretes. Meg tudod, az neki jó pénz, pár perc UH, és elkér 5000 Ft-ot. De nekem is jó látni a kis buciját. :lol: Mármint a fiam buciját, nem a dokijét. A doki egyébként tökre hasonlít Ákosra. A Bonanzás Ákosra. Vicces. Csak a stílusa nem olyan.

jutiboszi
 
 



Jujj az jó doki :lol: :wink:
Én max a régi dokimat tudom felkeresni, sajna ő már nem vállalt szülést, mert csak a magánrendelésen praktizált. Majd megpendítem Gézunka. Csak már annyi programot beszerveztem a felújítás után, hogy rosszul van így is.
Megyünk majd színházba, babadolgok, karácsonyi dolgok vásárlása, szegénynek elég nagy trauma minden évben :lol: Mármint a karácsonyi ajándékvásárlás. Szeretek jól szétnézni, ő viszont ahol meglátja először az adott dolgot azt meg is venné :lol: Azért be fogjuk szeintem mi is sűríteni. Majdnem 2 hónapot kellene még várni. Az nagyon sok. :roll:

Kép
bettó
 
 


Nekünk a 19. héten mondta a Klinikán a nőci aki csinálta az uh-t. Sajna nem mutatta, mert reggel mentünk és akkor nagyon sokan szoktak lenni. Csak úgy odabökte nekem, mikor megkérdeztem, hogy kislány. Utána a 4d-n az volt az első, amit a nőci látott :)

Kép
bettó
 
 


Juti téli kabáttal hogy állsz?

Kép
bettó
 
 


Nálunk idén sem lesz nagy karácsonyi felhajtás. Én arra gondoltam, hogy mézeskalácsfigurákat sütök, és szépen feldíszítem mindenféle cukorkával, meg ilyenekkel, és az lesz az ajándék. Egyszerűen nem lesz pénzünk ajándékot venni. De nálunk jobban is szeretik a családban, ha valamit én készítek. Eddig kaptak már rajzokat, festményeket, egyik évben meg sólisztgyurmából csináltam kis kosarakat, amiket kisütöttem. És szépen mindenki kirakta a falra dísznek.

jutiboszi
 
 


Téli kabát van. Igaz, nem csinos kabát, hanem sportos, de nem bálba megyek. Meg jó meleg, és hosszú. Még 7 éve kaptam karácsonyra, akkor is nagy volt rám, azóta gondoltam elajándékozom, mert túl nagy. Még jó, hogy nem tettem. Bőven belefér majd a legnagyobb pocak is.

Ha nem lenne, akkor a Csabi kabátját hordanám, neki is van több, lenne választék.

jutiboszi
 
 


De jó, hogy ilyen ügyi vagy. Sógornőmtől én is kérdeztem, hogy mit szeretne. Hm... MP3 lejátszót. Aztán közöltem vele, hogy max úgy oldható meg, hogyha a család minden tagja összedobja rá a pénzt. Kicsit nagy kiadásaink lesznek nekünk is. Ráadásul áfánk is lesz egy kicsi, meg tavaszal a külső tatarozás.
Én igazság szerint a meglepiket szeretem. :) A mi családunkban mindig ez volt a "divat". Gézuék viszont amit kér a másik. Így amikor megkérdezik, hoyg mit szeretnék: MEGLEPIT!

Kép
bettó
 
 


De jó neked. Én sógornőmtől kaptam egy nem túl vastagat, vagy tesómnak van egy sportos, de sajna mindkettőben (idézem Gézát) úgy nézek ki,mint egy menhelyes. Majd meglátom, mennyire tudok aláöltözni és akkor milyen lesz.
Van a szomszédban egy leányzó, ő is állapotos, ő febr. 19-re van kiírva. Nagyon sokat fogyott az elején, így még alig van pocija. Még a saját gatyója van rajta. A baba mérete átlagos, csak a pociján nem látszik. Legalább a saját télikabátja is jó lesz rá.

Kép
bettó
 
 



Jó barátnőzést! :wink: Én még dolgozgatok kicsit :(

Pussz!

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Megint lemaradtam a beszélgetésről :cry: , de sebaj.
Jó nektek, hogy még csak a köldök közelében érzitek a mocorgást, én ma már a bal oldalon Anna oldalán Ő fejjel lefelé van a bordámnál éreztem. Furi érzés volt, de jó mint minden velülók kapcsolatban. Már most imádom őket!!!!!!!!!!!! :lol:
Voltunk ma reggel Zoli egyik kollégájánál, augusztusban született nekik a fiúk, de szegények mára virradóra nem aludtak semmit mert végig sírt a pici (hasfájos). Elkezdtünk poénkodni hogyha a mieink is hasfájósak lesznek szinkronba fognak sírni vajon mit fogok csinálni?! :shock: De sebaj ezt akartam meg más is megtudja csinálni hát akkor én is! Fő a pozitív gondolkodás! :P
Nem tudom ti hogy vagytok a szőrtelenítéssel, de ma epiláltam nagyon nehézkesen ment :lol: arról nem is beszélve, hogy a cunimnál meg nem is tudtam semmit csinálni mert nem látom, és nem merek vakon nekivágni, tükörből sem az igazi. Majd ha már nagyon bebundásodom szólok Zolinak, hogy segítsen. :P

Na megyek hajat szárítani!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adri!
Nálunk már Gézu csinálja a cuninál kb. 1 hete. Olyan fura, mindig csikol, mert félve borotvál. Szerencsére amúgy nincs szükségem másol (kivéve hónaj) epilálásra. NINCS SZŐR A LÁBAMON! (Köszönöm ősök :lol:) Remélem Kincső örökölni fogja. :wink:
Énis szépen elterveztem, hogy Kincső csak a kiságyban fog aludni. Most nem tudom mennyi is merősömtől hallottam, hogy jó álmodozni :lol:
Amúgy biztosan meg fogjuk oldani!! Ti is a két csöppséggel. Én máris próbálok minnél több folyadékot inni, azt mondták az okosok, hogy akkor nem lesz az elején sem olyan erős a tejcsi. Bízom benne, mert nagyon sűrűn járok pisilni :)

Kép
bettó
 
 


Bettó!

Ezt nem értem! Nem lesz olyan erős a tejcsi? Miért? Túl tömény, és akkor sírnak? Vagy mi? Ilyenről még nem is hallottam.

Adri!

Ne aggódj, a barátnőmnek is ikrei vannak, sőt, mellette meg egy évvel idősebb a báttyuk, és mégis boldogulnak. Sőőőt, nagyon jók a gyerekek. Amíg a Vica kórházban volt az utolsó 1 hónapban az ikrekkel, akkor végig zenét hallgatott egész nap. Cd-t. Volt ilyen nyugtató zene, meg a kedvencei, Hobo, ilyesmi. Azóta ha nem alszanak a gyerekek, beteszi nekik azokat a cd-ket, amiket velük hallgatott a kórházban, és láss csodát, a gyerekek szépen megnyugszanak, és elalszanak. Meg a Vica is nagyon higgadtan, türelmesen neveli őket, nem stresszel, és ez a nyugalom nagyon átmegy a gyerekekre is. A nagyobbik mondjuk most éli a dackorszakát, eléggé hisztis, de nagyon jól kezeli a Vica. Nem lehet egyszerű. Ha hisztizik, egyszerűen úgy csinál, mint aki nem veszi észre, és ha nincs kinek hisztizni, hamar abbahagyja a gyerek. Biztos sok tanácsot ad majd nekem is a Vica, remélem még akkor is itt leszünk mindannyian a fórumon, és akkor tudunk egymásnak segíteni. Meg neked is biztosan segít majd, neki bőven van tapasztalata az ikrekkel is. Egyébként neki is egy fiú, egy lány, Anna és Balázs a nevük. Majdnem, mint nálatok!

jutiboszi
 
 


Jaj Bettó, jó neked. Az én drágám nem vállalja a szőrtelenítést, már azon gondolkodtam, hogy a barátnőmet kérem meg szülés előtt. Végül is volt már, hogy együtt fürödtünk, mert éppen olyan hangulatunk volt, jókat röhögtünk közben, de semmi olyanra ne gondoljatok. Együtt laktunk, és kitalátuk, hogy nem pocsékoljuk a vizet, és befeküdtünk együtt a kádba. Jó nagy röhögések közepette. Olyan nekem a barátnőm, mintha a tesóm lenne.

Már azon is gondolkodtam, hogy elmegyek kozmetikushoz, hogy gyantázzon le ott is, de ahooz nagyon szégyenlős vagyok. Meg az első néhány alkalom fáj is eléggé.

Képzeljétek, mi történt ma.
A barátnőmmel McDonald's-oztunk, és ki jött velem szembe? A drága férjem előttem lévő barátnője. Na nem utáljuk mi egymást, mert már jóval előttem szakítottak, szóval nem miattam lett vége köztük, csak amikor mi összejöttünk a Csabival, akkor ennek a csajnak volt egy fura megjegyzése. Odajött hozzám a buliban, és annyit mondott: A Dobossal jársz? Vigyázz vele!
Mondom köszönöm. Aztán megkérdeztem a Csabit, hogy ezt miért mondta. Mert a Csabi megcsalta őt. Igen, de a csaj elfelejtette hozzátenni, hogy miután kiderült, hogy neki osztrák faszija van, azután csalta meg őt a Csabi. Szóval homályos a történet, de nem gáz, mert ugye én vigyáztam a Csabival, elég rendesen. Csak hozzámentem, és csak gyereket szülök neki. De vigyázok vele!!! :lol: :lol: :lol:

jutiboszi
 
 


Kép


Ismér eljött 1 nap! :roll: Ti mi a fenét csináltok otthon!Engem majd megöl az unalom!!! :( :)
Tv-től már kezd csömölésem lenni,olvasni is már unok,a gépen nem történik semmi. Kép
Jó lenne már csavarogni!Csütörtökön megyek a nődokihoz vissza,remélem szuper jó hírekkel szolgál nekem! :D
Végre vihetném+hozhatnám Levit a bölcsiből!addig is telne a nap.Tegnap sem dugtam ki az orrom a lakásból.Egy pár percet jártam az erkélyen. :roll:
Izgó- mozgó-örökmozgó csajszi vagyok :D ,ezért rosszul viselem s bezártságot.

Kép

Kép
lecso
 
 


Nálunk is most éli Levi a dackorszakát,emélem tovatűnik mire születik a tesó! :lol: (Persze ez csak álom szerintem)

Én most úgy érzem nem lesz olyan nehéz a 2.babával mint az elsővel!Mivel Anyukának is meg kell tanulni lenni!!!!!Az nem jön egyik percről a másikra!Attól,hogy megszületik a baba még igazából legalább is én:nem éresztem magam anyukának!Fel kell nőni a feladathoz!
Össze kell szokni a babával+stb.Nálunk kb 2 hónapig nem is voltam 2-esben Levivel a megszületése után!Mindig volt valaki látogató (segítkező)itt,akiket inkább kívántam volna a hátam közepére mint elém. :oops: :)

DE MOST OKOSABB LESZEK!IDE AZTÁN 1-2 HÓNAPIG NEM
DUGJA A KÉPÉT SENKI!Ezt úgy értem,hogy persze meglátogathatnak,de ahogy jöttek el is mennek szépen haza.Ugye nálunk az a baj,hogy Anyu 200km-re,Anyósom 180 km-re,tesómék+ 220km-re laknak.És csak úgy tudnak meglátigatni,hogy közben itt vannak nálunk hosszútávon.Ettől volt csömölésem nekem 3 éve.

Kép

Kép
lecso
 
 


Tudod Juti sokmindent mondanak ilyenkor az embernek. Nem tudom, hogy mennyire van benne igazság. Az tuti, hogy befolyásolja valamilyen szinten a tejcsit a sok folyadék :wink:

Lecsó! Sajnálom, hogy ilyen nehezen birod az otthoni ülést/fekvést. Sajna én nagyon enm vagyok sokat otthon, így nem tudok tanáccsal szolgálni. Bár már nagyon várom, hogy nem kelljen bejárnom. Elég sok dolgom lenne otthon is. Csináltattunk szekrényt a céges papiroknak, rendbe kellene szednem közel 5 év anyagát, meg az ilyen papír dolgokat. Na meg lassan rendezgetném Kincső holmiait is. Szerintem nov. közepétől, dec. elejétől otthon leszek, de ne aggódjatok, fogok írni :wink: Apához úgyis mindig bejövök a tékába, meg hátha lesz hamarosan otthon is net.

Csajok nyugtassatok meg! Kincső mióta enyhe fronthatás van alig mocorog. Tegnap is kicsikét, ma meg vagyis este a lábikóját éreztem lent, de a kezecskéjét még ma alig. Egyszer egy "bökésre" hogy pontos legyek. Kicsit aggódom azért. Hogyha délutánig sem mocorog többet, lehet felhívom a dokimat. Ilyet azért még nem nagyon csinált. Remélem hamar esni fog, régen utána mindig jó aktív lett.

Kép
bettó
 
 


Én nagyon várom, hogy tanuljam az anyaságot. Szeretek tanulni és z most teljesen új lesz. Biztosan nagyon fárasztó is lesz, de megéri :wink:

Kép
bettó
 
 


Végre a kis kezecskéit is tornáztatja. Igaz picit, de már akkor is megnyugodtam :wink:

Kép
bettó
 
 


Bettó!

A mi fiunk is kevesebbet mozog ma. Bár tegnap este párszor úgy oldalba rúgott, hogy rá kellett szóljak, de ma nagyon nyugis. Még mindig a bal oldalon mocorog. Ha mocorog. Mindjárt eszek, arra tuti felébred.

Lecsó!

Nagyon sajnállak! Én is itthon vagyok egész nap, de mivel nem kell feküdnöm, eltelik a nap, sokszor gyorsabban is, mint kéne. Tegnap este kipakoltam a babaruhákat, de mivel még nincs hely a szekrényben, ezért betettem a kiságyba. Kiválogattam, és úgy. Mondanom sem kell, hogy még csak 1 zsákot pakoltam ki, és tele a kiságy!

Visszatérve Edinához: Nem szeretsz rajzolni, vagy festegetni? Én a kórházban rajzoltam, meg rejtvényt fejtettem. Bár azt is hamar meguntam, úgyhogy totál megértelek. De nagyon ügyes vagy, hogy betartod a pihenést! A babád biztosan meghálálja.

Bettó!

Jut eszembe! Nagyon harcolj a netért otthonra, mert nagyon hiányoznál, ha csak naponta 1x írnál! Már úgy megszoktam, hogy veled annyit csevegek. :lol:
Persze a többiekkel is imádok csevegni!!!!! :lol: :lol: :lol:

jutiboszi
 
 


Juti!
Ki fogom harcolni az tuti. Sajna a honlapot is nekem kell majd csinálni, így Géza sem fog hátrálni a dolog miatt.
Én is szeretek ám veletek dumcsizni! :wink:
Nekem Kincső teljesen a jobb oldalon van. Szó szerint éreztem az oldalamnál. Bízom benne, hogy fordulgat és azért van ennyire oldalt :wink:

Nem semmi, jó sok ruhácskát kaptatok akkor. :) Jajj de jó lenne, hogyha már én is pakolgatnék. Tegnap megcsinálták a fiúk a konyhát, így lassan fel fog szabadulni a hely a kiságynak :) És persze nemsoká itt a vasárnap is.

Adriék ma mennek 4d-re. Jujj de kiváncsi vagyok :)

Kép
bettó
 
 


Én is kíváncsi vagyoooook!!

Nálatok is lassan rendben lesznek a dolgok. Én olyan, de olyan lusta vagyok. Igazából már rég készen lehetnék, csak mindig halogatom. És a Csabi is egyre több cuccot hoz be a gyerekszobába!! Kivágom! A cuccaival együtt. Na, csak vicceltem.
Megint főznöm kéne valamit. Nem is a főzéssel van a bajom, hanem kitalálni nehéz, hogy mit csináljak.

jutiboszi
 
 


Bettó!

Milyen volt a jégkrém?
Este én is akartam enni egy shake-et a Mekiben, de épp tisztították a fagyigépet, szóval nem volt shake! A fenébe is!

jutiboszi
 
 


Fini volt :wink: Vanilia, karamell. Nyami-nyami.
Mikor még nem volt otthon felfordulás mindig úgy főztem, hogy megkérdeztem, hogy mit szeretne enni. Hogyha nem mondott semmit, akkor kénytelen voltam kitalálni, de szerencsére tudja, hogy azzal nem nagyon jár jól, mert biztos, hogy valami zöldségeset csinálok és amiben nincs hús az nem "laktató" :lol:
Ráérsz bőven pakolászni. Van még 15 heted :wink:

Amúgy nem szabad az exekre hallgatni, Gézunak sem voltak a legkedvesebb exei, ráadásul pokoloian féltékenyek is, mert Gézára ők nem tudtak úgy hatni, mint én. :lol: És persze nem tudták befogni :lol: De én megoldottam, és nem adom át senkinek :)

Kép
bettó
 
 


Nem is mondtam. Csináltunk fényképet, ruhásat. Olyan fura volt így látni magam. Mint egy bálna. Mi lesz még pár hét múlva :roll:
Kép

Kép
bettó
 
 


Tudom kicsit túlzás a bálna kifejezés, de akkor is. Soha nemvoltam még ilyen nagy darab :lol:

Kép
bettó
 
 


Ha bálna is, szép bálna! A legszebb bálna! De szerintem nem bálna! És nem is vagy nagy! Pontjó!!! Tényleg nem vagy nagy!!!! Olyan vagy, mint aki babát vár!!!

Én is híztam, sokkal többet, mint Te! És már mások is megjegyezték. De nem zavar. Mosolygok egyet, aztán témát váltok. Én nem akarok olyan lenni, mint a barátnőim. "Jajjj, már alig várom, hogy lefogyjak!"
Az egyik azzal szédített, hogy nem hízlalós kajákat főzött magának. Hát, engem nem igazán érdekel. Anya 30 kilót hízott mindkettőnknél, és sikeresen leadta mind a kétszer.

Kitartás, meg akarat. És a kilóknak le kell menniük!!!

jutiboszi
 
 


Én is csinálok egy képet a legújabb szerzeményemről. Bár ebben a ruhában úgy nézek ki, mint egy 9 hónapos terhes, de nem baj! Mindjárt jövök a képpel.

jutiboszi
 
 


Tudom-tudom. Csak olyan szokatlan. Mikor megismerkedtem kedves férjemmel 39 kiló voltam :oops:
De amúgy engem sem érdekel. Majd lemegy és kész. :wink:
Most is mézest nassolok :wink: Kiskorunkban ettünk ilyet. Egy dobozban több figura is van, és nagyon fini :lol:

Kép
bettó
 
 


Jujj ok. Amúgy szerintem csak mi látjuk magunkat ilyennek :wink: Te sem meg a többiek sem nagyok. Mi magunkat látjuk így. Nem?

Kép
bettó
 
 


Szopis melltartót fogsz venni?

Kép
bettó
 
 


Igen, csak mi látjuk bálnának magunkat. A Hajni barátnőm azt mondta, hogy ő látja hogy híztam, de ő ismer engem. Aki nem ismer, csak a pocimról mondja meg hogy terhes vagyok.

Szopis melltartóm már van egy csomó, kaptam a barátnőmtől, de venni kell, mert már most kicsi rám a nagy része.

jutiboszi
 
 


Hol a kép? :wink:
Én szerintem vasárnap megnézegetem milyen árban lehet kapni. Tesóm adott, de neki szélesebb a háta és így nem jó rám. :cry:

Kép
bettó
 
 


Kép
Hát elég bálnásra sikerült ez a kép is, meg ez a ruha akkor lesz jó, ha nagyobb lesz a pocim. Így tényleg bálnásít! Nem is veszem fel többet, csak ha már jó nagy lesz a pockom.

jutiboszi
 
 


Kis csini amúgy :wink: A pocakod bőven bele fog férni és úgy látom meleg anyagból készült. :wink:

Kép
bettó
 
 


Nálunk Sopronban eddig 410 Ft volt, pamut, és tök jó, de felemelték 900 Ft-ra. A kínai üzletben. Elég durva. Rájöttek, hogy viszik, mint a cukrot 410-ért, erre bumm, felemelték. De muszály venni, mert nagyon kényelmes úgy szoptatni. Nem kell vetkőzni, meg bajlódni a melltartóbetéttel, csak egy kattintás....
micsoda reklámszakember lett belőlem!

jutiboszi
 
 


igen, vastag bársony. Ezért is bálnásít. Ha vékonyabb lenne, tuti hogy jobb lenne az esése, és akkor nem lennék ilyen nagy benne.

jutiboszi
 
 


Az új szakmád :wink: :lol:
Én még kínaiban itt nem is láttam. :( Sajna a babaoltokban szerintem bőven 1000 felett lehet :roll: :evil:

Kép
bettó
 
 


Mondom én, hogy te látod magad olyannak!!! Nem látszol kicsit sem nagynak :wink:

Kép
bettó
 
 


Most viszont búcsúzom, megyek pihizni :wink:
Este jövök ám még :wink:

Puszika

Kép
bettó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?