Jaj Bettó, jó neked. Az én drágám nem vállalja a szőrtelenítést, már azon gondolkodtam, hogy a barátnőmet kérem meg szülés előtt. Végül is volt már, hogy együtt fürödtünk, mert éppen olyan hangulatunk volt, jókat röhögtünk közben, de semmi olyanra ne gondoljatok. Együtt laktunk, és kitalátuk, hogy nem pocsékoljuk a vizet, és befeküdtünk együtt a kádba. Jó nagy röhögések közepette. Olyan nekem a barátnőm, mintha a tesóm lenne.
Már azon is gondolkodtam, hogy elmegyek kozmetikushoz, hogy gyantázzon le ott is, de ahooz nagyon szégyenlős vagyok. Meg az első néhány alkalom fáj is eléggé.
Képzeljétek, mi történt ma.
A barátnőmmel McDonald's-oztunk, és ki jött velem szembe? A drága férjem előttem lévő barátnője. Na nem utáljuk mi egymást, mert már jóval előttem szakítottak, szóval nem miattam lett vége köztük, csak amikor mi összejöttünk a Csabival, akkor ennek a csajnak volt egy fura megjegyzése. Odajött hozzám a buliban, és annyit mondott: A Dobossal jársz? Vigyázz vele!
Mondom köszönöm. Aztán megkérdeztem a Csabit, hogy ezt miért mondta. Mert a Csabi megcsalta őt. Igen, de a csaj elfelejtette hozzátenni, hogy miután kiderült, hogy neki osztrák faszija van, azután csalta meg őt a Csabi. Szóval homályos a történet, de nem gáz, mert ugye én vigyáztam a Csabival, elég rendesen. Csak hozzámentem, és csak gyereket szülök neki. De vigyázok vele!!!