Új privát üzeneted érkezett!

Én meg itt g ondolkodom 5 perce hogy ki az az ideges akit kiír új hozzászólásnak, és ha belépek akkor miért csics tegnap esti hozzászólását látom.Kép

Ideges!

Szerintem Csics csak gyorsan gépel, örül ha le tud ülni a gép elé és akkor szeretne mindenkinek válaszolni. velem is gyakran előfordul hogy kimarad betű, vagy felcserélődik, vagy egybe írok véletlen két szót, szerintem nála is csak erről van szó. Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Ideges!
Megertem, hogy zavar Csics helyesirasa, de mi azert vagyunk itt, ami kozos bennunk, tehat a pici babak nevelgetese es gondozasa. Probalj meg erre gondolni, mielott elkuldod a joszandekkal megirt de banto hozzaszolasodat.
Ha pedig mindenaron ki szeretned javitani a hibakat, akkor rendesen csinald es ne hagyj benne egyet se (emailedra=emailedre, gyanakodsz=gyanakszol)!
Bocs, de ha te nem hasznalod az azonositodat, nekem sem kotelezo.
Ideges!!!

Ideges
Egyetértek Manóval. Csics mindig is így írta a hozzászólásait. Mi így szoktuk meg. Igaz lányok? Kép

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Bár nem akartam, de azért hozzászólok.
Én nem nagyon szoktam figyelni a helyesírási hibákra, inkább csak átfutom a szöveget, de egy nagyon egyszerű megoldás: megírja az ember a választ Word-ben, ami rögtön mutatja a hibákat, majd átmásolja a szöveget a Babanetre. Én legalábbis ezt szoktam csinálni, kivéve ha nagyon sietek.

Djeszter
djeszter

Eloszor csak megszokjatok, aztan majd ti is atszoktok erre a stilusra, sot, kesobb a gyermekeiteknek is ezt tanitjatok!
En nagyon szomoru lennek, ha a gyerekem az elso osztaly vegen hasonlokat produkalna, mint Csics! Arrol nem is beszelve, hogy biztos, hogy meg is bukna! Elsoben!!!
De ha nektek ez igy jo...
ideges

IdegesekKép
Nyugi, mert árt a szépségeteknek!

Első Ideges utolsó írására reagálnék.

Hozzászoktam ahhoz, hogy néhány regisztrált felhasználó néha névtelenül/álnévvel írogat de én mégsem teszem. Nagyon szomorúvá tesz, hogy egy topiktársamról is kiderült. Az hogy megszokunk valamit, elfogadunk, nem jelenti azt, hogy fel is vesszük azt a stílust. Mégszomorúbb, hogy ezt gondlod. Nem tudom mit gondoljak rólad, de feltételezem, hogy az ami eltér a te normálisnak tartott felfogásodtól -bármely területen- azt kritizálod. Honnan tudod, hogy Csicsnek nincs e valami "betegsége" és amiatt nem tud megtanulni rendesen írni, fogalmazni? Vagy erre nem is gondoltál nagy idegességedben? Vagy néhány kövér ember? Gondolod sokat zabál, éjféli zsíros kenyér és társaival és közben csak hormonproblémái vannak... Szégyelld magad!

sasha

Kép
sasha

Halihó!

Rit
Édi a kis Dodó! Kép Kép
Biztosan nagyot fog nőni, mire szeptemberben jöttök úszni! Furi lesz a nagy változás. Kíváncsi leszek megismerik-e egymást a babák a csoportban. Kép

Tegnap homokoztunk először a ligetben, kimentünk hármasban. Dani kapott egy gumi szandálkát, egyrészt a Balcsiba, mert a déli parton tuti le fog érni a lába, és nem szeretném vmi kagylóra lépne (én kiskoromban sokszor léptem rá), másrészt a homokozó sem csak homokból áll. Egy vadiúj Siesta szandit azért sajnálnék potom 7000-ért a homokózóba szétcincálni. ezt a BabyBell-ben vettük 1700-ért, és csak akkor van a lábán, ha éppen homokozik, egyébként nem adok rá még semmit, mert még esze ágában sincs járni, pedig jövő héten már 1 évesek leszünk.
viszont érdekes módon egyáltalán nem zavarta, hogy van vmmi a lábán, csak amikor két kezét fogva lépeget párat, na hát az vmi haláli egy produkció, mint egy kis balettáncos magasra emeli a lábát és úgy teszi le, néha még meg is lóbálja kicsit. Kép Kép Persze amikor mezítláb van akkor rendesen lépeget.
Megkóstolta a homokot is első körben Kép , mondjuk gondoltam hogy ez lesz belőle, de aztán már nem vette a szájába, gondolom nem ízlett neki vmi nagyon Kép Aztán felfedezte 4kézláb az egész homokozót, annyia elmerült a túrásban és a szórásban, hogy még a nevére sem figyelt. Csináltunk pisipogácsákat, szétromboltuk, nagyon bírta a kiskrapek. Itthon meg dőlt belőle a homok Kép Gyors fürdés és aludt egy hatalmasat.
annyira cuki volt Kép

Manó
Nálunk uez van kutyailag, mint nálatok! Sok helyen olvastam mostanában, hogy kevesebb az allergiás gyerek később, ha állatok is voltak körülötte. Bát ezért egyszer vki nagyon leszólt itt engem, amire azt mondom, hogy kivételek persze vannak, akik ennek ellenére allergiásak a szőrökre. Nálunk annyi a különbség, hogy a kutya nem nyalja össze, de pl. neki is kell piskóta vagykiflicsücsök újabban, ha Dani is eszik, kiköveteli magának a kutya. Macsek is van, de ő a konyhában lakik, gondolom sokan meg ezért fogják a fejüket Kép Kép Semmi bajunk és egy kis kosz nem árt! Kicsit többet kell lakkást nyalni, ennyi az egész.

Djeszter
Cuki a kakis sztori Kép

Csics
Peti egy szuper ügyes kisfiú! Kép

Sasha
Lehet Gabcsi tényleg átáll a napi 1 alvásra, Dani is így kezdte. Kép Hiába Gabi is egyre nagyobb fiú lesz, kész úriemberke! Kép

Judy
Szép nyaralást Sopronban! Kép

Ideges
Egyszer én is megjegyeztem Csicsnek a helyesírását, de nem ilyen stílusban, mint Te, ja és a különbség, hogy mi ismerjük itt egymást Csiccsel, tudod? Írta már egyzser, hogy ő ilyen és kész, ha nem tudod elolvasni, akkor ugord át, nem kell idegesned lenni, ha meg az vagy akkor szedjél hangyát, hátha az segít! Itt egyébkéánt sem nyelvtanárokra van szükség...
Azért bazi sok időd van, ,hogy ilyenre ráérsz helyesírást javítani! Csak az a kár, hogy nem piros színnel csináltad Kép
abban meg nincs igazad, szerintem, hogy majd megszokjátok és a gyerekünk is ezt tanulja, uis a helyesíráshoz is érzék kell, lehet vki egy életen át gyakorolja, mégsem megy neki, van, aki pedig rögtön ráérez...
Az én gyerekem inkább írjon hibásan, mint névtelenül az orra alá dörgölje mások hibáit!!!!
Ja, ,és elsőben még nincs helyesírás….

Hát csak ennyit akartam.

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Manó!
Hol vettétek ilyen olcsón az autósülést? Én néztem a Mega Toys-ban, de ott mind 40 e körül volt.

Hannus a fogát csikorgatja!!! Iszonyatos hangja van, hála istennek csak evés közben csinálja, de síkitanom kell olyan szörnyű. Remélem mielőbb abbahagyja.

Összes Idegesek!
Fogadni mernék, hogy ha Csics hivatalos levelet ír abban nincs helyesírási hiba Kép. Tudod az ember képes rá ha akarja, de egy fárasztó nap után, a barátaim közt én sem járok kosztümben. Az írásommal, stílusommal is ez a helyzet.
Nagyon nem örülnék, ha népnevelő program lenne a baráti társaságunkból. (helyesírásból mindig nagyon szar voltam mégis azlrt csak vittem valamire)

Üdv
dec8
dec8

Sziasztok

Nekunk aztan jo kis ejszakank volt,Alex csomoszor felebredt,es egyszer csak nagysokra aludt vissza,ugyhogy en is tiszta koma vagyok,nem tudom magam ravenni semi komoly munkara ; )
Ma delelott egy nagyot setaltunk,es odajott hozzank egy kismama az 1 eves gyerekevel es rogton eloadta hogy o anyaotthonban el,de eljott onnan mert tul sok volta szabaly.
Hat csajok alig birtunk megszabadulni tole,csak mondta a magaet hogy igy a Gyevi meg ugy.Szegeny sajnaltam,de azt aztan nem ertettem hogy miert nem orul annak ha segitenek neki es ezert csereben elvarjak hogy takaritsa a szobajat meg stb.
Na utana meg is allapitottuk hogy milyen jo nekunk : )))
UGyhogy mindenkinek ajanlom mielott elkezdene magat sajnalni : )gondolja azt hogy vannak olyanok akik meg rosszabul jarnak,utana mindjart derus lesz a vilag ; ))

Mano
Kb egy eve lattam egy filmet a tv-ben hogy mennyire veszelyes ha a homkozoba hordjak az emberek a kutyaikat ,mert az uruleke nagyon hosszu ideig megtartja mereg anyagat,vagy valami ilyesmi,ezert fontos hogy csak ellenorzott,zart jatszon rakjuk ki a gyermeket.
A Maltai Szeretetszolgalat csinalt ilyeneket, az hiszem O budan van meg ahol en is voltam az Esztergomban van(itt szokott lenni az LLL tali is ).Hat az szuper hogy mik vannak benne ja es orzik hogyne legyen emgrongalva.Tobb ilyen kene az biztos.
Persze gondoom hogy tisztan tartod a kutyat,foleg miota Emma van.
Hat a felso szomszedunknak ket gyereke van meg egy tehenke meretu kutyaja egy 55nm-es lakasban,szegeny az is minden nap porszivozik ; )))

Djeszter
Milyen okos Marci hogy hagyott takaritani : )

Rit
Ismerem a Szent Istvan parkot,es hat laknek is szivesen a kornyeken : ))Szerintem az a jatszo is olyan ami korulzart es karbantartott.

Csics,Sasha
Alex is akkor rangatja a fulet ha mar extra almos : )

Csics
Olyan jo latni hogy igy orulsz Petikenek!!!

Ideges
Na mar megint egy okoska a babaneten.Nagyon remelem hogy nem kozulunk valo vagy ,es csak nem mered valallni a neved.
Ha teged idegesit Csics irasa,hat hagy ki vagy egyaltalan ha nem vagy a team tagja akkor meg minek idegesit egy idegen ember egy olyan topicban ahol nem ismersz senkit????
Gondolom ha van gyereked tudod hogy mennyit kell veluk foglalkozni ugyhogy csak gyorsan leulunk es 10 percben irunk de senkit nem erdekel az hogy ha kimarad nahany betu,ez itt nem errol szol.

Na pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,

Csics:
Latod mennyien szeretnek es tisztelnek itt a Babaneten!! Kép Tok sokan a vedelmedre keltek. Szerintem ha Ideges meg a nevet sem vallalja, nem is kell vele foglalkozni.

Nagyon koszonom az informaciot a vizsgalattal kapcsolatban. Kedden viszem Jordan-t az egyeves kotelezo vizsgalatra, mindenkeppen fogom mondani a dokinak, hogy jarjunk utana ennek az idonkenti hasmenesnek. Te azota mit adsz Petikenek a rendes tejtermekek helyett? Szojatejet, laktozmentes termekeket?

Djeszter:
Szomoruan olvastam a jatszoteri helyzetjelentest. Anyuek az Oreghegyen laknak, a Bory Var kozeleben. Mar megvettek a kismedencet az unokanak, ha ezt meghalljak, hintat is fognak venni... Tudtad, hogy Fehervaron es Velencen is van Mikkamakka? Kiprobaltad mar a fiukkal?

Fulhuzogatas:
Jordan-nek is volt egy idoszaka, amikor felfedezte a fulet es allandoan huzogatta. Aztan egyszer fulgyulladas miatt nyulkalt oda. (Semmi mas jele nem volt!) Fogzasnal is oda sugarozhat a fajdalom.

Fiam szuletesenek alkalmabol (es az elmult egy evben tett minden joert) szombaton megajandekozom magam pedikurrel, teljes testmasszazzsal es egy facial-lel. Vasarnap Jordan-t eleteben eloszor elvisszuk az allatkertbe, utana pedig csinaltatunk egy csaladi portret egy fotostudioban. Jo suru lesz a hetvege, nagyon varom mar.

Nektek is kellemes hetveget!

Sziasztok,

Judit es Jordan
Judit

Sziasztok!

Ma mar megint strandon voltunk....egy fantasztikus helyen!Forras viz (vagy patak)tölti meg a medencet es allandoan csurog bele a friss, tiszta viz. Es persze, van a medenceböl kivezetö utja is a viznek!Kép 19°C- os....BBBBBBBRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!! DE nagyon szep tiszta es halacskak is uszkalnak benne!!! Persze semmi klor...
Rebecca meg egyre többet lepeget kezenfogva, pl. le a lepcsön es meg nehany lepes a medenceig es aztan a vizbe is!! Bar csak a masodik fokig, de az neki mar combig er...aztan ki,aztan megint be... aztal raül az elsö fokra es igy elvezte vagy 5-6-7 percig!
Aaron meg meselte, hogy valaki "beletunkolt" a vizbe! Azt akarta elmeselni, hogy fejest ugrott... jo mi???

Judit!
Nagyon szep szombatot kivanok Nektek, es boldog elsö szülinapotKépKépKép Jordannak!

Csics!KépKép
Be kell valljam, egy ideig nagyon zavart a helyesirasod.
Aztan most mar eszre sem veszem, söt, ha helyesen kezdenel irni, nem is lennek benne biztos, hogy Te vagy az!!! A lenyeg a belsö ertek, es nem a külsö!
Tehat kerlek, ne hagyd magad piszkalni, irj, ahogy Neked a legegyszerübb!KépKép

Hetvegen nagyizunk, ezert nem fogok jelentkezni...
Kellemes hetveget!

Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok lányok,

köszönöm a drukkot, anyu mütéte állítólag jól sikerült, no persze még mindig nagyon gyenge és mindene fájKép (sokáig fog tartani a teljes felépülés, még az a jó, hogy haza tudok menni hosszabb idöre)...

Nem akarom a lerágott csontot tovább rágni, de a homokozókat nézzétek át, nehogy legyen benne cigicsikk! Sok tini lödöng esténként játszótereken...

Judy, Csics,
akkor biztos egyröl beszélünk, csak én nem tudtam, hogy otthon Milupáék "7gabonás" néven árulják azt az örleményt... A dobozára úgy írják, hogy tejet, tejpótló akármit, gyümölcsöt és zöldséget lehet vele dúsítani, tehát mindent. Kép Én gyümölcsöt szoktam (akkor egy pici víz kell bele), zöldségbe csak egyszer tettem (amikor már majdnem elfogyott a kajci és Luca még jó étvággyal evett). Itt "bio"-jelzést nem találtam a dobozán.

Judy,
"enyém gyerek" tegnap kezdte az ülésbe való felhúzóckodást! Az úgy néz ki, hogy ül a gyerekülésben (ami olyan mint az autós bébiülés csak nagyobb és állítható - nem tudom a magyar nevét, de abban tudom a legjobban etetni), megkapaszkodik mindkét kezével az alu csövázba, befeszíti a hasizmát és húzza magát ezerrel felfelé. Mára már átlépett a haladó csoportba, ugyanis addig húzza magát, hogy teljesen felül, és ha egy kis idö után elfárad, már nem hanyatlik hátra, hanem elörebukik.

Fogcsikorgatás: nálunk még egy sem bújt ki, így csak anya csikorgatja, amikor a lyánya kajás öklöcskével kezdi dörzsölni a szemét. (Nálunk ugyanis ez a fáradtság félreértelmezhetetlen jele, a fülét békén hagyjaKép

Lányok,
nagyon szépek a babák, a képeket örömmel nézegetem. Minden pici csuda pofának tünik!
Amióta magam is anya vagyok, nem tünnek egyformának a kisgyerekek, mindnek megvan a saját egyéniségeKépKépKép.

Gombolyu,
gyönyörü Lili az etetöszékes képen! Csodaszép!!!

Képzeljétek, kb. 3 hónapos kora óta sokszor számolok háromig, mielött valami vicceset csinálnék (pl. csiki, cuppanós puszi stb.) és már vagy két hónapja felcsillan a szeme a megfelelö hangsúlyú "egy"-re! Ez onnan jutott eszembe, hogy így próbálok róla vigyori képeket csinálni, ami csak azért nehéz, mert mindig gondolkodó tekintettel nézne a fényképezögépreKép.

Szilcsike,
csak vége lesz egyszer a felfordulásnak, ma este nött a telkünk (=mini udvar) bejárható része úgy másfél négyzetméterrel!!! Hurrá, hajrá rendcsinálók! Hogy álltok a tetövel?

Zsuzsi74!
Az egész családdal jöttök? Nagyon kíváncsi vagyok Rátok, de legföképp Rád és a két legkisebbre! Remélem, tudunk úgy találkozni, hogy mindketten ott legyenek! Pösti vagy?

Jó hétvégét mindannyiotoknak!
Csipkebogyó és Luca
csipkebogyó

Dec 8!

A brevi grand pix mindenhol e körül van, a mega toys-ban ha jól emlékszem 21 ezer(Egyébként már ott is ahol mi vettük csak akkor akció volt). Azért ebbena 20 ezres árkategóriában is van pár fajta ülés, de nekünk a bervi tűnt legmegbízhatóbbnak. De ennyik a Cam, neonato, doooby, safty baby székek is! Ezek mind 0-18 kg ig vannak.

Gumicukor!

Nálunk is csak mostanában nyalkszik akutya, főleg ha Emma sír és vígasztalni akarja, vagy ha el voltunk vaalhol és hazajövünk és leteszem Emmát a földre.
macsek nálunk nincs, csak 3 tengeri malac, de ők csak szimplán büdösek, egyéb baj nincs velük.Kép

kataa!

én azóta nem féltem annyira az Emmát mióta 3 hónaposan, a lakásból szinte ki se mozdulva (és akkor még a lakásban is csak az ágyban volt) simán campylobakteres lett, aztán jött a rota meg a szalmonella, szóval akkor miért is tartsam sterilen? na persze próbálok odafigyelni, de én leteszem a játszótéren, bekerített, aranyos játszótér, senki nem hordja oda akuytát, de persze a kóbor kutyák jelen vanna a telepen, azokról nem tudom mit csinálnak. és a kóbor macskákról ne is beszéljünk. azok meg aztán mindenhová bejutnak. Így igyekszem nem parázni, ha sok kisgyereknek jó, akkor remélem nekünk se lesz bajunk. Én strandra is elvittem, igaz csak az uszoda részbe, ahol fertőtlenítik a vizet.
Az én kutyám sajnos meg már annyira el van kényeztetve (egyke volt eddig a lelkem) hogy nincs szívem most kitiltani. Reméelm jó kis edzett immunrendszerű lesz Emma.Kép Egyébként az én kutyim töpszli, kb 20 cm a marmagassága, és szerencsére nem hullik a szőre, most meg hogy lenyirattam komolyan mondm miatta akár porszívózni se kéne.

Kryss!

Már meg akartam kérdezni hol van ez a strand, mikor rájöttem hogy nem Mo-on laktok.Kép

manó

KépKép
manó

Fül rángatás: Hát Emma addig nem rángatta míg fül hurutot nem kapott. csak most már elmúlt,a rángatás meg megmaradt. Úgy látszik tetszett neki.Kép
ha álmos ő is a szemébe meg orrába keni a kaját a szájából! Hát nem nagyon értékelem ezt, utána meg visít ha mosom.

Helyesírás téma: Nekem a gimiben volt egy osztálytársam, aki egyszerűen képtelen volt helyesen írni. Amúgy tök okos srác volt, történelemből különösen, de akárhogy próbálkozott is a mondtaban a vesszőket képtelen volt pl jó helyre tenni. Így általában nem is hazsnálta őket, csak ha szóltak hogy kéne, de tuti hogy rossz helyre tette. Na már most, még a magyar tanár is belátta hogy ez egyszerűen nem lustaság, vagy nem tanulás, hanem valami képesség hiánya, így nem is csináltak belőle gondot, még az érettségin is átment. Ez lagalább olyan mintha valaki nem tud énekelni, akkor most bukjon meg ének zenéből??? Ideges! Remélem már nyugodtabb vagy és kívánom hogy a gyerekednek nem legyen ilyen gondja, de ha mégis akkor neked kívánok egy kicsit több megértést, hogy el tudd őt fogadni!
Egyébként nem lehet mindenki jó tanuló sem!

Csics!

Nehogy eltünk nekem! Engem nagyon érdekel amiket írsz és őszintén megmondva én mindí értem is amit írsz, sőt már az elején is értettem és nem zavart, szóval nem csak megszoktamKép Ettől én még nem írok így, még ha ezt is feltételezik egyesek.Kép Pedig már olvaslak egy ideje, a friss kismamákban kezdtem

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Olvasok, olvasok, de írni nemigen jut időm. Most is jobban tenném, ha aludnék Kép.

Szóval, eltettem iszonyat sok cseresznyét és meggyet mindenféle formában (befőtt, lekvár, fagyasztás). Aztán szerdán egész nap csak szedtem a fáról, amit elajándékoztunk, mert már nem tudtuk hová tenni, a fán meg nem akartuk hagyni. Kb. 60-70 kg... De még mindig van KépKépKépKép.
Ma a nagynénémnél voltam, aki ruhát varrt Noéminek, ezalatt én cserébe eltettem neki 17 üveg cseresznyét KépKépKép!

Csics!
Nagyon ügyes Petike Kép!

Gumicukor!
Ádám is nagyon szeret homokozni. Ő is mindig megkóstolja, de nekünk "házi" homokozónk van, amibe nem jár semmiféle állat, úgyhogy nem gond, ha megeszi.

Tényleg nagyon eltűnt mindenki...

Ideges!
Kár volt elrontanod a hangulatot Kép!
Mi nagyon szeretjük Csicst (vagy Csicset???Kép), úgy, ahogy van!!!!

Na, megyek is, mert fáradt vagyok. Holnap -a változatosság kedvéért- megint esküvőre megyünk...

Jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Előbb írok, aztán olvasok, ki tudja mikor kel a gyerek...

Hát a tegnap éjszakám és a napom felért egy holdkóros állapottal. Úgy kezdődött, hogy tegnap előtt résnyire nyitva hagytam a gyerek szobájában az ablakot és átaludta az éjszakát, de jól át is fagyott.Kép Lerúgta a takarót. Másnap éjjel (tegnap) becsuktam az ablakot éjjelre, de egész nap szellőztettem. Hát egész éjjel nem engedett el. Ha meg akartam szökni egyből felriadt, mert nemérezte a bőkontaktust... Mindnem elaludtam, minden mocorgására fent voltam... pont ezért nem tudok úgy aludni mostanában, hogy velem alszik. Aztán "hajnali" 6 után úgy döntöttem, lesz ami lesz felkelek, mert már nem tudok préselődve aludni, mert fáj már a fekvés. Gyereket kipakolni, pelenkázni... Aztán mentem nagy kómásan az erkélyre és szembejött valami. Bele is ment a szemembe. Egész délelőtt majd megőrültem úgy szúrt, össze-vissza karistolta a szemem. Próbáltam kiszedni, kimosni, de nem tudtam, mert nem láttam mi az és hol van, csak éreztem. Aztán dél körül felpakoltam a gyereket és elmentem a szemészetre. Már nagyon fájt, könnyeztem, orrom is elindult, és néha homályosan láttam. Szemész kimosta a szemem, talált benne egy homokszemnyi növényi darabkát. Mondta, hogy ír ab-os gyulladáscsökkentős szemcseppet, mert hát jól összekaristolta a hártyát és nagy a fertőzésveszély, a szem igen érzékeny. Este 6-kor váltottam ki. Addigra duplájára dagadt a szemem, égett, fájt. Tegnap 2x cseppentettem (napi 5x1 csepp kell 1 hétig) és alvás után most jó. Már nem fáj, csak érzem.
Gyekőcöt ma éjjelre hosszú ujjú rugiba dugtam, betakargattam széltében a paplanjával, hogy még véletlenül se rugja le magáról és lám, ismét átaludta az éjszakát. 6-kor kelt fel először inni és visszaaludt. Úgy látszik Gabi is olyan, hogy nem tud "levegő" nélkül aludni, mint én. De mi lesz télen. Én télen se tudok, csak hát én nem rugom le a takarót, be tudok takarózni... ajaj, ha ezen fog múlni az éjszaka akkor nem tudom mit teszekKép

Puszi
sasha

Kép
sasha

Gumicukor!

Úgy vettem észre, ha kialussza magát éjjel, vagyis átalussza, akkor 1 alvás elég, ha nyafi akkor két nappali alvás van. AlakulKép

Kataa!
Olyan kis aranyosak fülmorzsolás közbenKép Akkor nektek is jó éjszakátok volt tegnapKép

Andy! Hayim Család!
Márknak és Márknak nagyon boldog féléves szülinapot kívánok!Kép

Csipkebogyó!
Jó, hogy sikerült Anyukád műtéte.Kép FájdalomKép Kívánok neki gyors felépülést. Homokozó ötletet köszi. Szerencsére nálunk most töltötték fel a homokozókat friss homokkal és leperzselték. Tudod amivel szegény malackákat is szokták perzselni. A "tini" brigád itt a játszó aszfaltos részén bandázik ahol a ping-pong asztalok vannak, a homokozóba nem másznak bele, ráadásul többek nagytestvérének kicsi babája van, így van miért betartani a szabálytKép

Jaaa!
Ideges. Hallottad már azt a szót, hogy (nem tudom hogy kell leírniKép) dislexia? Egyfajta hiányosság, rendellenesség ami egészen addig nem tűnik fel amíg olvasni, tanulni nem kell. Remélem ha a te gyermeked véletlenül hasonló adottságokkal rendelkezik nem fogod összetörni a kis lelkét az idegességeddel, hanem inkább megérted és segíteni próbálsz neki.

Na ennyit erről.Kép
Mindenkinek nyugodt, izgalmaktól mentes, kellemes hétvégét.
Puszi
sasha és Gabi

Kép
sasha

csics
Petike jár KépKép!!
mi is elkezdtünk járni a homokozóba, egyenlőre nagyon tetszik neki a dolog!! KépKép - sőt még nem is eszi a homokot, csak kézbe veszi és kiszórja. közben azt nézegeti, hogy hogy száll Kép - szóval egyenlőre nálunk még a homokozójátékok is feleslegesek. Tegnap a vízparton azért én remekül eljátszottam velük :-o

ideges
igen, nekünk ez így jó, ha csicsnek is így jó, úgyhogy ne szólj bele!!!!!!!!! Amúgy meg azt hiszem semmmi alapod bírálgatni azokat akiket nem is ismersz, hogy mit, hogyan fognak tanítani a gyerekeiknek. Ilyen alapon a te gyerekeidet is sajnálni lehetne, hogy kotnyelesek és nemkívánatosak lesznek mások számára (mint te) - remélem ez azért rájuk nem ragad rá a kedves szülőtől!!
Ja, és ráadásul ugye mindezt teljesen anoníman csinálod - amiből egyértelműen látszik, hogy azért szégyelled magad - megsúgom: van is miért!!!

gumicukor
hááát én azért arra gondoltam, hogy szeptember előtt is találkozhatnánk - mondjuk max nem úszva, hanem homokozva KépKép
amúgy egyetértek az állatokkal kapcsolatos hozzászólásodhoz, szerintem is kifejezetten hasznos a társaságuk a gyerekek számára

Kataa
bevallom, én is szívesen laknék ott KépKép mondjuk egy tetőtéri roofgardene-es lakásban KépKép
aha, az a játszó!! tényleg nagyon jó Kép
úgy látszik ez a furcsa beszélgetőpartnerek napja volt. hozzánk meg egy 12 éves kislány jött oda, hogy jaj de aranyos a baba, meg hogy ő is mindíg úgy akart tesót, de az anyukája elvesztette valahogy, stb. stb. végül jött az, hogy hagy fogja meg, meg az, hogy úgy elvinné babakocsival sétállni. Hát a hátamon is felállt a szőr. Nem tehetek róla, elvileg rendes volt a kiscsaj, de ugyanakkor erőszakosan ránktukmálta magát + önkéntelenül is az jutott az eszembe, hogy az is lehet, hogy erre van betanítva, nem?? ti hogy vagytok ezzel?? én nem adnám oda egy pillanatra sem egy ilyen jött-ment idegennek!!

Kryss
azért, ha ilyen jó helyeken jártok, rakj már fel róla pár képet!! - úgy megnézném KépKép!!!

sasha
hogy vagy???? szemed jobban???

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Ja, csajok, majdnem elfelejtettem: A Tescoban most akciós Pampers popsitörlő utántöltő 72db-os 3+1 1799,- - szerintem tök jó ár
és a Pennyben meg 299,-ért tök ari felfújható kis játékállatkák vannak, az egyik tök olyan, mint a vizipókból az egyik csiguc Kép
- ha valakit érdekelne

Rit

rit

anemona7

Rit!

nekem még csak a babkocsit kérte el a játszón egy kg4 éves kisfiú tologatásra, az Emma a hintában ült.Kép Hát én a kocsit odaadtam, ugyanis az volt a szitu, hogy egy nagyobb gyerkőc kistestvérét tologatta pár nagyobb gyerek, és szegény kisfiút nem engedték oda.
A homokozóban Emma is épp azt csinálja mint Dodo! Ül, és a kezével szórja a homokot és csodálkozva néz. Közben nézeget a többi gyereket. neki csak akkor került pici a zsájábam ikor felborultKép, de direkt nem veszi be. Homokozó készletet ő tegnap kapott, de nem igazán tudja mire való, leginkább meg akarja rágni. Így én játszottam vele.Kép

Sasha!

Hát én nem merem nyitott ablaknál altatni Emmát, csak mikor az a nagy kánikula volt heteken át akkor aludtúgy. Most csukott ablaknál kb 27-28 fok van a szobában, egy rövid ujjú body+ macskanadrágban alszik. takaró nálunk reménytelen, mert mostanában egyedül alszik el és már ekkeor ledobja magáról,a hogy pörög-forog meg altatja magát.

manó

KépKép
manó

Sziasztok
Kedves Ideges
ahogy látod itt engem nem azért szeretnek mert szépen irok hanem saját magamért amilyen vagyok nem kell elolvasni amit irok ha nem tetszik .

Mano
dehogy mentem el csak tegnap este inkább apáztam Kép.

Djeszter
én rögtön ide irok mert én nem tudom hogy hogy kell használni a wordot és utána idemásolni .

Kataa
tényleg egyszerüen imádom a fiamat Kép még akor is ha mostanába átment tapétatépö,és padloszönyeg felszedöbe Kép.

Judit
látom és nagyon meghatot Kép szojástápot eszik meg olyan pépeket amit szojástápszerel is elehet késziteni és lehet adni tehéntejallergiásoknak is.Ezen felül tejmentes bébikaját és késöbb szojatejet is fog kapni szerintem bár isszonyu drága Kép de ö neki azért veszünk majd a laktozmentes tejet nem tudnám adni neki mert aban csak laktoz nincs, tejfehérje van ö meg pont azt nem birja Kép .

Csipkebogyo
igen az van ráirva hogy tej,vagy tápszer hozádasával készithetöel nem cukrozot Bio7-gabonás pehely és tehéntej allergiában szenvedök is ehetik mert elehet késziteni szójástápszerel is .és Ausztiában gyártják Biztos nagyon finom mert a finyás fiam is megeszi Kép.

Sasha
jobbulást a szemednek Kép remélem már jobban van Kép

na menem kell mert már hiányol a fiam Kép

Pusz csics és petike
csics

Sziasztok!

Kedves Idegen, látom már mindenkitől megkaptad a magadét, és Csics se hagyta magát, úgyhogy csak annyit, hogy nem tudod elrontani a hangulatunkat, mert ez itt a béke szigeteKép

Képzeljétek, tegnap úgy elgondolkodtam fürdetés közben, hogy babaolajjal akartam hajat mosni Bettinek. Szegény, egyébként is utálja a hajmosást, most duplán kellett tűrnie. Nem is tűrte, ordított.

Rit, egy pillanatra sem tudnám odaadni a gyereket egy idegennek, elég fura volt ez a kislány. Én attól őrülök meg, mikor vásárolunk, és mondjuk nézelődök, pl. a múltkor fürdőruhát néztem, és hát kotorászni kellett a polcon. Arra figyeltem fel, hogy pityereg a gyerek, mert két nő bájolgott vele. Kicsit már tolakodóan. Hát Betti nem igazán szereti az ilyen inzultusokat, sőt azt se, ha kitartóan nézik. Akkor jó vele vásárolni, ha csak végigszaladunk a polcok mellett és nem állunk le bámészkodni.

Sasha, jobbulást a szemednek! Én teljesen feladtam, hogy éjjelre betakarjam Bettit, mert nagyon sokat forgolódik. Ez nekem is furcsa, hogy nem fázik, mert én bizony nyáron is paplanos vagyok.

Na eddig hagyott netezni..

Conti, Betti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok

Hat tegnap delutan megjottunk Alsopahokrol...jo faradtan, bar a Mano nemi orditas utan vegig aludt. Viszont en vezettem vagy 2,5 orat.

A nyaralas tok jo volt, ido es kaja es a hotel is. Nagyon jol ereztuk magunkat. Eeees,kibujt a lany 5. foga is vegre, most a jobb felso masodik.
Es azt hiszem alul a parja is nagyon keszulodik kibujni. Egyetlen negativum volt a heten, hogy Eminek mar vagy 3 napja megy a hasa es nem tudjuk eldonteni, hogy a foga ,miatt, vagy osszeszedett valami virust, vagy az uszoda pancsijanak vizetol, amit azert jo parszor megkostolt.Kép
Ja es ugyanott nyaralt egy ismeros hazaspar, mindketto kollegam, a 2 eves kisfiukkal, ugyhogy meg ismeros is akadt.Kép
Sajna uszasoktatasbol kimaradtunk, mert en csak az elso napon birtam uszni, mivel a masodikon nagylany lettem es nagyi vagy apa nem vallalta, hogy viszi Manot az orakra...Kép De azert sokat pancsizott es nagyon elvezte a vizet. Majd csinalok egy nyaralos albumot megtekintesre.Kép

Latom kozben valami nevtelennek ismet sikerult felkavarnia a kedelyeket nem tul kedves beszolasaval....Kép Orulok hogy Csics nem vette rossz neven a dolgot, nem is szabad az ilyenekkel foglalkozni.

Sasha

Jobbulast a szemednek! En kisebb kotohartya gyulladassal kuzdottem nemreg, ami vissza-vissza jon azota is.
Nalunk is felesleges muvelet a gyerek betakarasa, mert masodperc alatt lerugja magarol. Van hogy mire kiegyenesedek, mar nincs is rajta.Kép

Panda

Minden elismeresem a cseresznye-hadmuvelethez!Kép Mindezt mikor birod veghez vinni,amikor alszik Adam, vagy Noemi szorakoztatja?

Conti

A vasarlas....hat igen ,nem egyszeru neha. En is utalom az ilyen tolakodokat, bar biztosan jot akarnak, csakhat eszukbe juthatna, hogy esetleg megijedhet a gyerek az idegentol...
A Mano meg valtozo hogy viseli a vasarlast, van mikor tok jol elvan, peldaul elmajszol egy kifliveget vagy 20 percig, van hogy folyton olben lenne. Ugy meg nem nagyon lehet vasarolni.

Mas ujdonsag meg, hogy kezdi mutogatni a testreszeit, pl ha kerdem hol van a laba, ulo helyzetben megfogja a labfejet es magasra emeli.A kukucskalos jatek annyira tetszik neki hogy egyedul is muveli, a kanape szelenel leguggol, majd hirtelen felall a kanapen uldogelo pluss bagolyt megijesztendo. De van hogy masokkal probalkozik, pl. a Coraban a penztarosnovel, mikor fizetesnel a bevasarlokocsiban tancikalt...Kép

Na eldugulok egy kicsit, mert hegyekben all a szennyes ruha.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Csics, Manó, Conti, Nyuszi!

Köszi a szemem már jobban van. 4 óránként cseppentek bele, szóval minden ok.

Takaró. Gabin rajta marad, mert nem hosszában takarom be, hanem a paplana szélesebb részével, így akárhogy pörög nem jön leKép)

puszi
sasha

Kép
sasha

Sasha,
Jobbulást a szemednek, most már biztosan hamar rendbejön.
Én is keresztbe szoktam a paplant Lilire rakniKép, de ő így is lerúgja előbb vagy utóbbKép. Ablakot mi nem szoktunk nyitni, viszont csak egy rövid ujjú bodyt szoktam ráadni éjszakára. A konyhaablak viszont éjjel-nappal nyitva szokott lenni.

Nyuszi,
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok, jövőre már mi is tervezzük, hogy ellátogatunk odaKép. Gratulálok az újabb fogacskához! Nagyon ügyes Emi, hogy már ismeri a testrészeit. Én is próbálgatom Lilinek mondani, de őt nagyon nem érdekli. Nála most a kedvenc szórakozás, hogy alagutakat keres mindenhol a lakásban és bújik. A szék alatt, a lábunk alatt, az ágy mögött, mindenhol. És még ami újdonság, hogy elkezdett hosszasan beszélni.
Lakás ügyben ti hogy álltok? Mi úgy néz ki, hogy maradunk a dél Pesti háznál. Hétfőn elvileg megyünk szerződést kötni, és kb 1 hónap múlva költözünk. Az elején nagyon nem akartam odamenni, de most már látom az előnyöket is. A nővéreméktől pl 8 percre leszünk. A sok idegeskedés viszont szép kis nyomokat hagyott az arcomon, tele vagyok ragyával. Így jövő héten tervezek egy kozmetikust és egy pedikűr-manikűr látogatást.

Zulu,
Hogy vagytok?

Megyek fürdetni,
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!Kép
Látom, Sasha, Te is összeszedtél valami szem-nyavalyát...Kép Én egy hete kínlódom a Levivel, akkor lezdett el bepirosodni a szeme (de csak az egyik). Pár napig homeopátiás bogyóval próbálkoztunk, de nem múlt el, sőt, rosszabb lett, így irány a szemészet. Ott egy pillantást vetettek rá, majd közölte a doki, hogy másodlagos kötőhártya gyulladás, a góc máshol van menjünk a fül-orr-gégészetre. Ott benéztek szegénynek minden nyílásába (kivéve a popójábaKép), semmit nem láttak, de orrmelléküreg-gyulladásra gyanakodott a doki, így irány a röntgen. Szerencsére a férjem is odajött közben, mert terhesen ugye nem mehetek be a röntgenbe, az ott dolgozók viszont nem vállalják a gyerekek lefogását.
A röntgenen semmi nem látszott szerencsére, viszont tök édes kismajon-koponyája van a Levinek.KépKépKép
Azért kaptunk szemcseppet, azzal próbálkozunk, most már talán jobb.
A,it nem tudtam, és csak a sima gyereorvosunk mondott, hogy kötőhártya-gyuszival nem szabad napra menni, sőt, félárnyékos helyre se nagyon, mert a naptól újra begyullad a szem. Gondoltam, leírom, hátha van más is, aki ilyen kis tudatlan, mint én.Kép

Amúgy velünk minden oké, voltunk 4D UH-n, most már biztosan kisfiú a Pocaklakó, de neve még mindig nincsenKép. Most pénteken megyek a sima kórházi UH-ra, ez már a 30. heti lesz (Úristen, hogy szalad az idő!Kép), remélem, minden oké lesz. Ja, a 4D-n a Pici egyik veséjében látott a doki egy kis tágulatot, de azt mondta, ne is fogllakozzak vele, mert valszeg elmúlik, mire megszületik. Remélem is!Kép
Na megyek csicsikálni, remélem, nem ütöttem félre sok btűt, nehogy valaki ideges legyen az én hozzászólásomtól is!KépKépKép
További kellemes hétvégét mindenkinek!
Viki és Levi
vikici

Helló!

Ilke!
Köszi, szemem közelít a tökéleteshezKép
Megmondom őszintén nálam is nagy dilemma ez az ablak kérdése, de inkább nyitva hagyom, vagy inkább később csukom be. Hüvösebb időben persze zárva van, de most jó az idő és a hajnalok sem olyan cidrisek. Gabi most középvastag pamut hosszú ujjú rugdalózóban alszik, nincs betakarva. Majd, mielőtt lefekszem betakarom. Hát tapasztaltam, hogy ha nem mozog neki a levegő micsoda hisztit képes levágni és nem jöttem ráKépKép Pedig én is ilyen vagyok. Képes vagyok télen -20 fokban is nyitott ablaknál aludni. Remélem Gabi azért ennyire nem kórósKép

Ma szintén jó napunk volt. Nem tuodm, de mostanában tényleg jó. Persze a tegnapi nap után ez a mai felüdülés volt. Egyetlen egy dolog zavar. piszkosul anyás. Olyan szinten, hogy ha kilépek a szobából már nézi, hogy hova megyek, ha eltünök az ajtóból már görbít. 2 ms múlva már zokog. Ennek örömére elővettem ma a paplanhuzatból eszkábált hordozókendőmet... Hááát. 10 percig bírtam, pedig a hátamon volt. Szakadt le a derekam, szorította a tüdőm és alig kaptam levegőt.

Most este azt vacsizott amit mi. Rántott csirke főtt burgonyával. (még mielőtt valaki... panír nélkül) Jött ment, evett aztán nem kért többet. Aztán füdés és feljött a nagyi. Nem nevetett rá, nyügösködött, sírt. Dörzsölte a szemét, hát leraktam aludni. Cici kiköp, nyafi folytat. Hát mondom mi lehet? Kibontottam egy bébikaját. (Most vettem először Kecskemétit és hihetetlenül bejön a gyerkőcnek az 5 hónaposoknak való gyümis hús. Pedig szerintem iszonyat gej.) Szóval bevágta a 200 g kaját, bontottam mégegyet, abból is evett jó negyed üvegnyit. Kb 50-et. Hát majdnem éhen maradtKép Mondtam is neki, így jár az aki vacsora időben inkább mászikKép Mert hogy nyitogatta ő akkor is a száját, csak mindig fontosabb dolga akadt én meg úgy vettem, hogy akkor elég a kaja. Nem volt azKép utána kakált egy akkorát, és olyan büdit, hogy az orrcsipeszt emlegettemKép Aztán lefeküdtünk még röhögtünk kicsit. Ki be dugdosta a számba a cumiját és röhögött mikr bekaptam... jó vicc mi?Kép Aztán megrágcsáltam a kezét, megcsikiztem és elaludt. Most felriadt valamire, de a játszó még dugig van orditozó visító gyerkőcökkel. Legalábbis akkor még tele volt. Biztos felüvöltötte valamelyik, vagy felkopogták. Mert valakinek szombat este fél 9-kor jut eszébe valamit kopogni. Panel meg mindent tud,(bogarakat elrejteni, szétesni) csak hangszigetelni nem. Mindegy, remélem hogy már senkinek nem jut eszébe semmi és elmehetek fürdeni végre, mert már jó lenne oda is eljutni ma. Párom persze itthon volt, de egész nap egy gépet rakott össze és valami gondja volt. Hol felismerte a vinyót, hol nem... egész nap szívott, úgyhogy rá nem számíthattam. Mintha itt se lett volna.
Anyósék Agárdon voltak. A víz szar. A kövek kilátszanak, vagyis alig van benne víz, ráadásul sikamlós valami vonja be. A víz is nyálkás. Mondta, kijött a vízből és ahogy megszáradt ilyen fehér valamik voltak rajta. Az evező lapát is ahogy megszáradt fehér izés lett. Ahogy lépkedett felkavart valami gusztustalan nyálkát az iszapból.. brrr. Holnap oda akartunk menni, de hát így inkább nem. Hogy ott forrjak fel a parton? Meg oda a gyereket se vinném be, ha így áll a helyzet.

Na már megint szép kis litániát írtam, remélem győztétek olvasniKép
puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Látom jó kis por kavart valaki!
Nem én voltam!KépKépKép

Nem is nagyon tudok irni, mert már késö van, épp csak átfutottam az irásokon. Remélem a jövö héten többet tudok jönni, de egyáltalán nem biztos, mert ugyan Benit visszük holnap a nagymamihoz, de helyette lesz napközbenre egy kislány, akire vigyáznom kell (aki eddig vigyázott rá, már nem jó, viszont még nem találtak új megoldást), 3 hónappal idösebb Nátánnál, ugyhogy jó kis menet lesz. Még ha csak lent mászkálnának, nem is lenne gond, de mindig máskor jut eszükbe, hogy elinduljanak a lépcsön föl (vagy ha fent vannak, akkor leKép), egy percre sem lehet öket szem elöl téveszteni!

Rit!

Nálunk a helyzet az, ha még én adnám is, Nátán egyáltalán nem akarja, hogy bárkinek is kiadjam a kezemböl. Mert ordit. Igy aztán ilyen szituk könnyen elkerülhetök, és csak annak adom, akinek én is szeretném, egyébként meg mondhatom, hogy bocs, de ordit. Csúnya megoldás? Az... Viszont praktikusKép, mert nem kell magyarázkodni, hogy miért nem akarnám odaadni!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lili elaludt, így visszajöttem kicsit irogatni mégKép.

Viki,
Nagy gratula a kisfiúhoz!Kép Mi is fiúra akarunk gyúrni, majd ha ősszel beindul az újabb babaprojekt. 30.hét? tényleg rohan az időKép.
Jobbulást Levi szemének!

Sasha,
Igazad van, tégy úgy ahogy Gabinak jóKép. Ha így tud jól aludni, akkor nyiss ablakot.
Jó, hogy mondod a Kecskeméti kajcsitKép. A héten 99.-Ft-ért vettem őszis pulykát a Rossmanban és a gyümölcslevek is ennyibe kerülnek.

Picit még mesélek LilirőlKép. Mostanában egy csomó mindent megreformált. Aludni este pl. csak 9 után hajlandó. Az étvágya napról napra növekszik. Reggelire már 150 gr-ot lenyom, ebédre pedig van, hogy 260 gr is elfogy. Vacsira pedig 200 gr körül szokott enni. Múltkor adtam neki Mildi körtés rizspépet anyatejjel elkészítve, és majdhogynem kiköpte. Viszont ha 2-3 kiskanállal teszek a friss gyümijébe akkor az nagyon ízlik neki. A darabos kajcsik viszont továbbra sem mennek nála. Tegnap véletlenül maradt az ebédjébe egy 2-3 mm-es rizslisztgombóc és ennek köszönhetően az egész ebédet kihánytaKép. Ilyenkor azért kicsit el szoktam keseredni, hogy mikor lesz ebből rendes kajcsizás?
Úgy várom már, hogy a kertes házban legyünk. Szeretnék majd Lilinek egy saját homokozót, meg egy csomó mindent, végül is helyünk lesz bőven, mert 250 nöl-es a telek. Olyan furcsa, mert a mostani lakásunkban én nagyon rég óta lakom és nehéz innen elszakadni. Persze tudom, hogy jobb lesz így, meg nagyobb helyünk lesz, de azért nehéz szívvel hagyom itt ezt a környéket, úgy megszerettem márKép. Lányok, akik mostanában költöztök, ti hogy vagytok ezzel?

Na megyek fürdeni,
Jó éjt,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sasha, Nyuszika!

Nem értem a problémát a gyerek betakarásával kapcsolatban. Mi egy kis könnyü hálózsákot használunk úgy 6 hetes kora óta. Persze amióta fordul, néha érdekesen néz ki, de legalább nem tudja lerúgni magáról és így nem kell agyonöltöztetni az alváshoz. Ti még nem próbáltátok, vagy egyszerüen nem türik a manócskák?

Ilke,
az én Lucám nemhogy majdnem, de ténylegesen kiköpte az anyatejjel készített gabonapelyhet. Hát, majdnem megsértödtem, hiszen nincs nagy gyakorlatom a fejésben és nagyon sokáig piszmogtam azzal a vacsorával... Azóta gyümölcsbe keverem és azt szereti.Kép
Költözködés: én mindig úgy gondoltam, hogy soha nem fogok elköltözni onnan, ahol felnöttem. Most Németország egyik legtávolabbi csücskében lakom. Öt év alatt a harmadik helyen. Nem vészes az átállás, bár az is igaz, hogy pár év múlva vissza fogunk költözni ugyanoda.

Csipkebogyó
csipkebogyó

Sziasztok!

Sasha!

Emmára akárhogy takarom lerúgja.:I Van hogy teljesen megfordul az ágyban, ahol este a lába volt reggelre a feje van.
Emma utálja a kecskeméti bébiételt, én már nem is merek neki venni, mert eddig kb 3 félét próbáltam és mind a kukában kötött ki, így meg nem is olyan olcsó. Ő a nestlét szereti, van ízlése a drágámnak, majdnem dupla annyiba kerül.

Viki!

gratulálok a kisfiúhoz! 30. hét, hú másnál milyen gyorsan telik.

Csipkebogyó!

Én használtam hálózsákot, de a vékonyabb pamut féléből sehol se kapok már akkora méretűt ami kell neki, a vastagabbat meg már túl melegnek tartom.

Képzeljétek teganp csináltam Emmának túrós gyümölcsöt, előző nap kefíres gyümölcsöt és nem szi meg. elegem van, én pepcselek, hámozok, ő meg 1 kanál után rámköpi az egészet.Kép Bezzeg a mildi túrós gyümit azt megeszi. De mivel jobb az mint az igazi túró??? És amikor nem éhes, akkor simán megeszik bármit, pár falatot, de mennyiséget csak pár féle bébiételből eszik meg a tejpépből. Minden másból max pár falatot, nassolásként.

Manó

KépKép
manó

Csipkebogyo

Azota nem adok ra halozsakot, hogy felterdel, maszik, illetve felall.Kép Nem szeretnem, ha elvagodna benne, mint egy homokzsak...Vagy csak en gondolom hogy igy lenne? Ha ugy gondolom hogy fazna inkabb vekony, ujjatlan rugdalozot adok ra a body fole.

Ilke

De jo hogy megkerultel!Kép Del-Pest Kép De azert majd meg talizunk ugye?
Mi alairtuk a szerzodest es kifizettuk a foglalot. Most eppen vallalkozokat versenyeztetunk... hu de nagykepuen hangzik. hihi.Kép A mi lakasunkra pedig ezen a heten irjuk ala a szerzodest. De mi csak augusztus vegen koltozunk.
Nagyon ugyes Lili mano hogy igy cseveg! Biztos edi lehet. Emi sem hajlando am mindig mutatni a testreszeit, peldaul eloszeretettel mutatja anya -apa orrat az osszes mas testresz helyett...Kép
Kepzeld, neha mar ugy is hajlando menni par lepest, hogy csak az egyik kezet fogom.

Mano

Ismeros ez az erzes... pepecselsz egy csomot, aztan a ded egyetlen fintorral kikopi a finom hamit. Bezzeg a bolti! Abbol is a Hipp es a Nestle a kedvenc gyumolcsbol es Mildi husisbol.Kép

Na megyek ebedezni

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!

Nálunk husisból nestlé a sztár, a hippből csak néhány félét eszi meg, gyümölcsből inkább az igazit szereti (ez az egyetlen dolog) és a mildi meg hipp joghurtos, túrós dolgai jönnek be. De a mildi zöldségeit meg husos kajáit sem eszi meg. pedig én semmi nagy különbséget nem érzek közöttük.

manó

KépKép
manó

Conti
Na az a másik, amiről falra mászok: mikor szinte már belehajolnak a kocsiba, úgy bájolognak vele!!

Mi is visszatértünk a rugis alvásra: a takarót meg elraktam - úgyis csak lerugja Kép
Csajok, viszont Dodesz továbbra is mászik álmában. Bár már körbepárnáztam és nem tud a matracáról lejönni, de ott addig forog-pörög, míg végül kerestbe fekszik - és mivel így rövid neki - felsír. Mi a túrót csináljak vele??

Viki
tényleg hogy szalad az idő!! te már mindjárt szülhetsz újra!! tök jó!! - azt a részét én is szívesen csinánám megint!!!

sasha
Nálunk is beköszöntöt ez az anyás korszak, mint nálatok, csak itt még annyival súlyosabb a helyzet, hogy kaját is kizárólag csak tőlem hajlandó elfogadni. Még jó, hogy ha tele a poci és nem is álmos, akkor tök jól eljátszogat egyedül is Kép

Beszti
akkor téged sem kell majd ringatni elalvás előtt ?? :-o

elkiabáltam: nem is olyan anyás??!! Képzeljétekj kint van a konyhában az apjával!!! Igaz, hogy ő éppen pizzát készít (vagyis még csak a tésztát gyúrja) de az ugye olyan érdekes, hogy a mami már nem is hiányzikKépKép!!

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok
petike ha tetszik neki valaki akor mosolyográ ha nem akor meg faarcal néz az illetöre Kép .

Vásárlás
csak annyit tölthetünk mostanába vásárlásal aminyi 2etetés között van 3-4 órát mert különben sirni kezd Kép hogy éhes .

Takaro
petike is lerugja magárol bár én csak hajnalban takarombe a saját vékonytakarojával mert petikén csak bady van éjszakára ráadva és az ablak is nyitva van nálunk éjszaka is bár akor csak egy résnyire hogy a zaj ne jöjön be amogy nálunk mostanábá minden ablak éjel-nappal nyitva van mivel a mi lakásunk szobái csak egy oldalra néznek .

Csipkebogyo
petike is aba aludt amig lehetet kapni az ö méretében de mostanába nem lehet kapni mert neki min 80cm o kéne bár inkább 86-92 kéne de ilyenel nem találkoztam sajna Kép igy marad mostanába a takaro .

Ételek
Petike amig kinem derült hogy tejallergiás adig szivesen ete a mildi gyümis husos kajáit, a Nestlé termékeit ,Hippet ,és a Kiskecskés bébiételek közül is szivesen fogyasztot ma már csak olyat ehet amiben nincs tej-tejszármazék igy csak a Kiskecskés bébiételböl néhányat ehet és eszik meg fökép azokat amik gyümölcs is van meg hus is no meg néhány Hippet amiben nincs tej-tejszármazék deszerböl meg föképp Kiskecskéset adok neki meg igazi gyümölcsöt föképp barackot .

Menem kell mert még megkell csinálnom a sárgabarackos gombocot amit megigértem a páromnak Kép .

Pusz Csics és a ma a névnapját ünneplö Petike Kép
csics

Ilke!

Igen, ahogy a gyereknek a legjobbKép
Mi is mostanában fogunk költözni. Vagyis még idén szeretnénk, de lehet, hogy átcsúszunk a köv. évre. Én 9 hónapos korom óta lakom ebben a lakásban. Képzelheted. A körnéyket imádom, a lakás... a gyermekkorom, a szerelmeim emléke is itt van. Na nem tárgyak formályában, és a felújítás következtében minden megváltozott, csak nagyon élénken emlékszem a régi szobámra, mi hol volt, meg ilyenek. Imádok itt lakni és úgy mennék is egyszerre. Hiszen lesz kert, aránylag nagy lakás... meg fogja érni, én tudomKép Már a szemem előtt lebegnek a hatalmas dézsák amelyek pompáznak a bele ültetett virágoktól, a füszernövényes dézsa illata... hmmKép

Csipkebogyó!Kép
Gabi hol megtüri a hálózsákot, hol nem, de inkább nem. Tépi le magáról és zavarja, mert nem tudja szétdobni benne magát, meg akadályozza a forgásban. Mert a szentem úgy alszik, mint aki ringlispilezikKép Na meg ahogy Nyuszi is írta. Van hogy felébred fél órával az altatás után és elindul...

Rit!
Hát én nem tudom, hogy elfogadja-e mástól is a kaját.. Én etetem általában. Néha amikor a nagyanjára bízom akkor néha becsúszik egy kajaidő, de van, hogy nem eszik nála és nem is alszik és van, hogy kaja után egyből kidől... Nem tudom mitől függ. Apa meg nem etet, nem fürdet, nem csinál semmit a gyerekkel.

Dió Petijének, Csics Petijének és Molnárka Petijének sok-sok boldog névtanpot.

Kép

puszi
sasha és Gabi

Kép
sasha

Sziasztok!

Elég rég írtam már ide, mert eddig a másik topikba voltam, de sajna volt egy rossz akaró ott is, és igy vissza jöttem ide.

Köszönöm a fiam nevében is a féléves gratulációkat.

Nálunk is a fiam lerugja magáról a takarót, de én nem adtam rá rugdalozót ezmiatt, sokszor felkelek és megnézzem éjszaka és akkor betakarom.

Na most csak ennyi
Sziasztok
Andy és Márk
andy78

Sziasztok!

Elég rég írtam már ide, mert eddig a másik topikba voltam, de sajna volt egy rossz akaró ott is, és igy vissza jöttem ide.

Köszönöm a fiam nevében is a féléves gratulációkat.

Nálunk is a fiam lerugja magáról a takarót, de én nem adtam rá rugdalozót ezmiatt, sokszor felkelek és megnézzem éjszaka és akkor betakarom.

Pétereknek boldog névnapot kívánok

Na most csak ennyi
Sziasztok
Andy és Márk
andy78

bocs 2*ment el
andy78

Sziasztok
M ia hetveget a nagyieknal tolottuk,mert ez volt az utolso hogy a noveremek is itt vannak,Szedan ma mennek vissza es nem tudom mikor talalkoznuk megint: (((((((Mi nagyon kotodunk egymashoz,ez a telefonszamlankon is meglatszik : ))))
Novemberben jon a nekik a kicsi ugyhogy ketseges a jovo tavaszi jovetel.
Mi meg ha kapunk Alexnek vizumot talan megyunk hozzajuk,meg foleg Kanadaba mert aposom meg a sogornom meg nem lattak Alexet eloben,sot meg engem sem : ))))
Tettem fel egy kepet a profilomben amin a 4 unokateso lathato,a ket szelen az ikrek kozepen a Alex mellett Zalanka.(batyam kisfia )
Szoval most egy kicsit rossz hangulatom van emiatt ; ((

Ja es bar egesz mulheten nyugos volt megsincs egy ujabb fogunk ugyhogy talan nem is attol???Akkor mitol??

Mano
Kepzeld a ferjemnek is kiderult hogy campylo bacterium volt a szervezeteben,de hasmenese nem volt ezert derult csak most ki,most gyogikat szed ra.Az erdekes viszont hogy a dokik szerint ez tipikus McDonald-os kajatol lehet kapni.Mi nem jarunk de mikor tavassszal az USA-ban volta rokonok nem fozese leven altalaban oda mentek ebedelni ; (
Meg a Kojaltol is felhivtak hogy hanyan lakunk a lakasban es milyenek a korulmenyek,hanyszor takaritok egy heten???
Megnyugtattam oket hogy azzal nincs baj : )))

Rit
En meg egyedul sem hagyom kint egy bolt elott a kocsit,mert ki tudja.Csak ha valakivel vagyok akkor vagy beviszem magammal.
En azt is utalom ha megfogdossak Alexet ahogy megyunk az szembejovo emberek,ja es ennek nagy resze ugye nem iden nyaron barnult le.Tudom hogy csak kedveskednek de kerdezzek meg elotte.
Megint jo meleg lesz a heten ugyhogy egyik nap talizhatnak alamelyikunknel,addig megprobalom megvenni az alkatreszeket hogy megcsinaljuk a gipsz kez-labakat: ))Neked nem maradt gipsz???

Csics
Persze mindenki igy van ezzel ; ))))Soha nem gondoltam en sem hogy igy lehet egy kis babot imadni: )

Na pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Csipkebogyó,
Mi is használtunk régen hálózsákot, de amióta fel tud állni, azóta nem szeretem ráadni, mert csak gátolja a mozgásban. Reggel van, hogy 1 órát is eljátszik a kiságyban, mielőtt kivesszük egy szó nélkül (5 körül ez nem egy rossz dologKép). A hálózsákban mindig elesett, mert ugye mindig az elejére lépett rá, és csak a nagy sírások voltak tőle, így hamar leszoktunk róla.
5 év alatt 3 költözés, az jó sok. Bevallom nekem ez az első, de már ez is sokKép.

Nyuszi,
Aranyos vagy, hogy hiányoltálKép. Néha olvastam az utóbbi időben, de írni sosem volt időm. Minden percünket a házkeresés foglalta le. De most már ennek vége, lehet a többi dolgot leszervezniKép. Ha beköltöztünk az új házba eljöhetnétek hozzánk. Épp ma kaptunk a nővéreméktől egy napvédős babamedencét, letesztelhetnék a babák. Elvileg nekünk is aug. vége a végső határidő a költözésre, de mi még júliusban szeretnénk átköltözni.
Emi már egy kézzel sétál? Nem semmi, hihetetlen gyorsan fejlődik mozgásügyileg.

Sasha,
Akkor leköröztél, én 4 éves korom óta lakom ittKép. Hát igen, a sok szép emlék engem is nagyon ideköt. A virágokról már én is álmodozom, meg mennyi mindenről, te jó égKép.

Petikéknek nagyon boldog névnapot kívánok!

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Ismet elobujt egy fog, egy heten belul a masodik, osszesen a hatodik.Kép Hasmenes sajna meg mindig van, ha holnap delutanig nem mulik, megyunk dokinenihez.

Kataa

Rossz lehet hogy ritkan lathatod a noveredeket... En evente kb 4-5 szor latom a batyamekat (Kaposvaron laknak) de akkor sem tudom elkepzelni mi lenne, ha mi mondjuk kikoltoznenk Angliaba. Az anyut meg minden heten latom ugye.Kép
Nagyon edesek a fiuk!!!!!KépTok jo, hogy ilyen kozel egyidosek az unokatesok!KépNalunk a batyam legkisebb gyereke is mar 7 eves.

Csinaltam egy kis nyaralos albumot, akinek van kedve nezze meg.Kép Cime Nyuszi es Emilia elso nyaralasa.Kép

Ilke

Ok, megszervezzuk a latogatast!Kép
De addig meg biztos megyek a Megatoysba is.Kép
En is mar tervezem, hogy hova milyen viragot fogok ultetni,igaz majd csak jovo tavasszal. Elobb a hazat kell rendbehozni.

Rit

A lakasunk vevoje, vagyis az also szomszed ilyen gyerekfogdosos... nem tunik fol neki, hogy a Mano kezzel-labbal kapalozik, mert le akar szallni, fogja ezerrel... vvaaaaaaaahhh.....

Minden Petinek sok boldog nevnapot!!!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Regen irtam mar, de azert olvasgattam. Lacko holnap feleves leszKép, igy kedden elkezdem az almalevet. Mar tokre izgulok, hogy fog neki izleni, stb.Kép

Kepzeljetek, vezetek.Kép Igaz, meg nem nagy tavokra, meg csak olyan helyekre, ahova tudom az utat, de azert haladok. Auchanba mar egyedul jarok!Kép

Beszti: kapunk mi is feleves tablat? Valami szepet?Kép

Csics, Dio: boldog nevnapot a Petiknek!Kép

Andy78: nyugodtan irj a masik topikba.KépMar hianyolunk...Kép

orsoly
orsoly

Sziasztok!
Most vettem csak észre, hogy nekem van egy, a megadott intervallumban született gyerekem! (Illetve a gyereket már régebben észrevettem, csak a topikra figyeltem fel most. Kép) Kelemen 2003. január 15-dikén született Sopronban, 3400 gr, 51 cm volt, ha jól emlékszem, 9/10-es Apgarral, de lehet, hogy fordítva.
Most éppen szájpenészünk van, a tudós könyvem szerint ez csak az első néhány hétben fordul elő; hát, végülis tényleg ez az első néhány hét, ha a teljes élethosszt nézzük... Nem tudjátok, fáj a babának a szájpenész? A fehér lepedéken kívül okoz más tünetet is?
Jó babázást mindenkinek!
kíváncsi

Ilke, Sasha, Nyuszika, Manó!
Bevallom, hogy nem gondoltam ilyen "apróságokra", mint "hálózsákban elesés", ugyanis mi még csak az ülést kezdjükKépKépKép és Luca zsákban is simán pörög minden irányba.

Csics!
Én úgy tudom, hogy csak két méretben szokott lenni babahálózsák, az egyik a kicsi, a másik meg tán 105 cm vagy mekkora. Persze lehet, hogy nincs igazam...

Ilke!
Nekem jó sorom volt: a költözéseket szinte meg sem éreztem, mert az elsönél csak egy börönd ruhával szálltam fel a repülöre és csak három hónapra jöttem ki az "akkormégbarátom-mamárférjem"-hez. A másodiknál Pesten voltam, míg a férjem egyedül hurcolta azt a pár cuccunkat amink volt. Tavaly is lemaradtam a feléröl mert otthon voltam, csak a dobozokat pakoltam én, mert nagy pocival úgysem cipekedhettem...

Manó:
eleinte én a zöldséggel voltam úgy, hogy nem volt hajlandó megenni a föztömet, tiszta véletlenségböl viszont kiderült, hogy a Hipp ellen nincs nagy kifogása. Ezért 3-4 hétig szinte csak azt kapott, közben jópárszor bepróbálkoztam persze a sajáttal eredménytelenül. Egyszer végre sikerült egy keveréket csinálnom (kevesebb répából és több új zöldségböl) amit szeretett és azóta bármi zöldet megeszik. Jajj, el ne kiabáljam!!! Az a jó benne, hogy így legalább van egy halom üvegem a fagyasztáshoz.
Szerintem próbálkozz olyan gyümikkel amit nem ismer, vagy tegyél bele valami egészen más ízüt mint a Mildiben van. Elöbb-utóbb rájön majd, hogy finomabb. Ja, nem lehet, hogy a Mildi ráadásul cukrozott is míg Te rendesen adod neki?

Szia Kíváncsi,
biztos jól fogod érezni magad ebben a topicban!
A szájpenészhez sajnos(?) nem tudok hozzászólni.

Csipkebogyó és Luca (aki épp a tükörböl hesszöl és nagyokat kacag, ha odanézek).
csipkebogyó

csics
tényleg, tegnap névnap volt!! Boldog névnapot, így utólag Petikének!!

sasha
Az hogy lehet, hogy a párod nem csinál semmit a gyerekkel??? - az enyémet néha ealig lehet levakarni róla Kép - most azon morfondírozik, hogy ha vesz egy motort, hogyan tudná rajta szállítani Kép bár nyaralni nélküle szeretne - mondjuk azért, mert búvárkodni szeretnénk, és ugye közben nem várhatjuk el tőle, hgy álljon a parton KépKép

Kataa
nagyon csinik az ikrek!! - bár nem tűnnek egyformának Kép, de nagyon szép gyerkőcök!!
Az is lehet, hogy te voltál nyűgösebb (pl. itt voltál, holott inább a nővéredékkel lettél volna, vagy egyéb) és tőled ragadt rá. A gyerkőcök mindent nagyon megéreznek Kép
A gipsz, ha nem fested be fehér lesz. Olyat szeretnél v. szineset??? Csak mert ahhoz speckó festék kell (por alakú és bele kell keverni) de ha gondolod, bordót tudok adni - nekem az van, még maradt. Lehet, hogy gipsz is van, csak este meg kell kérdezzem a párom, mert ő rámolta el ezeket a dolgokat mostanában. Sőt, lehet, hogy van jobb ötletem is: azzal olyasmi lenne, mint a porcelán. de előbb ki kell próbálnom, mennyire önthető.

nyusz
gratula az új foghoz!!Kép
Most nézem a képeket, ez az első, hogy a gyerkőc barnább, mint a papája KépKép tök jók, biztos nagyon jó lehetett!!

Uncsitesók
Dodonak meg nem is lesznek Kép se nekem se a páromnak nincs tesónk KépKép

Kíváncsi
Én úgy tudom, fáj is valamellyest. Nagyobb gyerekeknek porcukrot szoktak adni, hogy hamarabb elmúljon, ez ugye nem működik a kicsiknél KépKép

Ma állítólag hőség lesz. Még nem döntöttem el, hogy hűsöljünk itthon a zárt lakásban v. pillegjünk odakinn.... az már biztos, hogy este kimenőm van: megyek barlangászni!!! KépKép - pénteken nem jött össze, elLupáztuk az időt Kép

Mit tudtok gömbről meg pszi-ről????? ELTŰNTEK!!! A többiek nyaralnak, azt tudom..

Rit és Dodo

rit

anemona7

Csics!

Akkor nemcsak én nem találok elég nagy hálózsákot.Kép

Sasha, Rit!

Emma elfogadja mástól is a kaját, én néha direkt szoktam hagyni hogy anyukám etesse vagy reggel is mikor felkel és áthozom az ágyunkba akkor van hogy a férjem fogja a cumisüveget (ő csak 9-re jár dolgozni, így néha megteheti)

Sasha!

Eddig a férjem se fürdette, de mostanában áttetük a nagykádba a kiskádját, mert már nagyon fröcskölt a szobájában, és én beleteszem Emmát, aztán meg valamilyn indokkal lelépek, pl hogy hozom a ruháját és otthagyom őket. Eddig enm tiltakozott, sőt megmosdatja, megmossa a haját, játszik vele, aztán ha már Emma unja szól hogy jöjjek kivenni. Mert az öltöztetés és a pelenkázás na az még nem megy neki, illetve még sose próbálta. ha bekakil szól nekem, hogy "Kakilt".

Manó

KépKép
manó

SziasztokKép

Tegnap megjöttünk a Balcsiról. Úgy látom, Forti még nem irt, pedig ök már pénteken hazajöttek.
Amúgy minden nagyon szép és jó volt, a gyerköcök élvezték a kertet, a vizet, mi meg hullára fáradtunkKépKép

Most megyek is Julit altatni, csak jelentkezni akartam.

zsani
zsani

Sasha!

és megvan már hogy hová költöztök?

Kataa!

Nagyon édesek az unokatesók! Emmának csak 2 unokatesója van, és nem is lezs több, mert a férjemnek nincs testvére, az én féltestvérm meg nálam 16 évvel idősebb, neki van 2 fia, egy 20 éves meg egy 5 éves. Ugyhogy ezzel kifújtak az unokatesók.Kép Hogy hogy még nem látott apósod?Kép Az esküvőre nem tudott eljönni?
Campylobakter: Állítólag ez egy nagyon jindulatú baktérium, nem túl súlyos, Emmának is ez volt először, csak pici gyereknél nagy a kiszáradás veszélye, minekt ezért küldtek kórházba, sajnos.Kép Nekünk érdekes módon azt mondták hogy a nyers csirke terjeszti. Szó nem volt McDonald's-ról. Mi sokat járunk McDonald's-ba, de semmi bajunk nem volt soha, ráadásul minket leszűrt most az ÁNTSZ és semmi bajunk, úgyhogy én nem hiszem hogy az okozza. Szerintem valószínűbb hogy a férjed is valami nyers csirkével került összetűzésbe, év elején nagy járvány volt, valahonna sikerült egy jó adag fertőzött nyers csirke állományt kiengedni.
Képzelheted ha tőled ilyeneket kérdeztek akkor tőlem miket kérdeztek egy campylo bakteres +szalmonellás gyerekkel!Kép Ráadásul közölték velem telefonba hogy ez a szalmonella valami ritkább fajtája és hogy ez a törzs még nem is volt a mi kerületünkbe. meg hogy mivel mosunk kezet, hányan lakunk a lakásban, kinek mi a foglalkozása stb. De mi még megúsztuk mert egyik ismerősünkhöz ki is mentek felmérni a körülményeket (fogorvosnő az ismerősünk mellesleg) sőt olyat is hallottam már ahová 2 üveg hypoval állítottak be. nekem a gyerekorvosom beszélt velük és mondta nekik hogy a kórházban szedtük össze és így nem jöttek ki. De mindannyiunkat megvizsgáltak nem e vagyunk hordozók.

Csipkebogyó!

bevallom én is megcukroztam! De így se kellett neki.Kép nem annyira édesszájú ő, a teát pl cukor nélkül issza. majd még próbálkozom azért.

Rit!

Akkor mi még esgész jól aállunka két "fél" unokatesóval. egyébkénta nagyobbik lesz Emma keresztapukája.

kíváncsi!

Szájpenész nálunk szerencsére egyáltalán nem volt. Hát remélem nem is lesz, én már azt hittem túl nagy hozzá, de ezek szerint nem.

manó

KépKép
manó

SziasztokKép

GömbKép, OrsolyKép, AndyKép
Boldog félévességet a babáitoknakKép

Képzeljétek, a páromék most mentek el, mert van egy 2 hetes munkájuk vidéken. Mondjuk pénteken hazajön, de utána megint elmegy 1 hétre. Ez már önmagában is elég rossz, a hab a tortán, hogy ezen a csütörtökön érkezik anyósom Hollandiából, és hát a fia híjján velem kell beérnie. Már előre rettegek, mert nem vagyunk valami jó viszonyban, és most egy teljes hetet kettesben kell töltenünkKép Azt hiszem, inkább sűrű programokat csinálok magunknak jövő hétreKép

Szombaton adtunk először barackot Gergőnek. Hát, mit mondjak? Nem aratott osztatlan sikert. Két nap alatt összesen 3 kiskanállal tudtunk belediktálni, utána grimaszolt, és menekült. Ilyenkor szerintetek még próbálkozzunk tovább a barackkal, vagy adjak neki inkább almát?

Na, megyek, de azt hiszem mostanában gyakrabban fogok jönniKép

Üdv
Tüni és a ma 6 hónapos Gergő
tüni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?