Halihó!
Rit
Édi a kis Dodó!
Biztosan nagyot fog nőni, mire szeptemberben jöttök úszni! Furi lesz a nagy változás. Kíváncsi leszek megismerik-e egymást a babák a csoportban.
Tegnap homokoztunk először a ligetben, kimentünk hármasban. Dani kapott egy gumi szandálkát, egyrészt a Balcsiba, mert a déli parton tuti le fog érni a lába, és nem szeretném vmi kagylóra lépne (én kiskoromban sokszor léptem rá), másrészt a homokozó sem csak homokból áll. Egy vadiúj Siesta szandit azért sajnálnék potom 7000-ért a homokózóba szétcincálni. ezt a BabyBell-ben vettük 1700-ért, és csak akkor van a lábán, ha éppen homokozik, egyébként nem adok rá még semmit, mert még esze ágában sincs járni, pedig jövő héten már 1 évesek leszünk.
viszont érdekes módon egyáltalán nem zavarta, hogy van vmmi a lábán, csak amikor két kezét fogva lépeget párat, na hát az vmi haláli egy produkció, mint egy kis balettáncos magasra emeli a lábát és úgy teszi le, néha még meg is lóbálja kicsit.
Persze amikor mezítláb van akkor rendesen lépeget.
Megkóstolta a homokot is első körben
, mondjuk gondoltam hogy ez lesz belőle, de aztán már nem vette a szájába, gondolom nem ízlett neki vmi nagyon
Aztán felfedezte 4kézláb az egész homokozót, annyia elmerült a túrásban és a szórásban, hogy még a nevére sem figyelt. Csináltunk pisipogácsákat, szétromboltuk, nagyon bírta a kiskrapek. Itthon meg dőlt belőle a homok
Gyors fürdés és aludt egy hatalmasat.
annyira cuki volt
Manó
Nálunk uez van kutyailag, mint nálatok! Sok helyen olvastam mostanában, hogy kevesebb az allergiás gyerek később, ha állatok is voltak körülötte. Bát ezért egyszer vki nagyon leszólt itt engem, amire azt mondom, hogy kivételek persze vannak, akik ennek ellenére allergiásak a szőrökre. Nálunk annyi a különbség, hogy a kutya nem nyalja össze, de pl. neki is kell piskóta vagykiflicsücsök újabban, ha Dani is eszik, kiköveteli magának a kutya. Macsek is van, de ő a konyhában lakik, gondolom sokan meg ezért fogják a fejüket
Semmi bajunk és egy kis kosz nem árt! Kicsit többet kell lakkást nyalni, ennyi az egész.
Djeszter
Cuki a kakis sztori
Csics
Peti egy szuper ügyes kisfiú!
Sasha
Lehet Gabcsi tényleg átáll a napi 1 alvásra, Dani is így kezdte.
Hiába Gabi is egyre nagyobb fiú lesz, kész úriemberke!
Judy
Szép nyaralást Sopronban!
Ideges
Egyszer én is megjegyeztem Csicsnek a helyesírását, de nem ilyen stílusban, mint Te, ja és a különbség, hogy mi ismerjük itt egymást Csiccsel, tudod? Írta már egyzser, hogy ő ilyen és kész, ha nem tudod elolvasni, akkor ugord át, nem kell idegesned lenni, ha meg az vagy akkor szedjél hangyát, hátha az segít! Itt egyébkéánt sem nyelvtanárokra van szükség...
Azért bazi sok időd van, ,hogy ilyenre ráérsz helyesírást javítani! Csak az a kár, hogy nem piros színnel csináltad
abban meg nincs igazad, szerintem, hogy majd megszokjátok és a gyerekünk is ezt tanulja, uis a helyesíráshoz is érzék kell, lehet vki egy életen át gyakorolja, mégsem megy neki, van, aki pedig rögtön ráérez...
Az én gyerekem inkább írjon hibásan, mint névtelenül az orra alá dörgölje mások hibáit!!!!
Ja, ,és elsőben még nincs helyesírás….
Hát csak ennyit akartam.
gumicukor és dani