sziasztok
extra szar napokat élek
családi viszály,rólunk sorozatot lehetne forgatni komolyan mondom,miután átbőgtem a hétvégét úgy döntötem szarok mindenre.Pláne ,hogy a gyerekekek is megérezték.
Bibuska elromlott
napközbe szinte nem alszik semmit,bár ma ezt megcáfolandó igen.De az utóbbi napokba a kocsiba 2*2 órát itt bent meg max egy órát ,csak szendereg aztán fel is kel.Este is alg bírt elaludni 9től 11ig altattam mire letettem és úgy maradt,éjfélkor Maja üvöltött fel,mert bepisilt mert az apja nem rakott rá pelenkát,vissza altattam,maj fél 3kor kelt Bibi enni,4kor hígfosás jött rám bocsi,aztán 5kor Bibi kaja,6ig kitartott az altataás,ekkor jött Maja ,na innentől nem aludtam,de a kissszony belaudt azért 8 körül fél tízig kb,aztán kimentünk az udvaron ott is kunt egyet,meg most is,na kíváncsi leszek vagy délután nem alszik már semmit vagy éjjel.De amúgy ügyes este ha belaszik kibír 5-6 órát kaja nélkül ,aztán 3 at aztán kettőt aztán menthetelneül ébred,6-7 körül,amikor maja még aludna,hát nem eccerű.
Bibuska is elérte a 4 kilót
,másfél kiló majdnem egy hónap alatt
ZSU
a súlya miatt igazán ne parázz,mindegyik baba más,a kcsik mint Bibi meg Lilla jobban híznak általában idekint.Másrészt meg a babaák annyira mások kb 1,5 -2 éves korukig.Nálunk legalábbis egy csomó kiscsaj van Maja korabeli,volt duci baba,átlagos mint maja,vékony,egyik elöbb ült a másik elöbb ment,most meg két év körül mindegyik egyforma szinta.fél-1 kiló van köztük,magasságra se sok,megmaradtak az egyéni tulajdonságok,de ilyenkorra már nem szembetűnű.Lehet ez most így zagyva,pontmint az agya,de remélem érted mire gondolok.A tejed biztosan jó és elég is,az átlag hízásotok meg van úgyhogy NO PARA
cdét már szereztem a héten igyekszem küldeni Nektek
majd írj milyen a kenguru
de cuki Panka a vigyorgós képen
Kertikiri
én a kukoricát kihagynám,ubi szerintem mehet
Macsek
nagyon édes Vilmos
sajnálom a nagyid
Keresztelő:lesz,majd én se igazán akarom télen,de mindenki kihajt a világból,meg mintha a fogamat húznák annyira tele a hócipőm az egyházzal,de persze szokás.Meg lesz keresztelve,költségkílő módon tervezem házon belül.azt hiszem karácsony tájékán.
Hajni
szerintem nem a tápszer a bűmös,sokat eszik lilla,de nem baj ez,azt mondta a édőnő amíg a súlyát nem veszélyezteti a bukás nem gáz,hát nálatok ez nem játszik
Édesek a Yodás képek
látom gondos anykák pelussal böfiztetenek a bénák mint én meg anélkül
Ancsi
szépek a képek,a csajok,meg te is
Andi drága
remélem átlendültél
nagyon okosan csinálod,tudom én mit jelent akár fél óra külvilág is vagy egy fürdő
hidd el mindenki érez néha így
Jolka
hogy smint a fiúkkal?
nálunk paradicsomos gombós lesz főtt krumplival
na ennyi volt a szabdidőm,nyösszög a törpe