Jaj tegnap Veronikához szaladtam aztán nem tudtam befejezni rendesen.
Ma már párszor köhögött is szegénykém és éjjel sem aludt rendesen. Nagyon sajnálom, de a legrosszabb neki, hogy macerálom az orrát, vagy a porszivóval, vagy a zsebkendővel vagy az orrcseppel. Ezt piszkosul utálja és egyedül alig bírom lefogni.
Hát komolyan erősebb, mint én.
Amúgy lehet nem tett jót neki az, hogy a temetőkbe cipeltük csütin.
Köszönjük a sok +++++++
Na más a tegnapi napra: a kutyánk állandóan meg van kötve, mert szar a kerítés és féltjük. Tegnap férjem neki állt megcsinálni és ezért el lett engedve a kutyika. Sajnos arra nem figyelt, hogy a garázs nyitva maradt és bent volt a patkányméreg. Hát persze, hogy a kisdög megette.
Vasárnap délután gyors telefon hol van állatorvos. 15 km-re ahova autóval vitte a férjem. Persze egy 20-30 kg-os kutyával, aki sosem utazik, nem egyszerű.
Meghánytatták szegényt és kapott egy hétre való K vitamint. Mindezt egy tízesért!
NA de fenne bánja, ha meggyógyul.
Úgyhogy a héten doktornéniset játszok a gyerekkel és a kutyával is!
Brigó!
Nagyon édi Zsombi a képeken!
Milyen izgalommal bontotta az ajándékot, mintha tudná, hogy mi is az . Haláli.
Olyan nagy már!
Gratula a 10. foghoz!
Szép a szülinapi aji, már láttam én is ilyet
Winnie!
Szegény Réka!
Jobbulást neki!+++++++++++ Ez borzalom, hogy már megint beteg.
Veronika még csak 2 napja, de iszonyatosan rossz látni, hogy rosszul van és szenved és nem tudok olyan túl sokat segíteni rajta.
Falexa!
Jobbulást neked is!
Boldog szülinapot!
(Én nem is tudtam, hogy most lesz
)
Jeep!
Mi újság kis családoddal?
Nagyon eltűntetek!
Ádámkának meg nagyon boldog hófordulót! Hú de nagy lehet már ő is!
Alvás: én a kezdetektől tartottam magam ahoz, hogy ha a gyerek alszik nappal nem kell redőnyt leengedni vagy sötétíteni, hogy tudja a gyerek elhatárolni a nappalt az éjjeltől. Így például éjjel sosem kapcsoltam nagy villanyt (elleinte szopihoz a picit), nem tettem tisztába stb.
Na majd még visszaolvasok rendesen és majd jövök, de asszem nekem is van egy pár csekkem és megkéne látogatni a postát
Bár nem tudom, hogy ezzel nem teszek rosszat Veronikának!
Dehát levegő csak kell neki, nem?
Amúgy hallom, hogy felébredt, mert egyfolytában dumál és énekel! Cukifalat!