Új privát üzeneted érkezett!

Lafi: vedd ki az összes szabidat tp előtt, arra 100% fizu jár, a tp -re meg 70% csak. Meg amúgy is csak gyűlni fog mret tgyás és gyed 1. éve alatt is jár a szabi, gyes alatt már nem. Én örülök, hogy otthon maradsz és remélem nem bántottalak meg! Keményedés meg monnyon le!

Az 1000 az tényleg jó rövid, de zárt, reméljük nem kezd nyílni!

Én 3110 vagyok , alakul. Azért remélem kihúzom még 9 hétig.

Kép
Kép
normajeane

Norma, még van 4 napom idénből. Szóval holnap bemegyek és azt veszem ki, vagyis ezen a héten szabi, és hétfőtől tp.
Vendég

sziasztok csajok!

nagyon vigyázzatok magatokra és a picurokra! feleslegesen senki se idegeskedjen! akinél gond van , irány a doki rögtön! én nagyon szorítok nektek, hogy végig ne legyen semmi bajotok és sikeresen kihordjátok végig a terhességet és a végén makk egészséges babátok legyen, aki ott bömböl a fületekbe, hogy anya etess meg! nem felejtkezem ám el rólatok! folyamatosan olvaslak titeket! és szurkolok nektek!
külön-külön most nem írok senkinek! de puszilok mindenkit! és ne feledjétek: nagyon szerencsések vagytok! nem is hiszitek mennyire! koncentráljatok ezerrel a babóra! várjátok őket boldog meghittséggel!
Vendég

Baba, olyan aranyos vagy!!!!Hogy vagy?

Boo, eltúntél. Te hogy vagy?Férjed?
Vendég

Baba, de kedves tőled, hogy ilyeneket írsz! Mi sem felejtünk el és remélem, hogy jól vagy!

bingii

Jaj Baba! Helló-belló! :)

Csajok ma végső finish! + nincs főnök! :) Remélem sikerül elintézgetnem mindent, aztán én is 20-ig szabi (pont ott vált a jelenléti ívünk, aztán én is tp).

Képzeljétek, tegnap este fáradtságos munkával, miután sikerült 8ra hazaérnem (6:20-ra jöttem reggel) (ez tényleg a végső finish) - szóval este - megtalálttuk az esküvői zenénket!!! :) Amit picit vicces, Haddaway - I miss you :) karaoke verzióban (mert szöveg nem lehet benne). Most mutattam meg a barátnőmnek, és ő is ledöbbent, hogy így fel se ismerné és tényleg tök jó. Ez picit tükröz minket az urammal, a fiatalságunkat, azt hogy milyen zenéket értékelünk... Szeretjük nagyon a régi 70-80-90es évek zenéit... és nagyon nagy gyűjteményünk van, több gigacsiga. :) A szervező egyébként felajánlotta a vagelist, meg 'ricsárdklejdermant' - összvissz, így ezt találtuk, tök véletlenül és szépen közösen :)
Az első urammal, már "járásunk" elején tudtuk, hogy a Profi zenéje lesz a zenénk :)

Na szép napot mindenkinek, akinek kell az pihenjen, mert lesz ám seggbe rugi! Akinek meg dolgozni kell, az dolgozzon!

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, jó lesz, ha te is pihensz végre. Ne dolgozz ma túl sokat, most már megengedheted magadnak, hogy lazíts egy kicsit. Nekem csak holnap, meg csütörtökön lesz munkám, ma rendbe kell vágnom a lakást, aztán pihizek egy kicsit, vagy elmegyek vásárolni, még kell pár apróság, most már nem akarok semmit halogatni.

Baba, örülök, hogy "jobban vagy".

Kép
Kép
Kép
csibe76

Konkri, én ezt nem ismerem....vagy csak a címét nem....?
Vendég

Lafi, Te tök más stílus vagy, azt hiszem... :) te szereted a rockot.
Ez a szám még 1993 környékén ment nagyon, Haddaway akkor futott be, másik száma a What is love volt (Diszkó patkányok című film egyik slágere...) Akkor futott be az Ace of base is... :)
Nem igazán értékes zenei termések ezek, de a tini korunk és a retro feeling miatt... :oops:

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, biztos klassz zene és az olyan jó, ha tükrzi az egyéniségeteket. Nekünk a Kill Bill-ből volt az egyik Morricone szám a bevonuló számunk :D:D:D

bingii

Juhéjjj KILL BILLL! Egyrészt imádom a filmet, és a zenéjét!!!!!! A legjobb CD-im közé tartozik :D
Vendég

Sziasztoooook! :lol:

Lego
Megvagyok még én is,csak párocskám itthon volt egy hétig,mindent megvettünk,elintéztük az apasági papírt.... :lol: Most már csak rendezkedni kell és jöhet a láblógatás :lol:

Lafi
Örülök,hogy minden rendben van Veletek,a keményedésektől eltekintve!Én is sokat és elég durván keményedek,doki 2X1 seduxent írt elő,meg hetente vizsgálatot,mert attól tart,hogy sunyi módon fogok kinyílni,mint Emőkével!

Konkri
Már nem sok van az esküvőig! :D :lol: Azért próbálj pihizni is!

Csajok,én most úgy izgulok,a kismadaram megsúgta,hogy gyűrű lesz Karácsonyra! :D :lol:

Puszi Mindenkinek,megyek kicsit pakolászni :)

mazsolasyl

Mazsy, honnan tudod a gyűrűt??? Tuti? Mi? hogy? Részleteket!

Kép
Kép
Kép
konkri

Mazsi: hűűűű, nem gratulálok előre babonából, de azért drukk, hogy tényleg gyűrűt hozzon a Jézuska:)

Én kicsit megvallom magam alá kerültem....eddig nem aggódtam semmin se, de most ez az 1000-es nyakcsatorna és az egyre gyakoribb keményedések aggasztanak :(

bingii

Sziasztok!
Bingii,ne aggodj,nem lesz semmi baj,csak pihengess sokat!
Voltuk a dokinál,kézeljétek már 2700 g Nóri baba,uh nagyon nagy lesz és még mindig nem fordult be,uh a kettőt összeadva nagy esély van a császárra,azt mondja a doki ekkora babánál nem nagyon merik vállalni a sima szülést,plusz még ha marad a poziciója is akkor pláne.
Ime a kisasszony:

Kép

KépKép
pocok81

Bingii: ne izgulj, nem lesz baj...küldjük a szuuuszááá-t. Úgy látom,hogy mindenre van megoldás. Először én is aggódtam amikor Pandácskát hallottam, aztán most itt Lafi is! De hála a jó égnek még mind a 4-en (!) egyben vannak.

Pocok: uhhh, ez nem semmi!!! És nagggyon szééép!

Lafi: injekcióra kell járnod, vagy otthon eszed a tüdőérlelőt? :roll: Neked nem most lenne esedékes a 32.heti UHU? Csináltak UH-ot? Mekkora a baba?? Még 4 hét a 36.hétig...szerintem simán menni fog, mármint,hogy Hunor marad!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nnna,itt az ideje egy kis pihinek!Hűűűűű,de rohadtul kifáradok,már egy kis pakolászástól is! :)

Konkri
Nagy susmust megelőzve együtt mentek Apával "vásárolni", ráadásul "rejtélyes"módon eltűnt a polcról az egyik ezüst gyűrűm,majd ugyanolyan "rejtélyes"módon vissza is került :lol:
Közölte,Ő bizony már tudja,hogy mit kapok Karácsonyra!
Majd feltűnően kérdezgette,hogy ha Apa feleségül vesz,akkor lehet-e Ő a koszorúslány? :lol:
Jujj,azért én már nagyon örülnék,ha feleségül venne!

mazsolasyl

Szisztok!
Baba örülök, hogy írtál...máskor is gyerre ám! :)

Csajok elegem van a dokimból! :evil: :evil: Ma voltam nála. Ugye nem mára hívott vissza, szóval egyből kezdte: na mi a probléma? Nem túl kedves hangsúllyal. Mondtam hogy hát még néha keményedek, meg magas a pulzusom és hamar elfáradok. Azt mondta vérszegény vagyok azért fáradok el, uh írt fel vasat. Bár a vérképemen nincs csillag a vas mellett. Na mindegy, tény h kicsit alacsonyabb mint volt. Aztán megvizsgált és csodák csodájára nem kellett kérnem vett kenetet és megnézi a streptococcust. Ez volt az egyetlen ami teszett ma. CI 2100. :( Éső ezt úgy atta elő, hogy ez akkora probléma és ha nemmúlnak a görcsök akkor be kell feküdnöm a kórházba. Megjegyzem a görcsöket nemtom honnan vette,mert én "csak" keményedek, kiskönyvembe is csak ennyit írt a védőnő. Ja meg írt vmi gyógyit is. Diophillyn vagy mi. Azt mondta feküdnöm kell. UH-t is kérdeztem, erre (szinte kiabálva): Most feküdjön! Had nyugodjon meg a méhe! Na mondjuk nem'tom hogy emiatt miért nem lehet UH-t csinálni.Sztetek akkor 4D-re se menjek? Ja és mondtam neki h a vesém is szúr néha, arra meg semmit sem mondott. Komolyan olyan volt, mintha mérges lenne, hogy ennyi "gondom" van. Jól be is szaratott ezzel a 2100-al meg kórházzal. Utána felhívtam a védőnőm (igaz szabin van, de akkor is... :roll: ) Ő is mondta hogy 28. héten kicsit korai, de ez a külsö méhszáj, szóval akkora gond azért nincs, pihenjek ne erőltessem magam, de annyira azért nem kell óvatoskodni. Mondtam neki, hogy pont most tervezzük a vásárlást és hogy akkor most azt sem szabad? Azt mondta nyugodtan csak figyeljek oda.
Szóval a dokimból elegem van! Csak azért bízom benne mert a férjem ikerbátyjai meg a férjem is nála születtek...igaz az már 20 éve volt.
Valakinek tapasztalata 2100-al?

Pocok! Nagggyon szééép baba!és jó nagy! :lol:

Mazsi csak halkan... de GRATULA!!!!
:lol:

Kép
móni86

Pocok,most jutott eszembe, hugom 2800 g volt mikor született a 38. héten. Szóval Nóri baba már legalább akkora mint ő volt. :lol:

Kép
móni86

Sziasztok!!!

LAfi
Hogy vagy ma????

Mazsi
Gratula előre is.Micsoda szervezkedés zajlik a hátad mögött. :lol:

Pocok
Hűűű amindenit mekkora a babád.:) Szuper.:) NEm biztos,hogy kihúzod a 40 hetet.:)
Vásárlás:örülök hogy sikerült.:)

Móni
Doki... :evil: Nyugi,nekem is 2100-as már 3-4-5 hete...no problem,de pihizz amennyit csak tudsz.Én is vásárolok,főzök,takarítok,pakolok és a neheze még most jön.Ne aggódj,minden okés lesz.
Csajok!!!Ez a méhszáj érettségi szám nagyon megriasztja a kismamikat,lehet jobb lenne ha nem mondanának semmit,csak,hogy pihenjünk meg nyugodtabb életet éljünk....

Még jövök...
Ja Konkri...hajrá,hajrá.Mindjárt itt a szombat. :wink:
Sikerült nézni felsőt?
Vendég

nekem az első két terhességemnél már a 24. héttől 2000 volt végig...most a 20. hét óta 2000...de sem én, sem a dokim nem aggódott emiatt...
de most holnap megyek vizsgálatra, már kicsit izgulok én is, hogy milyen számot kapok...szaporodnak a keményedések és ez már múltkor sem tetszett neki...mármint a dokimnak... :?
pedig nem igazán tervezek befekvést :? 2 kisiskolást ráhagyni Ákosra...összeomlik a rendszer :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Köszi Lego, kicsit megnyugodtam. Pihizek ezerrel, de azért a vásárolgatást nem szívesen hagynám ki. :roll:

Konkri teszveszen nézegettem felsőket, láttam egy tök szép fehéret. Mondjuk nemtom megéri-e ha a postaköltséget isfizetnikell. Pedig én is akarok rendelni 1 bandázst.

Ja el is felejtettem. Meg vannak az eredmények. Toxo negatív, ellenanyag negatív. Cukor: éhgyomri: 3,8, 1 órás: 4,1, 2 órás: 4,0. Hál Isten, pedig paráztam tőle. :lol:

Kép
móni86

Móni én a 2. gyerkőccel 25. héttől CI 2100 voltam, és 3 nappal a kiírt időpont után született :lol: Velem Bricanylt szedettek, 7. hónaptól voltam otthon táppénzen.

Tudjátok mit nem értek? Tóthzsu írta azt a homeos cuccot, ami a Vilaghy doki honlapján van, /Bryophillum a neve asszem/ ha annnyira eredményesen meg lehet előzni a koraszülést vele, akkor a többi orvos miért nem ismeri??? :roll: Nekem pl. most mondta a dokim, hogy a Bricanyl a születendő gyereknél asztmát okozhat, de azért a másodikkal szedette velem. 10 éves a fiam és bár nem lett asztmás, de rengeteg légúti nyavalyával küzdött már meg.

Pocok:gyönyörű a babád :lol:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

No, nekem ilyengondjaim nincsenek. Fogalmam sincs,hogy mekkora méhszáj, ennyit tudok: nyitva. Aztán meg, hogy sokkal többet pihenjek,meg több magnézium.
Én csak a jövő héten megyek kedden UHU-ra, csütörtökön meg dokihoz.
Vendég

Vendég

Totyogó Vörösbegy :wink:
Gratulálok,szép évnek néztek elébe. :wink: :wink: :wink:
Vendég

Pocok: hűű, tényleg jólfejlett baba és nagyon kis bájos:)

bingii

Lego....hogy törne le az ilyennek a keze és szakadna rá legalább 10lakótelep!!! Úúúúúúú de pipa tudok lenni!

bingii

Legus - nem... majd csütörtökön. most 1000el munka hajrá van...

Mazsy, majd gratula, ha meg leszel gyűrűzve! :)

Fú én jövő héten ilyenkor már felesegg leszek :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Mindenkinek gratulálok a szép babához, meg a szombati esküvőhöz, és a gyűrű?hez. Nekem az éjjakl begörcsölt a lábam, azt hittem, besz@rok. Tegnaptól nem a magneB6-ot szedem, hanem amit a doki felírt, lehet, hogy ez a baj?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Bingii
Én nem is írom le mit kivántam.... :evil: :evil: :evil:

Konkri
Te nem csak jövő héten ilyenkor,hanem már szombaton ilyenkor(?) (kb) feleség leszel. :wink: :wink: :wink:

Csibe
Mennyit szedsz???Tudod emelni az adagot???

Én el se merem árulni,hogy nem szedek magnéziumot...sőt semmit sem. :roll: :oops: Pedig lábgörcsök meg ehhez hasonlók jönnek mennek.... :(
Vendég

Lányok
Tényleg csak nagyon halkan,de köszi Mindenkinek :)

Nekem is 2000 már a 18.héttől.

Pocok
Hűűűűűűűűűűha,nem semmi :shock: :) Gratula!

Mi a múlt hét hétfőn voltunk:
BPD:79mm
FL:59 mm
AC:270 mm
AFI:140 mm
Súly:1737 g.
Fekvése:fejvégű

Csibe
Megvan már a szpoipárnád?Engem tegnap hívtak telefonon,hogy sajna hiánnyal küszködnek,és ezért nem küldték eddig,de a héten megkapom :)

mazsolasyl

Bakker Pocok bébi és Mazsy bébi közt a különbség 1 hét és 1 kiló... :)

De hát Pocok bébi mennyit szedne magára még ilyenkor???

Nekem sose mondja meg doki bácsi, azt mondja majd megtudom, ha kint lesz... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Pocok, Mazsi grat!!!!Pocok, naggyon nagy bébitek lesz!

Jól vagyok, köszönöm,most értünk haza, eddig bent voltam a melóhelyen átadni aktákat, jegyzőkönyv stb. a fönököm egy fasz, de nem lepődtem meg, a többeik aranyosak voltak, sírtam-ríttam, mintha öröké mennék el....
Vendég

Lafi! Keményedések? Ugye pihensz sokat! :wink:

Valaki tud vmit a Diaphillynről? Utána néztem a neten és asztmára meg ödémára adják. Egyik sincs. És van egy rakásmellékhatása. Nekem meg 4x1et kéne szednem.

Kép
móni86

Lafi, ne sírj! És az gáz, ha örökre mész el???

Én a munka egy részét átadtam egy olyan nyanyának, aki totál olyan, mint a Szomszédokban volt a Janka néni... kikészít!!! Egy szarrágó, pöcsölős, érthetelen holye! Percenként jön a nyakamra. Feszt veri a mellét, hogy ebből ennyit, abból annyit csinált meg - az már más kérdés, hogy hogyan, és az is egy más kérdés, hogy míg ezt számolgatja, még mennyi mindent tudna megcsinálni...

Lafi, hogy fogod becézni Hunort?

Én is örülök, hogy holnap jövök utoljára, mert most nekem is fáj a gátam, pedig el se tudtam képzelni eddig, hogy az mi. És mintha a méhem alja, vagy a hüvelyem is fájna, olyan izom fájdalmasan... :(
Jaj, lehetne már holnap ilyenkor!!!

Ja és így utsó nap jöhetek kocsival a vasutas sztrájk miatt... :(

Csajok ma Született feleségek!!! (be tudom fejezni a kistakarót ! )

Lafi maradj még úgy 6 hétig duópack! :) twoinone

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja, ki szed seduxent???
Azt szabad?

Kép
Kép
Kép
konkri

Lafi! Szerintem se sírj...nyugiban lehetsz otthon, pihizel, megbeszéled Hunorral,hogy milyen jó is lesz csak ketten együtt, meg bent frankó meleg van, nem kell öltözködni, fürdeni, büfizni, nem nyomorgatják különböző orvosok...stb.
Egyébként a vérnyomásod változott ebben az időben? :roll:
Vendég

Lego: Nekem ennyit írt fel a doki
Mazsolasyl, én nem rendeltem szopipárnát.

Lafi, reggeli után egy órával 6,3 volt a cukrom. Az jó?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!
Köszönöm hogy drukkoltatok nekünk pedig ritkán írtam ide. Nagyon jól esett! Most már otthon vagyunk de a 37. hétig csak az ágyban lubickolhatok és gyogyit kell szednem. Dóra jól van és ez a lényeg :D Mégegyszer köszönöm!
Vendég

Hello Pandácska!
Naná,hogy drukkoltunk :D Örülök,hogy már sokkal jobban vagytok, pihizzetek,, lazuljatok. Mikor kitekint a vliágra más úgysem pihizhetsz :lol:
Vendég

Egyébként meg bosszant a nyomi vonalzóm, ugyanis és Vörösbeggyel vagyok egyidős :evil: Én jan.10-re vagyok kiírva. Elfelejtettem a jelszavam....vagy csinálok egy másik vonalzót...

Azt tervezemhogy holnap eszem itthon egy teszt reggelit, 1 óra múlva dobok egy "sárgát" és leviszem a védőnőnek. Jaj, csak nehogy annyira pofára essek :(
Vendég

Naaaaa. most jó a vonalzóm :D
Vendég

Blo, hát szó szerint ne is ess pofára :)

Helló belló Pandus bandus! Legyél is még egyben!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

Blongyinka! ez igen, hogy bírod így közeledve a 2015. héthez???? nem unod még a terhességet? :lol: ez áll most a vonalzódon :lol:

Pandácska! persze hogy drukkoltunk...és nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek...a pihizést meg vedd komolyan!

Lafi! ti vagytok az elsők...a családod és te...a többi most pár évig úgysem lesz érdekes...sőt, ha Hunor megszületik már akkor látni fogod, hogy mi a legfontosabb... :lol:

Konkri! már neked is fáj??? jaj szegény, jó, hogy már nem dolgozol...minden jót az uccsó naphoz!

Lego! én se vagyok egy vitamin meg mindenegyéb szedő, de mióta keményedéseim vannak nagyon lelkiismeretesen eszem a Magnerot-ot...a gratulációkat köszönjük szépen...szép év várható...mondjuk ez sem volt rossz :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

mennyire igaza van Vörösbegynek!

Még emléxem amikor az első Karácsonyunk volt együtt :D magamról nem is gondolkodtam ajándék ügyileg. Valahogy nem volt fontos. Inkább a nyugalom, az ünnepvárás, az izgalom,hogy a kicsi mit szól ehhez a felhajtáshoz..stb. Azóta is így van, többet ér ha a körülöttem lévők egyszerűen jól érzik magukat, örülnek , boldogok.
Sokkal fontosabb, hogy vajon a kicsi mikor fordul meg, emelgeti a fejét, mit szól az ovihoz, mikor fogja már megtanulni bekötni azt a nyamvadt cipőfűzőt...stb.
Örülsz ha látod az arcán a tiszta, ártatlan vagy éppen hucut mosolyát, hallod a csilineglő kacaját...ahhh, be szép is :D
Vendég

na, húzok pihenni..
Mindenkinek problem mentes heteket kívánok.. (úhh nagyon közeledik a Karácsony,kezdek rettentően érzelmes lenni.. :oops: )
Vendég

Pandus, még szép, hogy szorítottunk! Vigyázz magatokra és tényleg feküdj, pihizz sokat! :)

Konkri,te szegény! Rémes ez a gátfájdalom...remélem legalább az esküvődöre elmúlik vhogy!!!

bingii

Na sziasztok,

hát aludtam rengeteget, a gyógyik altatnak, most meg remegek, de majd megszokom. Állítólag csak meg kell szokni....

Csibe, még jó, de épp hogy jó....6,7től már gázos.

És azért sírtam, mert olyan aranyosak voltak a csajok bent...a fönököm egy fos, de már fel sem tűnt....
Vendég

Lafi! A főnököd férfi? Bár hallottam már olyat is,hogy a férfi sokkal toleránsabb volt,mint a női főnök. :roll:

Én is kicsit tartok a jövő heti vizsgálattól, remélem nem nyíltam tovább.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?