Szisztok!
Baba örülök, hogy írtál...máskor is gyerre ám!
Csajok elegem van a dokimból!
Ma voltam nála. Ugye nem mára hívott vissza, szóval egyből kezdte: na mi a probléma? Nem túl kedves hangsúllyal. Mondtam hogy hát még néha keményedek, meg magas a pulzusom és hamar elfáradok. Azt mondta vérszegény vagyok azért fáradok el, uh írt fel vasat. Bár a vérképemen nincs csillag a vas mellett. Na mindegy, tény h kicsit alacsonyabb mint volt. Aztán megvizsgált és csodák csodájára nem kellett kérnem vett kenetet és megnézi a streptococcust. Ez volt az egyetlen ami teszett ma. CI 2100.
Éső ezt úgy atta elő, hogy ez akkora probléma és ha nemmúlnak a görcsök akkor be kell feküdnöm a kórházba. Megjegyzem a görcsöket nemtom honnan vette,mert én "csak" keményedek, kiskönyvembe is csak ennyit írt a védőnő. Ja meg írt vmi gyógyit is. Diophillyn vagy mi. Azt mondta feküdnöm kell. UH-t is kérdeztem, erre (szinte kiabálva): Most feküdjön! Had nyugodjon meg a méhe! Na mondjuk nem'tom hogy emiatt miért nem lehet UH-t csinálni.Sztetek akkor 4D-re se menjek? Ja és mondtam neki h a vesém is szúr néha, arra meg semmit sem mondott. Komolyan olyan volt, mintha mérges lenne, hogy ennyi "gondom" van. Jól be is szaratott ezzel a 2100-al meg kórházzal. Utána felhívtam a védőnőm (igaz szabin van, de akkor is...
) Ő is mondta hogy 28. héten kicsit korai, de ez a külsö méhszáj, szóval akkora gond azért nincs, pihenjek ne erőltessem magam, de annyira azért nem kell óvatoskodni. Mondtam neki, hogy pont most tervezzük a vásárlást és hogy akkor most azt sem szabad? Azt mondta nyugodtan csak figyeljek oda.
Szóval a dokimból elegem van! Csak azért bízom benne mert a férjem ikerbátyjai meg a férjem is nála születtek...igaz az már 20 éve volt.
Valakinek tapasztalata 2100-al?
Pocok! Nagggyon szééép baba!és jó nagy!
Mazsi csak halkan... de GRATULA!!!!