Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lorci,végig bőgtem a kórházi beszámolót,és minden pillanatban szorítottam,hogy gyorsan haza kerüljetek,nekem is volt részem benne,hogy a babám fejébe ment a cső, azt a látványt nem kívánom senkinek,az a lényeg hogy túl vagytok a borzalmakon,Ricsikének sok puszi.
Rena Balázs cukorbébi,nagyon jók a képek!!!!
Doo,nálunk sincs egy darab fog se,de napi 3 kaki és dagadó íny,egyszer volt hőemelkedése,de szerencsére azóta semmi,homeós bogyó,és napi 4 váltás ruha,viselkedését tekintve sokkal nyűgösebb,pillanatok alatt esírja magát,és rettentően bújós lett
(a megkövetést köszi,értékeltem)
Bogyra,az oldal szuper jó lett,nagyon ügyes vagy komolyan,büszke vagyok Rád,üdv az üzletasszonyok körében.
A hófordulós babuciknak sok boldogságot,és jó egészséget!
Martin vasárnap lesz fél éves,brutál,milyen gyorsan elment,napról napra okosabb,megkapta az etetőszéket amit anya kinézett,nagyon szereti,dönthető a háttámla,és a hátsó lába gurul,nagyon szuper,és marha stabil,szóval kooly nagyfiús módon már abból eszi meg a nagy tányér sütőtök pürét.
A vad rúgdosás nálunk is játszik,és a csapkodás is,olyankor nem közelítjük meg,mert tutira belilul ahol megrúg.
Szóval fogzunk ezerrel,de még semmi eredmény,szegényt nagyon megkínozza a fogmanó.
Az jutott eszembe hogy az ember egész életét elkíséri a fogával való gondok,az első amikor kijön,aztán mikor kihullik,és jön az igazi,majd mikor elkezdenek romlani,majd kihullani végül a protkó,az egész élet egy nagy fognyűűűűűűűűűűűű.
Martinnak ezt még nem mondtam nem keserítem el.
Rólam annyit,hogy rohanok,állandóan,olvaslak titeket de többre nem jut idő,már gondoltam arra is,hogy ünnepélyesen elköszönök,és átlépek a csakolvasók táborába,ettől a gondolattól már bőghetnékem lett és most leraktam babucit,és nem aludni mentem hanem a gép elé,pedig éjszaka 4 órán keresztül boldogítottuk egymást a cseppemmel,és eléggé kivagyok,de áldozatok nélkül nem jutok ide.
Az üzlet alakul,most a hirdetéseken dolgozom,hogy hova milyet.....
nagy meló,mert ma már minden marketing kérdése.
Védőnőmről én is csak jót,itt volt 3 hete,akkor még nem volt itt minden függönyöm,mert nem érkezett meg amit megrendeltem,és neki kész lett a lakása a felújjítás után,mondtam legyen egy kicsit türelmes lesznek nagyon szépek,múlt hét csütörtökön mentem a függönyökért,kifejezetten neki,amilyet ő keresett vettem 250 ezer forint értékben,haza felé hívom,hogy jöhet megnézni,erre közli,hogy a függönye már fent van,mert elment és vett,neki ez a várakozás hosszadalmas volt,mindezt elég arogáns hangon.
Megköszöntem és letettem.
Szétvágott az ideg,az ilyen inkorrekt emberektől egyszerűen a falnak megyek,nem az a gond,hogy amit neki szántam nem tudom eladni,mert gyönyörűek,és biztos lesz rá vevő,maga az elv akaszt ki,hogyha sürgős akkor mondja azt,hogy nem tudok várni ,vagy van most ,vagy elmegyek máshová,és ennyi,és nem veszek olyan típusu függönyből ilyen mennyiséget éshagyok ott a nagykerben olyanokat amiket muszály volt ez miatt.
Csak egy mondat lett volna,és múlt héten hétfőn voltunk nála és kérdezte a függönyt,mondta csütörtökön megyek érte,csak annyit kellett volna mondani,hogy elmentem máshová,megvettem már az ablakon lóg ne számoljon velem,és nem lett volna epe a számban ,hú még most is ezer a nyomás az agyamban ha rágondolok.
Ezzel persze a kedvem is elvette hogy járjak hozzá rendszeresen,pedig eddig böcsülettel vittem a gyereket,de eztán még nekem szar érzés a szemébe nézni,pfúj és az a hangnem ahogy mondta a telefonba....a tétel nem érdekel,mert el fogom adni,a módszer bánt,anyukám meg apa két nap hallgatta a puffogásomat mire lecsillapodtam,aztán felülkerekedtem rajta,szemét volt és ennyi,de most hogy leírom még itt nagyon belül,még mindíg szarul esik.
Apa jól mondta üzletben nincs helye lelkizésnek,és azt is mondta,hogy jó lenne,ha a lelkemet itt fent becsuknám a tetőtéri ajtóval,és le csak a kőkemény üzletasszony menne,mert ha mindenen ennyire kibukok azt nem fogja ő se bírni.
Aztán azt mondtam erre,hogy én nem tartom igazán bizniszmacának magam,inkább vagyok művész ,és a művészek igenis az érzelmeikből táplálkoznak.....ki is használják ezt jó sokan,anyukám szerint bolond vagyok mert hagyom,de ők ezt nem értik,mert ők a realitás talaján állva,csak számokat ,tényeket látnak,én meg látom azokat,és látok mellette sok mást is.
Például ők még nem tudják,de a fejemben már kezd kőrvonalazódni a legújabb divatbemutatóm inspirációs anyaga és egy pár ruha sziluettje is megvan már,ha lesz szívesen venném ha eljönnétek,érdekelne a véleményetek drága barátnőim.
Ennyi volt a lehetőség ,babuci ébred,puszi,,és amint tudok jövök

KépKép
riella77

Riella, én nagyon örülök, hogy itt jártál. De szerintem mindenki örül.
Olyan rég jártál nálunk, de megértem abszolute. Gondolom rengeteg a dolog az üzlet körül, na meg Martin....
Marint már fél éves lesz, jesssssss:)

Néha tudod én is lerökönyödöm, h. emberek mit megengednek maguknak és hogy el tudják intézni ezeket a helyzeteket és akkor Te ottmaradsz és dühöngsz és jogosan, ők meg teszik a dolgukat, mintha mi sem történt volna. Frankó. Máskor ne légy íly nagylelkű, jószívű, tényleg zárd ki az üzletből a szívedet, már olyan szempontból, h. nem kell nagylelküsködni. Vagy ha ilyen szitu áll elő, akkor igenis megmondani, h. anyukám én ebbe beruháztam, köszi, jól átvertél....
vagy nem?
De tudom, igen, a művészemberek a lelkükkel munkálkodnak, és legyen is ott legbelül jó sok kreatív ötlet és inspiráció. Hajrá!
És én tök szívesen megnézném az új kollekciódat majd!!!

Puszi

Kép
niki30

Marint=Martin bocsi :oops:

Kép
niki30

Sziasztok,

Rena, Balázs milyen ügyin ül, nem semmi :!: :)

Riella, én is nagyon örülök mindig ha jössz, olyan jó mindig olvasni a soraid, olyan különleges :) jó értelemben :) kivéve védőnénis story :evil:
és én is mindig el akartam menni egy ruha bemutatóra, és még soha nem voltam, úgyhogy hajrá :!: :D és várjuk a meghívót!!!
további jó munkát!
pici76

rena, nem is rossz ötlet ez a body alá a harusnyát!! én mindig fordítva csinálom, de lehet h átveszem a metódust. remélem, nem szabadalmaztattad :wink: :lol: tökre a te szemeidet örökölte balázs, nem? és ennyi idősen már lehet husit is adni? :shock:
enyémet meg asszem kicsapta még az néhány kanálka alma is :roll: :shock: :cry: asszem várok, míg elmúlik, oszt krumplival folytatom.

riella, nem tudom, én ma nem adtam homeót és eddig nem tapasztalok különbséget... nem tudom h nekünk használ-e ill h kell-e már. lehet h túl hamar leszalad a torkán. pedig igyekszem cseppenként adni, de hát ki tudja h meddig marad az a szájában...
sztem ez a védőnős sztori lehetett félreértés is, nem? meg csak a jövőre nézve mondom h talán érdemes foglalót/előleget kérned és akkor mindenkinek világos h mi az ábra. tőlem eddig minden függönyös kért. vissza is mentem h elhozzam :wink:

na, etetőszék után feldobnám az autósülés témát: nekünk lassan érdemes újat beszerezni, uis lyánykám lábai meglehetős hosszúak, már kilógnak a sorból és a téli cuccosokban széltében is kissé szűkösnek tűnik a szekér. mivel még csak 7 kg körüli a súlya, ezért ma rájöttem h 0-18 kg-s verzió lesz a nyerő vszeg. meg hát még nem is ül stabilan, magától.
na de a lényeg: ti vettetek-e már, meg milyet érdemes, milyet nem? és ha igen, miért? és ha nem, miért nem? szal ilyenek érdekelnének.

ja és még: járókát ha vki tudna 1-2-3ezerért átvennék. több pénzt egyszerűen nincs szívem kiadni rá, mert sztem csak percekre tenném bele, de arra neg lehet h jó lenne egy összecsukhatós. v az nem a vatera? :lol: inkább ajtórácsot akarok majd venni vzseg, bár annak árait is drágállom kicsit. ha vki lát vhol 10e alatt, ne felejtsen el szólni! :wink:
Vendég

sziasztok!

Riella!Ne akadj ki a primitiv népségen.Mi a félretetetett kenyeret is előre fizettettük,legalább előleget kérj,a feléért senki nem sértődhet meg,szokták mindenhol.Én is szívesen megnézném...

Tegnap éjjel apával kipateroltuk a nappaliból a fél cuccot,a háló így raktár lett,Brendonnak meg leraktunk egy 180szor 200as matracot,mármint szivacsot,és sajáűt játszósarka lett,ami nem is játszósarok,hanem egyenesen játszóház,és igen praktikus,mert mindig lát,nem akar ölben lenni,és nem fél órát alszik napközben,mert hallja,hogy körülötte vagyunk,hanem 3 és felet.Ja,és persze a rugóshinta is a nappali ajtaján lóg,minden egy helyen.Még mindig iszonyatosan élvezi,hogy Ő rugólábsheriff! :lol:
Nekem meg végre pihen a gerincem!!! :D

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok Lányok!

Holnap megyünk a tesómékhoz bébinézőbe (1 hetes) :P :P :P :D

Én megjártam ma a Heim Pál baleseti sebészet ügyeletét Gergőkém le akart csüccsenni a számítógép elé, és fellökte a széket és cserébe a fióknak csapódott, annak is az éles sarkának. :( mindezt a derekánál hátul, a gerincénél :? , fel is duzzadt, úgyhogy sipirc. 2 röntgent csináltak, nincs törés, se zúzódás, egy kisebb hematóma lett, és jövő héten kímélet van rendelve neki, nuku edzés. Ráadásul tök kék zöld a gyerek, mert csihipuhizott egy zöldövessel a múlt héten, mert az ő párja nem volt ott. na mindegy, lényeg, hogy rendben van a kölök. ott eszetlenkedett, hogy ráesik a rtg gép, míg ott fekszik, meg ilyenek, tökjó fej volt a rtg asszisztens csaj, jókat derültünk a kiskamaszomon. :lol:

na, balesetmentes vasárnapot mindenkinek! :wink:
Vendég

Riella,
örülök, hogy hallottam felőletek :!: :D kedves védőnő :evil: tapló :roll: tényleg kérj előleget, ebben semmi cink nincs.

jujjjj de hamis a csillag születikben a csajszi ááááááááá...
Vendég

Dóri, azért örülök, h. nem történt nagyobb baj. De gondolom azért rendesen megijedtetek. Ezekhez nem lehet hozzászokni, nem?
Még jó, h. Gergő is ilyen viccesen kezelte a szitut.

Kép
niki30

Doo, jó hogy felvetetted az autósülés témát, mi is gondolkodunk a cserén, mert ezekben a téli hacukákbanm nehéz nagyon belepréselni a gyereket... uszi után pl, meg muszáj felöltöztetni... bár a takarós megoldás még bejön, kevesebb cucc, aztán beprésel ülésbe, aztán jól betakar :wink:

Képzeljétek el, Zsófi megtanulta a merülés vezényszót :) Már nem kell a feját locsolni, csak mondjuk neki merülés, és már csukja is a szemét, és tartja vissza a fejét, és megy a víz alá (merthogy az apja lehúzza :wink: egyre jobban élvezzük a fürcsipancsit :)

Gabi, nem tudsz feltenni képet a hintáról? Olyan kiváncsi vagyok rugólábsheriffre :lol: mi is gondolkodunk egy beltéri hintán karira.

Dóri, hát tréningelve vagy rendesen... még jó hogy nem lett Gergőnek semmi komoly baja :roll:
pici76

perstze nem a fejét tartja vissza Zsófi a merülés vezényszóra, hanem a lélegzetét :lol: :oops: gagyianya :oops: :oops:
pici76

Ja Doo, és még neked akartam írni, hogy mi barackot ettünk először, és az csapta ki Zsófit, lehet hogy elsőre minden kicsapja őket egy picit, szerintem ha elmúlik a pötty, próbáld nyugodtan, újra a gyümiket. Zsófi már egy fél almát és egy negyed banánt becsókol egyszere :) és morog végig evés közben, és nem lehet rendesen etetni, mert előredobja magát és ráhúzza a fejét a kanálra :lol: nagyon muris :)
pici76

Niki!Rakok,de most hiszti van,később jövök!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Pici, ilyen ügyes már Zsófi? Ezt tök jó hallani. Nálunk még csak most indult be a merüléses móka, de képzeld, egyszer az uszis néni rajta mutatta be a gyakorlatot és kicsit tovább tartotta lenn a víz alatt, mint mi csináltuk előtte, és hát volt sírás. Megijedt szegénykém. Erre mondta is a nő, h. a császáros babák sokkal ijedősebbek merülésnél, ő sem tudja miért, csak hallotta. Hm. :roll:

Teszek majd fel én is képet. Csak most a fotóapparat a barátnőméknél maradt:(

Ja, és Emma is morog evés közben, vicces tényleg. Élvezkednek:)

Autósülés jó kérdés. Nálunk is most merült fel.
Valaki tud valamit ajánlani? Hol, milyet érdemes?
És még az is dilemma, h. 0-18 kg-ig vagy 9-25 kg-ig. Emma most lesz 6 kg, januárban szeretnénk vásárolni, addig 7-nél több nem lesz szerintem.
Várom én is a javaslatokat több gyermekes anyucik!!! Bogyra! Dóri! Bringa!

Kép
niki30

Lányok, én most pár napra megint lelépek, szüleimnél leszek Tb.-án.

Apa Németországba utazik, úgyhogy mi sem maradunk itthon.

Mindenkit puszilok, azért olvasni lehet, h. tudlak majd titeket.

Kép
niki30

Kép

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok,

Na látom mindenki elfoglalt volt a hosszú hétvégén,mert nem írtatok sokat! :) Mi is mentünk erre-arra.

Pici nagyon ügyes Zsófi. :) Azért én mindg meglepődök, hogy mennyire értelmesek ezek az apróságok. Nagyon sokszor igenis tudják mit csinálnak, meg hogyan is kell csinálni a dolgokat! :) Jó lehet a babauszi.

Gabi ez a hinta babykompnak része? Vagy miért van ekkora karimája? Úgy értem, nekem teljesen úgy tűnik, mintha egy babykomp teteje lenne! :) Az ilyen hintákat nagyon élvezik a gyerkőcök, lehet hogy most már aktuális lesz kölcsönkérni tesómtól az övét.

Niki ez igaz lehet, hogy a császáros babák ijedősebbek?? :shock: Vagy ez csak valami tudományos magyarázat...bizonyos dolgokra! :D Szegény Emma! Ijesztő lehetett ez a vízalányomás! :? Érezd jól magad a szüleidnél!

Jaj Dóri remélem Gergő már jól van.

Doo nekünk bejön a járóka, mert el tud benne lenni valameddig..hol hosszabb, hol röviebb ideig! :) Tényleg valami aukciós websiteon nézd meg, ott biztos olcsók!

Riella örülök,m hogy írtál és csak keményen!!!! Az üzletbe nincs pardon!!! :shock: :)

Képzeljltek Ricsike elkezdett enni rendesen mióta hazajöttünk a kórházból!!! :shock: Reggel cici + táp, aztán délre főzelék (sütőtök a sztár), délután tejbepapi, este meg most már benyom legalább 200 táp + cici mixet! :) :) Beindult!!!!!!
Most meg a négykézlábra állásra kattant rá. Azt gyakorolja...még sokszor orra bukik, de a popsi felhúzás már nagyon jól megy és van amikor egész szépen támaszkodik a kezén is pár másodpercig. :) Múltkor írtátok, hoyg vadul csapkodnak a babák. Hát Ricsi is üt vág!!! :D A hátán fekve hátúszás megy!!! Ha vízben lenne tán még haladna is, olyan erővel csapkod! :lol:

Szép napot mindenkinek. Ma még süt a nap, holnaptól állítólag már nem!! :(

Kép

Kép
lorcika

Lorci!nem.ezt a hintát igy lehet kapni,és én már megtudtam,miért ekkora.Mert nekimegy az ajtófélfának és nem tudja megütni magát.

Nálunk gáz van,megyek eü.kaparásra.Hogy minek is,azt nem tudom,15 napja mensi,görcsös,már egyre erősebb,és nagy darabok jönnek,hát,másoknak ez rutin,hogy 20kaparásuk volt,én soha nem vetetnék el babit,kivéve az egészségügyi muszályt és mégis kapok egy kis kaparást.ÉS ÉN FÉLEK!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bakker Gabi, nagyon sajnálom... :cry: benn maradhatott valami Brendus után? :shock:
Én kérdeztem ám a hintát, köszi a képet! Hát akkor megy neked a drukk... bent kell maradnod? Gondolom legalább egy éjszakát, nem?

Lorci, pussz megtáltosodott Ricsikének! :lol: Nem semmi hogy már kúszni próbál :shock: Zsófi olyan lusta, csak a szája jár, meg üt-vág, kapálózik, de semmi "értelmes" mozgásra nem hajlandó :(

Csajok! Hol van mindenki??? Tessék jelentkezni! Vége a hosszú hétvégének!
pici76

Jajj Gabi! :( Remélem hamar túl leszel az egészen! :(

Pici, igen Ricsike teljes túrbóra kapcsolt, be van gerjedve teljesen! :D Ma voltam délelőtt barátnőmnél, az ő kislánya se nagyon aktivizálja magát. De szerintem itt Ricsike az extra sajtkukac, szóval nem hiszem, hogy aggódni kéne!! :)

Tényleg eltűnt mindenki. Én ma márki nem dugom az orrom. Jó meleg van idebenn, fincsi teát iszogatok és Riciske sikongatását hallgatom! :D
Jaa képzeljéltek az új játék az, hogy ő ugye nyögdös hangosan..mi meg az ujjunkat a szája előtt mozgatjuk gyorsan, így nagyon muris hangokat ad, mintha beszélne!! Mi csak bábábbubunak hívjuk a mókát! :) Próbáljátok ki, nagyon vicces! ;)

Kép

Kép
lorcika

Lorci, én a cumit szoktam jobbra-balra rángatni a szájában amikor beszél, leginkább amikor hisztizik, és dőlünk a röhögéstől :lol: olyasmi hangja lehet mint a ti bábábubutoknak :lol:
pici76

jajaja, az az Pici! :D

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Most értünk haza dokinénitől,és hipp-hipp jó kedvem van,köszi a szoritást,nem maradt hála benn semmi :P ,csak kétszeresére nőtt a méhem,úgy begyulladt :cry: .Úgyhogy antibibit szednem kell kétfélét napi 4szer,azt mondta,felfáztam,pedig tuti nem,remélem,nem egy növekvő bébit gyógyszerez... :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

az durva lenne Gabi :shock:
pici76

Gabi ne idegelj!!! Csak nem!!! :shock:
Ha már az alsó fertálynál tartunk. Tegnap óta néha elkezd szúrni odalenn valami...és pár csepp vér is volt tegnap. Na jó nem csepp....egy cseppnek a negyede!!! :) Szóval a minimálisnál is kevesebb, de mégis volt és friss!!! :shock: Mi az isten???? Ma még felmérem a helyzetet, aztán doki. Vagy megjön?? Így??? X-akták vagyok!!! De mi szúr???

Hol vannak a többiek?? Bogyra, Ilda, Ági, Cscsi, Bringa és mindenki??????? Halllóóóóóó!!!

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!
Tényleg nagyon pangunk, tisztelet a kivételeknek! :)

Cscsi, férjhez mentél??? :D Most már csak mi maradtunk lyányok Nikivel, azaz menyasszonyok :wink: ? :D Vagy ha jól sejtem még Riella és Gabi is az, ugye?

Mi jól vagyunk, bár az éjszakák elég mozgalmasak...már azt se tudom hányszor kelünk... :roll: Régen este letettük szopi után, s alvás volt valameddig...hát mos leteszem, s lehet 10 perc múlva már felébred, vagy fél-1 óra múlva...akkor szopi, de inkább csak össszebújás kell, s alszik tovább...aztán hamarosan újra kel...
És hajnalban valamikor a valahanyadik ébredésnél odaveszem magunkhoz, így jobban tudunk pihenni, mintha a széken ücsörgök Vele...csak nem tudom, hogy azért kel-e olyan sűrűn, mert azt várja, hogy vegyem már oda, vagy egyébként is ébredne :?: :roll:
De egyébként tündér. Nemrég kezdte enni a lábát, bár még csak meztelenül sikerül bekapnia a lábfejét, kis majmocskám olyankor :D
Hamarosan kezdjük az almát, hát kíványcsi leszek.
Ja, néha az az érzésem, hogy náthás, nem szörcsög, csak 1-1 furi hang, mintha....volt, hogy leszívtam, mondjuk előtte pont sírt, s jött is kis cucc...de nem tudom, szívogassam-e Neki, mert lehet valamennyi mindig jönne, nem? Mármint normálisan is. Annyira azért nem egy nagy élmény, hogy mindennap csináljam...bár én is kifújom minden nap az orromat, náthától függetlenül.

Kép
ági_bp

Sziasztok!

Vagyok, csak totokgyulladással fekszem :(
Egyébként megvolt az esküvő és a keresztelő, naaaagyon jól sikerült :) Én nem igazán akartam szervezkedni, anyukám viszont lelkesen belevetette magát, és nagyon szuper kis programot hozott össze.
Szóval lett ruhám, csokor, menyasszonyi autó, éttermi vacsora, torta, minden ami kell.
Kép

Kép

A ruhához volt egy szép kis szörme kabátka, de azt a templomban levettem... kár volt... akkor sikerült megfáznom.

Kicsi bambulám nagyon jól viselte a bulit, a keresztelőt átaludta, a vacsorán is csak egyszer bukott ki. Ilyenkor persze mindenki kézből kézbe adja, és ezt egy idő után nem tolerálta, fél órás vígasztalhatatlan üvöltésbe kezdett. Apukája elvitte egy kört a babakocsiján (ez mindíg nagyon hatásos, mert apa nem finomkodik, mindíg a lagnagyobb kátyúkat keresi :)), akkor végre megnyugodott, és a továbbiakban megint dobálta a mosolyokat.

Ági, ilyen óránként ébredést Milu is produkált. Mi vettünk párologtatót, mert nagyon száraz volt a levegő. Azóta nincs is gond. Nem lehet hogy Zitának is kiszáradnak a nyálkahártyái azért ébred?

Na megyek vissza a főhadiszállásra, berendezkedtünk a hálóban a nagyágyon... Milu már ott van, és onnan kiabál :)
Pá, Csilla
Vendég

ENGEM NEM VESZ EL SENKI?????? :?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Annyi dolog volt itt a négy nap alatt, hogy csak nah. Szégyenszemre a temetőbe el sem jutottam. Úghyogy azt még a mostani hétvégén pótolni kell.

Járt itt anyósom, pénteken vele shoppingoltunk egész nap....IKEA, KIKA, decathlon stb stb...Huhh hogy a kikában milyen isteni fenyőfadíszek vannk... majdnem bevásároltam, de idén úgy terveztem, hogy csak mézeskalács lesz, megy fehér fény, , meg patogatott kukorica girland, meg masnik... majd jövőre lesznek gömbök..
Szeretm minden évben máshogy csinálni, ez az év a natur fenyőfadíszek jegyében telik! :)

csütörtökön, anyuéknál volt hepaj, szal ott voltunk. Szomabton szintén anyosommal voltunk, meg persze webáruházat igazgattunk... ilyesmi. Szombaton odáig fajultam, hogy egy vendéglő könyvébe beírtam és jól felnyomtam őket az ÁNTSZ-nél is. A piplis hegység közepén, friss levegő, renegeteg antidohányos túrázó stb stb.. beültünk ebédelni, mire is közvetlen a babakocsi mellet egy hölgy fittyet hányva minden etikai és jólneveltégi szabályra rágyújtott... de ezt már megszoktam.. odamentem a pincérhez, hoy merre tudnánk helyet foglalni, ahol nem dohányoznak...erre közölte hogy a kerthelyiségben!!!!! 10 fokban, egy csecsemővel!!!! Nam a dohányos küldi ki kukutyinba...hanem engem. Annyi de annyira felháborodtam!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
hogy beírtam... ritkán teszek ilyet, de mostanában egyre kevésbé tolerálom az ilyeneket...öregszem biznyára. A pannonnal is jól összeakasztottam a bajszom... de az egy másik történet. Mondjuk az is felháborító. Írtam egy panasz amire a válasz új hangozott, te hülye vagy nem úgytörtént a dolog hanem így, jah és ami történt végülis nem tudjuk miért... Ez volt megfogalmazva csak mézesmázosan. :twisted: :twisted: :twisted:

Kirekesztett vagyok, engem senki sem ért meg!!! Szerintemnincsenek nagy elvárásaim, nah de mindegy.

Pannon ügyfélszolgálat.... állok a sorszámomra várva, mire is hat emebrt hívnak elém, miszerint is ők kiemelt ügyfelek!!!! Kérdem én ki lehet kiemelt ügyfél, hát régi előfizető, sok pénzt otthagyó stb stb.... Nemakartam mondani,m hogy nyugateurópában pl norvégiában (pannon norvég tulajú) a kismamákat és a kisgyermekseket engedik előre... de hát itt ez van pénz beszél, kutya ugat.
De nem ezért írtam nekik panaszt, ez már csak a slussz poén volt!

A hétvégén 20 megrendelés volt! :) Alig győztem, pakolni, címezni, számolni... stb stb

Csilla!
Nah tessék, hogy leszoltad az esküvőnket, hogy te nemakarsz ilyen nagy felhajtást.... erre tessék neked még nagyobban volt részed! Örülök, hogy jól sikerült és jól éreztétek magatokat. Biztos nagyon szép volt és a gondolat is olyan boldogító, hogy a keresztelővel együtt! :) Olyan romantikus. És hát micsoda csodautótok volt! :) Gratula, üdv az asszonyok körében, bár ez gyakorlatilag nem sok változást jelent :)

Levente ma 7200 gramm, de olyan kis tömörgyönyör :) Nem csinál semmit továbbra sem, már kétszer hasról hátra gördült, egysze felhúzta a popsiját hasonfekve. Fog nincs. Cici kétszer 20-40 mili van.

Gabi! Az durva, remélem használ a gyógyszer. De mitől van?

Pici! Hogy áll a falvédő?

KépKépKép
bogyra

Bogy!

Elképzelésem sincs,épp ez aggaszt.Fel sem fáztam,hol?itthon?Fertőzés sincs,de a héhfenék nagyon fenn van,ettől ilyedtem meg,nem-e tesó :shock:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Ti nem lettetek érzékenyebbek bizonyos dolgokra??? Én például teljesen ki vagyok akadva az igazságtalanságon, pedig már egész jól el tudtam viselni... de most újra annyira hmmhmm a csörömet....

dohányzó joga - nem dohányzó joga
amit leírtam a pannon, hogy előre engedik a kigyúrt pénzes maffiózót

de amin végképp kiakadtam tegnap, hogy megpróbáltam az oldalunkat feljutatni a bababolt.lap hasznát babaruha dobozába, erre egy hétre válaszol a szerkesztő, hogy nem teszi fel a linket, mert nincsenek céges adatok feltűntetve. Tegnap este már nem volt érkezésem megkeresni, hogy hogy lehetne modosítani azt az oldalt ahova szívesen beírnám... nah de végig néztem ebben a dobozban az első 10 linket 8-nak nincs feltüntetve!!!!!

Hát basszameg én ezt nem értem. Én a baleseti sebészeten nem válogathattam a mercis vagy csöves közt, ők milyen alapon engedik meg maguknak???? A szülészetről meg ne is bezséljünk, minid ugyanolyan igyekezettel vezettem minden szülést..beleértve cigányasszonyt és menő bulát is!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Éppen útban van a gátamból kifelé egy utolsó varrat..... borsonyi fájó duzzanat az ülepemen!

Valakinek van ilyen, hogy maradt bent valami valahol???? Vagy csak engem ver a jóisten ilyenekkel?

És ti mit tennétek, vissza orvoshoz azonnal, vagy előbb kamillázzam, áztassam ilyesmi???

KépKépKép
bogyra

Bogyra császárosként nem tok hozzászólni... sorry... ha nem kapsz jobb ötetet, legalább csörögj rá a dokidra, telefonos segítségért.
Én asszem nem lettem érzékenyebb, mondjuk az igazságtalanság engem is mindig felbőszít, de megtanultam kezelni az évek során, és nem vettem észre hogy a szülés óta változott volna :shock:
azt viszont már észre vettem, hogy veled mindig történik valami... vannak ilyen emberek akik vonzák a történéseket, hát te tutira ilyen vagy :wink: úgyhogy jobb ha mindig készenlétben állsz.
Most lehet hogy el fogsz küldeni a sunyiba, de nekem nagyon bejött egy mondás, és igyekszem beolvasztani az életfilozófiámba:
Az idegeskedés az, amikor mások hülyesége miatt magunkat büntetjük. Szerintem tök jól tetted hogy írtál a panaszkönyvbe, mást meg nem tehetsz... (ha csak nem gondolsz esetleg tettlegességre :wink: :lol: )
A falvédő ügy még nem áll... :oops: fekszik... :oops: még nem volt időm eljutni a TTL-be rúdért...lekésőbb hétvégén megejtem, mert egyre hidegebb a szoba... muszáj!

Csilla, remélem jobban vagy már, nagyon szép volt az esküvői ruhád, örülök hogy ilyen jól sikerült :) wow micsoda pöpec kis kocsi 8)

Ági, nem lehet hogy száraz a levegő a szobában? és kiszárad a torka, azért kel? Én is most erősen gondolkodom egy párásítón, mert ha este nem pucolom ki az orrát, akkor reggelre ilyen beszáradt izét szörcsög ki -be ahogy lélegzik. A fűtés miatt nagyon száraz lett a levegő... :(
Én egyébként minden nap megszívom az orrát kézi szívóval 2-3szor, és ha látok vagy hallok valamit, akkor miután a kézi szívóval kintebb varázsoltam a szmötyit, egy fülpucával szedem ki. Már olyan tökélyre fejlesztettem a technikát, hogy egy lik 10 mp :wink: Mire észreveszi és nekiállna hömbizni, már kész :lol:
pici76

nagyon jó cikket találtam arról, hogy válasszunk autósülést...
Zsófi ugyanis alig fér el a hordozóban a téli gúnyájában... így lassan befigyel a következő autósülés...
http://www.origo.hu/auto/uton/20061203azisofix.html
pici76

Pici!

Arra gondoltam, ha beleegyezel persze, hogy ha Zsófi éppen abban a ruciban van, amit tölünk szereztél akkor küldhetnél egy fotót én meg betenném a vendégkönyvbe, vagy akár te is beteheted! :)

Szerintem tök szupi volna. Vagy ez már túlzás?

Jah és Doo-ra is vonatkozik! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra, tegnap a macis pulcsi volt rajta, és nagyon édi volt :)
Holnap ráadom a sárga virágos nacit, úgyis megyünk be a munkahelyemre, és majd csinálok róla képet, és elküldöm!
pici76

Pici!

Oké! Kiírhatom a kiscsaj telefonszámát? :) :) Biztos nemcsak Leventének van ilyen kiváló izlése! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,

Csilla szép voltál és micsoda klassz old timert szereztetek! :) Nagyon romantikus az egész! :)

Bogyra nem tudom miylen az amikor egy varrat elindul kifele, de nekem valami istennyilla szúr néha lent!! :( Én be nem nyúlok!!!!!! Apjuk, meg közelembe ne jöjjön! Már kerülget pár napja, így muszáj lesz telejsítenem feleségi kötelezettségem :roll: ,de rettegek!!! :oops: :( Én sem akarodzok dokihoz menni, pedig nem ártana már a folyás vagy nem tommi miatt!! :? Női lét gyötrelem!!! :twisted: :twisted:
Amúgy Bogyra jól tetted szerintem is, hogy beírtál a vendégkönyvbe!! Menjenek a fenébe!!!! :twisted:

Képzeljétek Ricsi rákapott a cumira.Minidg bent volt az ágyában, mert mikor mégkicsi volt (kicsi!! haha!! :lol: ) akkor nyüsszögésnél bevetettem. De aztán nem érdekelte, csak játszott vele, forgatta, nézegette. Most meg a forgás nézegetés rávitte arra hogy nem csak kostólgatja, hanem bent is tartja a szájában és most már tök sokat cumizik!!! :shock: MOst is pl. ahogy nézem mindjárt elalszik a játszószőnyegen cumistul! :)

Na megyek, mert nem alszik, csak forog ide-oda es kezd türelmetlenkedik. Megpróbálom elaltatni.
Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!
Nem tudom emlékszetek-e rám, valamikor április 17-e felé eltűntem, 20-án megszületett a kisfiam, a férjemet megkértem, hogy tudassa veletek, de aztán internet és idő hiányában nem tudtam feljönni. Tegnap bekötötték a netet, úgyhogy feljöttem megint.
Szívesen elolvasnám kinek hogy történt a nagy esemény, nem tudja valaki megmondani hányadik oldal fele keressem? Hátha kb emlékszik valaki....
Megpróbálok felszuperálni Damjánról képet.
MOst 6 és fél hónapos, majd kreálok ilyen szalagot én is. Kép Móka a kiságyban
kriemhild

siker...namég1x Kép Kép
kriemhild

Sziasztok!

A Damján név ismerős, de milyen névvel voltál itt? Mert ez a név nem ismerős....

Aszem a fejjebb említett problémámmal orvoshoz fordulok, bár nem nő, de nagyon fáj.... hát nem tudom mit fognk vele csinálni. Majd jelentkezem.

KépKépKép
bogyra

És egy jó tanács, amit mindenki utál, de azé csak elmondom: Damján ágyát gyorsan állítsátok egy fokozattal lentebb, mert ha fel tud ülni, akkor kizúghat az a ágyból, ugyanis a feje még minidg a legnehezebb és kiránthatja az ágyból! :(

KépKépKép
bogyra

Köszi a jótanácsot bogyra, és hidd el nem utálom, mert néha jól jöhet... én is mondtam már apának, de végülis még magától nem ül fel, csak ha felültetem. Úgyhogy mivel kb 1 hete raktuk egy 10 centit lejjebb, most apa lekierőt gyűjt újra szétkapni a kiságyat, míg Damján megtanul felülni. De sztem bőven van ideje, ha abból indulok ki, hogy a fiam még megfordulni sem tud, szerintem nála lustább gyerek nincs. Semmit nem csinál, a legnagyobb eresztés, hogy kb egy héten 1x hanyattfekvésben az oldalára gurul. Egyszerűen nem érdekli....

Ezer bocsánat, de GYPSOPHILA néven voltam fönt, én voltam az örökös nyavalygó-kesergő-panaszkodó, csak mivel nem volt net, nem néztem meg az emilemet (apa meg ezt elfelejtette megnyitogatni) és megszűnt. Viszont ezen a néven meg valamikor ősrégen regisztrálhattam, mert véletlen kipróbáltam és bejött...úgyhogy ha nem haragszotok nincs kedvem módosítgatni, úgyis inkább passzívabbra veszem, jobb nektek a pesszimizmusom nélkül :).

Párat kérdezhetek?
Kb hányból hányan járnak babauszira? Mindenki poz véleménnyel? Gesztesre véletlen nem jár valaki?

Táblázatunk nincs már?
kriemhild

Ja, és jótanács visszajár: sztem minél előbb menj orvoshoz, nehogy késő legyen! ! A bacik csúnya dolgokra képesek, nehogy ki kelljen farigcsálni onnan egy darabot!!!
kriemhild

Sziasztok!

Mi jól vagyunk Lizám 5300 g és nem szeret kanállal enni. Az én lánykám állandóan állni akar....nehéz leültetni mert megfesziti magát.
Gyerekülés,etetőszék!!! Hát én most már két hete rá vagyok kattanva ezekre a dolgokra,milyet és mennyiért?

hurrá gyerekülés megvan,akárhogy is nézegettem a concord ultimax jött be igaz nem olcsó kategória de most kuponos a brendonban tehát 43 000 ft volt,mi ezt vszinű sokáig fogjuk használni mert mire lesz Ő 18 kg kb 5 évesen. Legbiztonságosabb gyerekülés és a fejtámasz a gyerekkel együtt nő. Kényelmes nem túl mély az ülőrész és ez azért jó mert később hajlitoot térddel tud ülni benne. régen Brevink volt nem szerettem mert az első ülést rugdalta mindig a gyerekem mert natudta behajlitani alábát.
Etetőszék: www.anix .hu honlapon tök jók vannak és megnézettem rokonokkal élőben. A Zibost mondják nagyon jónak,mindent tud amit a majd 40 ezres ülőkék ára 22 ezer, ugyanitt tök jó utazóágyak vannak sok extrával de azt már sajna vettem igaz uj és csak 6000 volt kéz alatt.

nyálzás nálunk is van ezerrel de még különösebb produkcióra nem hajlamos és utál hason.

Üdv Rita Kép

Kép
bóbita3

Sziasztok, Tatabányáról jelentkezem.

Bogyra, nyugi, én is totál érzékeny vagyok és igen, az igazságérzetem sosem hagy nyugodni. Hamar felkapom a vizet, totál ki tudok akadni embereken, ha igazságtalanság történik, vagy ha egyszerűen csak ostoba valaki.
Szóval jogos volt, h. beírtál, és ez a pannonos ügy is bosszantó.
Az én főnököm kiemelt ügyfél a t-mobilnál és aranykártyás, és amikor telefont vettünk, megkérdeztem mire jogosít fel az aranykártya és hát igen, előbb kerülsz sorra, ilyenek. Érdekes.
De tényleg a kisgyerekeseket előbbre vehetnék, nah.

Mindjárt jövök, csak Emma sír.

Kép
niki30

Bogyra, és szerintem is menj el dokihoz. Abból baj nem lehet.
Gondolom a karikázást akkor most hanyagoljátok. :oops:

GYPSOPHILA! Így már persze, h. emlékszünk rád. Tényleg borzasztó rég jelentkeztél már.
Nagyon édes Damján:)

Bóbita, Te is már rég jártál erre. Na mindenki előkerül úgy látszik:)
Liza, hogy-hogy állandóan állni akar?? Mi ott még nem tartunk. :oops: Emma egyelőre fel akar ülni. Megfogom a karját a masszázs közben és már húzza is fel magát.
Nagyokat kacag, mosolyog mindenkire, tök jókedvélyű baba.

Kép
niki30

Sziasztok!

niki!léttad a hintát?

Gyps!hello újra itt :lol:

Én vettem autósülést,a Lehel tér 1-ben egy babanagyker van,amit a brendonban 60ért kinéztem,26890ért vettem meg itt... :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gypsophila hellooooo!!!!! Persze, hoyg emlékszünk rád! :) Üdv újra itt!! :) Nagyon édi a babód!

Ricsi is nyomákolja fel magát felülésből állásba! Mondom is neki mindig, hoyg azért ennyire ne rohanjunk már előre!!! :)
AZ én kölköm ringlispil pörög-forog, szabályosan bejárja a járókat itt egy kis hasonfekve játszás, átfordul hátára a feje fölötti bigyókat limbálja, vissza a másik oldaláról hasra ott megint talál valamit..komoylan le fogom egyszer fotózni, hoyg fél óra alatt a jároka melyik sarkában éppen mit alkot!! :D Mi húzzuk nyúzzuk, este mindig az ágyon megy a hancúr, dobáljuk ide -oda, ő meg csak rötyögve nevet!! :) Lehet azért ennyire mozgékony, mert nincs kecmec, megy a nyiga!!! :) És most minden esti fürcsi előtt kar és láb munkát nyomat, de olyan erővel, reng a pelenkázó!!! Fürdéskor folytatja és mi is csurom vizek vagyunk, meg úszik a fürdő. Tegnap belegondoltam, ha én egy nap csak utánoznám miket művel teljesen kifulladnék. Tegnap este próbáltam 10 percen át, én is csapkodtam a kezemmel, emelgettem a lábam :lol: ..szakadt rólam a víyz!!!! Jobb, mint Rubint Réka!!!!! :)
Na futok , mert unja a banánt!
Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Bogyra, remélem tényleg csak az utsó varrat indult meg kifele... majd írj mi van veled. Asszem a fényképre még várnod kell, mert ráadtam ugyan Zsófira, de elég csúnyán lóg rajta :) még egy pöppet nagy rá :roll: olyat meg nem akarok küldeni amin lóg a gyerken a ruha. De em felejtem el, és próbálkozok a többi nacival is, a kék is nagy még rá :oops: Na majd a rózsaszín :!:
Majd írj, mi volt a dokinál!

Gyps, hát így már persze hogy emékszem :) Akkor most hogy szólíthatunk? :) Nehogy már megint eltűnj!!! Akkor nem válaszolok
:( Na jó csak vicc. Nagyon szép Damján, imádom a nagy barna maciszemű kisfiúkat :)
Mi járunk babausziba kb egy hónapja, és az egész családnak nagyon bejön, apa is jön velünk igazi családi program. Zsófi még soha nem sírt a vízben, lubickol, és gagyerászik, meg eszi a kezünk...Harmadik alkalommal már imán merült az apukájával, olyan büszke voltam rá :oops: Na de ha nem élvezné nem erőltetném, de úgy látom tetszik neki, és mivel ő is nagyon lusti akárcsak Damján, remélem hogy ott legalább mozog egy picit, hátha kedvet kap a helyzet, ill helyváltoztatáshoz.

Ha jól emlékszem Bringáék jártak, de már olyan régen írt.....Bringa??? Hol vagy? Még mindig nincs net valszínűleg az új házukban...
Aztán Niki is jár szerintem Emmával, nem Niki? Többiek?

Rita, kösz a linkeket, mi is gonodlkodtunk a Concordon, tök jó hogy írtad az akciót, lehet hogy gyorsan meg is vesszük :) A babaszékes link is tetszett, de megnézés és alapos tapogatás, vizslatás nélkül nem merem megvenni....Neked van már? Ha esetleg veszel, írd meg élőben is olyan jó-e mint a neten :)
pici76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?