2007.11.02 15:02
Szerző: riella77
Sziasztok!
Lorci,végig bőgtem a kórházi beszámolót,és minden pillanatban szorítottam,hogy gyorsan haza kerüljetek,nekem is volt részem benne,hogy a babám fejébe ment a cső, azt a látványt nem kívánom senkinek,az a lényeg hogy túl vagytok a borzalmakon,Ricsikének sok puszi.
Rena Balázs cukorbébi,nagyon jók a képek!!!!
Doo,nálunk sincs egy darab fog se,de napi 3 kaki és dagadó íny,egyszer volt hőemelkedése,de szerencsére azóta semmi,homeós bogyó,és napi 4 váltás ruha,viselkedését tekintve sokkal nyűgösebb,pillanatok alatt esírja magát,és rettentően bújós lett
(a megkövetést köszi,értékeltem)
Bogyra,az oldal szuper jó lett,nagyon ügyes vagy komolyan,büszke vagyok Rád,üdv az üzletasszonyok körében.
A hófordulós babuciknak sok boldogságot,és jó egészséget!
Martin vasárnap lesz fél éves,brutál,milyen gyorsan elment,napról napra okosabb,megkapta az etetőszéket amit anya kinézett,nagyon szereti,dönthető a háttámla,és a hátsó lába gurul,nagyon szuper,és marha stabil,szóval kooly nagyfiús módon már abból eszi meg a nagy tányér sütőtök pürét.
A vad rúgdosás nálunk is játszik,és a csapkodás is,olyankor nem közelítjük meg,mert tutira belilul ahol megrúg.
Szóval fogzunk ezerrel,de még semmi eredmény,szegényt nagyon megkínozza a fogmanó.
Az jutott eszembe hogy az ember egész életét elkíséri a fogával való gondok,az első amikor kijön,aztán mikor kihullik,és jön az igazi,majd mikor elkezdenek romlani,majd kihullani végül a protkó,az egész élet egy nagy fognyűűűűűűűűűűűű.
Martinnak ezt még nem mondtam nem keserítem el.
Rólam annyit,hogy rohanok,állandóan,olvaslak titeket de többre nem jut idő,már gondoltam arra is,hogy ünnepélyesen elköszönök,és átlépek a csakolvasók táborába,ettől a gondolattól már bőghetnékem lett és most leraktam babucit,és nem aludni mentem hanem a gép elé,pedig éjszaka 4 órán keresztül boldogítottuk egymást a cseppemmel,és eléggé kivagyok,de áldozatok nélkül nem jutok ide.
Az üzlet alakul,most a hirdetéseken dolgozom,hogy hova milyet.....
nagy meló,mert ma már minden marketing kérdése.
Védőnőmről én is csak jót,itt volt 3 hete,akkor még nem volt itt minden függönyöm,mert nem érkezett meg amit megrendeltem,és neki kész lett a lakása a felújjítás után,mondtam legyen egy kicsit türelmes lesznek nagyon szépek,múlt hét csütörtökön mentem a függönyökért,kifejezetten neki,amilyet ő keresett vettem 250 ezer forint értékben,haza felé hívom,hogy jöhet megnézni,erre közli,hogy a függönye már fent van,mert elment és vett,neki ez a várakozás hosszadalmas volt,mindezt elég arogáns hangon.
Megköszöntem és letettem.
Szétvágott az ideg,az ilyen inkorrekt emberektől egyszerűen a falnak megyek,nem az a gond,hogy amit neki szántam nem tudom eladni,mert gyönyörűek,és biztos lesz rá vevő,maga az elv akaszt ki,hogyha sürgős akkor mondja azt,hogy nem tudok várni ,vagy van most ,vagy elmegyek máshová,és ennyi,és nem veszek olyan típusu függönyből ilyen mennyiséget éshagyok ott a nagykerben olyanokat amiket muszály volt ez miatt.
Csak egy mondat lett volna,és múlt héten hétfőn voltunk nála és kérdezte a függönyt,mondta csütörtökön megyek érte,csak annyit kellett volna mondani,hogy elmentem máshová,megvettem már az ablakon lóg ne számoljon velem,és nem lett volna epe a számban ,hú még most is ezer a nyomás az agyamban ha rágondolok.
Ezzel persze a kedvem is elvette hogy járjak hozzá rendszeresen,pedig eddig böcsülettel vittem a gyereket,de eztán még nekem szar érzés a szemébe nézni,pfúj és az a hangnem ahogy mondta a telefonba....a tétel nem érdekel,mert el fogom adni,a módszer bánt,anyukám meg apa két nap hallgatta a puffogásomat mire lecsillapodtam,aztán felülkerekedtem rajta,szemét volt és ennyi,de most hogy leírom még itt nagyon belül,még mindíg szarul esik.
Apa jól mondta üzletben nincs helye lelkizésnek,és azt is mondta,hogy jó lenne,ha a lelkemet itt fent becsuknám a tetőtéri ajtóval,és le csak a kőkemény üzletasszony menne,mert ha mindenen ennyire kibukok azt nem fogja ő se bírni.
Aztán azt mondtam erre,hogy én nem tartom igazán bizniszmacának magam,inkább vagyok művész ,és a művészek igenis az érzelmeikből táplálkoznak.....ki is használják ezt jó sokan,anyukám szerint bolond vagyok mert hagyom,de ők ezt nem értik,mert ők a realitás talaján állva,csak számokat ,tényeket látnak,én meg látom azokat,és látok mellette sok mást is.
Például ők még nem tudják,de a fejemben már kezd kőrvonalazódni a legújabb divatbemutatóm inspirációs anyaga és egy pár ruha sziluettje is megvan már,ha lesz szívesen venném ha eljönnétek,érdekelne a véleményetek drága barátnőim.
Ennyi volt a lehetőség ,babuci ébred,puszi,,és amint tudok jövök