Új privát üzeneted érkezett!

Megyek csinálni madártejet, mert megkívántam. :P

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Na sziasztok Mamócák!!!!!!!!!!!!!

Ez egyszer nem semmi, hogy ez a hosszú hétvége mire képes!
Akkora a pangás!!!!!!!!!!!! Sehol senki!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Évi, Évi Panny, Norco!!!!!!!!!!!!!!
Ma vagyunk FÉLIDŐSEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Na sziasztok Mamócák!!!!!!!!!!!!!

Ez egyszer nem semmi, hogy ez a hosszú hétvége mire képes!
Akkora a pangás!!!!!!!!!!!! Sehol senki!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Évi, Évi Panny, Norco!!!!!!!!!!!!!!
Ma vagyunk FÉLIDŐSEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Minden félidősnek nagy gratula!!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Márti!

Igen,ma vagyunk félidősek,klassz!!! :lol:

Teszek fel én is végre egy pocakképet ez alkalomból....de sajna nem vagyok ez nádszál típus :oops: ... Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Gratulálok minden félidős kismaminak :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Úgy tűnik, lassan itthon is gyakrabban fogok tudni netezni, mert végre vettünk egy új winchester-t, talán így használhatóbb lesz a gépünk... :roll:

Gratulálok minden félidősnek és azoknak is, akik az utóbbi időben tudták meg a babóca nemét! :lol:

Mni!
Majd a köv. alkalommal írd be légyszi: az AFP-m 1,1 (ez a hivatalos), és most az előbb ráálltam a mérlegre, és fél kg-mal mutat többet, mint legutóbb, de az reggel volt, tehát még mindig nem híztam.. :cry:
Pedig nem hányok, eszek rendesen, nem értem... :cry: De a doki azt mondta, nincs semmi baja se a babának, se nekem, úgyhogy ne idegeskedjek emiatt..

Hét elején átugrok az Árkádba, megkérdezem az asztalfoglalást. Akkor eddig:
1.mzx
2.mni
3.kölyök28
4.pumperka
5.pété

Tudjátok, hogy néz ki előttem a szám.gépes asztal?
1 csomag hagymás-tejfölös chips, 1 csom. paprikás ropogós krumpli, 1 csom. aszalt vörös áfonya, 1 csom. aszalt s.barack + 1db. magnéziumos Top Joy
Ezeket eszem felváltva.... Nem tudom, mi lesz a vége... :oops:

Remélem, mindenkinek jól sikerül/sikerült ez a hosszú hétvége, sokat pihentetek, kirándultatok!

Kép
pété

Na, végre visszakaptuk az internetkapcsolatot. Már 3 napja sz@r@kodott, pedig azt terveztem, hogy ha már ágyban kell töltenem néhány napot, akkor egész nap böngészgetek, de közbeszólt a technika. :evil: :evil:

A keményedések és a görcsölés elmúlt, ma már sétálgattam és temetőket jártam. Azért még ebéd után pihentem egy kicsit, és most is fekszem. :wink:

Nagyon köszönöm mindenkinek a tanácsokat orvos ügyben. Évente egyszer-kétszer szoktam vele találkozni nagyobb családi rendezvényeken, tehát nem teljesen idegen, de nekem eszembe sem jutott őt megkeresni. Eddig. Megszereztem a telefonszámát, hétfőn felveszem a kapcsolataot, hátha sikerrel járunk vele. :roll: :)

IGEEEEN CSAJOK! FÉLIDŐŐŐŐŐŐ!!!

Én is prezentálok fotót az olyan semmilyen pocakomról. :lol: :roll: :roll:
Kép

Mindenki további szép hétvégét kívánok!

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Gratula a félidős kismamiknak! :D

Pati,
örülök, hogy írtál. Drukkolok, hogy minél előbb helyreálljatok egészségügyi és anyagi téren!!! Kitartás!
Azt akartam még kérdezni, hogy Gordont is ügyeletes dokinál szülted? Nagyon gondolkodom rajta, hogy én is csak szülésznőt fogadnék és orvost nem. Korábban már írtam, hogy miért, már nem dolgozik a dokim az itteni kórházban. Szerinted nem túl rizikós így szülni, idegen dokinál?

Panny, Évi,
nagyon szép pocitok van! Évi, ne írd, hogy "olyan semmilyen" a pocid, igenis látszik már a növekedés!!! :wink:

Végeztünk végre a lakásfelújítással, nappal majd csinálok egy-két képet és megmutatom, milyen lett. Megterhelt a pakolás, este minden tagom fájt, bedagadt a lábam, de egy kiadós alvás jót tett. Na meg ma egész nap anyukáméknál voltam, sokat pihiztem. :)

Jó éjt!

Melinda

Kép
melinda80

Szép jó reggelt!

Kölyök, a csuklást nem tudom, hogy érzem-e, pontosabban így első terhességnél nem egészen tudom sokszor, hogy mi micsoda. De a múltkor a dokinál az ultrahang alatt pont csuklott szegényke, és akkor olyan volt, mintha dörömbölne vki odabentről :) szóval, hogy épp focizik, csuklik, vagy csak dobott egy szaltót??nem tudom megkülönböztetni :D

Minden költözővel, pakolóval, lakásfelújítóval maximális szolidaritást vállalok!! Mi szept-ben költöztünk be, csomó mindent újítottunk fel, ráadásul kertes ház, szóval...de nagyon megérte!! Mindenki nagyon vigyázzon magára, és ne szégyelljetek segítséget kérni..mert cipekedni nem szabad!!!! Nincs is jobb egy izmos segítő férfikéznél!! :D

No megyek tárkonyos ragulevest csinálni, mert utána kezdődik a valenciai GP, és családilag szurkolunk Talmának!! (július óta nem motoroztam, szegény mocim ott porosodik a garázsban... :? - elvonási tünetek szerintetek???). Szóval remélem lesz ma magyar világbajnokunk!!!

szép vasárnapot!!
Manna

KépKép
kmanna

B.márti77!
köszi,h emlékeztettél a félidősségre!! :D :D :D
(a számokkal hadilábon :? )
amúgy nektek is gartula.
jó pihenést!

norco

Jó reggelt!

Gratuláció a félidősöknek!!! Lassan mindenki eléri ezt a "mágikus" kort :)!

Még mindig beteg vagyok kicsit, de ma vendégek jönnek, úgyhogy tegnap csináltam egy csomó sütit, ma meg takarítás lesz, hurrá! :roll:

Voltunk az épülő lakásunkban,mert kész a külső falazás. Nagyon jó érzés volt végre ott állni, bár tető még nem volt a fejünk felett :). Végre a párom is kezdi látni, hogy milyen is lesz, ő tervrajz alapján nehezen tudja elképzelni a dolgokat.

Picúr tegnap két órán keresztül csuklott a pocakomban kisebb-nagyobb megszakításokkal. Eleinte jópofa volt, de aztán már egyre kellemetlenebb érzés. Néha bele-belerúgott valamelyik szervembe, az volt a legjobb, amikor hólyagomat találta el :roll: . Egy ki ízelítőt kaptam abból, amikor már olyan nagy lesz, hogy minden rúgása fáj. :lol:

Kép

Kép
mzx

Mni, egy Windows újrainstall után végre sikerült megnézni a talis képeket! :D Szuperek!!! :D

Kép

Kép
mzx

Na szép napot mindenkinek!!!!!!!!

Sajna itt szakad az eső!!!!! Csúnya idő van nagyon!
És a kedvem is nagyon rossz!

Panny!
Ne hülyéskedj tök csini kismami vagy!!!!!!!!
Szép a pocid! Jó hogy felraktál képet, mert már kíváncsi
voltam! :lol:

kvaszeva!
Örülök, hogy jobban vagy!!!!!!! :lol:
Neked is aranyoska pocid van, és ne aggódj lesz ez még
sokkal sokkal nagyobb is! :D

kmanna!
Mi is itt szurkolunk!!!!!! :lol:

Mzx!
Gratulálok az épülő kis fészekhez!
Mikorra lesz kész?
Ja és megyek hozzátok sütit enni! :lol: :lol: :lol:

Köszi Mindenkinek a Gratulációt!!!!!!!!!!!!!!!!

A hosszú hétvégés kirándulóinkal mi van már????????????????
Nem akartok még vissza jönni :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Gyertek minél hamarabb :!: :!: :!:
Várjuk az élménybeszámolót!!!!!!!!!!!!!!

Márti
Vendég

Sziasztok!

Kmanna,
Én is szurkoltam Talmának, szuper, hogy világbajnok lett! :D
Ha nem túl nagy fáradtság, leírnád a tárkonyos raguleves receptjét. Idáig csak zacskósat szoktam ilyet csinálni, párom nagyon szereti, jó lenne eredetit főzni. Előre is köszi, ha leírod!

Mzx,
örülök, hogy már jobban vagy! Jó hallani, hogy már készülget a házatok. :D

Márti,
nekem se valami jó a kedvem, biztos az idő is közrejátszik...

Igen, várjuk a hosszú hétvégés beszámolókat!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Részemről is gratula minden új félidősnek! :)

Kmanna, Melinda, én is imádom a tárkonyos ragulevest!!! Ahogy a férjem készíti, isteni!

Melinda, kislányomat én is idegen dokinál szültem. Szerintem nem lényeg a doki, a szülésznő vezeti le szinte az egész szülést. Az én dokim helyettese a vágásra futott be, ami gondolom alap, bármelyik doki megcsinálja, ha meg esetleg komplikáció adódna, ami NEM LESZ!!! ,akkor minden orvos a legjobb tudása szerint segít. Szerintem ne aggódj, ha nincs saját dokid.

Kvaszeva, Panny, szépek a pocik! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ha van egy kis időtök a gép mellett, légyszi szavazzatok Alexára az alábbi linken:

http://www.babaholmi.hu/index.php?todo= ... 3&lapoz=46

Ezt a képet tettem fel róla, erről megismeritek:
Kép

Köszönjük!!!
Kép
Vendég

Zsu,
köszi, hogy leírtad a fogadott doki nélküli tapasztalatodat! Vizsgálatokra a terhestanácsadásra jártál?
Mert én most jelenleg ahhoz a dokihoz járok, aki már nem dolgozik a kórházban. Hétfőn voltam nála, akkor rákérdeztem, hogy igaz-e, hogy már nem dolgozik a kórházban. Mondta, hogy igaz, de 3 hét múlva, mire legközelebb mennem kell hozzá, megmondja, hogy hol tudnék nála szülni, mert egy közeli kórházzal tárgyal, hogy ott fog praktizálni. Úgy vagyok, hogy megvárom ezt a 3 hetet, hogy mit mondd, de nagyon valószínű, hogy ha még közel is lenne egy másik kórház én idegenkednék tőle, mert a helyi kórházba járok UH-ra, meg azt már ismerem.

Próbáltam szavazni Alexára, de nincs a kép alatt a "szavazok" gomb. Valamennyi idő eltelte után lehet csak rá szavazni szerinted?

Melinda

Kép
melinda80

Zsu és mindenki, akinek épp nem látom a vonalzóját!

Gratula a hétfordulóhoz! :D

Melinda

Kép
melinda80

Melinda!
Alexánál volt fogadott dokim, csak a szülésnél pont szabadságon volt, mivel késett a kisasszony egy hetet. Az általa ajánlott helyettes a beteg kisfiához ment, azért maradt le a szülés elejéről. Én ezért nem fogadok most dokit.
A terhesambulanciára járok vizsgálatokra, mindig az éppen aktuális orvoshoz. Havi egyszer bárki belém tud kukkantani :oops: , ingyen is.

Köszi, szavazni egy gépről minden fél órában lehet. Közben feljebb kerültünk a listán, jelenleg a 33. oldalon vagyunk. A link:
http://www.babaholmi.hu/index.php?todo= ... 3&lapoz=33
De remélem, kerülünk még feljebb is. :D :D :D
Vendég

kiszazsu!
Én sem látom a kép alatt a "szavazok" feliratot! :cry:
Próbálgatom többször! :D
Vendég

kiszazsu!
Sikerült!!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Kiszazsu!! Szavaztam!! :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!
Hazaértünk a 3 napos Sárospatak és Tokaj környéki kirándulásunkról, íme két őszi hangulatkép... mindjárt visszaolvasok. :)

Kép

Kép

KépKép
KépKép
mni

Íme egy pocakfotó, már jó nagy... :)

Kép

KépKép
KépKép
mni

Zsu,
sikerült nekem is szavaznom! :D

Mni,
de szépek ezek a képek! :)
Tényleg nagy pocid van, de jó! :D

Melinda

Kép
melinda80

Én is Mindenkinek gratulálok a 20. hét betöltéséhez, már csak páran nem töltötték be...
A tárkonyos leves receptjére én is nagyon kíváncsi vagyok, nekem is küldjétek el lécci! :)
Melinda, ha lefotóztad a szobát töltsél fel képet, én is nagyon kíváncsi vagyok milyen lett!
Márti én is alig várom, hogy ilyen pangós időszakban írjon valaki... :)

A kirándulás nagyon jól sikerült, sok szép helyen jártunk és az idő is egész jó volt. Első nap jártunk az Aggteleki barlangban, az Edelényi kastélyban, majd megálltunk Boldogkőváralján, ami csodaszép volt. Sajnos, programot szervezni 16 óráig lehet, mert utána már sötést van. :(
Másnap Sárospatak megtekintése volt a fő program, délután meg a Fűzérradványi kastélyt és környékékét néztük meg. Mindenhol rengeteget fotóztunk és "mindhárman" jól éreztük magunkat. :)
Ma reggel nálunk is fő program volt a MotoGP megtekintése, addig nem hagytuk el a szállást. (amúgy is esett az eső) Gratula Talmácsinak! :)
Hazafelé megálltunk Tokajon, szép őszi képeket fotóztunk, sétáltunk, vettünk fincsi bort, de megkóstolni alig tudtuk, mert férjem vezetett én meg csak a nyelvemet mártottam bele. :)
Röviden ennyi! :)
Remélem Mindenkinek nagyon jól telt a hétvége! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok Lányok!

Márti!

Köszönöm szépen a szállás tippet sajna már nem olvastam mielőtt mentünk de legközelebb élek vele. :lol:

Gratula a féidősöknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pati, Kiszazsu!

Sajnos én sem tudom mikor leszek a pókerarcban mert nem tudták megmondani, úgy hogy most minden este bambulom, mert sokakat érdekel és akkor riasztok!!Majd ide is írok hátha éppen itt lesz valaki!!
De ha látok valami ismerőset amiből következtetni tudok( beharangozó) akkor szólok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszterxx!!

Mi volt az ultrahangon?????

Sok puszi Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok kismamák :D
Sajnos a hosszú hétvégén nem tudtam jönni, ilyen-olyan dolgok miatt :?
Gratulálok a szép pocakokhoz :)
Én csütörtökön este is a kórházban ültem, mert kiütések jöttek ki rajtam és úgy néz ki vesekő gyanús vagyok :(
Szerdán megyek vese uh-ra, és akkor kell visszamennem az amnionszalagos kontrollra is .
De nem akarok parázni :wink:
Mindenkinek szép napot 8)

Anita
Kép
boszi30

Szép Ragyogó Napot Kívánok Mindenkinek

Végre ismét süt a napocska, és jó a kedvem!
Melinda te hogy állsz ezzel a dologgal :?: :?: :?: :lol:
Mni!
Örülök, hogy jól telt a kirándulásotok!
Gyünyörű szépek a képek! :P Nagyon tetszik ám nekem! :lol:
Te Mni hogy milyen nagy pocid van neked????? :D
De hogy milyen csini kismami vagy nem semmi! :wink:
Boszi!
Írtam neked!!!!!!!!!!! :D
Pepike!
Sajnálom, hogy nem tudtad elolvasni!
De akkor úgy látom összejött! :D
Örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat! :lol:
Vendég

Lányok !

Most jut eszembe, szombaton voltunk babakocsi nézőbe és kiderült a pierre cardinnak is van olyan változata ami vízszintesig dönthető :D
Csak gondoltam ez is segítség azoknak akik még nem vették meg :wink:

Anita
Kép
boszi30

Szép napot Mindenkinek!

Mni, gyönyörű helyen jártatok! Gratulálok a "nagy" pocidhoz! :D :D

Boszi, nem parázunk!!! :shock:

Eszterxx, tessen jelentkezni! Mi volt az uh-n? :roll:

Kiszazsu, szavaztam Alexára! :D

Melinda, Márti, köszi a bíztatást. :lol: Sajnos még az orvos is megkérdezte a szerdai uh-n, hogy hol hordom a gyerekemet 20 hetes terhesen? :lol: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Márt!

Jó nektek ha felétek süt a nap,erre sz@r idő van... :( ettől a kedvem is rossz...

Látom akik kirándultak ,azoknak nagyon jól telt a hosszú hétvége :lol:Szépek a képek!

Boszi!

Kiütések vesekőtől??Nem is tudtam hogy így jelentkezik...
Vigyázz magatokra!!

Éva!

Ne izgulj,nem kell mindenkinek nagy hassal rendelkezni(pl.nekem sok rajta a fölösleg is.. :oops: )neked édi a pocakod!! :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hogy kell lekicsinyiteni a képet? Nem a kilobyte-val van baja, hanem a pixelekkel, azt meg nem is találom sehol, hogy jelenleg mennyi...

Na mindegy, addig is szóban: Voltunk a 4D Genezis UH-on, mindenkinek én is csak ajánlani tudom. Tök aranyosak, nekünk is cucikánknak szólította a gyereket, olyan, mintha a szonográfus sajátja lenne...44 percig tartott, az elején alig lehetett megtalálni... kiderült, hogy rettenetesen hátrahajló méhem van, a gyerek valahol a gerincoszlopom táján tartózkodik, csodálja, hogy egyáltalán érzem a rugásait. De ez semmi bajt nem okoz, mert ha majd nő, akkor előrébb fog jönni. Így csak megtermékenyülni nehéz, de ezt a 3 hónapos próbálkozásunkkal nem erősíteném meg :lol:

Természetesen fiú, letagadhatatlanul, visszavonhatatlanul!!!Tök jó képeket csinált róla, most akcióban 700 Ft. egy kép, 9000 az UH, 1500 a CD a képekről, ha kell (én kértem, de azért ez fleesleges volt... pláne, hogy nem is tudom feltenni... pedig olyan képeket csinált, mint a könyvekben van...meg akarom mutatni Nektek!!!)

530 gramm, úgyhogy ha bármi történne, már életben tudják tartani!
a feje átmérője 5.57 cm (BPD), tarkó-homlok táv 7.03 cm (OFD), fejkörfogat 20.04 cm (HC), haskörfogat (AC) 18.5 cm, combcsont hossza (FL) 3.75 cm.

Ez alapján azt mondták, március 3-án szülünk... majd meglátjuk... én tudom, hogy február 29-én :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Kiszazsu, szavaztam :D

Anita
Kép
boszi30

Köszi a bíztatást :D
No para :!:
Én sem tudtam panny, lehet hogy csak véletlen, bár egyből a vese osztályra küldtek.

Anita
Kép
boszi30

Kiszazsu, szavaztam én is, jó sokszor próbálkoztam! :)

Sajnos mi nem kirándulni voltunk a hétvégén, hanem az anyósoméknál :(
Utána meg itthon kertrendezés, tó elkerítés stb. Tegnap meg dolgozatot írtam. Már nagyon szorított a határidő.
Babalátogatóban is voltunk a kórháztban a barátnőmnél, most szült. 3.5 óra alatt lezavarták a szülést és nem is fájt neki nagyon, a vágás is kicsi, és az sem fáj. A baba nagyon szép!

Ma megyek a dokimhoz, remélem megnyugtat ezzel a pajzsmirigyalulműködéssel kapcsolatban. Végül is azóta minden nap éreztem a mozgást, csak nem úgy mint Leventével, ő a hasamat rugdosta, a Balázs meg a húgyhólyagomat meg a belső szerveimet, és sokkal gyengébben. Szinte csak rándulásokat érzek.

Csodálkozok én is azon, hogy mennyire más a hasméretünk. Én pl. még ma is az eddigi farmeromat vettem fel (nem gumis). Nem is szorít csak ha lehajolok. Furcsa. Leventével is csak az utolsó hónapban vették észre, hogy mintha jönne a baba. Mivel nem vagyok vékony azt szokták mondani, hogy elvész bennem a baba :( :( :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit : érdekes amit írsz, én sem a hasamban érzem a rúgdosást :oops: :)
És tudod, no para :!:

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok!

Mni,
hú, mennyi helyen voltatok, nekem is felkeltette az érdeklődésemet ez a környék. Szerintem mi legközelebb majd jövő nyáron vagy ősszel megyünk kirándulni, ha már jöhet velünk a babci.

Boszi,
sajnálom, hogy jelentkezett nálad ez a probléma, de az megnyugtató, hogy időben rájöttek, hogy nem stimmel valami!!! Úgyhogy no para, találnak rá megoldást, minden rendben lesz, megy a sok pozitív energia! :) Szerdán drukkolok az UH-hoz!

Márti,
ma már jobb kedvem van nekem is, szerintem hétvégén azért is voltam bágyadt, mert valami megfázás féle lappangott bennem. Éjjel torokfájásra ébredtem, de kúrálom magam, úgyhogy szerintem elejét tudom venni a torokgyuszinak.

Panny,
a rossz idő ellenére hatalmas jó kedvet küldök neked! :D

Eszterxx,
gratula az UH-hoz, meg a fiúcskához! :D :D :D
A kép pixelt én úgy tudom, hogy mielőtt a kép készül, akkor lehet módosítani, és a kbyte-okat lehet tömörítéssel csökkenteni utána.
Jó lenne, ha feltudnál tenni képeket a babácskáról!

Judit,
szorítok a mai dokilátogatáshoz, hogy minden rendben legyen, írjál majd!
Gratula barátnődnek a bébihez! :D

Lefényképeztem a két felújított szobát.
Csak egy részletet fényképeztem mindkét szobáról, amin látjátok a falat, a padlót és a szekrényt egyszerre.

Ez lesz a babó szobája, itt a fal lett kitapétázva, majd lefestve. A padlószőnyeg már korábban le lett téve.

Kép

A nagyszobában pedig a festés volt meg korábban, itt a múlt héten új szőnyegpadlót tettünk le.

Kép

Melinda

Kép
melinda80

Na, a babaszoba nem ilyen rondán lett ám lefestve, úgy látom kicsit homályos lett a kép. A fal színét nézzétek! :wink:

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!
Köszi a pocak gratulációkat, de itt szerintem elég idétlenül állok meg jól ki is nyomom a pocakom. :) A régi nadrágjaim viszont már nem jönnek fel rám... nem is próbálkozom velük! :)
Eszterxx, gratulálok az ultrahang élményhez! :) Ha nagyon nem boldogulsz a képekkel küld át és lekicsinyítem Neked. Sajnos, annyi féle program van és nem tudom Te melyiket használod...
Kiszazsu, már én is szavaztam egy jópárszor! :)

KépKép
KépKép
mni

eszter![/b
Én a Picassa 2 szoktam használni, és ott át tudod méretezni
a pixeleket! :wink:
Akkor most nagyon Boldog lehetsz az Uh miatt! :lol:
De jó neked!!!! :D

[b]Judit!

SZorítok nektek a dokihoz! :D :D :D

Melinda!
Igyál jó sok mézes hársfa teát!!!!!! De tehetsz bele még
kamillát, csipkebogyót! Nagyon jó kis Mix! :lol:
Ügyesek vagytok nagyon, szép lett minden! :D
Vendég

Bocsánat nem akartam ám mindent kiemelni!! :oops:
Így sikerült! Csak béna vagyok!!!!!!!! :shock:
Vendég

Eszterxx!

Gratulálunk a fiadhoz!!!!! Mi holnap megyünk a Genesisbe nem tudod hogy a héten is az az ari nőci van????
Leírnád hogy találunk oda a legkönnyebben???

Pussszz Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

melinda, nagyon jó színű lett a babaszoba és köszi a drukkot :D

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok Lányok!

Gratulálok a kirándulós, ultrahangos, félidős élményekhez Minden érintettnek!!!
Hála Istennek végre én is megnyugodhattam. Reggel voltam a Praxisban Györfy Mátyásnál uh-n (ismételt gennetikai a 3,1 AFP miatt) és kizárt minden rendellenességet.
A baba 67 dkg, két héttel nagyobbak a méretei, mint a kora (én tuti vagyok a korában! :lol: ) és a lényeg, hogy makk-egészséges kisfiú!
Szóval mindenkinek ajánlom a dokit, nagyon kedves, és tényleg látszik, hogy szaki!
Szép napot Mindenkinek!
Az őszi képek gyönyörűek, le is mentettem gyorsan! Bele vagyok szerelmesedve az ősz színeibe. Ennél szebbet nem is teremthetne a természet!

Livi
Kép
Kép
lusie

Én is szavaztam a kis Hercegnőre Zsu! :D

Livi
Kép
Kép
lusie

eszterxx: én is gratulálok.
Mire alapozod a februárt :?: Megérzés :?:
:P

Anita
Kép
boszi30

Livi: nagyon örülök a jó híreknek :P

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a szavazatokat!!! Kép

Mni, gyönyörűek a képek, a pocid is szép!

Hadd panaszkodjak egy kicsit, ma szörnyű napom volt. :evil: :evil: :evil:
Reggel dokihoz mentem. 8.20-ra értem a Klinikára, 9.20-kor be is hívtak. Kaptam időpontot a vércukorterhelésre. Mondták, hogy csüccs le kint, hívnak majd a dokihoz. 10.20-kor behívtak, pisi, vérnyomás, csüccs le kint, majd hívnak a dokihoz. Újabb másfél óra múlva megkérdeztem, kb. mikor kerülök sorra, mert már reggel óta itt ülök.
-Türelem, kevés az orvos.
Újabb negyed óra malmozás, ismét megkérdeztem a kijövő asszisztenst. A válasz:
-Türelem!
12.40-kor már nem bírtam magammal, szóltam a csajnak, hogy hozza ki a kiskönyvemet, nem várok tovább. Erre közölte, hogy pont én lennék a következő, nem várom meg?
DE!!! Kép Már sík ideg voltam, gondolhatjátok, 4 óra folyosón ácsorgás után.
Aztán utána még jött a Kép mert kiderült, hogy Kismanó vesemedence-tágulata a felső határértéken van. Ezért nov. 20-án genetikai ultrahangra kell mennem, hogy megnézzék, nőtt-e a tágulat. Ha igen, akkor... nem tudom, majd megmondják, mi a teendő.

Közben Apa otthon volt sík ideg, mert nem jött meg a fizetése, biztos a négynapos ünnep miatt tolódik az utalás. Persze, nekik mindegy. Ráadásul a gyerek telerakta a pelenkát, Apa meg ettől rosszul van, de szó szerint.
Kép Szegényem ott öklendezett, a gyerek utánozta, apósom meg kiröhögte.

Szóval, a mai nap végkövetkeztetése: nem lenne jobb, ha mégiscsak fogadnék orvost? Akkor legalább lenne mindig időpontom, és nem kellene fél napokat a folyosón ácsorogva töltenem. Hát nemtom...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?