Sziasztok!
Mona!
Jó, hogy leírtad a dokinkról, amit leírtál. Egyébként írtam én is, hogy nagyon szimpatikus, kedves, aranyos nő, és eddig én is meg voltam vele maximálisan elégedve. Csak ez akkor is szarul esett, na. Az én gyerekem így még soha semmiért nem üvöltött vigasztalhatatlanul, jóformán a hangját se lehet hallani máskor, úgyhogy gondolom fájhatott szegénynek rendesen.
Meg az volt még a baj, hogy nekem senki nem mondta, hogy mit fognak vele csinálni. Elmondhatta volna előre, hogy ez és ez lesz, ezt így és így csináljuk, akarom-e? Mert én azt hittem, egy szimpla orrszívásól van szó..
Na mindegy, jó orvosok is hibázhatnak néha, ettől még ő lehet jó orvos, nem vontam ezt kétségbe!! Egyébként mivel felhívott és bocsánatot kért, elismerte ő is, hogy ezt nem egészen így kellett volna, még ha jót is akart.
Ettől függetlenül továbbra is hozzá fogunk járni, mert amúgy teljesen oké.
Nagyon szívesen találkozunk veletek!
Manó!
Nem semmi sztori
Sajnos nekem már mindhárom gyerekemmel volt nagyon durva negatív tapasztalatom orvos-kórház-stb-ügyben, tudnék mesélni én is
Sárit egyszer majdnem eltette láb alól egy nővérke...
Danit meg 4!!! orvos látta mielőtt súlyosan kiszáradt állapotban kórházba került..
Ezek is jó sztorik, valahol már biztos megírtam őket.
Norka!
Tök jó, hogy apa szabin lesz
Érezzétek jól magatokat!
Myssnia!
Szilárd még mindig nagyon édes pasi
Leszter!
Petra is tündéri
Zsurlo!
Akkor Andus is hasonló méretekkel rendelkezik
Azért nem semmik
Védán mindenki elájul, hogy hogy lehet ekkora nagy!!
Urszila!
Az én gyerekeimnek is izzadni fog a hónalja?
El se hiszem
Bár a lábuk már most is szokott
Nekem ráadásul egyszerre lesznek kamaszok mindhárman...
Danit elvitték a nagyszülei, így most csak a két kiscsaj boldogít itthon.
Én ANNYIRA nagyon vágyom egy olyan napra, amikor egész nap csak pihizhetenék, olvasgatnék, sétálnék, este elmennék valahová a párommal, éjszaka egyszer sem ébresztene fel senki, de egyszerűen már az is boldogság lenne, ha akkor ehetnék, amikor éhes vagyok, elmehetnék bármikor vécére, akkor aludhatnék, amikor álmos lennék..
Na, ilyen nem lesz még egy pár évig
Megint magam alatt vagyok
Ithon rohadunk egész hétvégén, mintha hétköznap nem ugyanezt csinálnám.. A kölykök kiborítanak, főleg Dani, és annyira de annyira fáradtnak érzem magam, de nem fizikailag..
Na megyek.
Anyakati