Új privát üzeneted érkezett!

Többiek?????????????????????????
Vendég

Este jövök!!!
Vendég

Sziasztok!

Mária :)
Kép
Ez csodálatos!! Tényleg ez volt az első éles hónapotok? tegyél már egy görbét!! És már ilyen hamar jelentkezne a rókakoma???

Hát csajok, akkor ezután mi következünk!

Mária, írd meg, párod mit szólt! ja, és a tesztet is muti!!!!

Erika :)
Nálam még semmi, barnázás se, de tutira be fog indulni... :(
És nekem is szokott fájni a hasam, bár a szülések óta nem durva, de lánykoromban.......Hú, akkor minden hónapban meghaltam, annyira fájt!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit

Hát meghalni nem fogok,de az első nap ált.ban katasztrofa.Ilyen volt lánykoromban,és ilyen azota hogy Petra megszületését követően megjött.Szal lányka vagyok megint!! :wink:
Edit ha nem jön össze ebben a hónapban se kell ám elkeseredni!!Egy hónap nem a világ!!Én minden hónapban tanulok valamit!Mire babás leszek,tutira szakértő leszek!!NA azért Te előbb babásodj,mint ilyen szakértővé válj! :wink:
Érdekes nekem semmi barna nem volt most.Szal tök rendes ciklus.Annyi hogy 26 napos.
Oh,de mikor elkezdtem a babaprojektet volt ám 24 napos is.Akkor jól beijeszett itt a Neten egy szülészdoki hogy bajom van.Elmentem a dokimhoz kétségbeesetten,és az égvilágon semmi!!! :D
Na de neked még nem jött meg,azért nem temetem ám!!! :lol:

Kriszti

igen együtt haladunk 2 nap különbséggel!! :wink:
egér?kiszedtm az egyiket.aztán most várom a faszit a házbol aki ujbol felhuzza az egérfogot,mert nem birtam.(egy pasit elkaptam hogy huzza fel,de megrázkodott és sarkonfordult,hogy :JAj neeem!!
:mrgreen:
Ja meg vettem ragacsot.Azt is a faszikával akarom kitetetni.Az nem fél ott lent.Férjem is fosik... :roll: :? :D
Vendég

Mária!

Nagyon nagy (halk)GRATULA!!! :lol:

Erika!

Na végre megvan a kép a pocakról(nem lett túl jó,apa nem egy nagy fotós :? )később apa feltölti nekem a gépre.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
De jó!!!Várom!! :D
Vendég

sziasztok!

Köszönök minden gratulációt!!
háát, én is csak halkan merek ujjongani, annyi minden történhet...

Sajnos nem tudok nektek görbével szolgálni, mert sosem mértem a hőmet. A szédülés pedig nem a rókakomától volt, hanem attól, hogy alig mertem elhinni, és olyan nagyon örültem, hogy csak na!

Ez volt a második hónapunk.

A tesztet nem sikerült felraknom, majd kiokoskodom, hogy hogyan kell, és mivel úgyis megismétlem, majd azt mutatom meg nektek.

A párom reakciója olyan volt, amilyet vártam.
Határtalanul boldog!
Vendég

Mária!!!

Kép
:lol: :lol:
Vendég

Kép
Köszönöm!
Vendég

Sziasztok!

Haza jöttünk!!!!
Olyan jót kirándultunk is!!!!
Később majd jövök!!!!
Vendég

Sziasztok!

Micsoda hírek! :shock:

Kriszti,
mi is kirándulni voltunk. Most voltunk először úgy, hogy mindenki a saját lábán ment, és sokkal többet bírtak a gyerekek, mint gondoltam, pedig a kicsi csak 2 és fél éves, de nem is panaszkodott. (pedig nekem is minden porcikám sajog) Fogalmam sincs hány kilómétert mentünk hegynek fel meg le, gyönyörű vidéken isteni napsütésben! :lol:

Mária,
fantasztikus hír ez, de elhiszem, hogy nem is mered elhinni. Mikor volt a peteérésed, hogy már a 24. napon pozitívat tesztelsz??!! (már nagyon ideje volt ebben a topikban egy zebrás tesztnek! :D )

Erika,
:(
Ügyi kis egérfogó vagy Te!

Disznóvágás:
egyszer ötéves koromban végig kellett néznem egy disznóvágást, nekem borzalmas volt, ahogy visít a disznó, ölik (olyan sokáig! :shock: ) folyik a vér, és még mindig élt! Nekem rettenetes élmény volt, az biztos, hogy messze elkerülök minden hasonlót. Nagymamám is simán leöldöste a tyúkokat, volt olyan, hogy szaladt felém a tyúk, pedig már nem is volt feje. Lehet, hogy ezek az élmények is meghatározták, hogy irtózok minden belsőségtől és kínzástól. (na, most biztos nem leszek népszerű, de ez van....)Tehát mi biztos nem fogunk disznót vágni. :?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Pont most kaptam meg a választ Leótól, elküldtem neki két görbét, egyik még a nyáron készült, a másik meg most. Rögtön megmondta, hogy mikor volt a peteérés, és szerinte szépen felmegy a hőm a második szakaszban, meg elég hosszú is. Azt mondja a félév nem sok idő (haha, persze neki elsőre sikerült! :evil: ), igazából biztat.

Ami furi, hogy ő nem oda teszi a peteérést, ahova én gondoltam, hanem két nappal későbbre. Remélem nem azt vette figyelembe, hogy mikor volt pozitív az ovulációs teszt, hanem a görbét nézte (mert szerintem nincs összhangban a kettő). Na lényeg a lényeg, hogy a nyári görbém alapján tényleg nem eshettem teherbe, mert pont akkor nem voltunk együtt, a mostani görbém szerint viszont kislány lesz, mert nem maradtunk le az időpontról! Remélem odafönt az égben is elolvasták Leo válaszát! :oops: :lol:

Ma reggel 36,7 volt a hőm, de egész nap hőemelkedésem van, szóval nem mérvadó. Fájdogál-feszülget az alhasam, húz az ágy, tiszta takony vagyok, de azért jót kirándultunk ám! Lehet ettől fogok meggyógyulni. :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Lassan két órája be van kapcsolva a gépem, de senki nem jött! :( Akkor jóéjt!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Itt a kép :wink:

Nem vagyok egy nádszál típus :oops: ...

Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Én itt vagyok!
Eddig foglalt volt a gép!
Hát mi is jót kirándultunk,csináltunk vagy 40 képet!
De azért mindet nem teszem fel!
De csak az iwiwre és a myvipre teszünk fel,de,hogy mikor az kérdés,elősször megkell fűzni a fiam,hogy segitsen!!!!!!

Nyáriorgona!
Nagyon szoritok!!!!!!!!
Vendég

Panni!
Szép kis pocid van!!!!!!
Nem lehet mindenki nádszál :lol: :!:

Közel 70 kiló vagyok én is!!!!!
A 168 cm-mel!!!!!
Mi lessz még ha terhes is leszek???!!!!
ha egyáltalán leszek!!!!

Na megyek a fiamat fűzni,hogy segitsen!!!!! :lol:
Vendég

Nyáriorgona

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CSupa biztatokat ir Neked Leo!!Szivemből kivánom Nektek hogy igy legyen!!! 8) :wink: :!:
Te a Mária is kicsit beteg volt,és pozitivat tsztelt!Szal ha párhuzamot vonunk,akkor az jö ki hogy Te is babás vagy!!!! :lol:
Felteszed mégegyszer ezta a görbédet?KIVi vagyok!

PAnny

szerintem nagyon formás kismami vagy,és szépen nődögél a pocakod!!!
Irigy is vagyok!! :oops:
NA majd ha én tezsek fel pocis képet megkérdezitek hogy épp nagylevegőt vettem?(hol a hasam? :D mindegyikkel olyan kicsi volt)

Mária

lányaidnak mondtátok??Ha igen mit szoltak??

Itt is gyönyörű idő volt.És persze az erdőben voltunk(mi ne lettünk volna?)Fel gyalog,le gyalog,mensisen,hasfájosan.Még a s*ggem is fáj csajok!!De mgérte,csodás látványbn voltrészünk,és az a sok vaar,belefutni élvezet volt(nekem is)
Ja és Petra alszik is már,jól elfáradt!! :wink:
Vendég

J Ó É J S Z A K Á T ! ! ! !
Vendég

Kriszti

íÉS segitett a fiad??? :roll:
Megyek ám megnézem!!

Jó éjt!!
Vendég

Erika!
Feltette a képeket!De a páromén is készült 1-2 azok jobb felvételek!
De én egyiken sem vagyok!A jövő héten már én is csinálok egy frissebbet magamról!
Vendég

Kriszti

irtam is az iwiw-en,mert gyebár nem birtam ki,hogy ne kukkantsalak meg benneteket.DE sajna nem sok mindent látni,tul sok kicsi kép van!! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Szinte biztos voltam benne, hogy ha elmegyek, akkor jönni fogtok! :lol:

Panni,
nagyon irigy vagyok a pocakra! :oops:
Nekem viszonylag kis pocakom volt, mint Erikának. Volt olyan ismerősöm, aki csak 8 hónaposan vette észre, hogy terhes vagyok, akkor is csak a járásomról! :P

Erika,
a mi gyerkőceink is hamar elaludtak ám! Asszem viszem őket mindennap kirándulni és nem hagyom őket ebéd után aludni. Csak én hogy fogom bírni! :shock:
Görbéket majd priviben!

Kriszti,
köszi! :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok lányok!

Jó későn jövök, de hát csak most jutottam gépközelbe...

Mária: halk GRaTULA a kétcsikosodhoz!!!!!!!!!!!

Erika: az ln ciklusom is beállt 27-28 naposra

Panni: hogy birod 2 gyerkőccel és pocakosan? Csak kiváncsi vagyok, hogy mi vár majd rám is :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Az előbb írtam egy rakást, és elszállt! :twisted: :twisted:

A hőm is szívat engem!
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 34400_.png
De nem táplálok hiú reményeket, mert napok óta fájogat a hasam....... :(

Kriszti, Nyáriorgona :)
Mi is imádunk erdőt járni, de tegnap az udvaron rendezkedtünk, meg kertészkedtünk, gyerekeket is alig lehetett beterelni!

Panny :)
Aranyos vagy, így fejetlenül is! :lol: :lol:

Mária :)
A hányingeren kívül vannak egyéb tüneteid is??

Na, megyek kávét, kakaót főzni!

Úristen, holnap menni kell dolgozni!! Borzalom!
Kép

Edit

Kép

Kép
ditta76

J Ó R E G G E L T ! ! ! !

Erika!
Most olvastam ,hogy az iwiwen irtál!Azért nem vagyok egyik képen sem,mert én fotóztam!A Dávid telójával,elég rossz felvételek!A párom is fotózott 1-2 majd abból teszünk fel,ha sikerül ma!

Sajnos eljött a vasárnap!Holnap nekem is munka! :evil:
Edit látom neked is sok kedved van menni!
A jövőhéten szinházba megyünk,az utánna való héten 3 nap kommunikációs tréningre megyünk nagyon szép helyre egy vendég házba!!!!

Megyek főzéshez előkészülni,délfele az öcsémék még bejönnek,ma mennek vissza Pestre!

Ja!Azt meg elfelejtettem,irni,kaptunk állásajánlatot,Balatonfüreden,családostól mehetnénk,jövő szeptemberben,kapnánk szolg.lakást!
A sőgörnőm anyukájáék idősek háza láncot kezdtek el épeiteni egész magyarországon,az első ott lessz a másik is épül Budakeszin!
Jó lenne,de mi addig nem mehetünk,mig a 2 gyerek nem végez,még van 2 évük,de azt mondta a sőgörnőm anyukája,hogy lessz még akkor is lehetőség számit ránk!!!!
Keresnek orvosokat kozmetikusokat ,fodrászokat,nővéreket,stb!!!!
Vendég

Sziasztok!!!

Kriszti

ÉS mennél is???Szép helyen lesz az igaz!!
De hát kisbabával .... :wink: :lol: :lol: :lol:

NYáriorgona

Irt vissza nekem is le,sajnos nem valami jót.Megint teázhatok :? :x
Bemásolom ide:

nagyon jól idözítettetek, csak sajnos van egy gondod: sárgatest elégtelenség. A ciklus második felének 12-16 naposnak kell lennie, hogy meg tudjon tapadni a baba. Nálad legjobb esetben is csak 10 napos.
A se viszont nagyon jól kezelhetö homeopátiával (nekem is így sikerült épp kigyógyulnom belöle). Hasznos lehet a ciklus elsö felében az Ovaria comp, fekete üröm vagy málnalevél. Én mindhármat próbáltam, nálam a fekete üröm jött be ezek közül a legjobban. A ciklus második felében pedig a palástfüvet ajánlanám. Ha nem szereted a teáját, akkor tinktúra formájában. Ez hatásosabb is.

Addig sajnos nem fog összejönni a baba, amíg legalább a 12 napot el nem éred. Nem tudom, hol jársz most a ciklusban, de azonnal elkezdhetnéd pl. a málnalevél tea fogyasztását.

szia, Leo
Vendég

Erika!
Na,ná,hogy mennénk!
Jövőre úgy sem tudunk,a lányom itt szeretne érettségizni,a fiam se viszem el 1 évre másik iskolába!
Ha elballagtak vagyis jóval előbb kell döntenünk!
Anyuék is jönnének,lenne segitségem!
Kisbaba?Nem is biztos,hogy lessz?elősször terhesség kéne,hogy létre jöjjön!!!
Ilyen lehetőséget nem hiszem,hogy vissza utasitunk,egy helyen dolgozhatunk majd!!!
Testvéreimhez is közelebb lennénk!!!!
Szóval minden téren jó lenne!!!!
A gyerekek ha végeznek itt ugyis tovább tanulnak elmennek innen!!!!
A lányom szeretne dogozni nyáriszünetekbe,a Balaton meg adott lessz neki!!!!
Igy majd Dunántúliak közelebb leszek hozzátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezek a teák jól hangzanak én már ittam cickafarkat és palástfüvet!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti,
nagyon jól hangzik ez a munkalehetőség! És a 3. baba hogy fog beleférni a dologba??? :lol: Párod munkahelye rugalmas???

Nekem tök jó dolgom van, mert ha vége a szünidőnek, nekem akkor jön a "vakáció". Sokkal könnyebb a dolgom, ha a fél család nincs itthon... :shock:

Edit,
szerintem a hőd nagyon szép, igazából csak pár tizedes ingadozás volt benne. Hány napra szokott megjönni?

Nekem sajna frankón lement a hőm... :cry: Ma reggel már csak 36,4 volt. Azaz holnap megjön, kicsit érzem is a hasamban a mensis fájást. Most már csak azt nem értem, hogy miért fog megjönni, hiszen csak a 23. napon vagyok! :shock: Még várhatna 5 napot, így nem lesz meg a 10 dpo sem, az meg "gáz". Soha életemben nem volt ilyen rövid ciklusom... :(

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona!
Gondolnom kell arra is,ha nem sikerül terhesnek lennek,benne van a pakliban!!!
Ha meg sikerül kész csoda lessz!
Szerintem akkor is lépünk,majd lessz valahogy!!!!!
Hogy rugalmas a párom munkahelye???Ezt a kérdést nem értem!!!!

Próbáld ki a teákat amit Erika javajolt!
21-24 napos ciklusaim voltak!!!!!!!!
3-4 hónap alatt helyre jön!!!!!!
Vendég

Nálunk olyan borús idő van!
Havas essőt ,havazást mondott az időjós!!!!!
Vendég

Kriszti,
azért gondoltam, hogy ha költöztök akkor a férjednek is kell új állás, nem? De már látom, hogy ő is ott fog dolgozni.

Nekem eddig még soha nem voltak rövid ciklusaim, hogy most ebben az egyben mi szarakodik????? (a teákat majd megfontolom, csak nem szeretek fölöslegesen bevinni a szervezetembe semmit, de ha tényleg megjön, akkor elkezdek valamit)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Kriszti

és szerinted mennyit igyak???Mármint hány pohárral??
Én megmondom őszintén,nem vagyok ilyen bevállalos mint Ti.
Tuti nem mennénk.NAgyon Sopron buzik vagyunk.Páromat Pestről citáltam ide.Igaz gyerekkorában laktak itt,de örömmel jött.Most se akar sehova menni innen! :wink:
De ez a Ti döntésetek!!
Párod mi lesz ott?Ápolo??
GYerekek mit szolnak??
ÉS pozitivan!!Az egy év ami hátra van sokminent hoz najd magával.A legnagyobb dolog pedig egy csecsemő lesz!! :wink:

Edit

Simán lehetsz babás!!Egy-két tized nem baj!
Hányadik napon vagy?27 ugye??
Vendég

Era :)
Igen, a 27. napon vagyok! általában pontos, 28-29 napos ciklusaim vannak. csak az a baj, hogy most megint elkezdtem reménykedni....Pedig tegnap már olyan jól lerendeztem magamban a dolgokat! És cseppet sem bánkódtam! na mindegy, lesz ami lesz!
Akkor neked mindig rövidebbek a ciklusok? Szerintem próbáld ki ezeket a teákat, veszteni nem veszthetsz vele!

Kriszti :)
Jól hangzik ez az állásajánlat! csak hát jól meggondolandó, az egész család életére ki fog hatni! De lehet, hogy akkor leszel babás, amikor annyira nem is figyelsz rá a nagy szervezésben! :)

Na, megyek, mert lassan kész az ebéd, még egy kis ubisalit csinálok a másodikhoz!
Mindenkinek jó étvágyat! Kép

Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit

Én ahogy nézem a görbédet,szerintem sikerült!! :lol:
A hasfájás pedig előfordul koraterhességben!!Nekem is fájt a hasam Petrusnál,vártam,vártam.Aztán nem jött meg.A furi az volt,hogy olyan gyenge voltam bele.Te nem érzel ilyet???

Jó étvágyat!!
Vendég

Jaj és ÍEdit.Mostanában szépen eállt 27-28 napra.Még dicsértzem is itt magam.Aztán tessék...
De olyan érdekeset olvastam az előbb,muszáj leirnom:
Sok baba azért megy el korán,vagyis a 6-10 hétig,mert sárgatest elégtelenségük van az anyukáknak.Mivel 6.hétig az anya szervezete temmeli ezt addig a baba szépen fejlődik.10.héttől ezt a méhlepény veszi át,és innentől is el van látva az anya progeszterronnal.
De mi van a 6.és 10.hét között???Hát akinek ilyen baja van,mint ahogy nekem is annak elmegy babája. :shock: Szóval örülök is neki,hogy ez mist kiderült.Iszom a teákat,aztán csak összejön!!ÉS meg is marad!! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Alig győzöm visszaolvasni, annyit írtatok.

Panni! Szép a pocid. Gratula a félidőhöz. Bár én is ott tartanék már. Hogy érzed magad? Bírsz a gyerkőcökkel könnyen? Csak azért kérdem, mert én kevesebbet bírok, mint a másik kettőnél, és állandóan fújtatok, mint aki nem kap levegőt.

Kriszti! Örülnék, ha ti is a dunántúlhoz tartoznátok. Csajoknak igaza van, akkor fog a baba öszejönni, amikor a legkevésbé számítasz rá. (pl a szervezés alatt)

Mária! Halk gratula a teszthez. Remélem, hamarosan erősödik, és a doki is ezt fogja mondani.

Kriszti, Erika, Nyáriorgona! Irigyellek benneteket a kirándulásért. Én is mennék, de a párom oly sokat van az erdőn, hogy ritkán lehet rávenni a kirándulásra. Azért néha sikerül.

Disznóvágás: szerencsére letudva. És bár voltunk néhányan, eléggé kimerültem. Este bezuhantam az ágyba, és negyed 8kor aludtam. Hiába segítettek anyumék is, ugyebár nem fekhettem le napközben, mint itthon, ha elfáradok. Na, nem panaszkodom, csak leírtam, mi volt.

Az idő pocsék, semmi kedvem kimenni a házból, de a gyerekek a mamánál vannak, és el kell du menni értük. Meg persze be is kellene fűteni, mert kezd hűvös lenni itt bent.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
britta

Era :)
Olyan aranyos vagy, hogy biztatsz......
De én nem bízom...Nem tetszik ez a fájogatás! Nagyon mensire hajaz!
Bár nekem is így indult mindkét gyerek, mégsem bízom!
Azért jól esik!

E.

Kép

Kép
ditta76

sziasztok rég jártam itt de most is csak felugrottam .Erika napi 2bögrével igyad a teát többet ne igyál.Mária gratulálok a 2csikocskádhoz.mindenkinek megy a puszi
Panny édi a pocid .mikor lett fénykpezve?
e.andrea

Andrea,
és veled mizujs?

Mária,
ma csináltál tesztet?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Szia Nyáriorgona!

Nem, tegnap teszteltem. Meg holnap fogok.

Veled mi van?
Vendég

Edit!

Sztem is van okod reménykedni,nagyon szépen feludrott a hőd,ráadásul a 27.napon!! :lol:
Mensis fájásszerűség nekem is volt mindháromszor!!

Drukk neked!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Amúgy a kép direkt készült fej nélkül,csak pocakfotó :wink:

Erika!

SZtem is próbáld ki a teákat,gondolom ártani nem árt,én abszolút nem értek hozzá,de ez a Leo igen???

Én is így vagyok hogy nem tudnék Gödöllőről elköltözni.Én is idecsábítottam apát,igaz nem messze nőtt fel(kb.30 km-re)de mostanra már ő is nagyon megszerette,ő se tudna költözni.

Kriszti!

Sztem ha neketek van kedvetek és nem sajnálod ott hagyn a mostani lekhelyeteket,akkor mindenképp vágjatok majd bele az új munkába..stb...Adid úgyis lehet ég baba,de ő is tud veletk öltözni.És akkor eladnátok Ózdon a lakást,vagy kiadni addig??

Márti!

Bírom-bírom a gyerekeket így pocakkal...már amennyire :? Sokat tud segíteni szerencsére anyukám,a kicsi sokat van vele napközben, mert pihiznem kell a méhkeményedések miatt.A délután már az én reszortom,akkor van mondjuk a nehezebb mert Márknak a sok klüönóra..stb..de valahogy megoldom,kész logisztikai szervezést igényel :wink: Sokan azt hiszik milyen könnyű annak aki itthon van a gyerekekkel...hát azért nem annyira.Hozni-vinni a gyerekekt ide-oda,közben hozni -vinni apát is(mert egyenlőre egy kocsink van)főzni,takarítás,intézni mindig valamit..szal én nem unatkozom.Ja és közban lediplomáztam nyáron.

Brigi!

Igen, én is azt érzem ,hogy kevesebbet bírok sajna...hamarabb elfáradok mint velük.Ez az őszi szünet kicsit lefáraszt,ott,holnaptól jobb lesz hogy Márkóci megy az oviba.

Andi!

Tegnap készült a kép a pocakról.

Hogy vagy??Már hány hetes is vagy?

Nyáriorogna!

Tényleg érdekes, hogy mit akar a mensi a 23.napon??Lehet hogy nem lesz mensi belőle,nem?!Hátha!! :wink:

Én is úgy vagyok,hogy más sajnálja ha vége a szünetnek,én meg örülök,hogy vége ,mert kezdődik az ovi... :? kicsit sok volt ez mostmár.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

bocs a hibákért :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Még csak most tudtam gép elé jönni!
Én úgy vagyok a költözködéssel,hogy mindenképp elmennénk,ha nem jövőre egy jó pár év múlva!
Mivel mind 2 gyerek tovább akar tanulni és nem itt a közelbe!!!!!
Előbb utóbb letelepedni sem itt fognak,hisz itt a közelbe semmi munkalehetőség nincs már a jövő nemzedéknek!!!!!
Szeretnék a közelükbe lenni!
Annak semmi értelme,hogy úton legyünk mindig hozzájuk és ők hozzánk!!!!
Valamikor nagyon szerettem Ózdot,de most már nincs semmi ami ide kötne!!!!
Anyu is jönne velünk,egyedül anyósomék maradnak itt!!!
De nekem a gyermekeimre kell gondolni!
Igy láthatatlanba nagyon nehéz lessz az elmenetel,de majd lessz valahogy!!!!
Dehát ez még jóval odébb lessz!!!!!
A lakást egyenlőre nem fogjuk majd eladni,mert ez itt van!!!!
Majd ha ott minden kialakul és sinen lessz minden!!!!
JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vendég

Vendég

Íme:

Kép
Vendég

az a reggeli kép kicsit álmos volt.
küldök egy jobbat! (ez ugyan az a teszt.) Kép
Vendég

Mária!

Mostmár hangos gratula!!! :lol:

Dokihoz mikor mész?

Többiek mi újság??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panni!

Szerintem a jövő héten hétfőn megyek. Addíg úgysem nagyon tud mit mondani. Talán újat még akkor sem.
Vendég

Mária!

Nagy gratula! Vigyázz magadra!!!!!!!!!

Panni!

Pihizz sokat a keményedések miatt.

Legyetek jók!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: