Edit!
Sztem is van okod reménykedni,nagyon szépen feludrott a hőd,ráadásul a 27.napon!!
Mensis fájásszerűség nekem is volt mindháromszor!!
Drukk neked!!!!!!!!
Amúgy a kép direkt készült fej nélkül,csak pocakfotó
Erika!
SZtem is próbáld ki a teákat,gondolom ártani nem árt,én abszolút nem értek hozzá,de ez a Leo igen???
Én is így vagyok hogy nem tudnék Gödöllőről elköltözni.Én is idecsábítottam apát,igaz nem messze nőtt fel(kb.30 km-re)de mostanra már ő is nagyon megszerette,ő se tudna költözni.
Kriszti!
Sztem ha neketek van kedvetek és nem sajnálod ott hagyn a mostani lekhelyeteket,akkor mindenképp vágjatok majd bele az új munkába..stb...Adid úgyis lehet ég baba,de ő is tud veletk öltözni.És akkor eladnátok Ózdon a lakást,vagy kiadni addig??
Márti!
Bírom-bírom a gyerekeket így pocakkal...már amennyire
Sokat tud segíteni szerencsére anyukám,a kicsi sokat van vele napközben, mert pihiznem kell a méhkeményedések miatt.A délután már az én reszortom,akkor van mondjuk a nehezebb mert Márknak a sok klüönóra..stb..de valahogy megoldom,kész logisztikai szervezést igényel
Sokan azt hiszik milyen könnyű annak aki itthon van a gyerekekkel...hát azért nem annyira.Hozni-vinni a gyerekekt ide-oda,közben hozni -vinni apát is(mert egyenlőre egy kocsink van)főzni,takarítás,intézni mindig valamit..szal én nem unatkozom.Ja és közban lediplomáztam nyáron.
Brigi!
Igen, én is azt érzem ,hogy kevesebbet bírok sajna...hamarabb elfáradok mint velük.Ez az őszi szünet kicsit lefáraszt,ott,holnaptól jobb lesz hogy Márkóci megy az oviba.
Andi!
Tegnap készült a kép a pocakról.
Hogy vagy??Már hány hetes is vagy?
Nyáriorogna!
Tényleg érdekes, hogy mit akar a mensi a 23.napon??Lehet hogy nem lesz mensi belőle,nem?!Hátha!!
Én is úgy vagyok,hogy más sajnálja ha vége a szünetnek,én meg örülök,hogy vége ,mert kezdődik az ovi...
kicsit sok volt ez mostmár.
Panni