Új privát üzeneted érkezett!

Borsika!
Udv kozottunk!
Gratulalok a babahoz.
Kismamaruhat a C&A-ban szoktam venni, ami akcios.
Most ket nadragot vettem a hetkoznapokra es egyet alkalmakra.
Van meg 4 db felsom es kesz.
Tobbre nincs szuksegem, mert itthon a sima melegito is jo, ha meg elmegyek akkor veszem csak fel a rucit, az meg nem sok, igy a ketto siman kitart egy hetig.

Konyvben, nekem a terhesseg naprol napra es terhesseg hetrol hetre, kismamak nagy konyve vannak meg.
Mind jo szerintem.

En ausztriaban vasaroltam eddig, illetve kulfoldi netaruhazbol, mert ott olcso volt.
Tovabba next boltba akcio idejen.
Ritkan C&A.
Most nagyon tetszenek a Tescos rucik, amik vetekednek a next-tel.

En most 1 kg-ot hiztam az elmult 1 het alatt, igy most figyelem mit eszem es elkezdtem konnyu terhes tornat vegezni.
Zolival tobb mint 30 kg jott fel es most ezt nem szeretnem, mert nagyon megkuzdottem azert, hogy ezt ledobjam es mit ne mondjak maradt is +10 kg rajtam. Most ugy dontottem, hgoy nem fogok hizni. Eddig a rosszulletektol nem is hiztam, de most feljott 1 kg. Igy figyelek nagyon. Igaz nem nehez most sem, mert nekem meg mindig vannak.

Kata!
Nalunk is draga nagyon az allatkert, ferjem nem is szeretni.
A gyerek: 1200 2 eves kortol.
Diak: 1200
Felnott: 1700
Osszesen: 4100 es meg amit bent elkoltesz.
Elefant etetes 2x200
Vonatoztunk kisvonattal: 3x200
Zoo etel 140
Ebbe nincs benne a palmahaz, az akvarium sem.
Szoval nem olcso, de egy nap is keves hogy bejarjuk.
Regge 10-re ertunk oda es delutan 2-kor jottunk el es csak a felet tudtuk megnezni.
Szoval azert nem rossz.

Betti!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magi
Vendég

Kata
gratula akkor nekik is:) Én otthon dolgozom, fordító vagyok, ami részben jó, csak a s rengeteg meló miatt sajnos szinte egész nap ülök. Már rég kéne járnom tornára, van is egy a házunkban a földszinten, csak hát a lustaság... :lol: De hétfőtől feltétlen, holnap be is jelentkezem!
Nekem pont az volt egy kicsit visszás, hogy eddig se "éltem magam ki", csak egy éve kezdtem dolgozni egy multinál, aztán felmondtam, mert untam az irodát, most magam osztom be az időmet, s van hogy hetekig ki se nézek otthonról, de persze olyan is hogy hetekig ráérek minden nap.
Ha terveztük volna, fiút szerettem volna, már utána is olvastam mindenféle trükköknek, de mivel mi évek óta tejsavas tusfürdőt használunk (szuper a fertőzések ellen) asszem lány lesz. Mintha valahol olvastam volna, hogy az x-es sejteknek a savas kémhatás kedvez... Persze ki tudja. De mostmár úgy beleéltem magam, hogy lányunk lesz, hogy le se tudnának beszélni róla :lol: :lol: :lol:
Vendég

Borsika!

Mi februarban megyunk, de mar nem fogok sielni.
Foleg azert mert nem fog ramjonni meg az xl-es siruci sem, veszelyes nagyon es orulni fogok, hogy elek mar akkor.

De a ferjem es a gyerek miatt menni kell. :lol:

Kép

Magi
Vendég

Borsika!És megkérdezhetem hány éves vagy?Ha jól csinálod baba mellett is lehet élni.Én sose voltam bulizos meg ilyenek.Zsófi mellett is lehetne menni mert ritka jó gyerek de már nem hiányzik :D Szerintem még várj egy hónapot a tornával én anno 16-17hetesen mentem elöször doki jóváhagyásával :) Én 18hétig azt hittem kisfiam lesz lányra vágytam nagyon de mivel mi lányos család vagyunk gondoltam nekem tuti fiam lesz.Mikor mondták,hogy kislány majd kiúgrottam abörömböl(fiúnál is biztos)Pároddal házasok vagytok?Csak mert azt írtad ,hogí nem direkt volt.

Magika!Zolit így leköti?Nálunk még minden ami szörös vau vau.Ami patás az lóvacska.Tropikáriumba mikor vittétek elöször Zolit?Te mikorra is vagy kiírva?Április?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Most mar lekoti, tavasszal meg nem.
Tropikariumban is voltunk nemreg, de az meg nem.
Az allatkertben is csak a nagy allatok kotik le.
Elefant, zsiraf, oroszlan, vizilo stb....

A kicsik nem erdeklik.

Aprilis 1-re vagyok kiirva! :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

Magi
Vendég

Magika!Hát az tök jó :wink: A lányok hamarabb jönnek :wink: Nálunk is változó még mi köti le pl a reklámokat szereti de mesét nem néz sokáig.Állatokat is szereti de nem megy a közelükbe anyukámék macskáját fél óráig kerülgeti mire egy újjal hozzá ér.De lehet a fiúk bátrabbak :roll: Férjeddel sikerült megegyezni a baba nevén?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
1 evesen az en fiam is felt anyuek macskajatol es a kutyatol is.
Tavasszal mikor 2,5 eves volt meg nem erdekeltek az allatok.

Most mar igen, bar az elefantnal visitott.
A kepen, ahol apjaval eteti az egy veletlen jo kep, mert a tobbin visit, mert felt. Szoval nem vagytok elkesve.

Ellenben Zoli mindig is imadott uszni.
Jartunk babauszasra es O volt az egyetlen aki nem sirt 4 honaposan. A tobbi baba vegig orditotta az egeszet, foleg mikor a viz ala kellet nyomni.

Most is jarunk uszni es mar szereti.
Elotte nem szerette a sajat medencet itthon.

A nevben meg nem egyeztunk meg, nehez szules lesz.

Magi
Vendég

Sziasztok

Magika nagyon jók a képek:)

borsika üdv közöttünk, nekem is a terhesség hétről hétre van meg, meg a Kismamák nagykönyve. szerintem mind a kettő jó.

Én ma kezdtem a clostyt szedni,egy nap kilőve, már csak 4 nap van hurrá:) Menszi múlóban. Nekünkma temetőbe menős napunk volt, utána meg a telken voltunk int, megnéztük hogy állnak.

Réka még mindig beteg, ma lázas volt. De szerencsére van egy tündéri dokink aki azt mondta hogy vigyem el hozzá a lakására és ő megvizsgálja, csúnyán piros a torka és sok a váladék. Köptetőt kap, meg adott neki antibiotikumot is. Remélem most már rendbe jön szegénykém

Holnap itthon leszünk. Szombaton meg délelőtt megyünk Balatonföldvárra megnézni a lányom ofőjével az erdei tábort ahova mennének esetleg 4 napra. Egyébkén az a szálloda a fárjem főnökének a feleségének a szállodája, nagyon gyerekcentrikus egész jó árú, ha gondoljátok nézzétek meg a honlapot. www.amv.hu
Délután pedig tesómhoz megyünk mert a keresztfiam szülinapja lesz, 17 éves lesz.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Jo reggelt lanyok!

Gabi!
Ismet egy nappal kevesebb.
Rekanak javulast.
Nektek sem valami nyugodt a 4 nap, hogy ennyi helyre mentek.

Mi meg megyunk IC vonattal Miskolcra Zoli miatt.
Vissza meg aposomekkal jovunk haza este.
Teljesen kibuktam mert harmunknak 7200 volt a vonatjegy.
Dragabb mint az auto es nem is elso osztaly. :shock:
Remelem Zoli elvezni fogja.
7:35-kor indul majd igy lassan kelni kell a csaladnak.
Megyek is!

Szep napot mindenkinek.
Majd este jovok valamikor.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Ki hogy van ma??

Gabi!
Jobbulást Rékának! Nagyon rendes a dokitok, hogy lakásra is elviheted a leányzót! Délutánra jó szülinapozást.... Ja, és megy neked a nagy drukk erre a hónapra!

Magika!
Nektek is jó utat. Hú, nemsemmi árak vannak otthon, most nézem...de reméljük Zolinak tetszeni fog! Mert ha igen, akkor az mindent megér!!

d.dodó

Sziasztok!

Jó sokat írtatok.
Most csak nagyvonalakban,mert ezer dolgom van még.

Borsika
Üdv itt.:) Szuper csapat közé kerültél.:)
Gratu a bébihez.
Könyv:most vettem egy pocakosnaplót (4D képekkel), meg a Gyermek születik is megvan.Első gyermekemnél kértem kölcsön ismerős anyukáktól,de pl sogórnőm védőnőnek tanul neki rengetek "szakmábavágó" könyve van. Pl aJhonson-os kismamák könyve,Szülésznők nagykönyve....mind szuper.

Betti
Hajrá,hajrá!Nagyon izgulok érted!!!Gyere gyakrabban,bár tudom hogy nehéz napokon vagy túl. :cry: Sokat gondoltam rád!Hogy vagy????

Magi
Szuper az állatkertes fotók,nagyon kis csibész Zolika.
Ez a nextes hazahozós ruci álomszép.Lehet elcsábulok majd én is a WE-ben...12-én megyünk peste és szeretnék venni valami hazahozós rucit Hédinek...Dorkának meg tuti bevásárolok.Ő már tovább hord 1-1 ruhát.Pláne,hogy nem igazán nagy termetű csajszi.3 éve ugyanaz a télikabija.1évesen vettük neki,86os,de még idén simán jó,sőt az ujja hosszú is. :lol: :lol:
A nextes ruhákból is még a 86os-t hordja...jó másfél éve. :lol: És még mindig fel kell hajtanom.
Hát szuper egy csaj. :lol:

Puszi mindenkinek.
Próbálkozóknak hajrá,megy a drukk!!!!

Lego
Vendég

Sziasztok
na látom, nem csak én vagyok itten korai bagoly :D
Vajon a koránkelés is a baba miatt van? Vagy csak a korán fekvés miatt? :lol: :lol:
Leragadtam tegnap a Jim Carrey film előtt, elnézést, de ma bepótoltam a lemaradást és köszönöm mindenkinek a jó könyves és rucis tippeket! A Next-et én is megnézem, mondjuk még sose vettem az itthoniban semmit. Bébi ruháik is vannak?

Honnan tudjátok, hogy mekkora hazahozós ruci kell majd? Persze gondolom azok azért állíthatók. Vagy nem?
Mondjuk én hosszú gyerek voltam, a párom is magas, meg vitamint is szedek, szóval asszem kezdhetek bicepszere gyúrni, hogy majd
tudjam emelgetni.. :lol: :lol: :lol:

Kata, házasok vagyunk az emberemmel (csak valahogy nem áll rá a szám a "férjem"-re :) de még csak kb fél éves házasok, ezért bár gondolatban terveztük a babát - és teret is adtunk neki a tabi elhagyásával, - azért az ismerőseimet nézve nem gondoltam, hogy nálunk egyből összejön.
De én 25 vagyok, ő meg 35, és már mikor összeköltöztünk akkor szóbahozta a gyerek témát, 3 év "ultimátumot" kértem :lol: :lol: :lol: (meg azért nekem valahogy kellett a papír is..) ami már lejárt, szóval egy szavam se lehet :lol: :lol: :lol:
Várjuk a csöppséget:)

Lego, köszi a könyvajánlatokat! Az ilyen specko könyveket is meg lehet venni könyvesboltban?
Jó Neked, hogy lesz egy védőnő a családban, nekem olyan kiábrándító tapasztalataim vannak a környékbeliekkel...

pussz mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Nem tudtam tegnap sem jönni a bölibe voltam,mert felújítják a fürdőszobát és bent voltam felügyelni a dolgokat+kávéfőzés stb.7-19-ig ott dekkoltam,de hétfőn gyönyörű fürdőszobánk lesz a gyerekek ráse fognak ismerni :D :D

Betti!
Én 10.napon vagyok.Sajna a múlt hónapi mensi csúszás miatt már 4 nap lesz a babóink között.Megy a drukk az ovudhoz neked a napokban van ugye?

Magi!
Szuper jók az állatkertes képek.Jókat somolyogtam rajta.Ahol Zolika ölelgeti őket nagyon édesek.

Kata!
Jó,hogy újra itt vagy.Jó a kép rólatok!Megy a drukk!!!!!!

borsika!
Üdv köztünk!Gratulálok a babóhoz.

dodó!
Sajnálom,hogy rossz a közérzeted!Kitartást,de azt gondolom,hogy te ezt már nagyon vártad :D :D Most itt van és vigyázz magatokra!!

Legó!
Mire jutottál ovi ügyben?????????

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici!
Igen, elég jól viselem a dolgokat, mert örömmel tölt el...
Neked megy a drukk....bujjatok össze apával sokat!!! :wink:

d.dodó

sziasztok!

Merre vagytok?Van itt valaki??Ha-hó???

Most végeztem a teendőimmel ide tudok egy kicsit ülni.
Kinek,hogy telet a mai nap?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Legó!
Hát nem vagyok túl jól !Reméllem te vigyázol magadra!!!Vérnyomásod rendben!

Dodó!
Örülök hogy "jól" vagy mert ezek azt mutizzák hogy babuci jól van odabenn!

Ibici!
Nagyon szurkolok nektek!!!!

Magi!
Ma is erősebb a kontroll csíknál és már a hasam nem fáj annyira de érzem !Éjjel minden mozdulatra fájt de sajna a Réka reggelig kukuríkolt 1/4 5 kor aludtunk el mert lázas!félek hogy a körülmények miatt elmaradt volna a peteérés!?este azért elkaptam apát!Ma is el kellene ha lesz erőm!
Milyen volt a vonatozás?
Voltunk ma lovagolni most voltam 4 alkalommal és nagyon jól ment úgy örülök!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Ma nem voltunk sehol itthon voltunk. Főztem fincsi paradicsom levest, meg rakott zöldbabot.

Betti jobbulást Rékának, én Rékám is beteg:( nagyon sok váladékot köhög fel, de ma már legalább nem vol lázas. Azért ha tudod kapd el apát ma is. Biztos ami biztos. Drukkolok neked.

Lego vigyázz magadra, pihenj jó sokat már amennyit lehet.

Ibici neked is megy a drukk.

Most már csak 3 nap van a bogyeszból. Jaj de jó. Ez hamar elfog menni.

Kép

gabi1

köszi a drukkot mindenkinek!!
Én marha husi levest főztem a főt húsi mellé sóska szószt,krumpival.Ja és mi szeretünk újhagymát enni a szósz mellé,majd próbáljátok ki isteni!! Nagyon fini lett :wink: :wink:

Gabi!
Ezt a bogyót mire szeded?A pé-re?Gombád helyre jött?
Jobbulást Rékának!!

Betti!
A te Rékádnak is jobbulást!!

Az én Vikim is egy kicsit rekedt,köhög.Remélem nem robbanle.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Minden kis és nagybetegnek jobbulást!
Bocs, hogy mostanában ritkán, de férjem lábát pénteken műtötték, azóta itthon van, két naponta jár kötözésre stb... tegnap meg temetőt jártunk Petivel, stb.. szóval nem magyarázkodom tovább :)

Remélem nem haragszotok meg, de teszek pár képet:

ezt tegnap sütöttük Petivel:
Kép

Ma meg így szeretett volna ő is fúrni: :)

Kép
Kép

Mindenkinek további jó hétvégét kívánok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jo reggeltlanyok!

Hogy vagytok ma?

Mi voltunk tegnap vonatozni.
Zoli nagyon elvezte.
Teljesen keszvolt, hogy vonatozhat.

Ma mi is itthon leszunk, csak delutan megyunk vendegsegbe.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Én sajna este elaludtam így a tegnap kimaradt :oops: pont amikor az lh újra negatív lett de nagyon kivoltam a Réka nem alvása miatt de reméllem Maginak igaza lesz!!!
Réka is szeret vonatozni nagyon!
Most már jöhet a várakozás amit nem bírok! :?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Az a varakozas hamar eltelik.
Szoval fel a fejjel.
Ha tegnap - volt az lh akkor mar tok mindegy, hogy egyutt voltatok vagy nem.
A tegnap elotti szamit.

Lanyok!
Ma is nagyon szep ido van odakint.
Megyek is ki Zolival.

Magi
Vendég

sziasztok!

Szerencsére nekem ma nem kell főznöm,maradt tegnapról.
Takarítok+mosok.Viki szeretne menni a mamáékhoz.Majd meglátjuk mikor végzek.Így délután mi lehet mama látogatóba megyünk.Tényleg szép idő van érdemes kimozdulni!

Betti!
Meglátod hamar elmegy az a 2 hét :wink: :wink: Nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!

Viki!
Mi volt a baj a férjed lábával?Jól van most már?

Magi!
Viki is nagyon szereti a vonatokat.Volt olyan,hogy csak azért mentünk ki a vonat állomásra,hogy láthassa őket.

Kép
Kép
a.ibici

Nálunk nagyon rossz idő van köd stb.
Viki!
Nagyon édesek a képek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Tényleg csodás az idő! Mi is felnézünk a normafához délután, ha más nem, azért a csodás rétesért, amit ott kapni :lol:
Barátnőkkel megyünk (csupa zűrös magánélet, buli és pasi hegyek, néha nagymamának érzem magam köztük, annyira nem vagyok képben :( )...

Betti drukk Neked! De mi az az lh?
Majd írj, hogy mi van, mikor csinálsz tesztet, ez annyira izgalmas. Nálunk kimaradt ez a rész, csak a meglepi volt, pedig annyira jó lehet. Persze főleg ha be is jön! :D De az a lényeg, hogy akkor a kezdetektől odafigyelsz, meg minden..
Én két lagzin egy felfázáson és egy durva szülinapi bulin voltam túl, (Vele,) mikor kiderült, hogy lakóm van! :lol: :shock: :lol:
De reméljük nem ártott meg.
Érdekes módon nálam nem jött be, hogy nem kívánom az alkoholt... Azóta a száraz vörösbort még jobban kívánom. Meg a kávét is, pedig sosem ittam! Mondjuk irtó alacsony a vérnyomásom, pedig mindig normális volt. Tisztára bepörgött a szervezetem... :?

Tegnap megvettem az első kismama nacimat, persze ráért volna még, de... :)
Jó nagy, szóval nem hordom még, mert csak belehízok.. De nem adták olcsón, asszem meg kell terveznem, hogy pontosan mi kell, mostmár nem megy csak úgy megtetszésre.. :?
Van, aki varratott és bevált?

Tisztára kedvem lett mikor említettétek a Next leárazást, de utánaszámoltam és mi akkor még pont nem fogjuk tudni a nemét :? Na majd veszek neki egy-két fehér rugit...

Figyeljetek csak, a védőnő említette, hogy mivel rh - vagyok (és 0-ás is :roll: :roll: ) kell majd kapnom a szülés után vmi injekciót, de a nevét elfelejtettem, tudja valaki, hogy mi az?
Köszi, csak a biztonság kedvéért..

Na abbahagyom a szófosást,
mindenkinek jó sétát, játszóterezést,
sikeres várakozást, és kevés wc fölé hajolgatást :D

Ha valakinek van kedve beszélgetni, délig még bizti gép előtt leszek (meló :? )
Vendég

Borsika!
Hát nekem is ez az első hónap hogy Lh teszteztem mert Magi olyan rendes volt és nekem adta ami megmaradt neki!
Nagyon rendi csaj ám!!!!
Az első babám nekem is így jött de buli és egyebek nélkül nem védekeztünk és kész!Hát mondhatom jobb így mint mikor reménykedsz és jön a piroska!
Élvezd ki a terhesség minden percét mert csodálatos dolog és ha majd megmozdul olyan szuper lesz!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti, és mit mérsz a teszttel? Ez is hőmérséklet? Bocsi, hogy így kérdezősködök, de nem tudom.
Köszi a bíztatást, most már tényleg kezdem jól érezni magam, mióta róka rudi elkerül :)
Mondjuk mi védekeztünk (tabi elhagyva, de "manuálisan".. :) + közvtelen piroska előtt vagy után jött össze, szóval nagyon kis trükkös baba ez :D
De mondjuk a férjemre bíztam a védekezést, aki meg már teljesen be volt indulva a gyerekre :D
Így jártam... :D
Vendég

Borsika!
Anti-d a neve az injekciónak ezt az Rh- kismamiknak adják.Az Rh összeférhetetlenség miatt.

Betti!
Hányadik napon kezdted az lh-tesztelést?Lehet,hogy veszek hétfőn,de az már késő nem?Az lesz a 13. napom,jobb lenne megvárni a jövőhónapot vele?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!
11 napon kezdtem mert már volt tojásfehérje szerű folyásom!
13 nap de.lett pozitív!De akkor már fájt a hasam is!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lanyok!

Be is jottunk, ebedeltunk es most alvas van.

Betti!
Koszi!

Borsika!
En is rh- vagyok, a ferjem meg +.
Igy kell jarnom ellenanyagszuresre a terhesseg alatt 3x.
Mar 1 megvan.
Anti D-t nem kaptam szules utan, mert megneztek azonnal Zoli vercsoportjat es O is az enyimet orokolte A- igy nem kaptam, mert nem allt fent az osszeferhetetlenseg.
Remelem ez most is igy lesz.

Ibici!
Neked is megy most a drukk! ++++++++++++++++++

Viki!
A kepek tenyleg nagyon jok.

Edoci!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Magi
Vendég

Sziasztok Lányok!
Hét tegnap beszéltem a dokinővel...nagyon furcsállottam amiket mond, dehát egy másik országban vagyunk!
Képzeljétek, itt az első 3 hónapban nem is kell menni semmilyen ellenőrzésre....uh sioncs, szóval azt sem nézik meg, hogy jó helyen fejlődik e és van-e szívműködés....ez azért felettébb furcsa nekem. Azt mondta a dokinő csak akkor kell menni ha görcsölök, vagy vérzek... És utána sem kell dokihoz járni csak bábaasszonyhoz. Na majd azért ha jövő hónapban megyünk haza, magánban megpróbálok egy UH-ra elmenni ott magyarországon, csak megnyugtatásképpen. Hát ez van.....

Itt ma gyönyörű idő van, épp most jöttünk meg apával egy hosszú sétából....

Mindenkinek szép napot!!!

d.dodó

Sziasztok,

remek volt a séta! (Normafa-Jánoshegy-kilátóba fel- aztán vissza) hetek óta nem mozogtam ennyit...

Dodó,
szerintem furi, hogy 3 hónapig semmi vizsgálat. Mondjuk tényleg fejlődik magától, de az embert azért megnyugtatná... Meg hát utána is. Valahogy a bábaaasszony nekem olyan visszásan hangzik, de lehet, hogy kb ugyanaz mint a védőnő...
Akik olyan hasznosak...... :lol: :lol: :roll:

Magi,
én még nem voltam ellenanyag szűrésen, persze lehet, hogy a többivel együtt lement az is, de nem mondták. Mondjuk ez még csak az első terhességem, talán azért nem került szóba...
Á, mostmár értem, miért kérdezi mindenki, hogy "első terhesség?"

Mintha nem lenne a fejemre írva... :lol:
Vendég

Mégegy kérdés:

nézegettem szülésfelkészítő tanfolyamokat, de sokallottam az árat, és régebben azt hallottam, hogy némely kórházakban is csinálnak ilyet, gondolom az nem 7000/fő/2óra. (Vinném az embert is..)
Nem tudjátok hol?
Nektek mi vált be?
Köszi!
Vendég

Szaisztok

Jól elfáradtam ma, Délelőtt Balatonföldváron voltunk, eredei táboroztatáshoz szállást nézni, hát valami gyönyörű az amv hotel, szuper, minden gyerekesnem csak ajánlani tudom, igazi baba központú szálloda. Ha gondoljátok nézzétek meg www.amv.hu
Szóval le is fixáltuka nagylányom ofőjével a helyet, időpontot. Mi mindig földváron szoktunk nyaralni, így nekem olyan mintha hazamennék. Imádom. Utána meg tesómékhoz mentünk, keresztfiam 17 éves lett, őt köszöntöttük.
Eltelt ez a nap is, így most már túl vagyok a 3. napon, már csak kettő van:)

Borsika mi nem voltunk szülésfelkészítőn, de én úgy tudom hogy amik a kórházakban vannak azok ingyenesek.

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

Eleg nagy volt ma itt a pangas.
Mi van veletek?

Dodo!
Eleg erdekes az ottani felfogas.
Szerintem ez nem igaz, hogy nem kell menni UH-ra mert mivan ha mehen kivuli. Ezt ha nem veszik eszre bele is lehet halni.
Szoval szerintem ez hulyeseg.
En megkerdeznek a helyedben mast is.

Lanyok!
Felteszem az igert vonatos kepeket.

Kép

Kép

Kép

Na megyek aludni mert nagyon faradt vagyok.
Holnap tessek jonni.

Magi
Vendég

Sziasztok!

dodó!
Ez tényleg furi ez a hozzáállás részükről :( :(
Osztom Magi véleményét,lehet mást is megkéne kérdezned,hogy így működik-e?

Magi!
Nagyon arik a képek :D :D

Gabi!
Meg néztem a szállodát.Nagyon szupi.Szoktunk nyáron 1 hetet Balatonon lenni mi is.Beraktam a kedvencekhez,hátha nyáron jól jön.Mennyi időre mennek a gyerekek?

Kata,Edóci!Rég voltatok!!!

Kép
Kép
a.ibici

Úgy gondoltam,hogy erre a ciklusra már fölösleges az Lh-teszt.Majd melátjuk a következőt,mert ma már a 12.nap.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Nem vagytok ma valami bőbeszédűek!!
Merre jártok??Isteni túrógombócot csináltam hami-nyami.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

NA ennek a hétvégének is vége, pedig jó volt hogy apa 4 napig itthon volt, nagyon élveztük, megint jönnek a szürke hétköznapok, most már karácsonyig.

Nálunk ma itt voltak anyuék, malacot sütöttünk, nagyon fincsi volt, gyerekeknek is nagyon ízlett. Délután meg kimentünk a telekre egy kicsit a szemetet összeszedni mert nagyon sok gyült most már össze. MÁr szépen látszanak hogy mekkorák lesznek ahelységek, tök jó. Már alig várom hogy kész legyen

Már csak 1 nap és vége a gyógyszernek.

ibici neked mindjárt itt a közép idő, most már szorgalmasan elkapni apát, megy a drukk.

dodó? hogy vagy ma?

És a töbiek hogy telt a hétvégétek?

Magi nagyon jó a vonatos kép:)

Kép

gabi1

Szia gabi!
végre,hogy megtörted a csendet :D
Egésznap magammal beszélgettem.
Igen,rajta vagyunk apával a dolgokon :D :D :D :D

Nem lesznek talán a hétköznapok olyan szürkék,nem sokára jön a mikulás :wink: Már várja a lányom,de a jövőheti szülinapját is nagyonvárja.Utánna karácsonyi készülődés.Úr isten tiszta anyagicsőd!!!

Kép
Kép
a.ibici

Ibici végül is igzaad van. Nem sokára lesz a születésnapunk is, enyém is páromé is meg sógoromé szinte egy napon. Aztán decemberben mikulás, majd szintén szülinapozás, és utána karácsony, meg szülinap egyben. Úgy hogy tényleg anyagi csőd lesz.
Fogalmam sincs hogy Réka mit kapjon, mi az aminek örülne, de most tuti nem fogom utolsóra hagyni a vásárlást,mert nagyon rossz úgy. Ráadásul én még 19-én vizsgázom kettőből:(

Kép

gabi1

Most,hogy mondod nekem sincs fogalmam,hogy mit hozzon Vikinek a jézuska.Semmi ötletem egyenlőre,ráadásul az egész rokonság engemfog bombázni,hogy adjak nekik is ötletet.Úgy,hogy azt hiszem lassan elkéne gondolkodnom rajta.A szülinapjára sem tudom mi lesz még.A szobája televan játékkal,foggalmam nincs mit kéne.Állítólag már minden áruházban játékhegyek vannak.Majd holnap körülnézek.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici most tegnap elittük őket egy játékboltba körül nézni, és figyelem hogy mi az ami megtetszik nekik, mutatnak jó sok mindent, és abból válogatunk, meg akkor a rokonságnak is tudom mondani.

Réka tesómtól babakocsit fog kapni, van hozzá ha jól emlékszem eg táska is. Quelléből rendeli.

Betti szintén ott nézett ki lovas ágyneműt.

Én meg gondoltam hogy Bettinek karórát, meg még telefonon gondokozom de lehet az még korai. NA meg a mindenféle noteszok, füzetecskék azoknak mindig örül, meg a ruháknak is.- Ő már igazi lány, öltözködik ezerrel. Norbi is nehéz tészta, állandóan csak autózna, meg legózna. MIndekettőből annyi van mint a tenger. Nem tudom idén mit kap.

Kép

gabi1

Hány évesek a gyerekeid?

Ez jó ötlet,lehet hogy én is alkamazom majd és beszabadítom a Vikit egy játékboltba.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici:
Betti 9 lesz dec 27-én.
Norbi 6,5 lesz
Réka meg 3,5 éves

Kép

gabi1

Tényleg Betti már lassan a kiskamasz kórban van,nehéz időszak állítólag :wink: :wink:
Holnap az új oviba kezdtek?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici hát már kezdem tapasztalni, jönnek elő a kitörések, néha kiabál, hamar dühbe gurul ha nem ttszik valami. De amúgy jó kislány. Jó tanuló. És már elkezdtek nőlni a cicijei :?

Most végül is úgy döntöttem hogy mivel ez az affér nem a saját ovónővel volt, hanem az emeleti helyettesítéssel, így nem viszem őket el, de beszélek a vezetőnővel, hogy ha még egy panaszt hallok a gyerekektől akkor nem csak hogy elviszem őket, de még fel is jelentem.

Norbi megy már iskolába szeptembertől, és nem akarom utolsó pár hónapban rángatni. Rékát meg akkor lehet átviszem majd a halásztelki oviba, az legalább már közel van, és nekem sem lesz iskola.

Kép

gabi1

Szisztok!

Látom már ti is a karácsonyon agyaltok :D Nem egyszerü nálunk is egy kisebb játék bolt van a gyerekszobába de a változatoság kedvéért játék asztalt kap karácsinyra :lol:

Mi hétvégén a férjem szüleinél voltunk de már nagyon vágytam haza nagyon unatkoztam :cry: gabi ilyenkor eltünik a haverokkal anyosm unokázik én meg unatkozom :oops:

Magika!Jók a képek :wink: :wink:

Viki!Nagyon guszta a süti :wink:

Ibica!Mit kap Viki szülinapra?Megy a drukk!!!!

Betti!most milyen gyogyot is szedsz?Drukkolok neked is!!!!!!

Holnap veszek gravidát és elkezdem szedni ártani nem árt :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Akkor tényleg nem érdemes szegényt egy újabb környezetbe kényszeríteni,aztán ott lesz a suli,idő mire belliszkednek a gyerekek.Legalábbis az én lányom is jövőre kezdi a sulit.Kicsit félek is tőle,mert az ovit is nehezen szokta meg.Talán az jó pont,hogy már 2.éve oda jár RSG-re(ritmikus sport gimnasztika).Így nem lesz túl idegen a környezet.

Norbinak meg a kapaszkodó majd a Betti lesz biztos :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Kata!
Még nem tudom mitfog kapni,majd körülnézek holnap.
Póni mániás,de a mamáéktól már azt fog kapni egy egész készletet.Ugyhogy az már kilőve.Foggalmam nincs mit kéne.

Kép
Kép
a.ibici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?