Sziasztok!
Tényleg csodás az idő! Mi is felnézünk a normafához délután, ha más nem, azért a csodás rétesért, amit ott kapni
Barátnőkkel megyünk (csupa zűrös magánélet, buli és pasi hegyek, néha nagymamának érzem magam köztük, annyira nem vagyok képben
)...
Betti drukk Neked! De mi az az lh?
Majd írj, hogy mi van, mikor csinálsz tesztet, ez annyira izgalmas. Nálunk kimaradt ez a rész, csak a meglepi volt, pedig annyira jó lehet. Persze főleg ha be is jön!
De az a lényeg, hogy akkor a kezdetektől odafigyelsz, meg minden..
Én két lagzin egy felfázáson és egy durva szülinapi bulin voltam túl, (Vele,) mikor kiderült, hogy lakóm van!
De reméljük nem ártott meg.
Érdekes módon nálam nem jött be, hogy nem kívánom az alkoholt... Azóta a száraz vörösbort még jobban kívánom. Meg a kávét is, pedig sosem ittam! Mondjuk irtó alacsony a vérnyomásom, pedig mindig normális volt. Tisztára bepörgött a szervezetem...
Tegnap megvettem az első kismama nacimat, persze ráért volna még, de...
Jó nagy, szóval nem hordom még, mert csak belehízok.. De nem adták olcsón, asszem meg kell terveznem, hogy pontosan mi kell, mostmár nem megy csak úgy megtetszésre..
Van, aki varratott és bevált?
Tisztára kedvem lett mikor említettétek a Next leárazást, de utánaszámoltam és mi akkor még pont nem fogjuk tudni a nemét
Na majd veszek neki egy-két fehér rugit...
Figyeljetek csak, a védőnő említette, hogy mivel rh - vagyok (és 0-ás is
) kell majd kapnom a szülés után vmi injekciót, de a nevét elfelejtettem, tudja valaki, hogy mi az?
Köszi, csak a biztonság kedvéért..
Na abbahagyom a szófosást,
mindenkinek jó sétát, játszóterezést,
sikeres várakozást, és kevés wc fölé hajolgatást
Ha valakinek van kedve beszélgetni, délig még bizti gép előtt leszek (meló
)