Sziasztok!
Végre minden a régi kerékvágásban!
Persze azért jó volt ez a szünet, csak vmiért a rokonság egy része úgy érezte, h ez a legjobb alkalom egy látogatásra, úh két napig vendégeket fogadtunk.
Tegnap aztán meglógtunk és kimentünk Vácra.
Timo! Hűűű Lillus már miket tud!
Gergőnek majd leesik az álla, ha meglátja!
Tali: mi is szeretnénk menni! És vállalok vmi sütikét is....mondjuk almás-kekszeset?
Nanica! Nem semmi! Ezek szerint ti sem unatkoztatok!
Számolgatom a 7 litert, ha mondjuk 7 kilónak veszem, akkor nekünk szűken két hétre lenne elég. Most. Az elején persze még sokkal kisebb adagokat esznek, úh egy darabig biztos nem kell főznöd!
Timo! Csak 3-kor?
De jó neked! Cseréljünk gyereket egy éjszakára! Gergő megint fogat növeszt (ez már a 7.
), úh tegnap óránként, ma két óránként ébredt.
Ria! De jó, hogy írod az árucserét, nekünk muszáj néhány ruhát vennünk, mert megint kinőtt egy adagot és már nem tudok mit ráadni.
Uszi: mi ma még nem megyünk, de ma du. megyünk a drnénihez oltásra, és remélem, h most már engedélyezni fogja a további úszást!
Mozgás: Gergő négykézlábazni próbál, de még kell neki néhány nap a megfelelő technika elsajátításához. Addig is jókat röhögünk rajta ahogy csetlik-botlik.
Az viszont tény, hogy bárhova eljut, úh megkezdtük a pakolást és nézegetem a biztonsági felszereléseket. Első körben vakdugókat és sarokvédőket kell beszereznünk.
Lora, Lorca! Lehet, h könnyen jár a szám, mert nem vagyok döntési helyzetben, de én - most úgy gondolom - semmiképpen nem tartanék meg két babánál többet.
Biztosan azért, mert annyira rettegek attól, hogy sérült gyerekem lesz, hogy bármit megtennék azért, hogy ezt elkerüljem.