Sziasztok!
Jutta!
Nem lehet, hogy szopizás után Dorka nem nyeli a tejcsit, hanem a szájába engedi? Ákos is csinált ilyet, bealudt, de a cici még a szájában volt. Olyan mint egy kispocok, telerakja a száját, persze mikor kijön a cici sugárból jön a tejcsi.
Timi!
Nálam is több polo fogy egy nap.
Nekem kényelmetlen a melltartó, a betét nem sokat segít. Tegnap "fejtem"(csöppögtettem, majd 50ml rásegítettem:)) az utra megint, hát ettől a kis mennyiségtől túltermelésiválság volt utána.
Járóka
Próbálnám minél előbb beleszokatni Ákost, mert később már nem tudom belerakni, mert akkor már az egész lakás az övé lesz. Egyelőre nagyon jó tisztaruha tároló.
Manónál mindent kaptunk, vagy pénzt kaptunk rá, így nem volt nehéz megvenni. Minden + pénzt a gyerekre költök. Néha beforgatjuk a háztartásba, de legtöbbször ilyenkor kapja meg a márkásabb rucciait.
Timi!
Nálunk is másabb a két gyerek. Vagy inkább már lazább vagyok. Ugyan még most is van felesleges köreim, mikor ellenőrzöm Őket. De, pl. Ákos is elalszik magától, napközben sem kell szórakoztatni. Szerintem kapja csak a fejét, mi ez a "hangzavaz" mellette.
Tegnap önző dög voltam. Vásárolgatunk. Voltunk a c&a-ba, Manó kapott kabit, Ákos overált. Apa és Ákos kint várt, De gyereket többet ide nem viszek. Túl zsúfolt hely, mire szétnézzek a gyerek sehol, nem lehet nyúgodtan nézelődni, ááá fizetésnél is a próbababát akarta megmászni...
De itt még türhető is volt, de amit a dm-be művelt...Olyan hisztit levágott, mert nem engedem a kicsikosárba ülni(a gyerek kosárba), hogy végig üvöltött, na én azért sem vonultam ki a boltból. CSőlátásom lett egyből, nem is tudom, volt-e ismerős. Feleholmit el is felejtettem megvenni. Megkapta a drága a makarenkói pofont, de észre sem vette, már annyira felhergelte magát, igazi hüpögés bőgés volt már. Ilyen sem volt még.
Kedvem innentől sz@r volt. Spárba már nem is vittem be, bezzeg utána már hizelgett, bújt...
Imádom, de a hisztit nem birom.
Ákos egy angyal, imád kocsikázni(még tegnap ült másodjára benne), de a lámpáknál türelmetlenül jelezte, hogy menjünk tovább. TEgnap sokat mászkáltunk, de meg sem nyekkent, aludt végig, ugyan Ő végig a kocsiban volt, bolt még tabu neki, így is sok beteg mászkál már, remélem rám em ragadt semmi sem.