Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andi vagyok, szeretnék hozzátok csatlakozni, ha nem zavarok. Van egy két éves kisfiam Petike, s egy egy hónapos kicsi lányom Dorka. Ha jól látom a ti gyermekeitek is hasonló korúak, mint a kislányom.

Andi[/img]
kocsisandrea
 
 


Szia Andi!

Üdv a csapatban! :D
Vendég
 


Jó reggelt!

Üdv itt Andi!! Akkor te szept. végén szültél??
Éjjel relatív jó volt nálunk. én 9kor lefeküdtem, kb fél óra altt elaludtam, majd f1kor 12kor keltem, mert akkor hozta föl apa Bercit a kajálás után a kiságyába és kicsit sírt. kb f1kor már visszafeküdtem, majd innentől kb óránként kelt. h2kor kelni kezdett, de végül n3kor kezdtünk enni, aztán h3kor letettem. Kelt f4kor, kicsit átfordítottam, majd f5kor és már megint a szelek miatt. Nem volt még éhes, csak szenvedett. (mert hiába mondtam el apának 100x, h a sab simplexet adja be még a 11es etetés előtt, persze h elfelejtette és végül én adtam be neki 2kor). 5kor elvett, majd kb h6kor letettem. Apa elment dolgozni, hugom felkelt, így én végül f7-8ig tudtam egy jó órát aludni.

Mogyó, akkor biztos megkönnyebbült Ágika, miután kipakolt :D
Az idő tényleg pocsék, de ma már változékonyat holnap meg napot is mond. Csak utána a jövő hétre akár hózáprt is. NA az baromira nem hiányzik. Hát igen, ez a gond az őszi babákkal, h mire kimehetne velük rendesen az ember, addigra pocsék az idő. Legközelebb kb jan.februárra kell időzíteni 8) akkor pont tavaszodik, mire kimehet.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 

 
 

Nálunk még mindig görcsölget a hasa apukiktól, de nagyjából kijönnek neki. Mostanra hatott igazán a csepp. Felkeltette a görcsölés, pedig bealudt fél órája.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Enn
Igen, szeptember 26-án született a kislányom. A kisfiam 2005-ben szeptember 24-én. Egy napra voltam kiirva a két gyerkőccel, nem sikerült, hogy egy napon legyen a szülinapjuk. :D
Az én kislányom is hasfájós, s néha nagyon keveset kakil, s nagyon küzd, s nagyokat nyög. Mi most angol vizet adunk neki, talán bejön. Nálunk az a gond, hogy Dorka nagyon gyorsan szopizik, s csak 100-120 gr-ot kellene neki enni, erre a kicsi lány 150 gr-t eszik, azt is 8-10 perc alatt, s nehezen tud büfizni. Tele van levegővel a pocakja. Nálunk a gyengéd masszírozás bevállt. Próbáld meg Bercinél, hátha jót tesz a pocijának. HOmobogyót én is adok a gyerekeknek, hasfájásra is, s immunerősítésre is.
Szép napot nektek!
kocsisandrea
 
 


Melyik szobában voltál?? Honey és Mogyó is akkor tájt szültek, meg én is voltam bent akkoriban :)
Mi is baromi mohók vagyunk. Mint aki 1000éve nem kapott enni, úgy tud rákapni a cumisüvegre, és pikk-pakk kiszívja.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok! :D

Megvagyunk ám, csak a kislegény mellett nehezebb netezni! :lol:

Ennn! Nagyon sajnálom, hogy ennyit küszködtök, de biztos, ha nő Berci, akkor rendeződnek a dolgok!
Azért az nagyon gáz, amit a gyerekdokitok mondd! :shock: Nem tudnál Kecskemétre költözni, legalább addig, amíg a Törpe erősödik kicsit? Sztem Te is nyugodtabb lennél, mert találnál jó orvost és azt írtad a családod is itt él.

Mogyo!
Ágika is nő szépen, olvastam. :) Mennyit eszik egy evésre? Infacolt adod neki?
Fotók mikor lesznek?

Kocsisandrea!
Üdv a csapatban!
Én is 26-ra vtam kiírva! :lol: De végül okt.2.án született meg Patrikmaci! :lol:

Mi is úúútáljuk ezt az időt, egyfolytában nyűgösek vunk és du.tanácsadásra is kell mennünk. :roll:

Kép
honey78
 
 


Andi-udv a csapatban.Jo dumcsit neked! :wink:

Honey-reg nem lattunk,el voltal tunve...nodogel a kislegeny,latom...csak igy tovabb. :wink:


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Honey: Jó hallani felőletek! Apa mikor jön haza? Patrik már biztosan nagyon várja!

Ennn: Nálunk még mindig gond van a pocival, kapja a görcsoldós teát, és remélem hamarosan rendeződik! Annyira sajnálom szegényt! Azt hiszem most odafigyelek egy kicsit a kajázásomra!

Andi: Valószínűleg nálunk is a mohóság a legnagyobb gond, de az is lehet, én ettem olyat, ami nem jó neki!
Vendég
 


Sziasztok!

Andi : üdv itt a csapatban én szeptember 29-én szültem 304 szobában voltam!
És ez a homobogyó ez micsoda?

Én nem adok neki semmit pedig lehet ,hogy kellene!
Bár nállunk szelek is vannak rendesen!Infacolt ezt ,hogy kell adni?

Most kb 90-100 gr eszik meg mikor milyen kedve van neki!

EnN: azért télen is ki lehet vinni a gyerköcöt sétálni mikor nem esik a hó!


Kép
mogyoland
 
 


Muszaj kivinni oket a friss levegore,meg teln is.Ha hull a ho nem baj,hisz nem esik ra kozvetlen,hisz van napvedoje minden kocsinak,egyedul szelbe nem szabad. :wink:
KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


idézek, hátha vkinek bejön:
"Ha gyermekünk esti kólikától ( hasfájás) szenved és szoptatjuk, ügyeljünk arra, h teljes értékű, tápláló ételeket fogyasszunk, és elegendő időt szánjunk az evésre. Az esti kólika sok esetben annak a következménye, h az anya kapkodva és keveset eszik, az is rendszertelen időközönként. Az anyatejjel táplált babáknak gyakran csak 3-4 naponként van székletük. Megfelelő masszázzsal elősegíthetjük a belek kiürülését, de ha aggódunk, kérjük kis a védőnő vagy a gyerekorvos tanácsát"

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Hát ez jó Enn de mi tápizunk!

Na azt hiszem mára elköszönök még ha minden igaz megyünk vásárolni!

Sziasztok!


Kép
mogyoland
 
 


Sehol senki!

Megjöttünk!

Na mostmár elköszönök mindenkinek jó éjszakát!

Kép
mogyoland
 
 


Én vagyok!
Picinyem megint sírt keservesen, megfeszítve magát, olyan sehogyan sem jó módon. A kis pocakja meg úgy bugyborékol.
Kapott megint s.s-et, pedgi 11kor is kapott, és rotyogott is, de vmi a kakival is összefüggésben lehet, mert mikor pelusozom, és sír, ha olyankor jün kaki (akármilyen lágy is), míg ki nem jön, addig nagyon üvölt. Mintha vmi lenne odabent. Be van rekedve, ill nyel nagyokat ( frankó lesz h most lesz torokfájása). Voltunk ma kint, mert elmentünk a gyógyszertárba, h kiváltsuk a tápszereket, amiket sikerült feliratnom a dokival ma ( nem pont uazokat írta, de már ez is haladás), persze nem volt egyik sem. :evil:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Hát majd csak túl leszünk ezen az időszakon bár neked nehezebb én még csak ne is szóljak ma nagyon jó kislány volt 4 -kor elmentünk és még most is alszik!

Egyik ismerősömnek most 2 hónapos a kislánya ő mondja ,hogy már unatkozik mellette olyan jó kislány! :shock: :lol:



Kép
mogyoland
 
 


Gyorsan cseréld le ezt a dokit hát ez egy b...i


Kép
mogyoland
 
 


Tegyetek piros karkotot a csuklojara.Mondom,h.az segit.Komojan,Atticynak is van,soha nem volt neki gorcsocskeje.Szuletese ota van neki a kezen. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Jo ejt csajok.Egyebkent en is altalaba unatkozom Atticy mellett,mert O is nagyon jo gyerek.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Azt hiszem éjjel megint benézek. Lassan kaja, aztán ha nem sír sokat, akkor lefexem, de hajnalban benézek.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok! Nálunk öt előtt megint nagy bömbi volt. Betettem a hordozókendőbe, és elmentünk apa elé az esőben. Útközben nagyokat durrogott. Azóta nagyon nyugodt, folyamatosan gügyög, és kacarászik. Ja, ma kapott egy barátnőmtől konyit, és azt szorongatja! Olyan édi!
Vendég
 


Ennn: köszi az írást, megpróbálok jobban odafigyelni! Hátha az segít neki!

Ti mentek holnap temetőkbe? Mi igen, ha engedi az idő. Bence szereti nézni, hogy égnek a mécsesek. Neki ez még egy kaland! Olyan furi ezt gyerekszemmel nézni!
Vendég
 


Dani és konyi Kép Dani a kosárban! Kép
Így szeretjük egymást. Kép
Vendég
 


Nagrbi, nagyon édesek a srácok :D :D :D
mi megint nem bírunk aludni. 1 órája evett de még feszeng. Kapott megint cseppeket. Böfizik ( igaz nem sokat), durrog néha, de mégsem eleget ezek szerint.
Még próbálom altatni ( rajtam ment, de az ágyában nem, pedig nem volt sokáig tutujgatva).

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok,

Enn,

Írtam pü-t, remélem átment. milyen volt az éjszaka.

Nagbri,

Nagyon helyes fiaid vannak. Szuper a közös kép.

Andi,

Üdv, itt a topikban. :) Itt vagyunk hétvégén.

Borsika,

Amott még nem tudtam leírni, hogy most már ismerem a sztorit, szerintem se vedd magadra a dolgokat, te tutira mindneben a kismamák mellett állsz. 2 éve szerencsém volt, mert szülés után másnap átkerültem baba-mamába, ez egy vasárnapi nap volt. Akkor telt ház volt ott, majd hétfőn haza engedték a másik 3 csajszit, akik előttem szültek és onnan kezdve egész héten egyedül voltam. Hétvégére már totál befordultam, és csak pénteken, amikor jöttünk haza, hoztak egy új anyukát, addig senki sem akart odajönni. Most is bízom a szerencsében, hátha bejutok a rooming-inbe, újra.
A rendszer a hibás egy kicsit, bár nem is tudom, ahogy a másikban írtam, ezt kinek kellene jelezni, mert ha dömping van, akkor meg szinte lehetetlen oda bekerülni, csak tudom, minden pénz kérdése.

mi megvagyunk, jól vagyunk, csak nem sok időm marad mostanában netezni, de ma felébredtem fél 4kor és nem tudtam visszaaludni. Ma 29 hetesek vagyunk, lassan én is, vagy mi is a finisbe érek. Alkudozom a kisasszonnyal, hogy jan. 3-át várja meg, hogy 38 hetes legyen, de tovább ne nagyon. Ja, meg mindenkinek át kell ugye állnia a 2008-as évre, gondolom a dokik sem szeretnek szilveszterkor és újév napján szülni rohangálni, főleg, ha a kiírt időpont, jan. 17. :D

geli08
 
 


NAPOCSKÁS JÓREGGELT!!!!! :D :D :D
végre süt a Nap :!: Ma tuti megyünk sétálni :lol:
Éjjel szokásos feszengés, nyögés, sírdogálás, alvás volt felváltva, kb 10-15percenként. két hosszabbat aludt kb f4-f5ig és 7-8ig. Most reggelt adtam neki az új tápszert. Nagyon szépen megette. Szerintem neki mind1 is, h mi az, csak a cumiból jöjjön. kíváncsi leszek majd, h lesz e vmi tőle. Remélem nem.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a fogadtatást!:-)

Enn:
Én a 104-es szobában voltam, mert a harmadikon nem volt már hely sehol sem, így ott alakítottak ki egy gyermekágyas szobát. Szerettem volna baba-mama szobába menni, a fiammal sikerült is, most nem jött össze. Elég szörnyű volt, elég depis is lettem, mert nem tudtam semmit a kislányomról, hiába kérdeztem, mindenki elzavart. MÉg a gyerekorvos is, így szombatra úgy kiborultam, hogy végigbőgtem az éjszakát.

Mogyoland:
A különböző homeopátiás bogyók a szervezet saját védekezőképességét erősítik fel. Én a szülésnél is ettem három félét, s a lányom nagyon gyorsan megszületett:-) A tejtermelés serkentésére is van bogyesz. A gyerekeknek pedig most immunerősítőt adok (echinacea D6-ot) Remélem nem lesznek betegek. A fiammal szeptemberben voltunk tejterhelésen, s annyira megviselte a szervezetét, hogy egy hónap alatt háromszor lett lázas, s gyulladt be a mandulája. Talán most megerősödik egy kicsit, ebben bízom.

Timcike
Milyen szalagot kell tenni a gyerkőc karjára? Ez nagyon érdekelne. Dorka meglehetősen hasfájós és nyügi tud lenni. Nagyobb gyerekeknél is működik. A kisfiam most küzd a dackorszakkal, persze mi is. Néha leveti magát a földre és sír, úgy, hogy nem történt semmi. S akkor nem is lehet hozzá szólni, csak sír rendületlenül.

Szép napot mindenkinek!

Andi
kocsisandrea
 
 


A 104 az az elsőn a szuperszoba, nem? Ahol van külön tusoló,wc a szobában. Én azt hiszem ott voltam a szülés előtti pár órában.
Amikor én voltam bent, akkor is voltak a 2on is anyukák, mert annyian szültünk egyszerre.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Mindenki temetőzött ma gondolom. Vagy a napsütést élvezte.
Mi is voltunk kint egy keveset. Nagyon fújt a szél. :?
Evett 2x az új tápiból. NEm tudom minek kellene történnie, hisz csak akkor lesz igazán változás ( ha ez az ok), amennyiben a régit elhagyjuk.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Na mi kb. fél órája értünk haza! Délelőtt temető, aztán rokonok anyóséknál, utána temető, aztán rokonlátogatás Petőfiszálláson temetővel összekötve. Végül még apukám! Hát hazafelé Bence már elaludt a kocsiban, de összeségében mindkét fiú nagyon jól bírta.
Úgy néz ki bejött a sütőtök, mert Dani ma délelőtt 3 alkalommal pakolt a pelusba! Szuper, sokkal nyugodtabb, és tök jókedvű!
Ja, az ökle folyamatosan a szájában!

Geli, Ennn: Köszi a fiúk nevében is! :D
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

De eltűnt mindenki tegnap este óta!

Ennn: Ti hogy aludtatok? Mi pocsékul. Dani sokat felkelt! Hát, lehet baj lesz a tejcsivel. :(
Vendég
 


Én ahhoz képest elég "sokat" aludtam. 9kor mindenki aludni ment ( 8kor volt etetés). Most apa sem maradt fönt tv-tnézve a 11esig. Majd manó 23.40kor kelt. majd 2.40kor kapott megint enni, és én keltem hozzá 5.30kor. Persze közben nyöszörgött sokat, de nem volt annyi sírás éjjel. Vmiért csúszott 30-40percet, de az nem gond. Én minden nyikkanásra felkelek, én keltettem apát is, de jó volt, h nem nekem kellett kiugrálnom az ágyból, így többször és hamarabb vissza tudtam aludni arra a kis időkre is.

Ja és BERCI ELÉRTE TEGNAP A 3kg-t :!: :!: :!: :D :D
ma reggel is 2x kapta a milumil-t, reggel volt nagy gatyatelepakolás is. Majd az 5.40es és a 8.20as kaja között végig sírás volt. Pedig nem tekergett, meg nem hallottam h bugyborékolna stb. Az ormánya nagyon tele van, de inkább száraz. Horkolászik.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Szia!

Ezek szerint lehet, hogy beválik az új tápszer? Ez szupi!
Nálunk nem tudom mi lesz, majd kiderül. Most többször szoptatom és kész. Kb. 2-2,5 óránként! Remélem beindul a tejcsi, és vissza tudunk térni a normális kerékvágásba.
Gratulálok a 3 kilóhoz, ez nagy dolog! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Enn
Gratulálok Bercinek!:-) Ez nagyon szuper!:-)
Sajnos nem a szuperszobában voltam:-( Sima, szokványos szoba volt. Végülis az a lényeg, hogy minden rendben volt:-) Más azt hiszem már nem számít.

Szép napot mindenkinek!

Andi
kocsisandrea
 
 


köszi! :D
Nem tudom h az új tápi e a nyerő, ez kicsit hosszabb távon fog érződni. De azt tudom, h ma reggel is meg most is rendes hígat tudott kakilni, igaz olyan nyálkás, gumisat. Remélem nem azért ilyen mert nem tudja emészteni, hanem mert a beleiben nem reked meg, és laza állapotban marad. De a lényeg, h kijön belőle. Végülis amig gyarapszik addig nincs gond.
Majd azért a másik új tápszerre is kíváncsi leszek. A beba ha startot akartam feliratni, de a doki a beba koraszülötteknek tápot írta fel, azt meg sehol nem lehet kapni, csak rendelni. De majd íratok fel olyat amit akartam. milumilből is létezik egy pro HA ill. ha pre és HA 1 is. IGaz nem tudom h itthon is. A doki szerinte itt csak a HA start van. Nézegettem az összetevőket, szinte uaz, csak kisebb a tápértéke, és mindenből kevesebb van benne, mint a mildibé pre-ben amit eddig ettünk.
Szóval majd kiderül, de nagyon reménykedem.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Andi-akarmilyen pros szallag,vagy piros fonal,vagy piros cernabol osszefont kis karkoto. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Andi-akarmilyen pros szallag,vagy piros fonal,vagy piros cernabol osszefont kis karkoto. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!
Sehol senki mi ma disznóvágásban voltunk!
Nagyokat alukált kint a friss levegőn! :lol:
Tegnap volt egy óra böbmi már nem tudtam mi van egyszercsak egy nagy büfi jött ki és teljesen elkábult utánna!
Reméljük lesz még egy pár nap ilyen szép idő!

Kép
mogyoland
 
 


Mogyó, akkor jó kis programotok volt ma. Nálatok nincs az, h ha nappal sokat alszik, akkor éjjel aktív? Átlag mennyit van ébren egy nap?
Berci a 2es etetét követően másfél órát nézelődött, pici sírásokkal az ölemben :) jó h nem csak sír amikor ébren van. legalábbis most nem ez volt.
A tápit nem tudom hogyan kellene csinálni. Ugye 2 napja 2x kapta az újat, de nem tudom, h emelhetem e az etetéseket ezzel, vagy még ne. Fele-fele jó lenne szerintem.
A tejecském kezd totál itthagyni engem :cry: már alig jön pár csepp, pedig múlt héten volt 3 nap, amikor elkezdtem feltornázni, és ment is. Majd jött 2 nap, amikor elhanyagoltam, mert kimaradtak nap közben fejések :oops: és mostmár hiába fejek, napi 4-5x, alig van össz 25-30 :(
Tudja valaki, h az urticát és a ricinust hogyan kell szedni???

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Szia!

Nekem szinte semmi a tejem!Nem is erőlködöm vele!
Hát nálunk alszik éjszaka általában kétszer kelünk fel 2 környékén és 5 óra körül!
De van olyan nap mikor egyáltalán nem alszik ilyen 5-10 percet ma is csak a levegő miatt szerintem!

Ti milyen szert használtok büfikére meg a görcsökre?
Infacol vagy valami?
Mert nálunk nem mindig van de hajnalban már görcsöl általában alszik de állandóan húzza a hasát!


Kép
mogyoland
 
 


Hajnalra gázosodik fel ő is. Sab simplex-et adok neki, csak annak is kell idő mire hat. Így kb az esti 11es etetésnél vagy kicsit hamarabb kapja, de nem mindig. De elvileg ezt annyiszor lehet, ahányszor eszik. (ugye Borsika :wink: ).
Amik még ilyenek az Infacol, az Espumisan meg vannak homeopátiás bogyók is: Camomilla Vulgaris 15 CH akár negyed óránként 5 golyó. De ezt csinálhatod úgy, h kb 50ml vízben feloldasz 3-5golyót, és negyed óránként a szájába kanalazol kicsit, amikor fáj neki.
Colocynthis 9-15 CH óránként 5 golyó. Ez erős, görcsös hasfájásra.
Dioscorea Villosa 9CH óránként 5 golyó: Hirtelen kialakuló, éles, periodikus fájdalomra.
Lycopodium 9CH naponta 2x5 golyó kifejezett haspuffadásra.
Aztán mindenki eldönti, h hisz e benne vagy sem. Én is szkeptikus vagyok kicsit, de próbát biztosan megér. 8)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ennn: az urtica-t 3*5 bogyót kell elszopogatni nyev alatt. Én használom.
Mi ma 5-től 7-ig üvöltöttünk. Még soha nem csinált ilyet. szörnyű volt!
Vendég
 


nagbri-ugyesek a legenyek. :wink:

ennn-nagyon szurkolok nektek az uj tapikra. :wink:

mogyo-en is remenykedek a szep idoben. :wink: :roll:

Tegnap mi is voltunk vilagitani.Atticy felt a sotetben a babakocsiba,ugyhogy az apucija az oleben vitte. :lol:

A jovo heten lesznek 0-7 honapos korig levo gyerekrucijaim is,szuper jo minoseguek es persze markasak.Akit erdekelne,irjon. :wink:


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


nagbri-ugyesek a legenyek. :wink:

ennn-nagyon szurkolok nektek az uj tapikra. :wink:

mogyo-en is remenykedek a szep idoben. :wink: :roll:

Tegnap mi is voltunk vilagitani.Atticy felt a sotetben a babakocsiba,ugyhogy az apucija az oleben vitte. :lol:

A jovo heten lesznek 0-7 honapos korig levo gyerekrucijaim is,szuper jo minoseguek es persze markasak.Akit erdekelne,irjon. :wink:


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


mi most sírunk :? már épp készültem felvinni az ágyába.
Azt hiszem éjjel leszek

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Timcike: Engem pulóver érdekelne, Daninak! Már ha lesz neked, illetve, rugi 68-as méretben.
Tényleg mikor utaztok? És akkor nem is lesz neted?

Ennn: Hát most tényleg át tudom érezni mit élhetsz át! Borzasztó, hogy nem tud az ember segíteni, csak üvölt folyamatosan. Már kezdtem a tejcsire írni a számlát, de úgy tűnik az mégiscsak elég neki! Ennek örülök!
Képzeljétek, jövő héten csütörtökön lesz a vizsgám forgalmiból! Meneküljön reggel mindenki fél kilencig! :D

Noémi, Honey, Falevél? Mi újság veletek?

Mogyo: És jó volt a disznóvágás? Én szerettem, olyankor mindig sok finomság volt!
Vendég
 


Sziasztok!

Jó régen írtam! Olvasgattalak Benneteket, de sajna nem volt annyi időm meg erőm, hogy írjak is.

Ennn! Nagyon ügyi kisfiad van! Gratula a szép súlyhoz! :D Amúgy Ádám is ezt a fajta tápit kapta annak idején. Neki elég jól bevált, sőt a dokink túletetéssel vádolt, mert úgy hízott tőle. :) Elég furcsa dokitok van. Mért nem megy már nyugdíjba?! :roll: Az Urticát én is úgy szedtem ahogy Nagbri írta, 3x5-t.

Mogyo! Látom Ágika nagyon jó kistündér. :) Mi az Infacolt használtuk, meg a hasmasszázst. Igaziból nem nagyon vált be, legalábbis Ádi szervezete nem nagyon reagált egyikre sem.

Nagbri! Még mindig nagyon helyes pasijaid vannak! Drukk a vizsgádhoz! :wink: Nálatok mikor kezdett el Bence mászni? Mert Ádi nem nagyon aktivizálja magát.

Timci! Pü. ment! :)

Ádám mostanában olyan mint a villám. Legalábbis egy pillanat alatt képes irányt változtatni forogva. (Mivel még ez az összes tudományunk.) Úgy néz ki most jön a foga felül is. (Alul már teljesen kibújt a középső kettő.) Úgyhogy most elég nyűgös szegény. Kenegetem neki Dentinoxal, de lenyalja mielőtt használhatna. :roll: A tejcit pedig lassan elhagyja, mert napközben már nem fogadja el a cicit, csak reggel szopizik még. Pedig van tejcsi, de ha így haladunk szép lassan elapad. :(

Rakok fel néhány frissebb képet:

Kép

Kép

Kép evés után

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mandula: Igaz kis pasi ez az Ádám! Nagyon jók a képek!
Bence nem mászott, soha! Katonai kúszásfélével próbálkozott, de ez is gyorsan elmaradt. Ő kézenfogva sétált.
De Dani szerintem fog mászni, valahogy ez az érzésem.
Ebben a kérdésben nem tudtam segíteni, ne haragudj!
Vendég
 


Az éjjeli 2es etetés óta én még mindig fent. Pingu n5kor sikítva ébredt. Görcsölt a hasa. Ilyenkor van, h az is segít, ha felveszem, mert függőlegesen jobban kijönnek a dolgok, de most hiába jött pár, még mindig tekergett és bugyogott belül. Kapot s.s-etf5kor, és kis megszakításokkal folytatta a sírást. most ettünk ( az új tápszert) és próbálom altatni. Ma már 3x fogja ezt kapni. Pedig már azt hittem, h kezd rendeződni vmi.
Mandula, tényleg már milyen nagy fiú Ádámka, pedig nemrég született. :)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Hát nálunk is reggelre gázosodik be ezért gondoltam,hogy veszek neki valamit!
De ő alszik csak nagyon húzza magát és sajnálom mert nagyon erőlködik!

Hú Mandula jól megnőt Ádámbaba! :lol:

Nagbri: de jókat ettem Ágika is nagyon nézte a sült májat de azért megbeszéltem vele ,hogy jövőre már kaphat! :wink:


Ma megint lelépünk apuékhoz mert Apa már megint sajna megy dolgozni már nagyon unom!
De ezen kívűl még 3 nap 24 óra utánna majd csak december de mondta ,hogy lehet,hogy megy 12 órába is de akkor is este legalább itthon lesz! :wink:


Kép
mogyoland
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?