Sziasztok,
Enn,
Írtam pü-t, remélem átment. milyen volt az éjszaka.
Nagbri,
Nagyon helyes fiaid vannak. Szuper a közös kép.
Andi,
Üdv, itt a topikban.
Itt vagyunk hétvégén.
Borsika,
Amott még nem tudtam leírni, hogy most már ismerem a sztorit, szerintem se vedd magadra a dolgokat, te tutira mindneben a kismamák mellett állsz. 2 éve szerencsém volt, mert szülés után másnap átkerültem baba-mamába, ez egy vasárnapi nap volt. Akkor telt ház volt ott, majd hétfőn haza engedték a másik 3 csajszit, akik előttem szültek és onnan kezdve egész héten egyedül voltam. Hétvégére már totál befordultam, és csak pénteken, amikor jöttünk haza, hoztak egy új anyukát, addig senki sem akart odajönni. Most is bízom a szerencsében, hátha bejutok a rooming-inbe, újra.
A rendszer a hibás egy kicsit, bár nem is tudom, ahogy a másikban írtam, ezt kinek kellene jelezni, mert ha dömping van, akkor meg szinte lehetetlen oda bekerülni, csak tudom, minden pénz kérdése.
mi megvagyunk, jól vagyunk, csak nem sok időm marad mostanában netezni, de ma felébredtem fél 4kor és nem tudtam visszaaludni. Ma 29 hetesek vagyunk, lassan én is, vagy mi is a finisbe érek. Alkudozom a kisasszonnyal, hogy jan. 3-át várja meg, hogy 38 hetes legyen, de tovább ne nagyon. Ja, meg mindenkinek át kell ugye állnia a 2008-as évre, gondolom a dokik sem szeretnek szilveszterkor és újév napján szülni rohangálni, főleg, ha a kiírt időpont, jan. 17.