Új privát üzeneted érkezett!

Na, akkor én is megyek és hozzábújok a párocskámhoz, ezután a nehéz nap után....
Ez lesz egy nehéz nap éjszakája....

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


csucsu: Nagyon sajnálom pedig nagyon szorítottam neked! :cry: :cry: :cry: :cry: A másik topikban kérdeztem felőled és megnéztem írtál-e valahova. De itt megkaptam a választ. :cry:
Ha szükséged van támaszra mi is itt vagyunk. Szólj, ha szükséged van valamire.

Most nem tudok többet írni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


csucsu: kicsit gondolkodtam! Neked most nem sajnálkozásra van szükséged, hanem bíztatásra. Minden rendben lesz és a következő alkalommal sikerülni fog. a barátnőm orvosa azt mondta a barátnőmnek amikor elment a babója, hogy a következő hónapban biztosabb a siker,mert a kaparás miatt teljesen kitisztul odabent minden és könnyebb a megtermékenyülés és a beágyazódás. Gondolj arra, hogy most előkészül a "terep" a babónak!

Próbálj pihenni! :)

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 

 
 

Csucsu, nagyon sajnálom én is! :cry:
De tudjuk, itt senki sem adja fel, és leszünk még boldog kisbabás anyukák!!!

Bogyó, Fülke, nagyon sajnálom, hogy a délután sem hozott békülést. Egyikőtöket sem akarjuk elvesziteni, légyszi gondoljátok át, hogy mi lehetne a megoldás. Várunk titeket vissza!!!

Puszi!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok.

Nincs babó, de hál istennek ciszta sincs. lehet h volt de a mensi kivitte, vagy a ciszta mikor távozott.
Új hónap, új próba, új peteérés.
Vendég
 


Sziasztok,

...mit is mondhatnék, egy kicsit üres lettem belül. De remélem ha sikerül a következő alkalommal sikeresebb lesz.

Legyetek jók.

Sok sikert
Vendég
 


Jó reggelt!

Trixy, sajnálom...
Nem szerencsés senkinek az a fránya október.
Na de majd a november, vagy a december!!!
Remélem, mire én is úgy istenigazából csatlakozhatnék hozzátok, még lesz itt valaki....

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jajj csajok :( Ezért voltunk mi ilyen szörnyűek. Éreztük :(
Erőt és kitartást kívánok mindenkinek!!
nyuszifülû
 
 


Csajszik!
Nálatok mennyire jellemző a mensi előtti cickófájás???? Van akinek egyszer van egyszer nincs??
Nekem már 10 napja fáj, nagyon kerülget már, szétdurranok. :(


Barátcserjét próbáltátok már? Valaki??


Puszi mindenkinek!

Nyuszfűlűűű
nyuszifülû
 
 


Szia Fülű!

Nekem eléggé be szoktak durranni, csomós meg minden. Volt már olyan, hogy vizes borogatást is kellett tenni rá, de legtöbbször apa szokta megmasszirozni, attól kicsit jobb lesz.
A barátcserje engem is érdekelne, de csak annyit tudok róla, amit a babát tervezők otthona honlapján leirnak.
Lehet egyáltalán Magyarországon valahol kapni? Mert az emlitett honlapon a shopban Németországból rendelnek.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Persze Jenny!! Lehet kapni! Nem nagyon reklámozzák. Nagyon nehezen találtam rá én is, itt segített valaki benne.
Agnucaston. Ez a neve. Barátcserje kivonatot tartalmaz. Ez azoknak ajánlott, akiknek menstr.problémái vannak (elhúzúdó mensi, késői pé,stb). Elméletileg a barátcserje optimalizálja a hormonrendszert. Amiből sok van abból elvesz, ami hiányzik, ahhoz meg tesz. :) Akinek semmi gond a ciklussal annak nem is kell szedni.
Gyógyszertárban simán meg lehet venni. Van ahol a fejüket rázzák hogy ilyen nincs, de igen is van, rajta van az országos gyógyszerlistán. :) Meg kell rendelni, egy nap mulva hozzák is. Van tabletta, és csepp formájában is (1500 FT / 1700Ft.) 30szem.
Most ezt próbálom ki, hamár ez a méhpempős málnaleveles dolog nem jött be. Abszolut nem volt pé.-m, lh teszteltem végig, és neg volt. Most vok a 35-ik napomon, a cicim szét akar durranni. Nagyon régen egyszer volt ilyen. Néztem reggel egy Lh orakelt sajna neg. de a hőm nagyon jó ebben a hóban. Simán trifázisos, mint a kismamiknak. :):) Ennyi jó is legyen ebben a hóban. :)
Megmutim:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 02400_.png

Lehet hogy ezt a maszírozást én is kipróbálom :):):):):) (más lesz belőle.......:):):) )

Puszzzzzz
Nyuszfűlűűűű
nyuszifülû
 
 


Jujjj Fülű!!!!!!!Ezt a görbét! Az annnnnnyját!!! :lol:
Nagyon igéretes!!!
Drukkolok neked nagyon!
Köszi az infókat, ha ebben a hónapban szar lesz a görbém, köv. hónaptól ezt fogom inni. Szemeztem vele nagyon, csak nem gondoltam volna, hogy nálunk is lehet kapni.
A masszir apánál is mást vált ki, mint együttérzést... :lol:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Hát igen nem nagyon reklámozzák. És nem homeopatias, pedig azt hittem, és vény nélküli ami mégjobb.
Amugy neked vannak gondok?
Jól néz ki a görbém tény és való, de egy k--va nagy zuhanás lesz napokon belül. Tutibiztos megjön, mert ha baba lenne a teszt már rég látta volna:( .
De nem adom fel, és itt senki nem adja fel.
A kismamaságnál nincs csodálatosabb dolog a világon, igaz hogy csak öt és fél hónapig élvezhettem, de még élvezni akarom, és fogom is. A sok fájdalom és bánat után fordulni kell a keréknek, mert aki egyszer lennt, az lesz fennt is, ez a tökéletes körforgás, amibe mindenki belekerül. Türelmesnek kell lenni, egyedül az idő, és az egymás utáni várakozással és izgalommal teli napok az ellenségeink, de meg lehet ezt is szokni. :)
Mutissmár Jenny egy görbuszt!!!!!
nyuszifülû
 
 


Csucsu!
Nagyon sajnálom ami veletek történt. Nem is tudom mit irhatnék...

Mi veled vagyunk lélekben. Kitartást kivánok neked!!

Puszi,
Adri

Kép
Kép
odri
 
 


Fülű, nem tudom, nekem van-e gondom, mert ez mégcsak a 3. hormonmentes ciklusom, de a múlt havi görbém nem tetszett. Bár ez lehetett attól is, hogy hónaljban mértem. Ez az első ciklusom, hogy hüvelyben mérem inkább, de majd meglátom, igy jó lesz-e. Tüneteim vannak egyébként, érzem a peteérést, ha minden igaz.

Téged viszont nagyon becsüllek, hogy a tragédia után is képes voltál a padlóról felállni, és hinni, hogy igenis sikerülni fog! Az erős nők mindent elérnek, ugye tudod? :wink: Nagyon drukkolok, meg amúgy is gyönyörű a görbéd! :)

Az enyémeket felrakom, szept-okt-meg a mostani, talán valaki ki tud okositani.

Na mennem kell lányok, meló van délután, meg már nagyon éhes is vagyok. :oops:

Remélem délután nagyobb lesz a forgalom, és az a 2 hormonkuka nőszemély is benéz ide egy kicsit. :D

Puszi mindenkinek! Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 


októberi Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jelenlegi Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny!
Köszönöm a biztató szavakat! :oops: :lol: :oops:

A görbéd: hááátt... jó kis ugribugri:) Az agnucastonnal nem ártasz, semmi hormonizé nincs benne. Lh teszttel feltétlen nézzed a 12 naptól feltétlen! Annál tutibb nincs. Hozzánézed a hőd, a nyálkát, ha bátor vagy a méhszájat is :), és pontos képet kapsz a működésedről :) Az októberin a 17-ik napra tenném a pé-t (előtte mintha próbálkozott volna), de akkor meg a luteális fázisod nagyon rövid. Hőd digi hőmérővel nyelv alatt mérd, onnan nem tud elveszni ( hihihi) . Fontos hogy többször is csippantd meg legalább 3-4 percig legyen a nyelv alatt ugy ad pontos értéket (az első csippanás után még menni fog feljebb ) ...........én állandóan rá akarok harapni :).....mintha más lenne hehehehehe....
Doktorbácsi mit mond?????? :lol: :lol: :lol: :lol:


Pusszancs!

Csajszik gyertek vissza!!!


Millió Nyusziölelés!!!
nyuszifülû
 
 


Jenny! Majd elfelejtettem: azt hallottam hogy a málnalevél kiegyenesíti a görbét. :) ( babatervezokben olvastam). Az enyémmel látod mit művelt :) (igaz pé nélkül ) :)



Lányok lányok földiboszorkányok!!!!!!! Üljetek a seprűre és gyertek!!!!
nyuszifülû
 
 


Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme
 
 


na hello csajok. Nincs sok időm írni, az idióta netet meg még mindig nem hozták de muszáj volt jönnöm. :) Most először írok aztán majd olvasok amennyit tudok. :)
Szóval a következő a helyzet. Ugye vasárnapra vártam a mikit. Reggel felkeltem, a hőm még mindig fenn... Na mindegy, gondoltam, majd másnap. Erre hétfőn felkeltem, hőm még mindig fenn... Már kezdett gyanús lenni a dolog. Aztán ma felkeltem, hőm még mindig fenn. Erre mondtam a férjemnek, hogy azt mondtátok, hogy elvileg ovu teszt is kimutatja ha van valami. Ezen felbuzdulva mondom kipróbálom. Pár másodpercen belül két tök erős csík lett. Akkor most baba van, csajok???????????? Mindjárt kiugrom a bőrömből. A legviccesebb, hogy a hónap közepe óta ezerrel lenyugodtam, mert úgy éreztem, hogy úgysem jött össze, és írtam is nektek, hogy tuti meg fog jönni, mert fáj a pocim meg feszül a cicim ahogy szokott. Szerintetek? Na most gyorsan olvasok egy kicsit vissza hogy veletek mi van aztán remélem addig valaki ír valamit. Ez az ovu teszt szerintetek mennyire megbízható? Holnap reggel persze csinálok rendeset. :)
muffin
 
 


nem hiszem el hogy pont senki nincs fenn. Visszaolvastam a történteket, és hát a fél jókedvem elmúlt. Hé csajok tessék már befejezni. Be lehet sértődni, az veszít aki így dönt mert szerintem itt egy jó kis csapat van. Utánam sem érdeklődött senki szombat óta, meg amúgy se nagyon szokott, de nem is az a lényeg, hanem hogy leírhatom amiket érzek. És ha azon besértődünk, hogy a másik nem kérdez, hát csak gratulálni tudok.
Csucsu, teljesen le vagyok döbbenve. De reméljük hamarosan jóhírekkel szolgálsz. :)
Trixy... Épp rád gondoltam ma reggel, hogy a múltkor írtad, hogy jó lenne együtt babázni erre megjött neked is...
már kezdem azt érezni, hogy nekem is csak késni fog. Valaki igazán írhatna valamit hogy hány százalékos ez az ovu teszt dolog. most mennem kell. puszi nektek. jövök újra amikor tudok.
és senki ne sértődgessen!!!!!!!!!!
muffin
 
 


Sziasztok!!!

Ha jól értem a dolgokat, akkor egyik kismaminknak sem sikerült???? :shock:
Muffin mostmár benned van minden reményünk!!!

Szerintem ha az ovu teszt poz., akkor az már bíztató! Csinálj egy terheset is szerintem és akkor kiderül!!! :wink: De nagyon vigyázz magadra, oké????

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Muffin szivi!!! Vegyél Hcg-t! Mindenképpen, már holnap reggel az legyen az első!!!
Az lh akkor érvényes ha reggeli pisiből csináltad!!! néztem én is egyet, mert nem akar ez a fránya piri jönni, és két csíkos lett, aztán reggel ismét néztem, ott meg nem volt semmi!!!! Hcg hcg hcg!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem ott is kettőt látsz :lol: :lol: :lol: :lol:


Pussszancs


Csajooookkk hooolllvaagytoooookkk!!!!
nyuszifülû
 
 


Jaj, Fülű, lehet Te is babás vagy??? :wink: A görbéd alapján esélyes!!! :wink:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


:(:( Ki van csukva Kriszti! :(:(
A reggeli orákelem full negatív.
Várom a pirikémet! :(
A görbe passzol, a cicifájás passzol, a hasfájás passzol. Csak az nem hogy nem volt pé-m az lh szerint ebbe a hóban, és a reggeli lh tesztem negatív volt ( ma vagyok a 35 napon). Legalább nem élem magam bele semmibe. :(

Na de!!!
Jön még kutyára november!!!!!!!!!!!


Pusszzzziiiii
nyuszifülû
 
 


Hát szerintem kicsukva nincs!!! De ne éld bele magad semmibe!!! Mindenesetre a görbéd alapján tegnap vagy ma kellett volna megjönnie (mert 21.nap volt pé). Szóval én még nem vennék rá mérget, hogy nincs ott semmi, de várjunk és az idő eldönti melyikőnkenk van igaza :wink:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Legyen ugy! :):):):):):)
nyuszifülû
 
 


Oksi!!! :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Muffin:Hcg teszt? Izgulok ám nagyon. :)


Fülű: Ez biztató. Remélem 1-2nap múlva tesztel is :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Muffin, remélem beigazolódik a gyanúd! Nagyon szoritok, jó lenne, ha nem csak szomorú dolgokat hallanánk már ebben az évben... :(
A többieknek meg nagyon sok erőt és kitartást, hiszen fiatalok vagytok, és életerősek, az élet megy tovább és egy másik kis lélek arra vár, hogy életet ajándékozzatok neki! Fel a fejjel és hajrá!!!!!

Fülű, a digi hőmérőt azért nem választottam, mert mindenki mondta, hogy a higanyos jobb. A szájban mérés meg...szal én nem tudom ott tartani a nyelvem alatt.Most ez hülye kérdés, de neked merrefelé áll a hőmérő, mikor a szádban van? Előre vagy oldalra? :D Bocsi, és nem félreérteni a kérdést!!!
A görbém miatt tök el vagyok keseredve....amilyen szép volt a szeptemberi, olyan szar lett az októberi. Már tök tanácstalan vagyok. Várjak még, hogy talán beáll magától a ciklusom, vagy irány a sárkányfűárus? :D ,, 1 arany!'' (Süsü rajongó voltam kiskoromban)

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny annyira nem is vészes az a görbe! :) Sztem vegyél barátcserjét, egy próbát megér. :)
Én a nyelvem alá dugom be ugy hogy közben fogom. Oldalra. Valamelykre, és közben leszorítom a nyelvemmel. :)
Nekem azé nem jó a higanyos, mert ha a digi nem csipogna, totálisan visszaaludnék reggel. :):)


LÁnyok merre jártok???


Füli
nyuszifülû
 
 


Oksi, akkor elkérem hétvégén anyuéktól az otthoni digit, és kipróbálom. Először megnézem, egyezik-e a higanyos hüvelyben mért hő, meg a digis szájban mért. Hjajjj......sokkal fog tartozni nekem ez a gyerek.... :D

Kép
jenny29
Mór
 
 


Muffin Gratulálok, remélem a teszt is pozitív lesz!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Muffin! Küldök egy halk gratulát. Kiváncsian várom a teszt eredményét is !! :lol: :lol: :lol: :lol:

Fülü! Talán mégis most sikerül???? Nem akarom elkiabálni, de azért szurkolok neked!

Mindenkinek kitartás, ha itt az idő mindenkinek beköltözik a pocakjába a babóca!!!!

Puszi,
Adri

Kép
Kép
odri
 
 


Muffin, tesztet akarunk!!!!!

Mindenkinek szép délutánt kivánok, én megyek dógozóba. :cry:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Odri: A kérdésedre, hogy van a lelkem: Nem tudom de valahogy fura. Most nemgondolok a rosszra és valahogy érzem, hogy hamarosan jön az a gólya és jól fog végződni a történet.
Persze azért gondolok arra mi lett volna ha megvan még a babám.De ezen már nem agyalok hisz felesleges. Mindenesetre a pozitiv tesztemet eltettem hisz a lányomét is elraktam anno. Most viszont remélem hamarosan megint elrakhatok egy tesztet emlékbe :)


Csajok: Mindenkinek nagyon jó hosszú hétvégét. Pihenjetek sokat :)

Kép
csucsu05
 
 


Hát csajok akkor nem váratlak titeket. Bizony, bizony reggel két csíkot láttam a terhesteszten is. :) Úgyhogy hívtam a dokit, mondta, hogy majd csak jövő héten menjek, mert addigra látunk is valamit. :) :) :) :)
Hát csajok a legviccesebb az egészben az, hogy én meg tutira vettem hogy nem jött össze. Írtam is hétvége előtt, hogy tuti meg fog jönni. Sőt, hónap elején írtam, hogy nem vettem tampont mert úgysem lesz rá szükségem, de amikor szombaton vásárolni voltunk, én már annyira biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, hogy végül mégis vettem. Úgyhogy ma jót nevettem ezen és el is raktam. :)
Szóval reggel amikor felébredtem azért még ma is úgy indítottam, hogy fenn van-e a hőm. Fenn is volt. Ezek után a férjem kérdezte, hogy nem mész már tesztelni? Pedig a múlt héten még ő mondta hogy nem kell mindjárt tesztelni ha nem jön meg és erre...
Na mindegy. A lényeg csajok, hogy úgy néz ki mégis lett egy bébi októberben. És a miénk nem babóca, hanem bébimaki, mert a férjem makinak vagy kismakinak is szokott hívni. Úgyhogy én lettem mamamaki, ő papamaki, a pötty meg babamaki. :)
Ja, és azt hozzá kell tennem, hogy nekem az ég világon semmi tünetem nem volt! Ezért is voltam benne olyan biztos hogy meg fog jönni. Úgyhogy csajok nagyon becsapós ez a dolog. Lehet, hogy úgy érzi az ember, hogy minden jel megvan aztán mégsincs semmi, és lehet hogy úgy jár mint én hogy semmi jel, aztán mégis ott lapul a kis huncut.
Nem tudom a hétvégén hogy tudok jönni, de igyekszem majd benézni. Azt a szerencsétlen netet még mindig nem mondták hogy mikor kötik. De remélem mostmár hamarosan. Na sok puszi mindenkinek. (Ja, és az sem volt igaz, hogy nem görcsöltem a dolgon és összejött, mert ezerrel görcsöltem rajta... persze valószínű segít ha az ember nem teszi, de ne görcsöljetek azon pluszba hogy görcsöltök. Értitek, ugye? :)
Na jó pihit nektek!
muffin
 
 


na most kiderül hogy sikerült-e. :) mármint a vonalzó. lehet, hogy nem, de ki kell próbálni. :)

KépKép
muffin
 
 


nem jött össze. :) hogy kell berakni?

KépKép
muffin
 
 


nem gondoltam komolyan, majd visszakeresem hiszen már leírtátok. És akkor megcsinálom. Pontosabban már kész van, csak fel kell ide rakni. :)

KépKép
muffin
 
 


Muffin gratulálok!!!!! :D :D :D Nagyon örülök, hogy összejött!!!! :D Tök jól indul ez a hosszú hétvége :wink:

A vonalzót a profil-odnál kell beilleszteni az aláíráshoz!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Muffin:Én is nagyon gratulálok!!!Vigyázz magatokra nagyon, pihenj sokat!!!!!
Fülü:Szorítok ezerrel, mert van ott esély kérem szépen!!!!
Csucsu:Próbál Te is sokat pihenni és csak előre nézni!!Meglátod hamarosan beteljesül a babavágyad!!!
Kriszta:Mióta nem iszom a teát nem görcsöl a hasam!!!Azért ez olyan ijesztő,hogy amikor viszont iszod görcsölsz tőle....
Sok pihenést mindenkinek Csajok!!!!

Csubi
csubi
 
 


Muffinanyóka!! Gratulaaaaaaaaaaaa!!!!! Juhéjjj!!! :):):)

Hagy nézzük már meg azt a tesztet is!!! :) Meg a hőt is! (ha lehet :) )


Dejóóóóóó :):)
nyuszifülû
 
 


Muffin:Gratulálok szívből a kis bébymakihoz :) Végre egy jó hír. Kellet ez már nekünk.
Vigyázz magadra és a bébimakira. :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Muffin, nagyon-nagyon-nagyon sok boldogságot, szép és egészségben telő 9 hónapot kívánok!!!
A hőgörbédre én is kiváncsi lennék.
Jó pihit mindenkinek!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


oké csajok. Küldöm majd a görbémet de voltam olyan ügyes a múltkor hogy a wunsckinderen kitöröltem mert rossz gombot nyomtam. Amúgy szerintem elég ideális kis görbe lett pedig ez volt az első. És egy időre az utolsó. :) Ja, a tesztről majd csinálok nektek képet és felrakom. :)
És nyuszifülű, én reggel első pisiből csináltam az ovutesztet. És így arra a következtetésre jutottam, hogy az is jól működik. :)
Férjem közölte, hogy karácsonyig nem szólhatok senkinek... Szerintem is tök jó meglepi lesz, csak bírjam ki... Már most elújságolnám mindenkinek. :)
Ha tudok jövök holnap is, és küldök nektek görbét, meg ha csinálok a tesztről képet akkor majd azt is.
Addig is puszi nektek.
Ja, és a vonalzót tudom hogy a profilnál kell berakni, de valamit nem jól csináltam, mert nekem csak a forráskódok jelentek itt meg...
muffin
 
 


Sziasztok!
Hát nagyon elcsendesedett itt a levegö. Remélem, hogy csak az ünnepek miatt.
Nagyon zürös hét van mögöttem, most már nyugisabb napok jönnek.

MUFFIN! Gratulálok, ez csodás hír! Vigyázz magadra és lehet hogy igaza van a párodnak, hogy nem kell az elején még mindenkit beavatni az örömötökbe, bár gondolom majd felvet a boldogság!

A szomorú hírek engem is elkeserítettek. Nagyon sajnálom, hogy boldog izgalomból most üres keserüség lett! Megértem, ha ezek után nincs kedve az embernek fórumozni, olyan banálisnak tünhet. Azért mindenkit szeretettel várunk vissza, ha úgy döntötök :!: :!: :!:
Gondolkodtam ezen a sok tesztelésen ovulációra, aztán meg a HCGs...Talán az a baj, hogy a tesztek által ugyan lehetöség van, hogy minnél hamarabb megtudjon mindet az ember, de így lehet hogy mégis túl korán éljük bele magunkat a dolgokba. A terhesség elsö harmada nagyon rizikós és úgy látom, hogy igazából nem lehet befolyásolni a kimenetelét. Az hogy már a 4. héten meg lehet állapítani a terhességet, sok aggodalmat is hoz magával. Szerintem ilyen szempontból egyszerübb volt anyáinknak, akik lehet hogy a 6. héten már gondoltak a terhességre, de nem volt a kezükbe a bizonyosság, és ha mégis úgy lett, hogy vérzés jelentkezett, talán csak a menstruációra gondoltak, nem pedig arra, hogy valamit eestleg elveszítettek. Nagyon kegyetlen érzés lehet, hogy az ember végül "üres" lesz. Öszintén együtt érzek veletek, már amennyire egy kívülálló ezt teheti.

Nekem végre megjött, 57 napra. Persze egy kicsit csalódott voltam, mert hát olyan sok "tünetem" volt, de legalább elkezdödött egy újabb ciklus és remélem lesz peteérés is és ki tudja, hátha összejön valamikor...
uoma
 
 


Én reménykedek, hogy Trixy, Füllke, Bogyó is visszatér hozzánk. Hiányoztok ám csajok. Sajnos sok rossz történt valószínű ha jól alakultak volna a dolgok akkor feszültség sem lett volna.
De nézzünk előre és gyertek vissza.

Kép
csucsu05
 
 


Hát csajok jól leeresztett mindenki. Eddig ha kihagytam egy napot, nem győztem pótolni, most meg szinte semmi nem történt. Hé, tessék visszajönni és írogatni! Ja, és mindjárt teszek fel képet a tesztről, de nem túl jó minőség mert csak telefonnal csináltuk. De a lényeg látszik. :) Kép :)
muffin
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?