Hát csajok akkor nem váratlak titeket. Bizony, bizony reggel két csíkot láttam a terhesteszten is.
Úgyhogy hívtam a dokit, mondta, hogy majd csak jövő héten menjek, mert addigra látunk is valamit.
Hát csajok a legviccesebb az egészben az, hogy én meg tutira vettem hogy nem jött össze. Írtam is hétvége előtt, hogy tuti meg fog jönni. Sőt, hónap elején írtam, hogy nem vettem tampont mert úgysem lesz rá szükségem, de amikor szombaton vásárolni voltunk, én már annyira biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, hogy végül mégis vettem. Úgyhogy ma jót nevettem ezen és el is raktam.
Szóval reggel amikor felébredtem azért még ma is úgy indítottam, hogy fenn van-e a hőm. Fenn is volt. Ezek után a férjem kérdezte, hogy nem mész már tesztelni? Pedig a múlt héten még ő mondta hogy nem kell mindjárt tesztelni ha nem jön meg és erre...
Na mindegy. A lényeg csajok, hogy úgy néz ki mégis lett egy bébi októberben. És a miénk nem babóca, hanem bébimaki, mert a férjem makinak vagy kismakinak is szokott hívni. Úgyhogy én lettem mamamaki, ő papamaki, a pötty meg babamaki.
Ja, és azt hozzá kell tennem, hogy nekem az ég világon semmi tünetem nem volt! Ezért is voltam benne olyan biztos hogy meg fog jönni. Úgyhogy csajok nagyon becsapós ez a dolog. Lehet, hogy úgy érzi az ember, hogy minden jel megvan aztán mégsincs semmi, és lehet hogy úgy jár mint én hogy semmi jel, aztán mégis ott lapul a kis huncut.
Nem tudom a hétvégén hogy tudok jönni, de igyekszem majd benézni. Azt a szerencsétlen netet még mindig nem mondták hogy mikor kötik. De remélem mostmár hamarosan. Na sok puszi mindenkinek. (Ja, és az sem volt igaz, hogy nem görcsöltem a dolgon és összejött, mert ezerrel görcsöltem rajta... persze valószínű segít ha az ember nem teszi, de ne görcsöljetek azon pluszba hogy görcsöltök. Értitek, ugye?
Na jó pihit nektek!