Sziasztok!
Tinu: penész ellen lehet háztartási boltban, vagy festékboltban kapni szereket, azok jók, nem a hipermarketes sz@rok, aztán ha el akarod adni, akkor van olyan festék is, ami penészölőt tartalmaz, azzal lekened, és el tudod adni. Nekünk keszin az új lakóknak kb. 3 hónap után megint kijött, de megoldották, mert a régi házukban is volt ilyen, és tudták mi az ellenszere. Sajna mindenki így csinálja, úgyhogy te sem tudhatod, mit veszel.
És igaza van Alexának, szellőztetni, szellőztetni, letörölni baktériumölővel a penészt, aztán szellőztetni, .....
Takarítás: na ezzel én is gázban vagyok. Kicsi a hely, de takarítani, ... mosni naponta mosok, mosogatni szerencsére a gép csinálja, porszívózni kb. 5 naponta, akkor felmosok is, portörlés
most elég rég volt alapos, de a héten tuti, meg a fürdőszoba is vár már
de engem is ez idegesít, hogy a gyerek elől a cuccokat az étkezőasztalra, a székkarfára, a hintaszékre, a vasalódeszkára dobálom fel, és csak gyűlik, aztán amikor van kis időm és elkezdem elpakolni, akkor 1 napomba kerül, annyi van. Főzni meg naponta főzök, így az is gáz!
Pont emiatt vagyok kiborúlva mostanában, hogy anyarobot lettem, és mindig ugyanaz ismétlődik, és csak csinálni, csinálni, mert ez a dolgom.
A Kismama újságba van pont erről egy cikk most, kiemelve egy ilyen mondattal, hogy "és anyarobot nem lázad"!
De megbeszéltük apával, hogy ezentúl minden nap kap mindkettőnk 1 órát, amikor elvonulhat, és azt csinálhatja amit akar, nem lesz piszkálva. Na majd meglátjuk!
Meg hétvégére lehet szerzek valakit, aki eljön velem edzeni egy kicsit, kellemest a hasznossal elven.
Startszámlát mi sem nyitottunk neki, most nem is tehetnénk meg befektetést neki, pedig néztünk már, de később tuti elkezdünk valamit.
Szánkót nem tudtok normálisat, normális áron? Fa szánkó kellene, aminek van olyan gyerektámlás része! Sehol nem találok, csak horror áron.
Rena: ez tök jó dolog lehet. Nekünk is van így egy lány, hogy anya baráti társaságából, és most 3 hónapos a lánya, és elvagyunk, ha van valami, de mi nem vagyunk ilyen barátnők.
Szülinapi torta: én onnan rendelek, amit írtam múltkor címet, hogy kifejezetten babatortát csinálnak (tej, tojás, színezőanyag, ilyenekmenteset). Kb. 2800-3000 forint a 16 szeletes, abból kap ő is, aztán csinálok még egyet, amit mi eszünk.
Helyhiány miatt nállunk úgy lesz, mint unokatesóéknál, hogy 2 napra lebontva rokonok és barátok között. Ezt tudjuk csak megoldani. Még ha svédasztalos kaját csinálok is, alapból nem tudnak ennyien leülni a lakásba sajna!
Ja, és még akartam írni, hogy Kiara is olyan sírós lett. Csak én kellek mostanában, és ha hirtelen szólok neki, pl. hogy nem kéne a kukát kipakolni, akkor sírva fakad, de most nem dacból, hanem mindenért sírva fakad. Nagyon érzékeny mostanában. Nem tudjátok, mi lehet?