Új privát üzeneted érkezett!

Tinu: Van egy nagyon szupi szer penészre, hát nem tudom a nevét :oops: , és úgy kellett spriccelni a penészre, a tesóméknál nagyon bevált. Festékboltban vették. Illetve a Hypo és a domestos is jó, csak újra előjön.
sziszi22
 
 


Sziszi: meg tudnád kérdezni a tesódat a penészirtó nevéről? Köszi! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

CsNiki! Utóbbi. FAlexa barátnőm,egy társaságunk van.Igazából röviden ennek a baráti körnek az alapja,magja, öröklődött.Szüleink és mások szülei 6-8 pár,mikor mennyi,kb már 10-15 éve együtt szórakoznak,kirándulnak stb,hol ritkábban,hol sűrűbben,van hogy elmennek páran,jönnek újak.Szóval gyerekkorunk óta összenőttünk,majd a kocsmában folytattuk. :oops: Ott csapódtak még a baráti körbe jópáran. Röviden ennyi.A legjobb az egészben a tök véletlen egyszerre szülés volt! :D

Alexa! Jó hogy jöttél! Megtaláltad végül Öreg néne őzikéjét? Nálam is volt egy időben,hogy a balban jóval kevesebb volt.Most sztem egyforma. Sőt,múltkor ugyebár fürdőzés miatt kimaradt egy szopi,azóta este a balból eszik és sokkal tovább nyammog rajta. Mikor lesz Martinka nap? Este mi is nyűgösebbek vagyunk,már 8-kor szopi és alvás van.

Start számla: Mi nem nyitottunk, életbiztosítást kötöttünk Petrának inkább.Ez most az én nevem alatt fut,euróban fizetjük,kb 15000 havonta.Nagyon megvág minket,mondhatnám kár,hogy belevágtunk,de másrész jó lesz majd 18 éves korában egy kis kezdőtőkének neki.

Tinu!
Penész: Isteni jó hiper-szuper hőszigetelt házunk óriási hátránya,hogy annyira jól zár minden,a penész megjelent.Már tavaly télen is! Ami nagyon jól kiszedte,a Bref.Van egy penész és baktérium ölő kegyszere. Viszont a festéket is szedi,úgyhogy majd ha nem jelenik meg többször a penész,újra kell festeni a falat.

Takarítás: Én egy héten egyszer megyek végig porszívóval és feltörlővel.Söpörni kb 2 naponta szoktam. Mosni szinte minden nap,vasalni amikor kedvem tartja,de azért 3 naponta nem árt,hogy ne legyen hirtelen sok.Főzni minden nap szoktam. Igen,sokszor én is cselédnek érzem magam. Pakolni nem szoktam minden nap,tök felesleges.Amíg alszik összepakolok mondjuk,mikor felébredt,kezdi újra.Papírokat lehúzza asztalról,sütifalóját szétszedi,távirányítót szétszereli,fiókokat kihúzza,egéralátétet leszedi,székpárnákat szintén,vasalatlan ruhákat kiborítja,stb,stb.

Boldog haloweent,vagy mi a fenét. Nem is tudom mit kell mondani ilyenkor,de ez olyan édi amit találtam,hogy fel kell tegyem.
Kép

Betegeskedőknek továbbra is jobbulást!!!!!!

omr
 
 

 
 

Tinu!Ha van résszellőző az ablakotokon,használd!!Ha nincs,szellőztess többször.Sajnos sok helyen ezt nem mondják el a vevőknek!Ezek az ablakok jól zárnak,ezért a szellőztetésre oda kell figyelni.
Vendég
 


Jaj,még a diafilmig nem jutottam el,de megnézem!!Köszi!!
Vendég
 


Takarítás, nekem minimum kétnaponta porszívózom az egész lakás, de jobb ha naponta, olyan gyakran megjelenik a porcica és utálim, meg még így is látom, hogy Dani nadrágja koszos lesz a földöncsuszitól. felmosni ritkábban, de az ö munkanapban min egyszer kell. Hétvégén szinet sosem vagyunk itthon....
Mosni hetente 3 adag lemegy, de szokott halomban állni a szennyes...
Vasalni nekem csak Dani ruháit kell, apjuk magának vasal, magamnak meg nem szoktam:)))
Főzni meg mostanában nem szoktam, mert a párom mindig kitalál valami mást, amit megcsinál magának, így én nem is fárasztom a magamat a főzéssel. engem a rendetlenség idegesít, ami pl az étkezőasztalaon van, mert persze, hogy oda pakolunk le mindent, meg a szék karjára, törülköző, naci stb. Nekem a pakolás jelent inkább gondot.

De ahogy olvasom azért nekem szerencsém van....

Ablakot kellene pucizni, mert az kb Dani születésekor volt megpucolva....Csak sajnos itt a peneldzsungiban, olyan hamar piszkolódik az ablak, hogy havonta is tisztíthatnám.....

csernusn
 
 


Rena, akkor már értem, hogy miért van ennyi "közös ügyetek" azért tök jó lehet együtt babázni:)))És majd a ti gyerekeitek is jóban lesznek milyen jó is ez:)

csernusn
 
 


Csniki!
Hát én jó nagyokat néztem, hogy nálatok mennyiért vannak a torták! :shock: Ez durva! :x Én nem hiszem, hogy anyu olyan különlegeset szeretne venni. Szerintem egy mini tortát, ami max 2000. Múltkor anyósék csináltattak egy ismerősnek olyat, hogy Barbie volt a közepén és az volt kb 3500. Asszem a fényképesek is ilyen körül vannak. Ennyit azért szerintem megér egy szülinap! :o (Igaz a férjemnek is én csináltam :P )
Férjed vasal és főz?! :shock: :shock: :shock: Ajha! :P

Sziszka!
Lilykének sincs még belöve a füle? :shock: Nekünk már meg van egy ideje a fülbevaló, de nem tudom mikor tegyük be, mivel mostanság elég sokat piszkálja a fülét és ha benne lesz a belevaló, akkor meg nehogy kiszedje. Amúgy nekem a kozmetikusom csinál ilyet, úgyhogy biztos Bp-en is van olyan szépségszalon ahol megcsinálják.

Tinu!
Nekünk is elég penészes a falunk, mivel vályog és elég sok vizet szívott magába még a régi tulajnál, én is rettentő rosszul vagyok tőle. :evil: Mi is valami szerrel permeteztük le (talán a férjem tudja :roll: ) és így nem terjedt tovább. Ezen kívül van egy párátlanítónk (Ceresit stop), amiben van egy tabletta és az magába szívja a nedvességet, ami van a levegőben (főzéstől vagy kiteregetéstől)

Startszámla: mi is megnyitottuk (férjem a bankban dolgozik :) ), csak a havi minimumot tesszük rá, így az állam is hozzátesz egy picit. Hát én elég szkeptikus vagyok és nem hiszem, hogy ezzel a pénzzel 18 év múlva olyan messzire menne, de hát mégis több, mint a semmi. :? Na meg ha kap pénzt és épp nincs semmi nagyobb aji ötlet, akkor be lehet tenni a számlára.

Takarítás: Szerintem én nem vagyok annyira rendmániás, de engem is piszkosul tud idegesíteni, hogy feltakarítok és fél nap múlva már meg sem látszik. Én probálok vigyázni rá, de most jön a szutykos idő (férjem imád bejönni kinti cipővel a konyába, néha a fürdőbe is :twisted: ), meghát ha főzök, akkor csak leesik egy-két dolog….Képtelenség állandóan tisztán tartani a lakást. Én akkor főzök, ha Veronika alszik. Esetleg még belefér a mosogatás és kifújt, ha fent van nem igazán lehet takarítani. Esetleg ha egyik nap többet főzök, akkor másnap tudok takarítani. Most arra várok, hogy valaki jöjjön az őszi szünetben vigyázni a picurra és addig megoldanám a porolást és a fürdőtakarítást.
A mosás ilyen időben nekem nagy probléma, ugyanis ki nem tudok teregetni, a garázsban 3 nap alatt sem száradnak meg a ruhák. Marad a lakás, ahol olyankor mozdulni sem lehet a szárítotól és a penészesedés is elkezdődik a sok párától! :x Most viszont már hegyekben áll a mosni való, utána meg a vasalni való! :x

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Alexa!
De jó, hogy jól sikerült az osztálytali és hogy ilyen jól bírta apával a gyerköc az estét.

REna!
Márton jövő hét vasárnap (11-én) lesz.

Tegnap apa elvitt vásárolni, dehát már bánom, hogy nem egyedül mentem! :? Ugyanis a gyerek fáradt volt, ő is és különben sem bírja ezt az "egyikből ki másikba be" dolgot. Harisnyát akartam Veronikának, de csak egyet kaptam a méretben, de az nagyon édi és vettem egy olyan zoknit, aminek műanyag a talpa, mint egy cipőnek, de mégsem annyira kemény. Ha már egyedül megy, talán nem tud benne elcsúszni a kövön.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Tinu: penész ellen lehet háztartási boltban, vagy festékboltban kapni szereket, azok jók, nem a hipermarketes sz@rok, aztán ha el akarod adni, akkor van olyan festék is, ami penészölőt tartalmaz, azzal lekened, és el tudod adni. Nekünk keszin az új lakóknak kb. 3 hónap után megint kijött, de megoldották, mert a régi házukban is volt ilyen, és tudták mi az ellenszere. Sajna mindenki így csinálja, úgyhogy te sem tudhatod, mit veszel. :roll:
És igaza van Alexának, szellőztetni, szellőztetni, letörölni baktériumölővel a penészt, aztán szellőztetni, .....

Takarítás: na ezzel én is gázban vagyok. Kicsi a hely, de takarítani, ... mosni naponta mosok, mosogatni szerencsére a gép csinálja, porszívózni kb. 5 naponta, akkor felmosok is, portörlés :oops: most elég rég volt alapos, de a héten tuti, meg a fürdőszoba is vár már :evil: de engem is ez idegesít, hogy a gyerek elől a cuccokat az étkezőasztalra, a székkarfára, a hintaszékre, a vasalódeszkára dobálom fel, és csak gyűlik, aztán amikor van kis időm és elkezdem elpakolni, akkor 1 napomba kerül, annyi van. Főzni meg naponta főzök, így az is gáz!
Pont emiatt vagyok kiborúlva mostanában, hogy anyarobot lettem, és mindig ugyanaz ismétlődik, és csak csinálni, csinálni, mert ez a dolgom.
A Kismama újságba van pont erről egy cikk most, kiemelve egy ilyen mondattal, hogy "és anyarobot nem lázad"! :wink:
De megbeszéltük apával, hogy ezentúl minden nap kap mindkettőnk 1 órát, amikor elvonulhat, és azt csinálhatja amit akar, nem lesz piszkálva. Na majd meglátjuk! 8) Meg hétvégére lehet szerzek valakit, aki eljön velem edzeni egy kicsit, kellemest a hasznossal elven. :lol:

Startszámlát mi sem nyitottunk neki, most nem is tehetnénk meg befektetést neki, pedig néztünk már, de később tuti elkezdünk valamit.

Szánkót nem tudtok normálisat, normális áron? Fa szánkó kellene, aminek van olyan gyerektámlás része! Sehol nem találok, csak horror áron.

Rena:
ez tök jó dolog lehet. Nekünk is van így egy lány, hogy anya baráti társaságából, és most 3 hónapos a lánya, és elvagyunk, ha van valami, de mi nem vagyunk ilyen barátnők.

Szülinapi torta: én onnan rendelek, amit írtam múltkor címet, hogy kifejezetten babatortát csinálnak (tej, tojás, színezőanyag, ilyenekmenteset). Kb. 2800-3000 forint a 16 szeletes, abból kap ő is, aztán csinálok még egyet, amit mi eszünk.
Helyhiány miatt nállunk úgy lesz, mint unokatesóéknál, hogy 2 napra lebontva rokonok és barátok között. Ezt tudjuk csak megoldani. Még ha svédasztalos kaját csinálok is, alapból nem tudnak ennyien leülni a lakásba sajna! :roll:

Ja, és még akartam írni, hogy Kiara is olyan sírós lett. Csak én kellek mostanában, és ha hirtelen szólok neki, pl. hogy nem kéne a kukát kipakolni, akkor sírva fakad, de most nem dacból, hanem mindenért sírva fakad. Nagyon érzékeny mostanában. Nem tudjátok, mi lehet?

Kép
kernico
 
 


Noemi
A fulbevalo mar nekunk is nagyon regen megvan. Mar csak a fulet kene kilovetni. Apa nem nagyon akarja, ezert nincs meg neki kilove. De most mar nem akarok tovabb varni, ha hazamegyunk keresek valami kozemtikus es kilovetem neki. Kicsit felek ugyan, mert o is rengereget birizgalja a fulet es felek nehogy kitepje a fulit belole.

Sziszi
Csanadnak boldog hofordulot. (kicsit elkesve) :oops:

Alexaa
Biztos nagyon jo lehetett az osztalytalalkozo, mar en is nagyon kimozdulnek! Fiuk meg nagyon ugyik voltak :D
:evil: :evil:
Takaritas: En inkabb a Lily miatt takaritok. 2 naponta felmosok es egy nap legalabb 3x felsoprok. Majdnem minden nap porszivozok, mert minden felszed a foldrol, aztan be a szajaba. :shock:

Ma elkezdem bepakolni a borondot :) Csak 15kg lehet a borond+egy kezitaska amit a gepre lehet felvinni.. Hogyan is gondoltak ezt? Gyereknek nem lehet kulon borondot vinni, szoval egybe kell pakolni. Bajba vagyok mit vigyek es mit hagyjak otthon, mert hat lassuk be 15kg az semmi. Csak maga a boron 2-3 kg :evil:

Szilvi&Lily baba

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


fulit=fulbevalot :oops:

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Alexaa
:evil: ezt nem neked szantam. Azt se tudom hogyan kerult az oda. :shock:

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Sziasztok!

Itt is megosztom mai szörnyű élményemet...



Megvolt ma eddigi legrosszabb élményünk...
vérvétel, horror volt.
Kezdem ott, hogy reggel végre sikerült pisit gyűjteni, KNiki a te módszered jött be majdnem, reggel feltettem ,de persze nem jött pisi, na etettem, még mindig nincs pisi, na be a nagyágyba, végre jött pisi, 20 ml, az már elég volt, azt hittem, ez volt a neheze...
beértünk a rendelőbe, benn egy kisgyerek, vagy negyed órát bent, üvöltött, tök ideg voltam, mi a túró tart ennyi ideig....
majd jöttek a többiek, nagyobbak, hát mint nálunk, fél-1 perc gy vérvétel, majd jöttünk mi...
szerencsére hívtak még egy asszisztenst így az ő ölében volt Rékababa, de ilyen babáknak még nincsen rendes vénájuk, hát nálunk is 15-20 perc szenvedés, ordítás, már mindkét karjából vették a vért, végül az ujjából is kellett, borzalom volt, már nekem is potyogtak a könnyeim, szegénykém már szinte hányt (legalábbis bukott egyet) a nagy üvöltéstől, erőlködéstől, így még nem is sírt. És még csak meg se mfoghattam....
teljesen kikészültem... ott forgatták az én kis drágámban a tűt, hogy találjanak végre egy kis vénát...
aztán vége lett, nálam pillanatoka alatt megnyugodott, mire hazaértünk, már vigyorgott, úgyhogy benne nem hagyott mély nyomot, bennem annál inkább

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


más:

jé, Rena, Falexa, én azt hittem, hogy uncsitesók vagytok... :)

MOsás, nálunk mostanában 3-4 naponta van babamosás, mienkből heti 2-3, de az hétvégén..
MOsogatás: gép csinálja, 2-3 naponta, csak a lábosokat én.
Vasalás, hát 2-3 naponta igyekszem, én vasalok mindent, bár néha fontolgatom, hogy nem kéne.
Takarítás, most a heti kettő porszihoz és felmosáshoz próbálom magam tartani...

Sziszka, én is fülinek hívom :)
nekünk még nincs, egyelőre nem is akarok :) aztán majd meglátjuk...
ez a pakolás durvicsek... hát sok sikert!

KNiki, még egyszer tedd fel lécci a linket, vagy mehet a yahoora is, mielőtt még mindenki ezerszer megkérdezi :)
Sírósság így nálunk nincsen, és most pilcsi az anyanélküliség is jobb, tegnap 1,5 órát kibírt nélkülem sírás nélkül anyuval.

Penész, nálunk tavaly nem lett, pedig új lakás, idén már pára van, igyekszem szellőztetni ezerrel, remélem megússzuk...
sokszor elfelejtek szellőztetni :oops: na mindjárt ki is nyitom itt is az ablakot, csak meg ne fázzak...

Tényleg ,nappali alváshoz Ti elsötétítetek? (hú, de hülyén néz ki ez
a szó így leírva... :? )

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

MA voltam Egerben vásárolni :) Egy kis pénzköltés mindig jobb kedvre derít :D Bementem a brendonba is, megkérdeztem a tanuló kutyust, de nem lesz akcióban, így megrendeltem a neten.

Zsombikámnak még mindig folyik az orra, de azért nem olyan vészes.
Nos, megkérdeztem a tortát is, egy formatorta 4850ft :shock: Na, akkor ilyen biztos nem lesz. Majd ha már feléri ép ésszel, akkor talán, de addig nem. Most olyat szeretnék, amelyiknek a tetején Zsombi fényképe lesz. A tetejére ez a nyavaja 1000ft + a torta.

Itthoni meló: én minden reggel összepakolok és felporszívózok. Aztán, amíg a gyerekek elvannak egyedül is, addig vagy mosógép elindítása, vagy mosogatás, vagy a főzésnek nekikészülés. Azt vettem észre, hogy kezdek olyan lenni, mint a születettben Brie :( :) Azt szeretném, ha mindig rend lenne, ha felporszívóztam, és ott van a földön valami, képes vagyok megint elővenni a porszívót, stb. Bár régen is ilyen voltam, csak akkor ugye ketten voltunk, és egyszerűbb volt a rendre vigyázni. A gyerekek meg??? Amire végzek az egyik szobával, már mehetek is vissza a másikba :) Na, a mosásról meg ne is beszéljünk!!! Komolyan minden nap legalább egyszer fordul a gép! De már a múltkor azt mondtam, hogy nem érdekel, ha mocskos a ruha (pl. leeszik vagy ilyesmi), akkor is az marad rajtuk!
Néha szoktam is mondani, hogy tiszta Isaura vagyok már :lol: Gyűjtsetek a szabadulásomért!!! :D


Nappali alvás redőny mellett megy. Szerintem nem olyan zavaró így aludni, mint világosban.


Winnie!
A szellőztetést én még reggel le is tudom, aztán, ha szép idő van, akkor délben kinyitom az ablakokat vagy 2 óra hosszára.
Szegény Rékapanka :( De reméljük, hogy most már kiderül, hogy nincs semmi baja!!!
Amúgy tavaly Jázinak is volt vérvétel. Kb 15 hónapos volt, én meg már várandós Zsombival. A párommal mentünk be vele, nos mi is megszenvedtünk, a párom el is ájult majdnem, őt fektették le, meg emelgették a lábát, nekem meg ki kellett tartanom :!: De aztán túl voltunk rajta, és szerencsére negatív lett az eredmény.


Pára: aszongyák, hogy ez a stoppára jó
www.stoppara.hu


Vki leírná hogyan is működik ez a yahoo??? :oops:


Sziszka!
A kisgyerekeknek nem lehet bőrönd??? Na, ezt az előírást sem olyan emberek hozták, akik már utaztak kisgyerekkel!!! :x
Annyira nem vészes azért a hinta nagysága! :D
Amúgy Zsombinak 9 foga van, de szerintem hamarosan kint lesz a 10. is, mert most nagyon nyűgi. Vagy csak az idő miatt???

Számlát mi sem nyitottunk a gyerekeknek, majd ha túl leszünk az adósságon. De tervezzük, hogy nyitunk, de nem ezt a babakötvényt, aminél meg van határozva, hogy csak mikor és mire veheted fel.


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Köszi a válaszokat a startszámlára!

Tinu: telefonáltam a tesómnak, de sajna nem emlékszik a szer nevére, csak annyit mondott, bement a festékboltba és ott ajánlották neki. :?

Winnie: délután voltál, nem este? (mármint a neten) :) , nem szoktam nappal sötétíteni, eddig nem jutott eszembe még, elhúzni a függönyt.
Sztem ha ezt szokják meg, nem furcsa nekik, hogy világos van.

Nagyon rossz volt, még olvasni is, ezt a vérvételt. Kép
sziszi22
 
 


Sziszi, ja, most jöttem, mikor aludt a kiscsaj, na me eléggé kivoltam, ki kellett magamból írnom :)

de szerencsére nem vashiányos, sőt, túl sok vasa van, meg túl sok vörösvérsejt, vizelet is negatív, úgyhogy szerintem nincs baj :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Mi megnyitottuk a startszámlát mert a kincstárban nem kamatozik a rajta lévő összeg a starton meg igen. majd ha úgy állunk akkor meg lesz neki majd másik is de egyenlőre ez van :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Hű, vannak ám tortaárak! Milyen jó is,hogy mi az utolsók vagyunk ünneplésben. Majd jól ellesek minden ötletet!! :D

Gyerekként viccesnek tartottam,hogy amikor anyukám fázott,engem öltöztetett fel,ha ő félt a viharban,engem nyugtatott.Aztán most ha fázik a lábam,Petrára húzok egy plusz zoknit.Mivel én felületesen alszom,csendes vagyok,ha ő alszik,fel ne ébredjen.Mivel én nem tudok világosban aludni,elhúztam a függönyt,hogy ő tudjon.Vicces.Azt hisszük ugyanúgy működnek.De ütközik pl a zoknitéma,mert apa mindig lehúzza a saját zokniját ha hazaér,mert jobban érzi magát mezítláb.Ezért aztán Petrának is lehúzza,mert biztos ő is jobban érzi magát.Mióta hideg van,már rászóltam,hogy nem kéne. Na ezt a kisregényt a sötétítés ihlette,Winnie!

Akkor tök jó,hogy Rékának nincs semmi baj a vérével! Nálunk is utoljára több volt a vörösvérsejt.Hatott a vas,amit meg a vérszegénységére kaptunk.De Hálistennek,őt nem szurkálták ennyire össze,egyszer a fejét,egyszer a kézfejét,egyszer meg megtalálták a könyökhajlatban a vénáját és ott.Plusz egyszer a kórházban még a fejét.Ezt a pisigyűjtést nem irigylem.. :roll: :(

Hát én gondban vagyok ezzel a párával.Ha mentesítem,akkor száraz lesz a levegő,Petra horkolni, sőt neadjIsten köhögni fog. A doktornéni direkt mondta,hogy párásítsak.Hát most aztán van pára,meg ugye a penész is.Most akkor hogy legyen okos az ember?? Hát Sziszi,jó lett volna ha emlékszik a tesód.

Megyek, készülődök,ha ébred Petra,kezdődik a temetőtúra.Mondjuk őt nem visszük. Amúgy állítólag nem is szabad.Nemtom ez milyen babona,minden esetre apunál már volt kint velünk párszor.

Jók legyetek,majd jövök valamikor!

omr
 
 


Penészölő:

Ecet: hagyományos tisztítószer, a penész ellen is hatásos. Az 5%-os háztartási ecetet közvetlenül a penészes felületre permetezheted. A permetet ne töröld le.

A permetet a felületen kell hagyni, hogy legyen ideje kifejteni hatását. Pár nap múlva azonban szappanos vízzel már feltakaríthatod az elpusztult penész hulladékát.

Bórax: szintén elpusztít bizonyos penészspórákat, és falak (pl. pincék cementfalainak) tisztítására is jó. A penésszel fertőzött területre tégy 1 csészényi bórax és 1 liter víz keverékét, letörlés nélkül hagyd száradni. Néhány nap elteltével porold le vagy porszívózd le a bóraxot.

Az ecet és a bórax semlegesítik egymás hatását, ne kombináld őket!
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Tortarendelés: babatorták:
www.tortafalo.hu
www.reformcukrasz.hu

Winnie: húúú, nem semmi lehetett. Ilyenben én is olyan bőgős vagyok. Csajnak a kórházba a fejéből vettek vért, ott találtak vénát. Én kimentem a teraszra, gondoltam, ezt nem lehet majd kibírni, viszont az a csajnak meg se kottyant, még egy auuu sem hagyta el a száját! :shock: :shock: :shock: :shock:

Elsötétítés: a szobájába sárga függöny van, amit behúzok, ha alszik, hogy ne süssön a szemébe azért a nap, de sötétíteni nem sötétít, világos van tőle a szobájába.

Rena: ez tetszett! :lol: :lol: :lol:

Kép
kernico
 
 


Ja, és most a Corában a tanuló kutyus 7600.- píííz.
Majdnem megvettük már most, de inkább kismotort, illetve kisvonatot kapott. Van kormánya, dudája, telefonja. Még barátkozunk vele. :D Ez a sima lábbal hajtható!

Kép
kernico
 
 


Látom, ma is otthon vannak az apukák, kicsit megcsappant a forgalom! :lol:
Akkor én továbbra is jövök a közszolgálati híreimmel:

FP sütifaló bödön holnaptól az Auchan-ban: 4690.-

Kép
kernico
 
 


Sziasztoook!

Köszönjük szépen a dícséreteket :D Meg a sok jó tanácsot a rosszulléttel kapcsolatban!!!! Képzeljétek enyhűlt sokat!!!!!!!! PEdig komolyan már naagyon kivoltam. Most meg min parázok???? Hogy biztos valami nincs rendben, hogy így elmúlt... :oops:

ihianya,
GYreköceidnél javúlt a köhögés?
BAsszus 9 hónapot végighányni.....durva lehetett... :?

Fnoe,
2 vastag hari volt Dalmin és tök jó idő volt :)
Akkor mesélj csak, milyennek képzeltél :wink: ???????? (azért csak halkan jegyzem meg, hogy igyekszem úgy fényképeztetni magam, hogy a hájaim ne látszódjanak... :P )

antekrit,
ELÁJULTÁL??? húúú nagyon rémisztő lehetett :?

kernico,
thyűűű irány a cora meg az auchan!! Tök jó infókat lehet itt a babaneten begyüjteni :wink:
Húú boszi, de én lemaradtam, hogy honnan rendelsz babatortát??
Ja egyébként Dalmi is sokszor sírva fakad ha rászólok, hogy valamit nem szabad...még krokikönnyek is jönnek... :? Nem tom mit lehet ezzel kezdeni...

sziszi,
hogy tudsz szmájlikat beilleszteni?? VAgy képként töltöd fel?

winnie,
én néha szoktam sötétíteni nappali alvásnál, olyankor sokkal jobbakat alszik....

sziszka,
naaagyon szuper a játék!!nem tudod a nevét? rákeresnék a neten... :)
Köszi a rosszullétre a tanácsot, szerencsére most enyhűlt...

Brigó (vagy Isaura? :wink: )
Neee keseríts, egy gyerekkel se bírok a káosszal ... :roll:


Na nálunk is történelmi esemény volt tegnap!!! Apával cirkuszban voltunk tegnap este és most először fektette más Dalmit... ÉÉÉS SIKERÜLT!!!!! Nem volt semi para, lerakta anyós és reggelig húzta a lóbőrt!!!! Ránk meg ránk fért a kikapcs... :D :D
Vendég
 


CSajok, megvan a Sziszka féle játék :D :
http://www.arzuhanas.com/Fisherprice-Ka ... 23244.html
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy belekotty, a tavasziaktól szoktam néha benézni, hogy lássam mi vár ránk. :roll: Tinunak szeretném ajánlani penész ellen a KNAUF Penészeltávolító szert. A címkén németül ez szerepel: KNAUF Schimmel-Vernichter (kék-fehér szórófejes flakon). Baumax-ban vettük és n bevált, azóta sem jött vissza a penész. A falra kellett spriccelni, kicsit várni, majd vizes ronggyal lemosni. N látványosan dolgozik, egyszerűen eltűnik a penész! Nekünk fehérre festett fűrészporos tapétánk van és egész jól bírta a "penésztelenítést". Nem mondom, h nem látszik egy picit, de nem kellett újra festenünk. Remélem tudtam segíteni, és még egyszer bocs a belekotyogásért.
Vendég
 


Szia Pann! Ezt még én is megköszönöm neked! Köszi!!! :D
Csak 1 hét van a gyerkőceink közt és mégis másik topicba vagy! Gondolom picit hamarabb jött,enyém meg picit később! :) Köszi mégegyszer!

omr
 
 


Sziasztok!

Képzeljtek, kiscsaj ma kapott egy laptopot :) Apa tesójáék voltak itt, és hoztak neki. Tök jó, állatok, járművek, handszerek, tárgyak rajta a billentyűk, és ha megnyomjuk, akkor kiadja a hangját, és mondja, hogy ez egy dob. Meg tud zneélni is, és majd későbbre meg kérdez, hogy hol a dob, meg ez minek a hangja, stb? Rékababa is nyomkodja, de nekem is nagyon tetszik :)

Látom, amúgy kezd FP őrület kialakulni a topicban :)

Livi, tök jó, hogy már jobban vagy :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Livi, a Cirque du Soleil - en voltatok? milyen volt?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk, hogy élek még (már ha érdekel valakit :D ).Anyuméknál voltunk, pihiztem egyet, most visszazökkenek a régi kerékvágásba. remélem vissza tudok majd olvasni.
Képzeljétek, 19. óta nem jött meg, a teszt nega, így már tiszta ideg vagyok, hogy megint kezdődik előről minden! Ennyire hibrid nem lehetek! Amíg nem hajtottunk rá a tesóprojektre, pontos volt, mint a svájci óra! Persze most, amikor kellene, megint szórakozik velem. Áááá! Annyira elegem van ebből!

Na megyek is gyorsan, holnap pótlok majd!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Livi: örülök, hogy jobban vagy, no para, biztos minden rendben, ha ideges vagy, azzal nem teszel jót a babának, mindig erre gondolj! Smaleyt képként töltöttem fel, jól gondoltad.

Mági: te se idegeskedj, vagyis vedd a minimumra, azért volt min idegeskedni, meg sokminden intézni valód, azért késik, hát tessék megnyugodni.

KNiki: köszönjük az infókat!!

Winnie: hú ez jól hangzik, ha találsz ilyet a neten belinkeled, ez engem is érdekelne.
sziszi22
 
 


Mági, jó, hogy jöttél, már hiányoztál :)
remélem nem lesz megint gáz, és vagy megjön, vagy egy pozteszt lesz...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme
 
 


csajok amit uvme írt azt én is csinálom mivel engem jobban ismertek szóljatok nekem nyugodtan

www.uvmeguru.com/ujdonsag.php?r=370660

Itt mindent megtudtok de ha van kérdésetek nyugodtan kérdezzetek

nika70
Salgótarján
 
 


Nika!
Mióta csinálod?Már pénzt is kaptál?Mégis mennyi az annyi?Mennyi időt töltesz vele egy nap?Nem átverés?Annyi rosszat hallottam már az ilyen itthoni munkákról,hogy félek bármibe belevágni.Priviben is válaszolhatsz!

Köszi!
Vendég
 


Én ezt találtam erről:

http://index.hu/tech/net/uvme0905/
Vendég
 


alexa nem hiszem hogy bármi ilyen igaz lenne.Pénzt még nem kaphattam hiszen két napja vagyok én is tag de egyenlőre ingyenes semmi pénzt nem kell fizetni és játszani kell majd ezzel lehet pénzt keresni nem tudom miért húzzák le . abszolúte nem szerencsejátékokról van szó és még aktivizálva sincs szóval nem hiszem hogy átverés.

nika70
Salgótarján
 
 


Nem tudom,nekem furcsa.Majd azért írj,hogy hogyan alakul,kifizetnek-e rendesen,stb...

Winnie!Az a laptop nagyon jó lehet!!!

Ma sincs itt nagyon forgalom!!

Jaj,ma olyan aranyos volt Martinka!!Délelőtt miközben a tízórait ette, elaludt az etetőszékben!Alig bírtuk kiszedni belőle!Még ilyen sem történt Vele! :D Majd teszek fel képet,édes volt! :D
Vendég
 


Jaj, csajok, nagyon köszönöm a penészirtós hsz-eket. Olyan rendik vagytok! Jött anyósom és levarázsolta a penész felét kb. Le kellett szedni a tapétát az ablak mellett, mert még alatta is burjánzott. :shock: Az előszobaszekrényben is vastagon állt. :? De tegnap észrevettem, hogy a nagyszoba plafonján is vannak foltok. Azt is le kéne szedni.
Elkezdtem vadul szellőztetni is, meg használjuk a páramentesítőt is. Remélem, javul a helyzet.
Na visszanézem, akartam-e még valamit.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na csak annyit, hogy rendesen mindig olvasok, de írni sokszor nem tudok már. Tündi mindig ott akar lenni, ahol én, és ilyenkor az asztal alá mászik, rángatja a kábeleket stb. Felveszem ölbe, de akkor meg gépelni nem tudok. Szóval ezért nem reagálok sokszor, nem bunkóságból. :oops:

Kép
Kép
tinu
 
 


Csak, hogy el ne felejtsetek. :)
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Uvme: nagyjából átfutottam a cikket. Nekem már az kiüti a biztosítékot, hogy MLM-es rendszerű. Gyűlölöm ezeket a szervezeteket. SZerintem rombolják az emberi kapcsolatokat. :evil: Máskülönben meg számomra elég nehezen hihető a sztori, amit körítettek köré.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Annyi szó volt már a penészről,hogy most meg a lányom szájában lett. :? :shock: Nagyon megijedtem,hogy mi a jó ég ez,meg hogy mit rontottam el. Nyelvén is fehér picit,meg az alsó ajka belseje felé,de még szopizás közben jól látható helyen. Persze mindez 1-én,mikor aztán 4 napig doktornéni kilőve. Utánalestem a Neten, bórax-glicerint ajánlják,meg c-vitamin cseppet.Tegnap az ügyeletes patikában kaptam,este leecseteltem,máris jobb!!!

Na de a jó hír, hogy reggelre kibújt végre a 4. foga törpillának!!! Kép
Tök jó is lett a kedve reggelre,nem mintha olyan nyügi lett volna előtte,de úgy tapsizott a nagyágyban mikor kivettük reggel,hogy még hallatszott is a taps.Meg mostmár ránéz apára,ha kérdezem,hogy hol van.

Uvme: Elegem van minden ilyenből, semmiben nem tudok hinni. Ugyan mi érdeke bárkinek is,hogy pénzt osszon azért mert én játszok vagy mi.

omr
 
 


Most csak ezt az oldalt olvastam el, majd jövök még ma visszafelé is.
Tündi nagyon édes, ez a félig megvilágításos nagyon szép kép!
NEm semmi a penészetek. Nekünk ennyire nincs azért.

omr
 
 


Tinu: nagyon édes Tünci, főleg a második kép tetszik, azok a szemek... Azt hiszem ezzel a reagálassal mindenki így van, sztem ezen már nem sértődik meg senki, amikor tudunk kicsit jövünk, én is így vagyok. De azért ha tudsz gyere!!!

Alexa: na kivi vagyok, majd tedd fel a képet, ahogy Martinka elaludt, nálunk sem volt még ilyen.

Hát ez nagyon tetszik! Kép
sziszi22
 
 


Íme az ígért képek: Kép Kép

Nagyon jók a fotók Tündéről,gyönyörű szemei vannak!!
Nem semmi,hogy ennyire elterjedt a penész nálatok!

Ügyes vagy Rena,biztos hamar eltűnik Petra szájából a szájpenész.Emlékszem,hogy az öcsémnek is volt,és a cumijára kellett vmit csepegtetni,és pár nap alatt eltűnt.

Úgy látom,nem csak nekem gyanús ez az Uvme,nem is regisztrálok.Persze Nikának sok sikert hozzá!
Vendég
 


Rena: szájpenész nem gáz. Nekünk ugyan nem volt eddig, de nagyon sok babának van. És hamar elmúlik ám. Nem vagy semmiben hibás.

Sziszi: köszi :) . Míg olvastam a hsz-edet, addig TÜnci szétszerelte az antennát és elment az adás a tévében. :shock: A férjemnek nem sikerült újra összerakni...

Alexa: Martinka tényleg tündéri!

Kép
Kép
tinu
 
 


Rena: picur korában is volt szájpenész Petra szájában, vagy csak most jött elő? Jobbulást, bár ez nem igazán betegség. Ez nem miattad van, ne is aggódj rajta, biztos hamar elmúlik. Csanádnak meg koszmós volt a feje, hát az is idegesítő, de a doki csak nevetett rajta, meg mondta, hogy olajozzam.

Alexa: nagyon édes Martinka, jól elfáradt, azért evett valamit?
Tinu: remélem sikerült megjavítani az antennát, nem semmi a kiscsajszi, rendezkedik ő is. Kép
sziszi22
 
 


Nézzétek semmi sem kötelező nehogy úgy gondoljátok én csak szóltam amíg nem kell fizetni addig csinálom aztán tényleg lehet nem lesz semmi belőle de ki tudja:) amúgy nem csak mlm van benne játszani lehet azon meg pénzt nyerni amúgy meg még nem is indult el szóval az index cikk nem is valós adatokat ír le szóval azért az indexen sem kell minden elhinni:):):):):):)

Alexa nagyon édes ahogy Martinka elaludt az etetőszékben :):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?