Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok.
El nem vesztem (rossz pénz.....
) csak a napokban ügyeletes vagyok és dolgozom sokat. Nem is baj, most minden eddiginél jobban kell a pénz, mert apa nem dolgozik átmenetileg. Kicsit feszültek is vagyunk az anyagiak miatt (nekem sikerült gyomorfekélyt szerezni a nyugalomtól tegnapra
azé az korrekt így babásan
) de próbálunk a gondok között "összekapaszkodni" és ez megsokszorozza az erőnket.
Mni-nek gratula a mocorgáshoz,
Kölyöknek a kispasihoz.
Éva, nem ismerem a dokit, de én is csak castlakozni tudok, lehet, hogy a világ leg jobb fej dokija és lehet, hogy egy ősköcsög és ezt kellene először látni, aztán el lehet töprengeni a csládi kapcsolatokon, bár szerintem ez a része inkább pozitív. A Szent Imre szerintem jó, közismerten bababarát kh, bár van, akinek más a véleménye a topikban. Még nem szültem ott (Gorka kistarcsai csemete), utána tudok referálni
Sőt még az is lehet, hogy őt kapom ki, mert ő lesz az ügyeletes, és mivel papíron van közöttünk 2 hét, ha nem jól vezeti le a szülést nekem, Te még mindig válthatsz majd
Jimm, kidepisedtél azóta?
Tegnap este apa álomba simogatott, régen aludtam ilyen jól és pihentetően. Eredetileg másnak indult volna (sőt, extra gáz, én kezdeményeztem még délután a dolgot)
, de mostanában inkább az alvás...
ha ezt valaki meséli rólam, nem hiszem el neki
Norton jól van, egyre erősebben rúg, mostanában elég aktív napjai vannak. Már meg is emeli a kezet a hason.
Apa nem igazán szereti tapizni a pocimat, végre kibökte, miért: úgy érzi, azért rúg a kölök, mert zavarja a kéz a hasamon. És ő is utálja, ha macerálják pihenés közben
PASIK
Pepike, melyik nap leszel a Pókerarcban?
Remélem mindannyian jól vagytok!!!
A talira feltételesen megyek (nagyon szeretnék!!!), még nem tudok választ adni, mert egyrészt nem tudom, hogy lesz pénzünk (üzemanyag is kell oda..) de ezt még megoldom, viszont ha apa addigra dolgozni kezd, akkor nekem kell Gordonnal lennem. Szóval most én vagyok a bizonytalan +1 fő, kis türelmet kérek, hogy átlássam a lehetőségeinket.. és bocsi érte.