Új privát üzeneted érkezett!

Itt tényleg nem semmi visszaolvasni, alig haladok! :lol:

Köszi mindenkinek a gátmetszés, gátvédelem infót, illetve mára a drukkot. :)

Bezzeg az én gyermekem fikarcnyit sem szégyenlős. :lol: A 12 perces genetikai uh-n végig mutogatta magát, illetve folyamatosan járt a szája. Még az orvos is megjegyezte, hogy ő még ilyet nem is látott, hogy ennyire beszélgessen a baba több, mint tíz percen keresztül. :lol: :lol: :lol:
Egyébként minden rendben van vele. Most egy kicsit elmúlt a parám is. Végre az orvos is azt mondta, hogy innentől kezdve tényleg felesleges a stresszelés, mert napokon belül-még ha nem is erőteljesen, de én is érezni fogom a mocorgást. Várom ám türelmetlenül.

Pocak és derékfájás eddig elviselhető volt, de ma vonatoznom kellett csomaggal. Meg is lett az eredménye. Mindjárt megőrülök. Jön a Magne B6 és a fekvés. :cry: :shock: Szerencse, hogy laptopon internetezek. :wink:

Tand, nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! Remélem csodálatosan érezted magad! :)

Engem is tessen bejelölni iwiw-en! Kvasz Éva néven futok, könnyen megtalálható vagyok. :lol: :lol:

Visszaolvasás folyt. köv.

Évi

KépKép
kvaszeva

Húúú judit18!
Te aztán profi vagy! és alapos!

Kép Kép Kép
fanetta

kvaszeva!
Bejelöltelek!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Tessen visszajelölniiiii :!: :!: :lol: :lol:
Vendég

Akkor egy kicsit most megnyugodtál!!!!!
Meglátod hamarosan érezni fogod! :D
Az nem jó, hogy fáj a pocid! Pihizzél! Én tegnap voltam
ugyanígy, de most nagyon jól érzem magam!!!!!!!
Kicsibaba egésznap le nem állt!!!!!!! :D
Vendég

kolyok28!
Valami hír van már??????????????
Uh? :?: :?: :?:
Vagy én vagyok béna, és nem látom, hogy írtál??
De én sz.tem nem!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Most végeztem a visszaolvasással. Engem is érdekel az Árkádos tali! Ha lesz pontos időpont, szóljatok ám! :wink:

Jó sokan vagyunk iwiw-en! Én is keresgetek.

Pati! Mi van veled??? Másfél napja nem kerültél elő!

Jim! Szörnyen irigykedem a pocidra! Annyira csinos! :shock: :lol:

És mindenkinek grati a pocikhoz! Az enyém még olyan semmilyen. :roll: Majd szombaton leszek 20 hetes, akkor készítünk fényképet, és felteszem majd.

Kölyök, mizu van már??? :roll: :shock:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Minden hasi fájos anyukának hosszú pihit a hosszú hétvégén!!! :D :D :D

Márti: visszajelöltelek! :wink:

Lusie, bosek, monácska, panny Pumperka és kecskeméti judit! Én is megtaláltalak titeket, tessék visszajelölni! :wink:

Kölyök: mi volt az uh-n, várjuk a jelentésedet!!! :)

Judit! Nagyon ijesztően hangzott első olvasásra, ez a pajzsmirigydolog! De ne aggodj, bizti minden a legnagyobb rendben lesz!

Niki! Én ma voltam védőnőnél, csak beugróba, összehasonlitani a vérnyomásmérőmet, nem e csal (Hát csal az itthoni!), és a méretszkedés +2 kilót mutat, a kezdőhöz képest! Afp eredménnyel még nem tudok szolgálni, majd a dokim mondja meg jövő héten, ha megyek majd hozzá!

Hirtelen ennyi, remélem mindenkinek írtam igy per pill, ami a fejembe volt két oldal olvasása után?! :roll: :roll: :roll:

További szép estét mindenkinek!
Vendég

Hát persze, hogy rövid az agyam!

Tand!

Én is végignéztem az eskövői képeiteket! Gyönyörű volt a ruhád, és persze te is, és csak ugy sugárzott rólatok a boldogság! Kívánom, hogy ugyanilyen boldogok legyetek még az elkövetkezendő 60-70 évben is!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

KISFIÚÚÚÚÚÚ :lol: :lol:

és makk egészségesnek látszik, de kontroll UH 3 hét múlva

most megyünk vacsizni, nincs időm utánaolvasni, majd még jelentkezem

köszi a drukkokat :)

Kép

Kép
kolyok28

Végre valaki, akinek nem szégyenlős a babája! Kölyök gratulálok! :)

KépKép
KépKép
mni

Aktuális táblázat:
Valaki írta egyszer, hogy az AFP adatokból lehet következtetni a baba nemére, mert ha alacsony --> lány, ha magas --> fiú! Szerintem 90%-ban be is jön... :)

Kép
Kép
Megint vannak akik jó rég óta hanyagolnak minket... :(

KépKép
KépKép
mni

Kölyök!

Nagy gratula a fiadhoz! :D

Eszter

Kép
eszter.eu

Mzx!

Anyut nálam is be lehet vetni,főleg a hétfő jó is mert akkor anyu nem dolgozik és pont ilyenkor ott van náluk az összes unoka(nekem 2+tesómnak 2)és 4 gyerkőccel elég nehéz az uszodába vinni az én nagyfiam...de lehet,hogy meg lehet oldani(majd apu besegít)Szal majd meglátom!Akkor még nincs pontos dátum,ugye?!

Pepike!

Láttam a műsor beharangozóját.....bocsi,mi is a keresztneved :oops: ??Foglak nézni!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Most jutottam el odáig, hogy hétfőtől végigolvastalak Titeket, és tudok is reagálni. Elég jól haladunk a babaszobával. Párom és az öccse dolgoznak rajta, kész vagyunk a tapétázással. :D :D :D Holnap pedig párom kifesti a szobát. Az én szerepem a háziasszonykodásban van. Főzök, etetem, itatom a fiúkat. :)

Bevallom, jegyzeteltem a visszaolvasás közben, mert annyit írtatok. :lol:

Jim,
olvastam, hogy majdnem fogdoki lett belőled, jó lett volna, így bátrabban mentem volna hozzád. :wink:
Szép a pocód! :)

Fanetta,
Nimród nagyon szép név, lányneveitek közül pedig az Odett tetszik.

Márti,
neked is nagyon szép kerek pocid van. :)

Mni,
igen, a halvány zöld babaszobába én is fenyőbútorokat képzelek el. Sajna most új szekrénysort nem tudunk venni, az fekete, fehér polcokkal, de fenyő babaágyat és a pelenkázót fogunk szerintem venni.
A sárga színű babaszoba is szép lehet. :)

Csujzi,
nagyon örülök, hogy már jól vagy!!! :)

Norco,
gratula az UH-hoz és a bébimozgáshoz! :D

Beus,
neked is szép pocid van, olyan meghitt a puszis kép. :)

Rima,
örülök, hogy jelentkeztél! Kitartás a munkához, azért ne dolgozz túl sokat!!!

Judit,
szép a bababútor, amit kinéztetek!
A munkával én is így voltam, ahogy te, már nyűgnek éreztem. Az ügyfelekkel pedig nagyon türelmetlen tudtam lenni. :oops: Tisztára más világ a terhesség. Nem tudtam 100%-os lenni, ez szerintem normál állapot most nálunk.
Köszi szépen a jövedelmekről írt infókat!

Melinda

Kép
melinda80

Pété,
látom, sajna neked se mutatta meg magát a kis babó. De ez az UH kép biztos kárpótol érte, nagyon aranyos! :lol:

Arizona,
jobbulást! Kár, hogy nem derült ki a babó neme.

Pepi,
hú, ez a Miskolc Tapolca engem is érdekel, majd mesélj, milyen volt. Jó pihizést kívánok! :)

Eszter.eu,
gratula a kisfiúhoz! :)
Kérdezted, hogy ki mikor érzi a babát. Nos, én minden nap, főleg evés után és én jelenleg még magándokihoz járok 3 hetente.

Judit (Kecskeméti)
örülök, hogy rájöttek a pajzsmirigy problémád miatti bibire! Remélem ez a gyógyszer segíteni fog, hogy még jobban beinduljon a mocorgás!

Tand,
megnéztem az összes képet. Nagyon szépek vagytok! Még egyszer gratula és sok boldogságot kívánok! Mókás férjed lehet, ahogy az egyes képeken grimaszol. :wink:

Pumperka,
én a kávét abszolút nem kívánom, mióta terhes vagyok. Ha álmos vagyok, inkább egy light-os cappuccinót iszom.
A hasra terülős bugyit én se pártolom, most nem esik jól, ha a hasamat éri.

Kölyök,
gratulálok a kisfiúhoz! :D

Na, megyek szunyálni, holnap folyt. köv. felújítás, de azért remélem már napközben tudok jönni.

Ja, az iwiw-en majd én is jelölgetek. :wink:

Jó éccakát!

Melinda

Kép
melinda80

Márti, visszajelölve!! :lol: Jim, Bosek, Lusie bejelölve. :lol:

Kölyök, szívből gratulálok! :D

Mni, köszi az új táblit, érdekesek az AFP összefüggések. :roll:

Melinda, aztán vigyázni ám azzal a felújítással! Nem túlterhelni magad!!!

Éjszaka kétszer ébredtem fel arra, hogy görcsöl a hasam, de 4 óránként beszedtem 2 Magne B6-ot, és jelentem reggelre teljesen elmúlt a keményedés is. :D Azért a biztonság kedvéért a mai napot még ágyban töltöm. Az ördög sosem alszik. :evil: :evil: :evil:

Évi

KépKép
kvaszeva

Patti, az Imrében nem ismered véletlenül dr. Csabafi Csaba főorvost? :?:
Édesapám első unokatestvére, és a család javasolta, hogy szülhetnék nála is. :shock: Nekem furi, hogy egy rokonnál szüljek, de a család szerint ez akár nagyon előnyös is lehet emberi és anyagi szempontból tekintve. :roll:

Lányok, véleményeket kérek!!! Ti, hogy gondoljátok ezt? Van valakinek hasonló tapasztalata? :roll: :roll: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!!

Kölyök nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!

Panny!

Petra a keresztnevem, de azt hiszem a hasméretről könnyen meg fogsz ismerni!!
:wink:

Melinda80!

Szuper hely a Miskolctapolcai barlangfürdő, már voltunk és nagyon élveztük, nem csak a lányom de még mi is!!
:lol:
Vasárnap este jövünk haza majd írok milyen volt!!!!!

Mindenkinek jó pihit, eszterxx megy a drukk holnapra majd írj mi volt!!!

És nem utolsó sorba köszönöm Pataki Alizkának hogy jó kislány a pocimban már 20. hete!!!!!!!!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok csajok!!

Kölyök! Gratulálok a kukihoz!!!

Képzeljétek ma reggel csuklott a baba a hasamba, vagyishogy gondolom, mert olyan ütemesen rángatózott kb. fél percig, de apa sajnos nem érezte csak én :( de azért tök jó volt!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szép Napot Minden Kismaminak!!!!!!!!!

Remélem mindenkinek nagyon jó kedve van, ebben
a gyünyörű időben!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Itt legalábbis Miskolcon sugárzik a nap!!!!!!!!!
Pepike!
Ugye ti is így gondoljátok :?: :?: :?:
Itt lakunk a barlangfűrdőtől nem messze :!: :!: :!:

Kolyok28!
Nagy GRATULA a pici legénykéhez!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D
Mni!
Te olyan ügyes vagy!!!!!!!!
Nagyon szuper a táblázat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Melinda!
Jó festegetést nektek!!!!!!!!!!!!!
Azért csak óvatosan! ( Te kis háziasszony :lol: )
Majd rakj fel képet, ha készen van!!!!!!!!!!!

kvaszeva!
Örülök, hogy jobban vagy!!!!!!!
Ehez a rokon dokis témában + nekem az a véleményem,
hogy szerintem ez nem egy rossz dolog.
Ha tényleg szakmailag is jó orvos, akkor miért ne :?: :?:
Sokkal jobban odafigyelne rátok!!!!!!!!!!
Nagyobb a felelőségérzet, ha már van valamilyen rokoni
kapcsolat!!!!!!!!!!
Persze az anyagi vonzatáról meg nem is beszélve!
Én biztos nagyon örülnék, hogy ha ilyen helyzet állna fent nálunk!
Nagyobb biztonságban tudnám magam, és kicsibaba
sorsát!
Ez persze csak az én véleményem :!: :!: :!: :lol: :lol:

Márti!
Vendég

Sziasztok!
köszi a gratulációkat :) nagyonnagyon boldog vagyok :)
főleg, hogy egészséges, de amiatt is, hogy megmutatta magát.
Az adatok:
placenta: mellsőfali
magzatvíz mennyisége: átlagos
BPD: 46mm
HC: 170mm
AC: 137mm
FL: 32mm
Dúrva eltérésre utaló jel jelenleg nem észlelhető.
egyetlen "zavaró" dolog: "Féloldalon felritkult szerkezetű plexus."
Ez a fejecskéjében minden magzatnak van egy ér-valami, és annak a szerkezete kicsit másabb. De a dokinénim szerint ez nem gond. (Remélem :? ) Merthogy tegnap a dokinénimmel is beszéltem utána.

3 hét múlva konroll UH.

Lányok, nekem a két hét múlva hétfő 16óra jónak tűnik. És a gofri eléggé lázbahozott :) najó, inkább a veletek való tali :lol:

Lusie: minden rendben lesz. :) de azért megy a drukk hétfőre :)

Judit,
nekem estefelé szokott mocogorni, de nem általános még, elég ritka, van hogy reggel is, amikor meghallja a hangunkat :)

a wiwen majd én is jelölgetek, csak ma takaritós nap van :? és este jönnek barátok tarokkozni :)
(de ha van kedvetek jelölni, Makai Zsuzsanna és esküvői kép van kirakva elsőnek :) )

Mni, köszi a táblázatot!

Jim, az a 8perces piskóta a mikróban, érdekelne ;)

Mindenkinek jó hosszúhétvégét! :)
(a férjem itt bámészkodik, és persze segített megalkotni az új mérőszalagot, én csak a színét akartam változtatni de a hátterén is kellett :lol: )

Kép

Kép
kolyok28

Pepike!
Bocsánat!!!!!!!!!!! Kihagytam az előbb v.mit!!!!!!!!!!!!
GRATULA!!!!!!!!!! a FÉLIDŐHÖZ!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Kvaszeva, szerintem tök jó, ha rokonnál tudsz szülni, biztos nagyobb figyelmet kapnál. :)
Márti köszi a dicséretet!
Ha minden igaz mi is elmegyünk holnap kirándulni Sárospatakra. Miskolctapolca már nálunk is régóta tervbe van véve, de én most valahogy nem akarok fürdeni. :( Mi most csatangolós programot állítottunk össze, Tokaj, Aggtelek, Miskolc, Noszvaj, stb. Ma még temetőlátogatás.
Én is sokmindenkit bejelöltem iwiw-en, de akit kifelejtettem, az lécci jelöljön be engem is! Marlok Niki

KépKép
KépKép
mni

Mni!
Jó kirándulást nektek is!!!!!!!!!! :lol:
Cak aztán óvatosan azzal a csatangolós programmal! :lol:
Azt szerettem volna még tőled kérdezni, hogy akkor most
a Magne B6 helyett a pezsi tabit iszod teljesen :?: :?:
Mert nekem valamelyik nap mikor begörcsöltem, akkor a
pezsi nem használt semmit :!: :!: :cry:
Vendég

Az túlzás, hogy rendszeresen, amikor eszembe jut. Én még eddig szerencsére nem éreztem keményedést. Szedem 3 naponta az Elevitet vettem Kalcium és Magnézium peszgőtablettát, azokat iszogatom mikor eszembe jut. :)
Közben meg kikaptam a férjemtől, hogy a lényeget elflejtettem leírni. Szóval este olyan aktívan mocorgott a kis Pocaklakó, hogy még a férjem is érezte. :)

KépKép
KépKép
mni

OFF

Szia Márti!

Ne haragudj, de keresek egy Márti77-et, mert korábban emaileztem vele, de mostanában nem tudok válaszolni az emailjére, mert nem működik a mail címe.

Esteleg nem Te írtál nekem?

Köszi
Lilka
lilka

Szia Lilka!

Nem haragszom, :lol: , de sajnos nem én vagyok az akit
keresel! Sajnálom! :cry:
Vendég

Mni!
Ez nagyon jó!!!!! :lol: :lol: :lol:
de rendesen érezte a kezével :?: :?:
Mert nálunk nem érzi a párom! És mondom neki, hogy nem hiszem
el, mert akkorát rugott, hogy ezt nem lehet nem érezni! :?

De jó!!!!!!! Akkor most nagyon boldog lehet a párod :!: :D
Vendég

Ja, rendesen érezte a kezével! :) Mondta, is, hogy most már elhiszi, hogy van ott bent valaki. :)

KépKép
KépKép
mni

:o :o :o :o :o
Vendég

Niki! ez naggyon szuper hír!!! :)
Tegnap én is éreztem aztán este hevesebben mocorogni, de végig ott volt rajta a kezem, és én kivülről még nem éreztem. Szval mi erre még türelmesen várunk ;)

Vidám kirándulást :) Tetszik a program amit beterveztetek! :)

Eva! Szerintem sem gáz rokonnál szülni. Nem annyira közvetlen rokon, ha jól értem. És ha jó fej akkor külön öröm, hogy gondolom jobban figyel rád! De mindenképpen találkozz vele előtte, ki tudja milyen ember :) Mármint, hogy a stílusa Neked bejön-e ;)

Kép

Kép
kolyok28

Kolyok28

Nagy gratula!! :lol: :lol: :lol:
(tudjátok már hogy fogjátok hívni?)

norco

Éva!

Sztem is külön jó ha ismerősnél szülsz,valszeg jobban figyel rátok és neked is megnyugtatóbb.Legalábbis én úgy érezném.

Pihizz,elűzni ezeket a keményedéseket!!Sajna nekem is jelentkeznek időközönként :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Márti!

Szép helyen laksz tetszik nekem Miskolc! Akkor biztos sűrűn jártok a fürdőbe, szerintem szuper!!Van jó szállástipped?????
Na megyek elkezdek bepakolni, mert holnap indulunk reggel és még semmit nem készítettem elő. :lol:
Köszi a gratulát is!

jó hétvégét puszi Pepi

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Ne aggódjatok, nem fogom magam megemelni a felújításkor, vigyázok. Holnap lesz a napja, hogy visszapakolok majd a szekrényekbe és minden a helyére kerül, de jó lesz.
A fiúk nemsokára kész vannak a babaszoba kifestésével, szép babazöld színű lesz. :D

Évi,
ezt az ismerős doki dolgot én nem hagynám ki, biztos, hogy figyelmesebb lesz veled, és ahogy írtad, anyagilag is jobban jöttök majd ki.
Biztos jó lesz a görcsölgetésre magne B6, jól teszed, hogy ma pihizel!

Mni,
Sárospatakon még nem jártunk, írjál majd, milyen volt! Biztos szép lesz. :) Jó kirándulást!

Pepi és mindenki, aki most félidős: GRATULA! :D

Melinda

Kép
melinda80

Pepike, érezd jól magad! Alizka is legyen jó kislány, és hagyja anyát pihizni! :)

Kölyök, de jó, hogy így örülsz! :) Utálom ezeket e jelentéktelen eltéréses szövegeket, a frászt hozzák az emberre! :roll:

ÁRKÁDOS TALI: akkor legyen fix ez az időpont, ha ennyi embernek jó. Azaz november 12, hétfő, 16 óra. Ha nem tudunk asztalt foglalni, akkor viszont szívás lesz... Pété, akkor megkérdeznéd?

Aki tud jönni, az iratkozzon fel:
ÁRKÁDOS TALI:
1. mzx

Kép

Kép
mzx

pepike! Grat a félidőhöz!

Én ma sem vagyok jól, nem tudom mi ez a depresszió.

Kölyök, nagy gratula a kiskukishoz! Priviben megy a recept.

Majd ha nem leszek ennyire nyomi hangulatban, írok :cry:
Vendég

Most jut eszembe, hogy 12-én, 13-án nekem oktatásra kell mennem, szóval akkor jövök én is a talira. :) Már amúgy sem érdekel a dolog és szerintem nem tart tovább 4-nél, de ha igen megmondom, hogy nagyon fontos dolgom van. :)
ÁRKÁDOS TALI:
1. mzx
2. mni

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok,

Kölyök,
Gratula a kisfiúhoz. Van már fiú nevetek?

Melinda,
Köszi, már jól vagyok. Hétfőn megint uh, hátha, akkor megmutatja, hogy mi van a lába között.

Eszerxx,
Köszi Neked is a kilókat, lehet, hogy még jól fognak jönni :D

Jim.
Fel a fejjel :lol: (ezt a mondatot utálom a legjobban ilyenkor, de frappánsabb nem jutott eszembe)

Mni,
Grautla a látványos mozgáshoz :lol:

Van egyáltalán valaki, aki nem akarja tudni, hogy mi lesz a babó? Én először úgy terveztem, de nem fogom kibírni

Holnap el akartunk menni otthonszülős infó estre erre elmarad :evil: Pedig hosszas győzködés után végre beleegyezett a Párom is (ráadásul a szülinapján) erre tessék...lehet, hogy ez egy jel...

További jó kirándulást, pihenést

arizona

Sziasztok!

Csak gyors bekukk már megint, mert mindjárt megyek dolgozni -- éljenek a munka hősei, akik a hosszú7végén is gályáznak (na, ez volt ám az önsajnáltatás :) )

Velünk minden okés, Babóca ezerrel mocorog, forog, pörög, csuklik, nyomkodja a kezét-lábát, reggel-délben-este. És már "kintről" is érződik, szóval kezdi lassan mindenki elhinni, hogy nem csak lenyeltem egy kosárlabdát :D

Miskolctapolca: Gyönyörű, mi ott voltunk nászúton, mikor hazajöttünk, akkor derült ki, hogy Babszi már úton van közénk..szóval nekem nagyon emlékezetes élmény! És a fürdő!!!szuper!!! Bár én most terhesen nem merek semmilyen vízbe menni, mert az a típus vagyok, aki ha csak ránéz, máris összeszed vmit.. Viszont Lillafüreden vagy a Szalajka völgyben egy séta, nagyon tuti lehet..

Évi, ismerősnél szülés: hát én nem is tudom.. ha jó fej, akkor minden oké, de nekem eddig az élet mindig azt bizonyította, hogy ha ismerőssel/baráttal intéztetek vmit, akkor az sosem jön úgy össze, ahogyan szeretném. Mert én nem merek olyan határozottan kérni/elmondani - a másik fél meg sokszor sz..ik bele, mondván ismerős vagyok, ráérek, úgyis elfogadom, ha félig jó vagy nem úgy van ahogy megbeszéltük..szóval..persze szülésre nem biztos, hogy ez így vonatkozik, szerintem találkozz vele személyesen, és utána dönts!

Tudom, hogy már egyszer régen beszéltük, de nem találom sehol: nem tudja vki, honnan lehet letölteni Rubint Réka: Légy bombajó kismama dvd-t? Vagy esetleg vmi jógát/fitballos tornát? Lassan bármire vevő leszek, mert torrent lapokon sehol semmit nem találok..

úúú..húzok, mert elkések..pusz mindenkinek, és jó kikapcsolódást!!!
Manna

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Remélem jól van mindenki!

Pepike!
Van 2 jó szállás tippem neked!
1., Kata magánszállás
( Postával szemben lévő utca, és ott nagy tábla van kirakva)

2., Alfa Panzió ( wellnes hotel )
Nem annyira drága, és nagyon jó!
Kapcsolatban vagyok velük, mert szállítunk nekik árút!
Elküldöm a számomat a privibe, ha érdekel hívj! :D
Fel tudom őket hívni! :D
Vendég

Sziasztok!

látom többen hosszúhétvégéztek, azért nem pörög most a topik.
Jelentem lelkesen jelöltem a wiwen :) Köszi Márti, Panny, hogy bejelöltetek :)

a lakás ragyog és tegnap olyan jó volt végre kártyázni egyet. Jó sokára kerültünk ágyba. És a kis trónörökös akkor kezdett el mocorogni, rugdosni. Kár, hogy a férjem ebből még nem érzett semmi :? ;)

Kmanna, a csuklást is érezted? tök izgi! :)

a talira én is jelentkezem asszem, :)
ÁRKÁDOS TALI:
1. mzx
2. mni
3. kölyök28

JIM küldök egy kis vidámságot, remélem mára már elmúlt a rosszkedved. Köszönöm a receptet, feltétlen kipróbálom, lehet, hogy még a hétvégén :)
És van nálam egy pulcsi... ;)

vidám, mosolygós hétvégét mindenkinek ;)

Kép

Kép
kolyok28

Ez nem semmi mindenki jól lelépett!!!!!!!!!

Érezzétek jól magatokat :!: :!: :!: :!: :!:
Aztán csak óvatosan a kirándulgatással :!: :!: :!: :!:
Vendég

Pati ról tudtok valamit? vagy írta, hogy nem lesz, csak én voltam vak?

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Pepike, az Alfa Panzió tényleg tuti. Tavaj az egész őszi szünetet ott töltöttük.

Árkádos tali:
1. mzx
2. mni
3. kölyök
4. pumperka

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok.
El nem vesztem (rossz pénz..... :roll: ) csak a napokban ügyeletes vagyok és dolgozom sokat. Nem is baj, most minden eddiginél jobban kell a pénz, mert apa nem dolgozik átmenetileg. Kicsit feszültek is vagyunk az anyagiak miatt (nekem sikerült gyomorfekélyt szerezni a nyugalomtól tegnapra :oops: azé az korrekt így babásan :oops: :roll: ) de próbálunk a gondok között "összekapaszkodni" és ez megsokszorozza az erőnket.

Mni-nek gratula a mocorgáshoz, Kölyöknek a kispasihoz.
Éva, nem ismerem a dokit, de én is csak castlakozni tudok, lehet, hogy a világ leg jobb fej dokija és lehet, hogy egy ősköcsög és ezt kellene először látni, aztán el lehet töprengeni a csládi kapcsolatokon, bár szerintem ez a része inkább pozitív. A Szent Imre szerintem jó, közismerten bababarát kh, bár van, akinek más a véleménye a topikban. Még nem szültem ott (Gorka kistarcsai csemete), utána tudok referálni :wink: Sőt még az is lehet, hogy őt kapom ki, mert ő lesz az ügyeletes, és mivel papíron van közöttünk 2 hét, ha nem jól vezeti le a szülést nekem, Te még mindig válthatsz majd :lol: :lol: :lol: :lol:
Jimm, kidepisedtél azóta? :wink:

Tegnap este apa álomba simogatott, régen aludtam ilyen jól és pihentetően. Eredetileg másnak indult volna (sőt, extra gáz, én kezdeményeztem még délután a dolgot) :oops: , de mostanában inkább az alvás... :shock: ha ezt valaki meséli rólam, nem hiszem el neki :shock: :lol: :lol: :lol:

Norton jól van, egyre erősebben rúg, mostanában elég aktív napjai vannak. Már meg is emeli a kezet a hason. :D Apa nem igazán szereti tapizni a pocimat, végre kibökte, miért: úgy érzi, azért rúg a kölök, mert zavarja a kéz a hasamon. És ő is utálja, ha macerálják pihenés közben :roll: PASIK :roll: :roll:

Pepike, melyik nap leszel a Pókerarcban?

Remélem mindannyian jól vagytok!!!

A talira feltételesen megyek (nagyon szeretnék!!!), még nem tudok választ adni, mert egyrészt nem tudom, hogy lesz pénzünk (üzemanyag is kell oda..) de ezt még megoldom, viszont ha apa addigra dolgozni kezd, akkor nekem kell Gordonnal lennem. Szóval most én vagyok a bizonytalan +1 fő, kis türelmet kérek, hogy átlássam a lehetőségeinket.. és bocsi érte.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

csatlakozni, legjobb fej, stb...
még az átlagosnál is több elütés... bocseszka... :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok csajok!!

Azoknak, akiket érdekel a kombi kiságy, most kuponnal akciós a Brendonban 60-ról 45-re!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok Csajok!

Kép
Csak gyors bekukk így alvás előtt. Látom, sokan hosszú hétvégéznek. :) Mi csak egy sima családi kirándulást tettünk a Margitszigeten, de jó volt. Törpi nagyon élvezte a futkározást, néha úgy kellett előásni a dzsindzsásból. :lol: :lol: :lol:

Kölyök, gratula a kisfiúhoz!!!
Pepike, korábban már én is kérdeztem, hogy mikor leszel a tévében, de még nem válaszoltál. :( Nem szeretnék lemaradni.
Tand, szépek az esküvői képeitek! Jó fej lehet a férjed, a fotók alapján.
Az Árkádos talira sajnos nem tudok menni.
Kép
Jó szórakozást Nektek!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek! :P

Most olvastam utánatok, mivel csütörtökön temetőztünk, tegnap meg meglátogattak minket anyósomék.
Remélem mindenki jól érzi magát és senkinek nem keményedik a pocakja.

Kölyök: gratula a kisfiúhoz. :lol: :lol: :lol:

Mni: a táblázat nagyon jó lett, ügyi vagy. :P :P

Arizona: hétfőn drukk az uh-hoz, hátha nem lesz szégyenlős. :)

Velünk minden ok, hajnalban arra ébredtem fel mintha bokszolt volna a hasamba :) , vagy 2 percig, nagyon furcsa érzés volt, reggel pedig mikor felkeltünk a férjem a hasamra tette a kezét, és picurka pont akkor mocorgott, olyan volt mintha köszönt volna neki. :P Utána, meg már nem nagyon volt megállás, úgyhogy jöttünk, inkább reggelizni.

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?