Új privát üzeneted érkezett!

Vasárnap már találkoztak (szemkontakt már van):
Kép

De ma ennyire tellettKép:
Kép

Azért fürödtek ma 1-et a napon, persze Bori, a leányzó- egyből elkapta Szilárd kukiját. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Anyakati
Ez szenyaság! kiváncsi lennék, hogy a saját gyerekének is felsértené-e a nyálkahártyájaát, pusztán véletlenül...
Gyerekek édesek!

Ellimami
Üdv itt, a napirend majd kialalkul. Nálunk még most is van, hogy fölborul, nem is gyakran. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Anyakati,
Ez felhaborito! Tudom, hogy ha az ember lanyanak egyszerre tobb gyerekre kell odafigyelni, nem mindig megy! Itt Nemetorszagban az a jo, hogy ilyesmit nem csinalnak magyarazat es beleegyezes nelkul! De ez akkor is undorito, amit Vedaval muveltek! Nyugodtan beirhatod a dokinenitek nevet valami negativ topikba, hagy tudja meg orszag-vilag!

Myssnia,
Kepeken edi a gyermek! Kuki Kép, vagy Kép!
Miki ma a sajatjat akarta letepni a medenceben, mikor Gyurival pancsolt! Gyuri meg rakezdte, hogy az ove nagyobb. Jol elbeszelgettunk, Dani is ott volt! Kepek keszultek, de sajna mind futyis!
Ha a szolnoki doki velemenye nem tetszene, akkor javaslom a Bokay utcai gyerekklinikat (Klinikak metromegallonal pont), Dr. Kiss Imre volt, aki megnyugtatott. Nezz be a korulmeteles topikba, mert ott is van egy csomo ellentetes velemeny. A korulmetelesnek is van nehany valtozata! Szoval barhogy is dontesz, elotte jol tajekozodj!
Kocsi ugyben mi alapjan valasztottal, dontottel (tipus, markak, arak, hitel, felszereltseg, minden erdekel)? Mikor jon meg a polod?

Miki ordit...nem ertem miert kell minden nap elalvas elott ezt csinalnia.
Azert hogy annyira ne legyen tokeletes a nap, este Gyuri a jatszoteren beleesett egy kutyaszarba, raadasul a sebes tenyerevel!
Holnap jon a szuleszno, csak ugy, vendegsegbe! (csak mert Gyuri mar masra gyanakodott! Kép ) Megyek kicsit rendberazom a kerot!

Zsuzsi
zsuzsi74

Heni!

Fülbevaló ügyben csatlakozom Kangihoz! Én is akkor kaptam amikor kértemKép Pedig Emma is kapott már fülbevalót a keresztapukájától. Sőt anyukám behozta a szülészetre és megbeszélte hogy beteszik, de én nem vittem le a bébitKép

manó
manó

Andi: koszi, de a turostesztat nem nagyon kedvelem, meg igy magaban a turot sem.Kép

Maci2: az a baj, hogy mindig turogombocot csinalok belole, es mar unom. Turos palihoz nalunk sosem fogy el 25 dkg, talan mert eszunk meg kakaosat, lekvarosat stb...KépKokuszgolyo receptjet koszi!Kép

Beu: jol hangzik ez a turofank.Kép Lehet holnap ez lesz beloleKép

orsoly
orsoly

zsuzsi!

Én miért vagyok új felhazsnáló?Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

jaj, közben javítottak, haladó vagyok. Hurrá.Kép

KépKép
manó

Még reggel új voltam.Kép

manó

KépKép
manó

AnyakatiKép
Ez elég csúnyán hangzik, amit Védával műveltek.Kép Én biztos nem álltam volna meg néhány keresetlen szó nélkül.
Atyaéééég, Zsebi 4 hónaposan alig 6 kg. Hogy csinálja ez a Véda lány?
Képek nagyon helyesekKép

Beu, Lőrinc is nagyon helyes a sapijábanKép

Myssnia, hogy Szilárd milyen képeket tud vágniKép

Zsuzsi, így ráijeszteni szegény GyuriraKép

Ellimami, ne aggódj, nem felejtünk ám el, a napirend meg majd szép lassan kialakulKép Azon én is mindíg bosszankodom, hogy jól megtömöm a lyányt, aztán már csomagolhatom is a pelusból. Hát ezért dógozok én?Kép

ToffiKép
Részvétem a szomszédértKép Nálunk meg esténként egy HVCS dübörög el egy mocival, persze turbó spéci bazi nagy hanggalKép. Egyszer biztos kitalálok valamit, hogy leszedjem a motorrólKép

HeniKép
Szerintem tök normális méretű a kiscsajKép
Az égetés nálunk is így működik, én panaszkodom, oszt a lányaim szemrebbenés nélkül megcsinálják a kunsztot az idegennekKép És ez már csak rosszabb leszKép

Lányok, bevallom férfiasan, én olllyan jókat vigyorogtam a nyakig kakis babaképeken meg a kakis sztorikon, aztán tegnap Zsebi móresre tanítottKép Az egész hasa sárga volt kombidresszestül, de ráadásul még körbe is fókázott a kiságyban, hogy csíkot húzhasson a matracraKép És persze én vaksi első lendületből magamhoz öleltem, amikor kivettem az ágybólKép Na volt mit súrolnom tegnapKép

Na lelépek agonizálni. Ja, a férjem azt izente, hogy üdvözöl benneteketKép

Páááá
Momo

Momo
momo

Mano,
Reggel meg nyujuzerek voltunk! Mostantol harom kategoriaba vagyunk besorolva, es valamiert pontszamlevonas is tortent! Hatarozottan emlekszem, hogy valahol 1030-1040 korul jartam a hozzaszolasokkal!

Zsuzsi
zsuzsi74

Kedves Andy78!

Csak annyiban reagálnék az írásodra, hogy van gyermekem, nem is egy. Söt a foglalkozásom miatt nagyon-nagyon sok gyermekkel (0-tól 3 évig) van kapcsolatom több éve. A sok gyermek közül egy sem beszélt ilyen tisztán, egy sem mondott ilyen több tagból álló szót ilyen idös korában.
Egy kicsit nézz már szét más topicocban, hogy az egy év körüliek milyen szavakat mondanak.

Én nem az elsö névtelen vagyok, de van valami igazság abban amit tanácsolt. Csakhogy a Guiness Rekordok könyvébe nem téged kellene felvetetni, hanem a fiadat...

Részemröl az ügy lezárva.

X
X

Sziasztok!

Lányok, azt hallottam, hogy anyatejet lehet cseppenteni a baba szemébe szemcsepp helyett. Kérdésem: Szerintetek az orrába is lehet? Hogy fellazítsa kicsit a váladékot, mielőtt kiszívom az orrszívóval, mert nagyon be van dugulva, orrcsepp meg még nincs, nem jutottam el a gyógyszertárba.

Anyakati
anya_kati

Kepek, remelem nevkeveres nem lesz!
Miki es Gyuri pancsiznak. Ajanlom figyelmetekbe a hatterben szarado melltartobeteteket Kép! Kozben Gyuri faarccal beszol: "Bele fogom ejteni a Mikit a vizbe!" Szegenykem nem birta tartani, csuszott ki a kezebol!

Kép

Miki nem forog, csak igy emeli a popojat, es probalna tolni magat, ami csak neha sikerul!

Kép

Anyakati,
Meg mindig orjongok itt magamban a dokinenitek miatt! Sarlatan! Szegeny "pici" Veda!!! Nyaralo egy-ket gyerekesekre ne irigykedj, eljon majd meg a mi idonk is!!! Gondolj bele, meg 40 eves sem leszel, es siman elmehettek a ferjeddel kettesben, a gyerekekre mar nem lesz gond (majd a lanyok ellatjak a haztartast, es adnak Daninak enni, cserebe o majd "megvedi" oket az olalkodo pasiktol)! Ezt a par evet, amig ilyen nehezek a hetkoznapok mar csak kibirjuk valahogy!

Ellimami,
Majd belejottok! Ne izgasd magad a kaosz miatt, ezzel jar! Nalunk tuti nagyobb kaosz van, ezt igy latatlanba ki merem jelenteni! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Zsuzsi!

De hol van az még???? Én addigra már zárt osztályon leszek, ha ez így megy tovább!!Kép

Anyakati
anya_kati

Anyakati,
Persze, az anyatej a legjobb orcsepp!
De probalkozhatsz meg forralt sos vizzel is, vagy sos kamillateava (szemcseppentovel, vagy orrcseppes uveg cseppentojevel beadhato)! Igazi orrcsepp helyett meg nagyon klassz a Sterimar tengerviz spray!
Zsuzsi
zsuzsi74

Nem baj, Anyakati, menjunk egyutt! En neha mar a zart osztalyon inkabb lennek, mint itthon! Kép
Zsuzsi
zsuzsi74

Ja, jó lehet az, tök nyugi, csak ülsz és csorog a nyálad a sok nyugtatótól, és sehol egy gyerek, se a sajátod, se máséKép

Köszi a tanácsot orrcseppügyben, akkor nem is megyek gyógyszertárba.

Anyakati
anya_kati

Képek tök jók!!Kép
anya_kati

Dumcsiztok, csajok?

Anyakati! ha nem tudsz írni személyesen, akkor sem utállak ki, én speciel csodállak, hogy egyáltalán le tudsz ülni a gép elé. Szegéyn kis Véda! A képeken nagyon édik!

Myssnia! De jó, hogy nincs semmi bajod! Édesek lehettek a picik!

Ellimami! Nálunk nulla napirend.

Momo! Kaki! Én is jókat vigyorgokKép

Zsuzsi! Jók a képek. Lőrincet hasaltatva annyit gondolkodom, Miki hogy bírt annyi ideig repülő tartásban lenni. És még jól is érezte magát. Nálunk kb. 2 perc a hasas rekord.

Ha valaki megcsinálja a túrófánkot, számoljon be! Van egy másik túrófánkos receptem is, szintén 25 dkg túróból, de még azt sem csináltam.

Sajna Lőrinc kicsit lázas lett, és egész délután nyöszörgött. Este kúp be, 5 perc múlva kaki ki. Kerestük benne a kúpot, de nem találtuk. De kizárt, hogy ennyi idő alatt feloldódott volna. Épphogy bepelenkáztuk, még fel sem öltöztettük. Új kúp be. (De csak felek.) Remélem, nem adagoltam túl. Úgy sajnáltam szegény, annyira panaszkodott. Kicsit korábban fektettük le, mint szoktuk, de simán elaludt. Kíváncsi vagyok, milyen éjszakánk lesz.

Beu
beu

De jó, cseteltekKépKép Észrevettétek?

Zsuzsi
Köszi a "megoldást", fel sem tűnt, hogy nem new vagyokKép
Képek tényleg jók KépKép

Anyakati
Tényleg elég béna lehetett a dokinő, persze, nem az ő gyereke volt

Anyakati, Zsuzsi
ZártosztályKép Jó lehet Kép Én akkor is úgy szeretnék egy harmadik babustKép

Momo
Dunsztom sincs, mit csinálj a HVCS-vel, ebben a mai világban nem sokat tehetsz, most nem akarok off lenni, mert elég rossz példám lenne.

Mennem kell, meg kell még néznem valamit (így jár, aki ígérget)
Szép álmokat mindenkinek Kép
Toffi + alvó gyerekek
toffifee

Ja, kakiKép

Délután ötkor szopi, Zsombi duruzsol, nyögdécsel, nyom nagyon, szag terjed, én ájuldozok, Zsombi vigyorog. Felveszem, hogy átpelózom, ránézek a hátára, a háta közepéig tiszta kaki minden. Persze Apa nem engedte, hogy megmutassam Nektek Kép, így nem készült fotó. A vetkőztetés is érdekes volt, fürdés lett a vége, persze Zsombi végig mosolygott. Mi is. Kínunkban Kép

Toffi
toffifee

Jaj lányok, úgy írnék nektek, de apa beszólt, hogy folyton a gép előtt ülök.
DE MAJD HOLNAP, amikor nem lesz itthon (és már az anyósom is elhúzott a rákba) akkor ÍROK!!! KépKépKép

jóéjt

ANdi
psandi

Csak gyorsan, mert holnap nem biztos, hogy tudok jönni (oltás, pakolászás, süti készítés, csülök főzés), aztán leghamarabb hétfőn.

Receptek kimentveKép

Momo,
Remélem a nap többi része jobban telt.
KakisztoriKép

Beu,
Kalapos képKép

Toffifee,
Örülök,hogy minden rendbenKép
Ma voltunk a Dm-ben. Ugyanis Badedas stiftet keresünk. Apa kapott egyszer és nagyon tetszett neki. Na mondanom sem kell, hogy égen-földön nem lehet kapni. Pedig már mindenhol néztem (Rossman, DM, Azúr, Spar, Smach, Tesco, Auchan), már ötletem sincs.Kép

Anyakati,
Szegény kis Véda, mielőbbi gyógyulást.
Jók a képekKép
Korábban használtunk anyatejet orrcsepp helyett. Most azt a tengervizeset, mi is a neve, most azért sem jut eszembe.

Ellimami,
Lesz még amikor azért izgulsz majd, hogy mikor jön már a kaki.
Roni 3. napja nem produkált, így segítettünk egy kúppal (hogy ne a holnapi lázcsillapítót nyomja ki rögtönKép)
Fix napirendünk még nekünk sincs.

Myssnia,
Jók a képekKép

Zsuzsi,
Alvás előtti ordiba nálunk is megy. Oka: szerintem a fáradtság, de hogy akkor miért nem alszik????
Képek jókKép, Miki ügyesKép

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Ismét itt!
Apa dolgozik, nekem varrnom kéne, de ez az átkos függőség...Kép
Ha mégis járok a varrógép közelében, akkor nevezünk sapis képpel.

Beu!
A fiaink közti különbözés kezd kialakulni. Levi szeme macskásabbra van sliccelve. Ez a kalap nagyon jól áll Lőrincnek!

Toffifee!
Milyen melltartóbetétet szeretnél? Avent persze van nálunk. De amióta egészségügyből kifolyólag Hartmann-Rico cuccokat is forgalmazunk, azóta Fixies is akad...

Hordozókendő: tapasztalatok: X-es megkötésnél akkor jó a szorosság, ha a gyerekkel felszerelt kenő tükörbeli megszemlélésekor nem szörnyedsz el. Viszonylag gyorsan bevarázsolható a baba még ha szorosan is kötötted (Levi úúúúúúúúútálta a fektetett pózt, így hamar Xre tértünk át, még nem nagyon tartotta magát), ha nem ordító gyereket igyekszel beletuszkolni, a kendőre fekteted a hasadon és főleg a hasadon támaszkodik a hasával, nem a tenyeredben a fenekével, úgy bújtatod be a lábát az alul lévő oldalba, félig húzod a popsijára a kendőt, majd jön a másik láb, onnan teljesen ráhúzod a popsira a kendőt. Benyúlsz a felső X-fél alá és befejezed az alsó X szár fenékre húzását. Csak ezután terheled meg a kendőt a babával, azaz ekkor jössz vissza függőlegesbe a hátrahajlott pózból.

A fele válaszokat nem is értem. Így jár, aki ritkán olvas.
Rólunk:
Prücsök 5,03 kg, 57 cm és pár nap múlva két hónapos. Holnap oltják. Megnézzük mennyire stramm kölyök...
Zsombi teljes sebességgel gurult motorostól neki egy szabad szemmel is jól látható (mintegy 1m átmérőjü bazinagy)oszlopnak,ami a védőnőktől kifelé vezető babakocsilehajtó végén állt. Szerintem kezdetben is teljesen betöltötte a látóteret, a fiam mégsem fékezett egy kicsit sem. Nekem a babakocsi túloldalán esélyem sem volt. Néztem csak, hogy mijét töri össze, majd kihalásztam az oszlop és a bokor közül és elvittem a boltba fagyit venni a vérző szájára...Kép

Voltunk vele sebésznél, hogy akar-e valamit tenni a szerintem szörnyen szűk, messze nem hátrahúzható fitymájával, de azt mondta, hogy menjünk vissza egy év múlva, biztos javul majd magától...

A csokikenyeret kipróbáljuk hamarosan! KépKépKép

Mennyi recept!

Sziasztok
Snoopy+2 darab jelenleg csendes ördögfióka

KépKép
snoopy

Hali csajok!

Megjöttünk, szuper voltKép, látom van mit visszaolvasnomKép, úgyhogy neki is kezdekKép

Pussz!
Zsófi
csucsuka

Sziasztok,

Anyakati,
A Jucus a Judit becezese.
Nem semmi ami Vedaval tortentKép

Ellimami,
Idovel rendbe jon minden es kialakul egy rendszer, persze addig el kell jutniKép

Beu,
Kalapos kep tutiKép

Zsuzsi,
Latom zajlik nalatok is az elet. Minden tiszteletem a harom es tobb gyermekeseke. Apa szeretne egy harmadikat, de nem vagyok meggyozodve birnam idegekkelKép

Snoopy,
Latvany borzalmas lehetettKép Az en fiam ma csak egy bokaig ero sarba sullyedt el, mert a babakocsi miatt nem tudtam idoben elkapniKép

Myssnia,
Futyi elkapasKép

Toffiffe,
KakiKép Mi ma bemutatkozni voltunk a ferjem ismeroseinel. Eddig soha nem tortent baleset, persze mire odaertunk gyerek nyakig kakisKép

Tele cicik, Jucus tegnap este 10-tol reggel 5-ig aludt, en meg 3-tol szugeraltam a felkelest, mert nem tudtam aludni ugy feszultekKép Ma kivittem a fiam a strandra (kisebb rabizva nagyira). Este ferjem meg is jegyezte a hiporeklem szinem mintha kicsit javult volnaKép

Angi+ az alvo csalad( ja ma rekordot dontottunk mindket csemete este 10-kor mar aludtKép )
angela2

Sziasztok Kép

Andi
Hogy-hogy függőség?Kép Mi az?KépKép

Maci_2
Badedas stift, majd nézelődök Kép (nem is ismerik sehol? Kérdezd meg, akitől kaptátok, hol vette)
Gyorsan múló szuri_utóhatásokat KépKépKép Utaztok ? (nem jut eszembeKép)

Snoopy
Te is függő KépKép

Lányok!
Jelentkezzen, aki nem függő KépKépKép

Szóval SnoopyKép
Babylove-ot használok, mert a 6 pár mosható nekem kevés (kézzel mosva nem szeretem, gépbe meg csak egy héten kétszer kerül). Az Aventnek elég húzós ára van a Dm-ben, nem hiszem, hogy annyival jobb, a Rossmannossal befürödtem...
Mi az, hogy nálatok? Van boltotok? Ha Apa nem kap az Eurocenterben, akkor valószínűleg érdekelni fog valamelyik... Ámbár lehet, hogy holnap megyünk az Árkádba, majd ott is megnézem.
Köszi a kendős leírást, a két hónapos Zsombit is bele lehet tenni X-be? Azért kérdezem, mert azt nem akarom, hogy pár év múlva az anyja miatt kelljen gyógytornára járnia.
Gratula Prücsök méreteihezKép, szépen gyarapodikKép
A Te Zsombid kipróbálta, ki az erősebb Kép Most az oszlop nyertKép

Myssnia
Érdeklődő kislány BoriKépKép

Csucsuka
Milyen volt a nyaralás?????

Angi
Rekordot döntögető alvó csemeték KépKép
Milyen alattomos ez a kaki Kép

Zsombi megint átaludta az éjszakát, de nem bízom el magam, mert a nagy meleg előtt is így volt, utána a meleg miatt meg felkelt éjjel. Egyébként a tegnapi baleset után erősen hasonlított a "megkönnyebült Jázi"-ra Kép
Szandi a tegnapi strand után kezdi felvenni egy bizonyos etnikum színét, még jó, hogy szőke és kékszemű KépKép Nyár vágáre néger lesz Kép

Megyek kicsit házimunkázni, mert a végén Apa felmond nekem (pedig tegnap kaptam egy Nike szandált tőle)KépKépKép
Szép napot mindenkinekKépKép
Toffi + alvóZsombi
toffifee

Sziasztok,
csak gyorsan:

Beu,
Lőrincnek elmúlt a láza?

Toffifee,
Azért lebeszélni nem akartunk mi se Zsuzsival a 3 gyerekrőlKép csak készülj fel, hogy nem könnyű.Kép
Etnikai kisebbség SzandiKép

Snoopy!
Zsombi szája biztos meggyógyult a fagyitól..Kép
Szépen növöget a picurkaKép
Hát ez a hordozókendő olyan bonyolultnak tűnik így leírva..

Angéla!
Gondolhattam volna, hogy Judit, mert felénk is a Juditot becézik így, de a férjem családjában a Juliannákat is.. Szép neve van, a férjem is szerette volna, ha Judit lesz valamelyik lányunk, én azért nem akartam, mert túl sok Judit van az ismeretségi kötünkben.
Jó, hogy lett egy kis színed.. én mikor jutok el strandra? Félek, csak jövőre..

Na, most megyek. Főznöm kell gyorsan, amíg Véda alszik, mert ha ébren van, általában hurcolászni kell...
Ha ilyen ütemben hízik, nem sokáig fogom tudni naphosszat hurcolászni..

Szép napot mindenkinek!

Anyakati
anya_kati

Sziasztok!

Bocsi,nem volt idom visszaolvasni, csak annyit lattam,hogy a hordozokendo a tema. Szoval en ugy szoktam,hogy Jazit a pelenkazora fektetem, megkotom x-be a kendot (aztan ugy is hagyom, nem kotogetem minden alkalommal). Magamra varazsolom, aztan behelyezem Jazi labait ahova kell(konnyu, mert latom... Kép ) es ha a labai bent vannak, akkor veszem fel es rendezem el a kendot a fenekenel, hatanal.
Toffi
Szerintem hasznalhatod,mert meg tudod ugy kotni (ahogy Snoopy irta,picit szorosabbra).hogy a derekat fogja a kendo.
Szerintem ugy a legegyszerubb,hogy siman megkotod a veget, amikor meg nincs rajtad a kendo, belebujsz,mint egy oriasi szoknyaba es 1x megporgeted. Az also "lyukban" van a labad, a felsot pedig a valladra dobod. Ki kell kiserletezni eleinte, milyen bore kell hagyni, de ha egyszer megvan, ugysem bontogatod minden nap! En a fejet is be szoktam rakni,ha elalszik.(Szoval talan erdemes azt is beleszamolni a szelessegbe) Jaaaaa, a masik amire rajottem. Az 1ik keze kint kell legyen a babanak, mert ha nem, akkor szedi magat es eldol oldalra. Ha kint a keze, akkor nem tud!
Uff, beszeltem...

Anyosnak volt tegnap egy igen okos beszolasa: "Ugy latszik ez a gyerek a szuleihez van szokva"...AUCCCSSSS.
Mennem kell. Du. nodoki, aztan vendegek. Mostanaban egyre ritkulok a babaneten sajna...
Pussz mindenkinek!
Norka
norkini

Lányok, sziasztok!
Jelentem, tegnapi nap jól telt, visszaolvasással le vagyok maradva! Kép
Egyelőre annyit, hogy

Zsuzsóc, Angela,
üdv itt, és gyertek minél gyakrabban!

Zsuzsóc,
nektek meg boldog háromhónaposságot, így utólag. Nagyon helyes kiscsaj Liza!

Beu,
Lőrinc-kép megint csudajó, sapesz jól áll neki!

Zsuzsi,
a pancsis kép is nagyon édes! Kép A popóemelést Anna is produkálja pár napja, és mindig bedühödik, amiért nem tud még előre haladni. Szegénykém nyomja magát előre meg felfelé, és nem megy Kép.

Myssnia,
Szilárd becsajozott? Ez igen! Kép Ő az a kislány, akivel múltkor sapkát cseréltek, ugye?

Jaj-jaj, mennem kell, bocsi, ha nem írok utólag mindenkinek, de megpróbálok naprakész maradni!

Franyó
franyo

Meg 1 uccso: Nalunk ilyen volt a fekvos poz.A kezemmel a fejet fogom, azaz a laba a masik iranyba van. En csak ulve tudtam belefektetni. Abbahagytam...bocsi,de a kendo a gyengem! Kép
Kép
norkini

Sziasztok!

Húúú, teljesen le vagyok maradva, nem győzök visszaolvasni. Szerintem nem is fogok mindenre reagálni, mert az kész képtelenség Kép!

Anyakati!
Kifejezetten ajánlott az anyatejcseppentés a babák orrába, mert ennél természetesen folyadék nem létezik ('és még az orrodat is tisztíccsa')
Nekem azt mondta a drnéni, hogy mielőtt kiszívom az orrát azelőtt lazítsam fel a váladékot és utána orrcseppezek. Lazításra jó az anyatej v. az orrkezelő sóoldat v. Sterimar spray.
De ezt már írta Zsuzsi is, mindegy nem törlöm ki Kép!
Véda orrszívás Kép. Nem semmi súlya van a kiscsajnak Kép. Nem semmi erőnlét kell az állandó hurcoláshoz!

Ellimami!
Ne aggódj, lesz ez még jobb is bár most elég hihetetlenül hangozhat ez számodra!

Tegnap megint voltam 'fogyasztani' a seggemet, alakul a dolog. Azt tanácsolták, hogy vasárnap próbálgassam fel a ruháimat, mert addigra várható eredmény. Ha diétáznék, akkor sokkal gyorsabban menne a dolog, de a szoptatás miatt nem merek. Így is már csak 2-3x szoptatok egy nap, félek, hogy elapad.
Valaki kérdezte az árát: 3500 HUF egy alkalom, ami áll a szaunából meg az izomstimulátorból, ami nem is olyan kellemes, mint én gondoltam régen Kép. Szóval szadizás van, de mindig az újra felvehető ruhákra és bugyikra gondolok közben, így azért könnyebb egy kicsit.
Férjembernek még nem árultam el mennyibe kerül, nem is kérdezte. Csak nézett furcsán amikor elkértem a közös számlánk bankkártyáját, mert az enyémről elfogyott a pénz Kép.

Évi24 kislánya Petra is megszületett a 'Friss Kismamák'-ból, szombaton mennek haza, aztán bejelentkeznek ide.

Na, ma ennyire jutottam eddig.
Pusza, Virág és a ma 27 hetes Levente
virga

Jajjjaj, azt nem is írtam, hogy

Kaska,
óriási-nagy gratula nektek!!!!!!!!!!! KépKépKép

és hogy Gombóc,
sapis kép aranyos Zsombiról!!!

És még a tegnapi nap híre, hogy Ancsi rátalált a hüvelykujjára, és szopizza ezerrel! Kép

Franyó
franyo

Anyakati
Én nem bírom már Zsombi feknekét sokáig cipelni, neked annyival könnyebb, hogy még edzésben vagyKép
Szerintem azért is szimpi nekem a három baba, mert mi is hárman vagyunk tesókKép

Norka
Megnéztem megint a képeket és köszi a kendős tanácsot, muszáj lesz gyakorolni, ha vinni akarom Zsombit is a BörzsönybeKép

Én is összerakom az ebédet, hátha maradt még egy kis időm sétáigKép

Toffi + Zsombi
toffifee

Tegnap este topiklátogatás helyett kutyákat kerestem. Kastélyparkban nagy tüzijáték volt (lehet, h esküvő?mert senki sem tudott róla), Férj pont jött hazafelé, kutyák mellette el, mint akiknek eszüket vették. Gyerekek bőgtek, szülők rohantak kutyák után. Kutyák maguktól haza fél óra múlva.

Tegnap megrázó felfedezést tettem! Izzad a fiam hónalja! Ő nagyon büszke magára, engem meg röhej, de nagyon megrázott. Mármint, h már ilyen nagyfiú, pedig tényleg most volt kisbaba!Kép

Látom, sapilavinát indítottamKép

ToffifeeKép
Kép, h semmi komoly.

Zsuzsóc, AngiKép Üdv közöttünk. Kép
ZsuzsócKép Julka 11 hetes.

Urszila
urszila

Sziasztok!!!

Rég nem voltam, de sajnos összecsaptak a fejünk felett a hullámok. Na nem Zsanka miatt, ő még mindig a "tündéi jó kislány" kategóriájába tartozik. Hanem hétfőn meghalt a nagymamám, jövőhéten hétfőn lesz temetés. Addig nem valószínű, hogy tudok jönni, mert még holnap is megyünk intézkedni. Holnapután meg a férjem részéről jönnek rokonok megnézni Zsanit (épp nem a legjobbkor, de már 2 hete bejelentkeztek). De majd jópofizok velük egy kicsit. Hozzák a két tündéri hisztis csemetéjüket, remélem Zsani nem tanulja el tőlük.

Kaska, Évi24
Nagy gratula a babócákhoz, és várunk át titeket. Sok tejecskét és jó egészséget!

Bocsi de most csak ennyire volt időm, remélem jövőhéten már nyugisabb lesz minden.

Puszilunk mindenkit!

Nadine + Zsani

Nadine
KépKépKép
nadine

Hali Csajócák!

Na, majdnem mindent elolvastam, látom kimaradtam a kényelmetlen alfa verzióbólKép

Előszőr is nagy gratula Kaskának és GMagdinak, remélem hamar jönnek személyesen is dicsekedni!Kép

Bocsika, hogy nem reagálok név szerint, de sok a dolog, még jó, hogy indulás előtt szépen kitakarítottam, legalább azt nem kell. Mondjuk szegény mosógép megy megállás nélkülKép.

Nyaralás szuper volt, megyünk Alsópáhokra jövőre is! Danó kapott csokit a szülinapjára tőlük, és a szálloda újságjában is boldog szülinapot kívántak neki. Mondjuk ő még nem értette, mitől vannak anyáék így meghatódvaKép. Bár kevesebbet aludtam, mint itthon szoktam, mégis kipihentebb vagyok, apa befizetett masszázsra, pedikürre, manikürre, nagyokat úsztam, míg ő babázottKép. Danó nagy szám volt, hamar rájött, hogy az ő úszása nagy produkciónak számít, rögtön elkezdett nőzni, de nem ám kis tapasztalatlan fruskákkal, hanem 5-6 éves kiscsajokkal, no meg az úszómester-nénivel kezdett kiKépKép. Mi meg apával feszítettünk, mint két krumpli egy zsákbanKép. Mondjuk én híztam is az 5 nap alatt 3 kilót, dehát sokat számít, hogy nem egyedül rohangáltam a manók útán... Majd leadom... valamikorKépKép. Bár Zsófi minden vacsit szinte végig sírt, nagyon elégedettek voltunk vele, mert míg mi pancsiztunk, addig szépen elvolt a hordozóban, a legnagyobb zajban jókat durmolt. 24.én arrafelé is nagy vihar volt, apa le is videózta, félelmetes és fergeteges látvány volt, persze a szobából nézveKép. A lány kétszer átfordult hátról hasra, úgyhogy most már csak a járóka játszikKép. Ja és ő is "beszél", legalább is apjának mondta, hogy OKÉ, bár én inkább ogénak hallottam, de ez olyan kis különbség, nem?Kép
Ha lesz egy kis időm töltök fel képeket.

Norka, szupi az új vörösséródKép
Momo, akkor minden oké? Vagy még kell menni kontrollra? Csajszik gyönyörűek!
Myssnia, jaj de jó, hogy pikk-pakk túl vagy a műtéten! Ilyeneket én is imádok fotózniKép
Zsuzsi, hát nem semmi a nagyfiad víz és tisztaruha iszonya... rád jár mostanában a rúd bajúszos nőciKép, zárbetétKép
Kangi, akkor mostmár itt vagy? Lehet gratulálni?
Toffi, Nike szandi biztos szupiKép

Na megyek, mintha megpihent volna a mosógép...
Pussz
Zsófi
csucsuka

Halkan jegyzem meg, hogy Danó pontosan 2 évvel öregebb Kaska és Évi babáinálKépKép

Kérdés: honnan számolja az üziket? több mint 2,5 év alatt csak ennyit hoztam össze?Kép
Csucsuka

FranyóKép
A sakpacsere, a nála fiatalabb Rékával történt. Kép

ZsuzsiKép
Köszi az orvosinfót. A döntés részemről már meglenne, vagyis nem metélünk. Benéztem a topikba is, de olyan trágya hangulat volt ott, hogy inkább elég. Szóval nekem a "nemvág" verzió a nyerő, lehet egyből a Dr. Kiss Imréhez kellene mennem. Na majd meglátjuk. Szilárd is fenéktolós, egyszer kétszer már majdnem átfordult. Viszont hátról hasra már nagyon megy a pörgés. Van, hogy este mikor elalszik oldarla teszem le, és átfordul hasra, ahogy ő szeret aludni. Kép
Autó:http://www.vw.hu/serienausstattung.php?K_ID=9&A_ID=106& + manuális légkondi, kikapcsolható utasoldali légzsák és gyöngyházfény.
Még kb 2 hét. Remélem nem több.

BeuKép
Éjszaka milyen volt? Aludt a kis drága, nem? A kúp nagyon hamar elolvad, nekem egy a kezemben tünt el a 3-4-szeri próbálkozásnál. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Hat kiakadtam! Amerikaban egy szellemi fogyatekos lanyt koteleztek arra, hogy mesgzulje nemi eroszakbol fogant babajat. Nagyon fel vagyok haborodva! Az a lany meg vedekezni sem nagyon tud..Az indok? Olyan sokan varnak orokbefogadhato babara..Mondanom sem kell, hogy megint ferfiak dontottek egy no sorsarol.

Orsoly, aki nagyon nem Usa-fan, sot egyre jobban nem az!

Ps: ha jol tudom, a nemi eroszakbol fogant babakat meg az erosen katolikus orszagokban is el lehet vetetni!

Ps2: 5x probaltam elkuldeni, funkcio letiltva. Ez mi? Neha nem veszik el a szovegem, neha igen...ezt sem igazan ertem.
orsoly

Sziasztok lanyok!

Meg csak beleolvastam a topikba, de lattam, hogy tobben is kertetek a recepteket. Ime:Kép

Toltott tok

Hozzavalok:
2 kisebb tok
30 dkg porkolt vagy sult hus
3 dl tejfol
1 dl rizs
2 tojas
so, ecet

A tokoket meghamozom, felbevagom, belsejuket kikaparom, es enyhen sos-ecetes vizben felig megfozom. A porkolt levebol egy keveset felreteszek, a tobbit ledaralom (vagy csak aprora osszevagom), es osszekeverem a megfozott rizzsel, az egyik tojassal es a masik tojas feherjevel, es kb. 1 kanal tejfollel. Ezzel megtoltom a felezett tokoket, tuzallo talba teszek kettot, es a masik kettot raboritom, visszaallitva eredeti formajukat. A tejfolt osszekeverem a porkoltszafttal, a megmaradt tojas sargajaval, es raontom a tokokre. Sutoben atsutom. Mi tejfollel es kenyerrel ettuk.Kép

Malnakremleves

Hozzavalok:
2 talca malna
10 dkg kristalycukor
8 dl tej
1 evokanal vaj
1 evokanal liszt
2 dl tejszin
1 csomag vanilias cukor
1/2 citrom leve

A tejet felforralom, es aprankent belekeverem az osszedolgozott vajat es lisztet, majd meg kb. 5 percig forralom, hogy besurusodjon. A malnabol kb. 20 szep szemet felreteszek, a tobbit villaval szetnyomkodom, es osszekeverem a cukorral, es kicsit allni hagyom. A besuritett es kihutott tejbe belekeverem a malnat, a vanilias cukrot, a tejszint es a citromlevet. Az egeszet lehutom, talalaskor a malnaszemekkel es tejszinhabbal diszitem.
A recept szerint a vegen le kene szurni, hogy a levesben ne legyen benne a malnamag, en viszont sajnaltam volna kidobni a gyumolcsdarabkakat. Malna helyett lehet eperbol is csinalni, akkor turmixolni is kell valamelyik fazisban.

Konyhatunder lanyok, ezzel kapcsolatban lenne egy kerdesem. A malna- es eperleves receptekben, amiket talaltam, soha nem forraljak fel a levest azutan, hogy a gyumolcs belekerult. En viszont szivesen felforralnam, mert igy nehany oranal tovabb nem merem tarolni meg hutoben sem. Velemeny?Kép

Udv, majd jovok:

Leszter
leszter

Sziasztok!

Hát túl vagyunk az éjszakán. Egyszer felkelt, evett, aztán visszaaludt. De reggel negyed héttől óránként kelt. végül 10-kor visszafektettem, azóta alszik. Reggel 37,5 volt popsiban, úgyhogy nem vészes. Azért még kicsit nyűgös. Remélem, most kialussza magát és elfelejtjük egy hónapra.

Profiterolt sütök. Nagy vállalkozás, majd beszámolok.

Csucsuka! Ezt még olvasni is jó volt! Várjuk a képeket,

Nadine! Részvétem a nagymamád miatt! Kép

kutyák a tüzijáték miatt futottk? Jól éretem az összefüggést? HónaljKép

Franyó! Képet!!!

Beu
beu

Lányok Kép
itt vagyok, doga kész, hurrá, hurrá, csak ma pont tökre nyűgös a babó, úgyhogy csak olvasni tudok épphogy, írni nem. Máté Pétert hallgatunk és vonyítunk, ez utóbbit főleg én.
Viszont lábát, lábujját egyre gyakrabban fogdossa, lassan itt lábujjevés időszaka KépKépKép
Hiába igyekeztem viszont, nem tudtam rávenni, hogy mondja ki szépen: Saccharomyces cerevisiae KépKép (ez a pékélesztő amúgy)
Ma is csak fél 7-kor kért reggel enni. Jelentem, ki vagyok cserélve, mióta 2 éjszakát végigaludtam! KépKépKép

Orsoly,
az eset engem is felháborít, ki fogja örökbefogadni egy fogyatékos és egy pszichopata gyerekét??? Mert az tuti, hogy ez mindenkinek be fog ugrani, akármilyen édes és okos a gyerek.
Ja, és ugye az örökbefogadásnak nem a szülőkről, hanem a gyerekről kellene szólnia, de ez már úgy látszik, túl közép-európai etikai kövület KépKépKép
Ezért nem megyek USA-ba, Pesten is van Állatkert.

Pussz
feldühödött de pihent Kangi és mostvalamiért csendbenrágdosó Julcsi
kangi

Beu Kép
nyammmmm! Ha kész vagy, kérek ám! Kép
Szegény bökött Lőrinc Kép

haspók Kangi
kangi

Kangi: na igen...Kép

Beu: ez a kepviselo?Kép En szoktam, van tuti bevalt nagymami-recept, es nem is olyan ordongosseg, mint kepzelikKép Es nagyon fincsiKép Majd szamolj be!

Nadine: nagymamadKépKépKép

orsoly
orsoly

Beu,
Mi az a profiterol, vagy mi? Engem a neve leginkabb valamilyen gyogyszer-hatoanyagra emlekeztet, de biztos finom!Kép
leszter

Leszter,
En mindig felforralom (nem tudom emlekeztek e a par evvel ezelotti gorog eperleveses szalmonella mergezesre...talan kerdezzetek Danit, milyen volt...)! Igy ugyan nem esztetikus, mert a gyumolcs szetesik, de szerintem izre kb. ugyanolyan lehet, ha nem jobb, mert jobban osszeernek az izek!
Nalunk ma meggyleves van, igaz, uveges meggybol, de meg igy sem mernem forralas nelkul csinalni, a tej, tejszin miatt (ma egy doboz kefir is jutott bele, tok fini!)!
Szuleszno 10-tol mostanaig itt volt, epphogy letettem a gyerkocoket aludni! Videoztunk, otthonszuleseket neztunk, meg dumcsiztunk! Gyuri total megvadult, szadizta Mikit, vizet locsolt szet a lakasban, teafiltereket szaggatott es szort ki, tejet ontott az asztalra, utana a papirtorlot apritotta miszlikbe, sorolhatnam meg. De sikerult nyugodtnak maradnom, viszonylag! Szegeny szuleszno meg nem is sejti milyen ordibalo sarkany vagyok neha---vagy gyakran! Meg azt sem hiszi el, hogy foldhozvagtam a telefont, direkt. Pedig bizonyhogy!

Orsoly,
Amerika erdekes orszag. Olyan hulye szelsosegek fordulnak elo, es allamonkent ez is annyira valtozo, hogy hihetetlen! Azert kenyszeritenek valakit, hogy kihordjon egy terhesseget, mert sokan varnak orokbefogadasra....gusztustalan!

Nadine,
Nagymama Kép

Csucsuka,
Ha nem "regisztralva", vagyis jelszoval irsz, azt nem szamolja bele. A masodik hozzaszolasodat mar enelkul irhattad...

Zsuzsi
zsuzsi74

Zsuzsi, ja, már látomKép most már csak azt nem értem, miért volt szükség majdnem 2 órára a második üzim elküldéséhez?? Persze választ, azt nem várok...

Beu, jajaj, hogy fogok én így lefogyni?Kép

Leszter, én is írtózom a pókoktól, meg a cserebogaraktól, meg a szitakötőktől, meg a... szóval én is szoptattam már az általad leírt módonKép Én nem forralom az eperlevest, igaz csak a mi jól megmosott eprünket szoktam megfőzni... Nálunk a cserko, meggy és az őszibarack megy levesnek, a málnát nyersen befaljuk DanóvalKép.

Kangi, és mennyivel olcsóbb és élvezhetőbb a pesti állatkertKép. Kész vagy? Akkor most jönnek az unalmas hétköznapok?Kép

Zsófi
csucsuka

Sziasztok

gyorsan írok aztán visszaolvasok

Anyósom elment, asszem többet nem hívom
azon felül hogy isteni gulyást és máglyarakást csinált inkább hátráltatott mintsem segített.
Gondoltam amíg ő főz én végre rendesen kitakarítok, kimosom a kézzel mosandó rucikat stb.
Erre folyton ugráltatott hogy mit hozzak neki a főzéshez (ez még rendben is van, hiszen honnan tudhatná hogy mit hol tartok), mit csináljak, közben én mosogattam mert nem bírtam nézni ahogy csak tornyosulnak az edények, akkor verjem fel a tojást, zsírozzam ki a tepsit, gyújtsam be a sütőt, de amikor azzal jött, hogy akkor szaggassuk együtt a csipetkét, akkor már kezdett felmenni a pumpa. Aztán fél 3-kor mondta, hogy most már neki mennie kell, és UGYE nem baj, ha nem mosogat el és nem pakol el. NEM, CSAK MENJEN MÁR Kép
ÚGyhogy szép hogy segíteni akart, de ennyi köszönöm elég volt.

Na akkor kezdem a visszaolvasást és aztán még írok

Andi
psandi

Hú, lányok... hát egy pillanatra izé... megijedtem... Kép
Felhívtam az öcsikémet, mert valamit akartam kérdezni, és "kissé" izgatott hangon vette fel a telefont, és azt mondta, öt perc múlva visszahív... Na most, 16 éves, és tudtam, hogy ma délután nincsenek otthon a szüleink... és nemrég "udvarolgat" egy lánynak... Hadd ne mondjam, mire gondoltam Kép. De rossz, aki rosszra gondol, visszahívott, és kimagyarázta magát: egyszerre csöngött a mobilja, a telefon, és a kaputelefon, és hirtelenjében nem tudta, hova rohanjon Kép. Én elhittem neki KépKépKép.

Urszila,
izzad a hónalja Kép! Nemsoká már a fenti sztorimhoz hasonlatosak miatt izgulhatsz! Kép

Nadine,
részvétem, nem lehet most könnyű vendégeket fogadnod Kép.

Csucsuka,
rendes a párod! Kép Ugye, milyen jó nap az a 24-e??? Kép Danónak boldog szülinapot, így utólag! Nahát, nem semmi, már csajozik! KépKépKép

Myssnia,
Szilárd akkor meg egyszerre több nőt is szédít? Hű, micsoda pasik vannak itt, még jó, hogy a Lackó hűséges típus Kép!
Kocsi miatt irigy-irigy, de Apával elhatároztuk, hogy jövő tavasszal mi is beruházunk egyre! Kép

Orsoly,
amerikaiak Kép.

Leszter,
recepteket köszi! Én is azt akartam írni, hogy elvileg föl lehet forralni, csak akkor szétfőnek a gyümik, bár ízre nem lesz rosszabb, csak látványra.

Beu,
én már hallottam erről a sütiről, de fogalmam sincs, miből van, hogy néz ki stb. Légyszi, küldjél fotót + receptet majd!!! Kép

Kangi,
tök jó, hogy végre kész vagy teljesen!!! (Mármint nem úgy értem... szóval érted... Kép)
Pékélesztőt magyarul próbáltad már? Hátha úgy menne Julcsinak, idegen nyelven még túl korai szerintem Kép. A múltkor szétröhögtem magam a gnóm-gekkó mondásán Kép. Ilyesmit Annácska is tud!

Zsuzsi,
Gyuri a vadember Kép. Szegény te!

Beu,
nincs újabb képem, de majd ígérem, hamarosan! Kép

Franyó
franyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?