Hali Csajócák!
Na, majdnem mindent elolvastam, látom kimaradtam a kényelmetlen alfa verzióból
Előszőr is nagy gratula Kaskának és GMagdinak, remélem hamar jönnek személyesen is dicsekedni!
Bocsika, hogy nem reagálok név szerint, de sok a dolog, még jó, hogy indulás előtt szépen kitakarítottam, legalább azt nem kell. Mondjuk szegény mosógép megy megállás nélkül
.
Nyaralás szuper volt, megyünk Alsópáhokra jövőre is! Danó kapott csokit a szülinapjára tőlük, és a szálloda újságjában is boldog szülinapot kívántak neki. Mondjuk ő még nem értette, mitől vannak anyáék így meghatódva
. Bár kevesebbet aludtam, mint itthon szoktam, mégis kipihentebb vagyok, apa befizetett masszázsra, pedikürre, manikürre, nagyokat úsztam, míg ő babázott
. Danó nagy szám volt, hamar rájött, hogy az ő úszása nagy produkciónak számít, rögtön elkezdett nőzni, de nem ám kis tapasztalatlan fruskákkal, hanem 5-6 éves kiscsajokkal, no meg az úszómester-nénivel kezdett ki
. Mi meg apával feszítettünk, mint két krumpli egy zsákban
. Mondjuk én híztam is az 5 nap alatt 3 kilót, dehát sokat számít, hogy nem egyedül rohangáltam a manók útán... Majd leadom... valamikor
. Bár Zsófi minden vacsit szinte végig sírt, nagyon elégedettek voltunk vele, mert míg mi pancsiztunk, addig szépen elvolt a hordozóban, a legnagyobb zajban jókat durmolt. 24.én arrafelé is nagy vihar volt, apa le is videózta, félelmetes és fergeteges látvány volt, persze a szobából nézve
. A lány kétszer átfordult hátról hasra, úgyhogy most már csak a járóka játszik
. Ja és ő is "beszél", legalább is apjának mondta, hogy OKÉ, bár én inkább ogénak hallottam, de ez olyan kis különbség, nem?
Ha lesz egy kis időm töltök fel képeket.
Norka, szupi az új vörösséród
Momo, akkor minden oké? Vagy még kell menni kontrollra? Csajszik gyönyörűek!
Myssnia, jaj de jó, hogy pikk-pakk túl vagy a műtéten! Ilyeneket én is imádok fotózni
Zsuzsi, hát nem semmi a nagyfiad víz és tisztaruha iszonya... rád jár mostanában a rúd bajúszos nőci
, zárbetét
Kangi, akkor mostmár itt vagy? Lehet gratulálni?
Toffi, Nike szandi biztos szupi
Na megyek, mintha megpihent volna a mosógép...
Pussz
Zsófi