Sziasztok!
Csatlakoznék, én májusban fogok szülni (ha minden jól megy, kipp kopp:)
Annyira megtetszettek itt a bölcsők és egyéb bababútorok, már szinte mennék is venni egyet. Pedig eddig gondoltam, csak kiságy lesz.. Nem vettem még semmit babonából, de mostmár lehet, hogy ideje lenne.
Elsősorban valami könyvre gondoltam, amit begubózva lehet olvasgatni, de akkora a választék, hogy hirtelen nem tudtam melyikhez kapjak!
Van valakinek egy jól bevált címe, amit tud ajánlani? Végül is azt hiszem a neten szinte minden megvan, de hát mégis...
A másik meg a kismama-ruhabolt, hol van jó a városban (Bp)? Valahogy a neten rendelésben nem hiszek, meg a varratásban sem (már).
Főleg gyakorló anyukáktól kérdezném, hiszen nekem is csak most, 12 hetesen kezdett el látszani valami (a saját hurkáimon kívül:)))
Köszi, és további jó babavárást:)
A hányingereseknek kitartást, engem sajna nagyon elkapott, napi 3 volt az átlagom, akár otthon voltam, akár az utcán, vagy a piacon, ismerősnél, stb. Így egy idő után ki se mozdultam otthonról..
Ennek viszont több hátránya is lett, például a mozgáshiánytól tisztára leépült az immunrendszerem, és nemrég 2 hétig tartott egy (gondolom) sima nátha! A másik meg a hízás, hiszen megszoktam, hogy bármennyit/bármit ehetek, úgyis kijön, s mikor ennek az időszaknak vége lett (egyébként szinte varázsütésre!:), egyből elindultak felfelé a kilók! Most a kezdetekhez képest +6kilónál tartok (pedig a hányós időszak alatt fogytam 3-at).
Szóval kitartás és puszi mindenkinek!