Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
Tényleg itthagytál bennünket?????????????????????ejnye-bejnye!!

Kép
Kép
a.ibici

Szisztok!
Mindig olvaslak titeket csak mostanában kicsit sok lett a dolgom :D

Hatalmas Gratula Dodó!A rák babucik nagyon nyugottak Zsófi is az :wink: Apának is hirtelen jött de ha megláttja a pici szivét ahogy kalapál már a másodikat tervezi majd :lol:

Ibica!nem hagytalak itt titeket mindig olvasom mi történik :lol: lenyugottam már és téynleg nem agyalok sokat a baba dolgon.

Magika!Nagyon klassz a hinta :D Nekünk pihenö székünk volt Zsófi nagyon szerette.

Erika!Neked is drukkolok nagyon++++++

Képzeljétek el én igy még soha nem voltam a mensim elött olyan görcseim voltak,hogy a szülési fájdalommal simán felért :cry: Szerintem a gyógyó miatt is gondolom ürül a szervezetem.Ritkábban jövök majd de jönni fogok és mindig olvasom mi van veletek!!!Nagyon drukkolok mindenkinek++++++++

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma!

Kata!
Tessek jonni es irni.
Nekunk is van rezgos pihiszekunk is.
Zolinak nem volt hintaja csak az.
Majd azt viszem anyuekhoz, vagy majd Zoli beleul itthon ha szeretned, mert az 20 kg-ig van es Zoli meg belefer.
Rendeltem mar bolcsot is.
Nem tudom, hogy sikerul e behozni:

Kép

Dodo!
Embered majd megnyugszik es majd mikor meglatja az ultrahangon ugy is elolvad es imadni fogja.
Hogy vagy?

Gabi!
Holnap kezded a gyogyszert ugye?

Betti!
Mi van veled?

Edoci?
Gyomrod?

Lego!
Merre vagy?

Moni!
Nalunk is jar Zoli anglra. Egesz sok szot tud angolul.
Regen volt egy olasz babysitterunk, aki csak angolul beszelt Zolival, mondjuk magyarul nem is tudott.
Mi is szoktunk neki angolul beszelni. Mostmar kinevet minket, de ismeteli.
Gondolkodtam az angol ovin is, de nincs tul kozel, igy megsem irattam be.

Erika!
Ne keseregj. Csinalj tesztet par nappal kesobb.

Lanyok!
En ma tiszta depis vagyok.
Mindenen bogok.
Ma mar ketszeris bogtem.
Egyszer a hiradon, es egyszer a gyerek mesejen.
Tiszta gaz vagyok.
Kivagyok mar magamtol.

Magi
Vendég

Ibici!

Neked hamarosan megy a drukk az Ovuhoz!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Magika!Nagyon klasz a bölcsö.Bár én félek,hogy kiesik belöle mi is terveztük,hogy veszünk de én ilyen para anya vagyok :oops: Név válsztással,hogy áltok?Szerintem az idö miatt is depi mindenki nekem sincs valami hú de jó kedvem :?Brendonbol rendelted?

Gabi volt főnöke 30ezerrel kevesebb fizut adott mikor ladta a céget :twisted: :twisted: és most pont az hiányzik és már kölcsön kellett kérni és néha sírogörsc tör rám+szar idő+gyerek is beteg.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Magika!
Aránylag jól vagyok...reggel túl korán felkeltem, bezzeg napközben tudnék aludni. reggel volt már hányingerem...
Jaj, képzeljétek, tegnap sétáltunk....apa megszólal, ugy néz ki apa leszek...és vigyorgott....mondom tegnap még nem vigyorogtál ennyire, mondom mi történt... azt mondta átgondolta, és rájött, hogy valamikor el kell kezdeni! :)

d.dodó

Kata!

Az arzuhanas.com -rol rendeltem, megprobaljak beszerezni.
Nekunk volt bolcsonk Zolinal es nagyon szuper volt.
Eladtam, mert ez nagyon tetszett.
Ez azert jo, mert leszedheto az oldala, illetve allithato a magassaga is.
Mi majdnem fel eves koraig hasznaltuk.
Szoval pont olyan mint egy nagy agy, csak kicsibe.

Sajnalom, hogy kolcson kellett kernetek.
az ido mar kicsit jobb, Zsofinak meg gyogyulast.
En most azert vagyok ki, mert Zoli mar fel oraja a wc-n ucsorog es nem hajlando leszallni rola.

Dodo!
Latod jo lesz majd apa is orul nagyon.
CSak ok nem tudjak annyira kimutatni.

Magi
Vendég

Sziasztok

Magi én is tiszta depis vagyok, annyira nem szeretem ezt az időjárást. Jó lenne ha már sütne a pocska egy kicsit.
Igen holnap kezdem a gyógyszert, és most 3x1-et kell. Ma még be kell vennem a gomba ellenit is.

Rékával nekünkis volt bölcső, kölcsönbe kaptuk, szerintem is nagyon jó volt, és szeretnék most a negyediknek is. Úgy is velünklesz majd egy szobában, és az jobban elfér mint a kiságy.
Babakocsit is kell majd vennem, szinte semmink sincs, mert mindent elajándékoztam, mert úgy volt hogy nem lesz több gyerek. Unokatesóm ad vissza ruhákat, de hát neki szinte csak lányos van.

dodó majd ha meglátja az uh-on akkor még jobban elfog olvadni főleg haa szívhangot is meghallja.

Többiek merre vagytok? Lego, edoci? Hogy vagytok?

Ibici megy a drukk neked.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!

en nem fogok most mar semmit eladni, mert szeretnek majd 3. gyerkocot es akkor majd fiura fogunk gyurni.

Igy marad majd minden.
Kiveve az agynemu garnitura.

Igy 5 even belul szeretnenk mi is epitkezni.

Akkor a topicot ideiglenesen at lehetne nevezni depis topicra.

Lanyok!
Mi meg gondolkodunk az ossejten.
Volt aki csinalt ilyet?

Magi
Vendég

Magika mi nem csináltunk, de most én is gondolkozom rajta, utána kellene járni, meg majd ha aktuális lesz megkérdezema dokimat.

Mi is pont azért építkezünk hogy rendesen elférjünk, most már úgy építjük hogy van egy szoba pluszba a negyediknek, meg lesz plusz egy vendégszoba is, ha netán ikrek lesznek, vagy lesz még egy, (mert most már nem mondom azt hogy sose lesz több, mert akkor tuti meggondoljuk magiunkat) akkor neki is lesz külön szobája.

Jut eszembe most rakják a falakat, tiszta izgi, még sosem építkeztünk, és nagyon jó.

Kép

gabi1

Magika!Nekem lelkiismeret furdalásom volt mert mi Zsófinak nem vetettük le.Most megkérdeztem a dokit ha lesz második le vettesük-e.Azt mondta most már olyan szinten van a kutatás,hogy állítolag lehet utána is valahonnan levetettni.Így mi a másodiknál sem fogjuk levetettni.persze a sejtbanba ezt úgy se mondják mert hát nem kis pénz a levetettés :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Zolinal mi sem csinaltuk, mert akkor nem volt ra penzunk.
Most azert is gondoltam ra, mert nalunk a csaladba mar 2x lett volna ra szukseg, de akiknel kellett nem volt mar.
Es azert is gondoltam, mert ugye ez most draga, de ha megis kell, akkor a tizszerese es jo ha meggyogyul.
Illetve meg ugy tudom, hogy 20 evig taroljak, ami aztan meghosszabbithato igy akar 40 eves koraig is lehet tarolni vagy tovabb. Ha 40 evesen lesz rakos akkor is jol johet.

Magi
Vendég

Itt vagyok Csajok!Köszi a hiányolást!
Elég szarul érzem magam.Sajnos megismétlődni látszik a toxémia...Napok óta a vérnyomim 140 alá nem megy,alapban 90/60Hgmm...Szóval kicsit félek,nem akarok kórházat. :cry: :cry:

MAgi
Nagyon szép a hinta és a bölcső is.Én is az árzuhanás.com-ról rendeltem.Úgy látszik ez nagyon ismert oldal. :lol: :lol: Amúgy fisher price mániám van és jóval olcsóbb itt,mint a boltokban.
Pl az a hinta amit Te vettél a brendonban 38990Ft... :roll:

Dodó
Szívből gratulálok mégegyszer!Ez már nagyon erős pozitív! :wink:

Betti
Örülök,hogy hazatértél.Milyen volt ez a 2 hét kikapcs????

Futnom kell,vendégeim vannak,majd jövök és folytatom.Puszilok mindenkit!
Vendég

Lego jó hogy jelentkeztél, reméljük nem lesz semmi gond, és nem kell kh-ba menni. vigyázz magadra nagyon.

Kép

gabi1

Köszi Csajok a tippet hol nézzem meg.Tényleg nagyon olcsók a játékok az már tuti,hogy a karácsonyi ajándékok onnan lesznek.

Magika!Te már akkor rendeltél innen?Mennyi idö mire megjönn?Ezek nem fogynak-el úgye?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Beszéltem a dokimmal, jövőhéten szombaton kell uh-ra mennem reggel.

Kép

gabi1

lego!

Jo hogy jottel.
Vigyazz magadra nagyon.
Nalam is mindig toxi gyanu van, mert vizesedek es magas a vernyomim. Mondjuk mostanaban nem de neha van 160 korul.

Mindig nezik is a feherjet a vizeletben.
Vigyazz magadra.
A bolcsot nem lehet naluk megvenni, de beszeltem veluk es ami nemetbe kaphato, azt megprogaljak beszerezni. Ezt meg nemetben gyartjak es a borzen megigertek, hogy megnezik mit tehetnek ertem.

Kata!
En mar rendeltem toluk, most is van egy fuggo rendelesem egy zenelo forgo.
Altalaban 5-6 nap alatt megjon nekem, ha nincs nekik ugy is ertesitenek, hogy kesobb jon, vagy nincs.
Most persze a 4 napos unnepek miatt joval tobb.

Gabi!
Nagyon drukkolok!
Az UH-n tuszoket neznek majd?

Magi
Vendég

Magi igen, jövő szombaton leszek a 13. napon, akkor megnézi van e érett tüsző, még az is lehet hogy tüsző repesztő injekciót is kapok, azt nem tudom még. Meg azt is majd akkor tudom meg hogy kell e mennem uh-ra még után gondolom ez függ majd az akkori eredménytől is.

Kép

gabi1

Tuti Magi ez abölcső,nagyon tetszik.Kibirnám a szobánkban,de valószínűleg elég lesz a kiságy...így is kiváncsi leszek mennyit alszik majd benne. :lol: Dorka kb (össz a 3 éve alatt) 1napot ha eltöltött benne.
Jó ez az árzuhanás,bár most nagyon kiakadtam rájuk!!!!Több napig nem válaszoltak,3x írtam nekik,hogy MOST AKKOR MI VAN!!!!???? MA küldték a mailt,hogy utalhatom a pénzt...szuper,hogy pont ünnepek jönnek,ma már nem jutok el a bankba....Na mindegy,végülis ráér. :roll:

Csajok nem tudom kit érdekelnek a Next-es rucik,de találtam egy csajszit aki elég sok ÚJ cuccot árul.Igaz Vaterán,de érdemes pár dologra licitálni.Olcsóbb mint a boltokban.Nekem,vagyis Dorkának sok ilyen ruhája van,nagyon elégedett vagyok velük.Ha érdekel valakit dobok egy linket.

Imént mértem nyomit:143/91Hgmm... :? :? Ajjajjjj,nem lesz ennek jó vége....MAgi,Te is vigyázz!A 160 nagyon sok!!!Bár nem tudom alapból mennyi.
Vizeletem eddig okés volt,most az ünnepek miatt már nem tudok nézetni,itthon meg még tesztcsíkom sincs.Oedéma eddig elkerült...
Vendég

Gabi!

Az tok jo, hogy igy figyel az orvos.
Nem kell miatta nyavajogni stb...

Megy a drukk, addig novogeszd a tuszoidet. :lol:

Lego!
Nalunk Kulon szobaba van a kisagy, Zoli abban aludt a masodik hettol, mert hat jo gyerek volt es ataludta este 9-tol reggel 6-ig az ejszakat masodik naptol kezdve. Neha hogy osszeraktuk meg most is belemaszik hogy ott szeretne aludni, de aztan csak vissza megy a sajat nagy agyaba.

A bolcso meg eloszor az agyam melle kell, majd a foldszintre.
Szoval nalunk kihasznalodik es kell is a ket agy.
Egyik lent, masik fent.
Mikor kinovi, jon a jaroka lentre.

Next az jo, nekunk is van sok jo next cuccunk.
Kép

Most ilyet fog hozni a baratnom Londolbol november kozepen.
Kép

Kép

Ez lesz a hazahozos ruci polyaval es mozesben.

Amugy dec. 27-en lesz a nagy learazas a west andben a next-ben.
Az is jo, mert 50-70%-os learazas szokott lenni es nagyon jo cuccokat szoktam venni.

Magi
Vendég

Lanyok!

Ez tok gaz.
Meg csak a 18. heten vagyok, de mar majdnem mindenunk megvan.

Na jo azert is mert Zolirol van 1001 cucc de akkor is eleg gaz.

Mar tenyleg minden megvan csak a kad es az allvany hozza nincs illetve pelenka es egy elektromos mellszivo hianyzik.
Bar elektromos van egy, de szeretnek megegyet, hogy egyszerre tudjam hasznalni, igy hamarabb megvan.
Ja es egy avent cumit fogok beszerezni.

Szoval tok gaz, hogy a ruhatol kezdve a babakocsiig mar minden megvan pedig csak a 18. heten vagyok.

Igaz most jon majd a karacsony igy nem lesz ra idom, majd allamvizsga es utana meg a sieles. Ezek utan lesz egy honapom itthon akkor fogom beszerezni ezeket a vegen.

Magi
Vendég

lego!
Még egyszer nagyon köszi a gratulációt!

Jaj lányok mi lesz még velem később, hogy már most ennyit émelygek, és hányingerem van!!!

d.dodó

dodo!

Az ami velem meg e tobbiekkel.
Meglatogat majd a rokakoma tobbszor is.
Bar ha szerencsed van akkor nem.

:wink:

Magi
Vendég

Magi!
Írtam privit!

Legó!
Vigyázz magatokra nekem lett volna tesztem mert adott a védőnéni megnéztem de sajna lejárt akkor gondolom nem kell fehérjét és cukrot néz!

Magi,Legó!
Ha szerintetek ez a teszt még jó elküldöm nektek mert oricsinált olyan 10 db van !

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Valaszoltam.

Magi
Vendég

Magika!Rendeltem egy játékot Zsófinak és mit kell csinálni?Kaptam eimalt és kültek egy számla számot ahová utalnom kell.Utána van valami teendeő? Kép [/img]Ez a játék az :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Magi!
Írtam újra :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kata!

Ha elutaltad, akkor ha megkapjak a penzt akkor irnak majd mailt.
Az szerintem hetfon lesz majd.

Magi
Vendég

KAta!

NAgyon jol nez ki a jatek.

Magi
Vendég

Magi!
Köszi és válaszoltam!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lanyok!

Nincs mar senki?

Magi
Vendég

Magika!Köszi már nagyoon kiváncsi vagyok a játékra :lol: Nem tudom,hogy birom majd ki karácsonyig :roll: Hérfön utalom a pénzt.A bútort is ott vetted?Én nem találtam ágyakat :shock:

Dodó!Hát ez nem biztató de én 20hétig émelyegtem :cry: A sogornöm meg tök jól van csak iszonyatosan falánk.Ez nem igazság :? Szülök mikor értesülnek az ubokáról?Mikor mész dokihoz?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Dodó!te a terhes vitamint minden nap szedted?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Nem lehet naluk rendelni, de megprobaljak nekem beszerezni.

Magi
Vendég

Kata!
Pénteken felhívom a dokinőt, érdeklődök ebben az országban mi hogy szokás, mi van, kit ajánl (ő egy másik városban háziorvos, de ő magyar, és tud segíteni).... terhesvitamint minden nap szedem, már 4 hónapja. Szülők majd csak dokilátogatás után értesülnek róla!!
Jó az uj fényképed!

d.dodó

Dodó!Köszi :lol: Érdemesebb a 6 hét körül menni dokihoz mert akkor már meghallgatják a kis szivét :wink: Nem híztál a vitamintól?én ettől félek :oops: Szeretnék szedni de félek,hogy felugrik egy csomo kg azt meg azért nem kéne.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

szép jó reggelt mindenkinek!

Kata!
Ez összetett dolog....híztam 4 kilót (bár rám rám is fért) de az egyáltalán nem biztos, hogy a vitamintól....én inkább arra tippelek, hogy a fogamzásgátló abbahagyásától híztam..

d.dodó

Magi!
Küldtem privit igazad lett!

Én nem híztam a vitamintól sőt egész terhesség alatt is csak 8 kg.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok.

Magika.
Meg kérdezhetem mennyi volt ez a bölcső? Mert nekem is nagyon tetszik és ha majd jön a babó én is eleinte abba szeretném tartani. Van ismerősőm németből így az ilyen dolgokat be fogja tudni nekem szerezni ha megkérem.
Nexet én is szoktam venni a gyerekeimnek pl a nagy börzén csak most nem jutottam ki rá sajna pedig a nagynak vásárolnom kell már cuccokat mert kezdi kinőni.
Ha majd kertesbe költözünk és mindegyik gyereknek külön szobája lesz én ilyenre gondoltam báár nagyon húzós az ára de tényleg praktikus.

Kép Kép Kép Kép

Báár ez a szín nem tetszik.

Dodo neked meg gratulaa

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!

A vateran eddig 20 korul volt de nem valami jo szinben.
Most 35-ert lattam a vateran, csak nekem nem tetszo szinben.

Magi
Vendég

Vera!
Köszönöm a gratulációt!!

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Ki mit csinalt ma ezen a szep oszi napon.
Mi elmentunk az allatkertbe es Zoli nagyon elvezte.

Egy par kep:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!

Csatlakoznék, én májusban fogok szülni (ha minden jól megy, kipp kopp:)
Annyira megtetszettek itt a bölcsők és egyéb bababútorok, már szinte mennék is venni egyet. Pedig eddig gondoltam, csak kiságy lesz.. Nem vettem még semmit babonából, de mostmár lehet, hogy ideje lenne.

Elsősorban valami könyvre gondoltam, amit begubózva lehet olvasgatni, de akkora a választék, hogy hirtelen nem tudtam melyikhez kapjak! :)
Van valakinek egy jól bevált címe, amit tud ajánlani? Végül is azt hiszem a neten szinte minden megvan, de hát mégis...

A másik meg a kismama-ruhabolt, hol van jó a városban (Bp)? Valahogy a neten rendelésben nem hiszek, meg a varratásban sem (már).
Főleg gyakorló anyukáktól kérdezném, hiszen nekem is csak most, 12 hetesen kezdett el látszani valami (a saját hurkáimon kívül:)))

Köszi, és további jó babavárást:)

A hányingereseknek kitartást, engem sajna nagyon elkapott, napi 3 volt az átlagom, akár otthon voltam, akár az utcán, vagy a piacon, ismerősnél, stb. Így egy idő után ki se mozdultam otthonról..
Ennek viszont több hátránya is lett, például a mozgáshiánytól tisztára leépült az immunrendszerem, és nemrég 2 hétig tartott egy (gondolom) sima nátha! A másik meg a hízás, hiszen megszoktam, hogy bármennyit/bármit ehetek, úgyis kijön, s mikor ennek az időszaknak vége lett (egyébként szinte varázsütésre!:), egyből elindultak felfelé a kilók! Most a kezdetekhez képest +6kilónál tartok (pedig a hányós időszak alatt fogytam 3-at).

Szóval kitartás és puszi mindenkinek!
Vendég

Végre sikerült idebiggyeszteni ezt az izét:)))
Vendég

borsika!Üdv köztünk!Én két könyvet olvastam a terheség alatt egyik a Várandosok könyve a másik a Suttógó titkai!Mind a kettö nagyon jó.Elsö babádat várod?Mikorra vagy kiírva?Itt vannak kismamák és lehedö kismamák :wink:

Magika!De jó nektek itt Kecskeméten Vadaspark van de olyan büdös meg drága és alig van állat :cry: Jók a képek :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata, köszi a könyvcímeket!
Május 15-re vagyok kiírva, bár nem egészen értem még ezt a számítási módszert, állítólag a mensi után egy-két napon belül fogant. Nagyon trükkös a Kispucér, mert védekeztünk is :) De hát a párom már nagyon oda volt, lehet, hogy nem volt jó ötlet rábízni a védekezést :lol: :lol: :lol:
De persze fel sem merült a közbeavatkozás, készülök a mamaságra... :wink:
Neked hogy teltek ezek a hónapok? Valami jó tanács?
Vendég

Magi!
Köszi a választ akkor elkapom apát este!
Ibici ti hogy vagytok?hol tartotok a ciklusodban? :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magika,
olvastam, hogy tervezed a sielést pedig "előbbre tartasz", mint én. Ezek szerint lehet? Én is már nyáron elkezdtem tervezgetni, de aztán beütött a baby-boom és teljesen letettem róla. Március tájékán szoktunk menni, de akkorra már a 7-ikben leszek, szóval nem tudom... Nyugtass meg.. :wink:
Vendég

borsika!Dolgozol?Jó tanács hát talán piheny sokat és használd ki életed utólsó nyugis időszakát :wink: Én 20hétig émelyegtem de aztán annyi enegriám lett,hogy hegyeket tudtam volna mászni :D Zsófi unoka tesója is május közepe felé érkezik.Ti mit szeretnétek fiút lányt?Hány évesek vagytok?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?