Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok! Nagyon lemaradtam, és látom, mik történtek....
PANDI, MINDEN RENDBEN LESZ, CSAK PIHENJ ÉS PRÓBÁLJ NYUGODT MARADNI!!! Jó tudom, könnyü mondani. Én tudom, milyen érzés ez, nekem Attis 27 hetesen indult meg....fájások jöttek, rendszertelenek, de erősek. Szülőszoba, infúzió kb.8 órán keresztül, mire leálltak a fájások. Utána két hét kórházi tartózkodás, gyógyszerek vénásan, szájon át, mindenhogy. Aztán a hazamenetel után szigorú fekvés, max. napi 15 perces levegőzéssel egybekötött sétával. Nagyon nehéz volt, azt elmondani nem lehet, mit éltem át a szülőszobán. De nekem is azt mondták, próbáljak megnyugodni, mert az idegesség csak ront a helyzeten, dehát ilyenkor az a legnehezebb. Aztán minden rendben lett, Attis időben született, normál súllyal. Úgyhogy drukk Pandinak.

Ági
Vendég

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Sziasztok csajok. Remélem nem gond hogy benéztem. Eddig csak az akik szeptemberben kezdik a 2008-as babaprojectet topicba írtam, mert az volt aktuális. De mivel ma pozitív tesztem lett, és elvileg így már pár hete nem vagyok egyedül, gondoltam írok ide is és megnézem kik vannak errefelé, hiszen ha minden igaz, akkor júliusban nekünk is lesz egy bébink. :)
muffin

Szia Muffin!

Üdvözlet a csapatban! Gratula a kis pocaklakóhoz!!!! :-) :-)

Van nekünk egy szuper kis táblink, de biztosan olvastad, hogy csapatunk "frontembere" Pandi, sajnos kórházba került, így nem garantálhatom, hogy hamar bekerülsz, de azért megadhatod az adataidat (kor, hol szülsz, mikor, stb.) :-)

Ha szeretnél vonalzót csinálni, akkor ajánlok néhány oldalt:
www.babafalva.hu, www.lillypie.com, www.bump-and-beyond.com, www.lafemmebonita.com
Remélem mindegyiket jól írtam le... :oops: :) Ha nem, akkor bocsi!

További szép estét mindenkinek, megyek alukálni!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

:lol: :lol: :lol: Nagyon örülök, hogy Pandi és a baba jobban van. Remélem én is, hogy most már fél lábon is amíg el nem jön az idő.
Dora baba jó ott lenni anyuban ugye? Remélem is!

Pumpi,

Ez a sztori nem jó, de egy kicsit megnyugtató, hogy van remény. :lol:

Muffin,

örülök, hogy sikerült bekerülni a csapatunkba.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy Pandácska és Dóra baba jobban vannak, és egyben vannak, remélem ez még legaláb 10 hétig így is marad! :D Pandi! Megy a drukk továbbra is, kitartás!!!!!!!!!!!!!

Muffin!

Üdv. a csapatban, gratulálok a pocaklakóhoz! :D

Pumpóka!

Neked sem lehetett semmi az a terhességed, de szerencsére jól végződött a dolog !

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok,

Nagyon örülök, hogy ilyen szépen helyrejöttek a dolgok Pandival, és Dóri baba meggondolta magát, és inkább élvezi még egy kicsit az anyai méh melegét. :lol: :lol: :lol:

Várunk vissza Pandi. :lol:

Muffin,

Üdv a csapatban és boldog babásodást kívánok. :lol: :lol:
Vonalzót teszel fel??

Voltunk tegnap Bazsival altatóorvosnál. Mindent elmondtak, hogy mi merre, hogy fog zajlani a műtét. Hétfő reggel fekszünk be, és szerdán ha minden jól megy már jöhetünk is haza.
Jó lenne ha már 1 héttel később lenne.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok!

Tegnap óta azon agyalok hogy csöppecském a 12 héten csak 48 mm és hogy ez nem e gond? vagy vmit rossszul számoltak és fiatalabb lenne? ilyen korban 7-8 cmnek kéne lenni de állitolag a 6cm is elfogadható ebben a korban...
De mondjuk a uhs orvos azt mondta nincs semmi baj majd jövöhéten ujra menjek el....de azóta rágom magam mert a 6. héten a 7mmhez képest ő 13 mmes volt...azt gondoltamakkor most is jó nagy lesz és mostmeg a 48mm miatt aggodalmaskodom.Ha emlékeztek rá akkor megirnátok nektek mekkorák voltak a picik ebben a korban :)
Lehet butaság és tényleg semmi gond hogy ilyen piciny..csak azóta azon töröm magam hogy esteleg nem eszem eleget :)
Pedig nagyon egészségesen étkezem és picúri kap mindenféle jó dolgot amitől nőni tud :)
SzóvaL BOCSI..csak anyapara van :)
Vendég

Szia Lituka,

Nekem a 12. héten volt majdnem 4 cm, a 13. héten pedig már 6,3 cm
Ilyenkor nagyot nőnek akár egy hét alatt is, no para : )

Muffin,
Üdv a csapatban

Nagyon várunk, Pandi

Kedden született egy kisbaba a családunkban, nem olyan közeli rokon, most nem is részletezném... holnap délelőtt meglátogatjuk, már úgy izgulok, nagyon várom
Zsombor 55 cm, 3 kg 70 dekával született és nagyon cuki
Remélem sok hasznos infót hallok az újdonsült anyukától, még frissek az élmények

Andi :D

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Örülök,hogy Pandiékkal minden rendben!

Ha nem gond én is írnék hozzátok!
Két napja voltunk a 12 hetesen igaz már a 13.-at is betöltöttük... manónk 6.4 centi és nagyon virgonc!
Lituka szerintem se izgulj... ilyenkor rengeteget nőnek!!!

Az ultrahangot egy kis izgalom is megelőzte, ugyanis két nappal előtte sikerült leesnem a lépcsőn (Áronnal is egy ilyen bravúr után indult meg a szülés) vagy tíz lépcsőfokot szánkáztam mire úgy fenékreültem, hogy tiszta lila lett a fenekem, és enyhe agyrázkódást kaptam... be kellett éjjel vennem egy fél algorirint mert már nem bírtam tovább...

Hála Istennek a kicsinek nem lett baja, doki azt mondta ha fájdogál még a fejem akkor kiír egy vizsgálatot.... akkor lene veszélyes ha rh összeférhetetlenek lennék de ez nem áll fenn emlékeim szerint... bár a vércsoportomat nemtudtam megmondani

A dokira most is három órát vártunk... fél hatra voltunk berendelve... fél kilenckor sorra is kerültünk... sajnos se képet nem tudot adni sem videóra felvenni, de elvittük a fényképezőgépet és azzal örökítettük meg az eseményeket...
Nagyon mókás volt mert elkezdtem nevetni amitől pocaklakónak földrengést okoztam... a látványtól meg nem bírtam abbahagyni a nevetést... :) :) :) kár, hogy a videót nemtudom feltenni...
A nemét még nem látni, de apja szerint tuiti lány mert egyfolytában járt a szája, meg dugdosta a nyelvét! :) :) :)

A mi adataink én 30 éves vagyok a második gyermeket várjuk aki 13 hetes... a szülés várható időpontja 2008 május 5
Szinte pont két év lesz köztük! Az Istvánkórházban tervezzük a dolgot... nagyon jók a tapasztalataink.. doki: Ujvári Attila

Nos egyenlőre ennyit...

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Mondjárt visszaolvasok, csak alőbb egy infó, hátha valakinek még hasznos.

Aki ilyen kiságyat szeretne: http://kep.brendon.hu/ProductImages/12/large/11563.jpg
Most a Brendonban kuponnal 60E helyett 45E Ft!!!

meri

Muffin, Mamacka, gratula! :D Mamacka, ilyen földrengésléményem nekem is volt, és azóta, ha nevetek, mindig eszembe jut, de ettől meg még jobban nevetnem kell. :lol:

Lituka! Ha valóban az nyugtat meg, majd megkeresem a mi méreteinket. De! Az eredmény függ a géptől, az uh-os kezétől, azt sem tudjuk sokszor napra pontosan, mikor is kezdődött fejlődni a babóka... Szóval ne agyalj ilyen butaságokon!!! :D

meri

12+6-nál voltunk 6 centisek. :)

meri

Hűűű, most látom!!! Ma vagyunk 28 hetesek!!!! :lol:

meri

meri
Igen nagyon mókás a látvány... :) aztán arra gondoltam, hogy szegényem milyen élmény lehetett neki amikor leestem a lépcsőn... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka: Én is így jártam a kislányommal ahogy te. Kb 36hetes terhes voltam amikor leestem a lépcsönkön. 4lépcsőfokot de az is nagyon fájt. Az egész oldalam fekete lett és hát vagy 10percig kellet az esés után össze szednem magam. Persze a férjem előtt mondtam, hogy nem fáj meg csekélység de nagyon fájt. Szerencsére semmi baj nem lett belőle. Nekem a doki azt mondta sajna előfordul az ilyen és ha nincs fájás meg vérzés akkor nem lesz semmi baja a kicsinek. Belül biztonságban van.
De azért vigyázz magadra az elkövetkező időben nagyon.

Kép
csucsu05

Édesapám nagyon gyengén van... megyünk hozzájuk... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

csucsu
Köszönöm

Kép
Kép
Kép
mamacka

igen csajok, teszek majd fel vonalzót, csak tegnap még nem jött össze, most meg nincs rá időm. Köszi a válaszokat. Bár ahogy én nézem, ti már eléggé nem az elején jártok. De mindegy, legalább figyelek hogy mire kell számítani. :)
Jó hétvégét mindenkinek!
muffin

ja, és 27 éves vagyok, első bébi lesz, elvileg július hat, de majd szerdán a doki megmondja. És ha minden igaz, a nyírőben fogok szülni. Nem a kórház miatt, hanem a doki miatt.
muffin

Köszi csajok :) máris jobban érzem magam :)

Muffin: Énis elég fiatal terhesként csatlakoztam de messze ez a legrendibb topic!!! nagyon édesek a csajok és majd megnöttök...mi sem vagyunk túl idősek csak 12 hetesek...de a jó társaságra szükségem volt igazi barátnők hiányában nekem csak Ők vannak és az Anyukám :)
Vendég

Sziasztok,

itt is megkérdezném, van-e valakinek egy jól bevált könyve, amit tud ajánlani?
Amúgy a 12. hétben vagyunk, (május 15 körül várható) és nálunk is nagy élmény volt az ultrahang, állandó ficánkolás, folyamatos kéz és láb csápolás, néha földrengés miattam, és szájnyitogatás:))
(Apja felismerte a láncütés (kung fu) helyes technikáját..:))
Szerintetek akkor ez alapján lány lesz? :)
Azt hittem ilyenkor már azt lehet látni, de sajna várni kell a következő uh-ig.
Tényleg akkor még kettő van hátra? Mert a harmincvalahányadik héten is lesz egy, nem?

Üdv mindenkinek és kitartás!
Vendég

Sziasztok!

Ha megengeditek, Én is csatlakoznék. :)

24 éves vagyok, első bébi (2 angyalka után), szülés elvileg június 30, de hétfőn reggel megyünk uh., talán akkor többet tudnak mondani. 14 hónapja várunk rá, ebből 4 hónap Closty kezeléses volt.
Elvileg a Bajcsyban fogok szülni, ha a doki addig ott marad.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinki, gratula és mennek a drukkok is! :)

Borsika, lesz a 18. körül, a 30. körül, sőt még utána is egy. Arról nem is beszélve, hogy a többség nem bírja ki, a 18-30. közti hosszú időszakot... :D Egyébként gratula a 12 hetességhez! ;)

meri

Meri:gratulálok a 28-dik héthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉLJEN!!!!!!!!!!!!! :lol:

Üdv. az újaknak, bár én csak olvasgatok, írni nem mindig van időm meg energiám, de jó látni, hogy ilyen bébi eső lesz jövőre!!!!!!

Borsika:milyen könyvet szeretnél????Várandósságról vagy szülésről?????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Szijjja Márti!!! ;)

meri

Sziasztok!

Milyen sokan csatlakoztak, újabb babák! Hurrá!!!! :lol:
Gratula mindenkinek!

Márti!
Mi újság? Rég olvastam rólad!

Pandi!
Remélem jól vagytok mindketten! Várunk vissza, persze csak ha jobban vagytok, addig szigorú fekvés!

Meri!
Kedden jössz?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera:köszi megvagyunk :lol: :lol: :lol: , unatkozni nincs időm.
És a kistesó éjjel sem hagy békésen szundizni..........na de edzeni kell az éjszakákra!!!!! :wink:
Teszek 1 képet:MI NÉGYEN :lol:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Borsika!

Nem irtad, szülés vagy várandósság könyvet keresel. Én az első gyerkőcnél vettem egyet, az elég drága volt, de tele képpel, a cime Kismamák nagykönyve, az első napoktól a szülés utánig, sőt, asszem a gyerkőc 3 vagy 4 éves koráig benne volt sok minden. A pocisság hétről-hétre le volt irva, rajzolva, mekkora a baba, stb. szülésről is.....
Nekem bejött, mint első pocisnak. Most, hogy a harmadik jön, igaz, átéltem már kettőt, de ez egész más terhesség, minden máshogy történik, mint akkor :), veszem a Kismamát, Anyák lapját, Baba magazint, böngészek a neten és jó hasznát vettem a védőnőtől kapott első mintaújságoknak is, abban is sok minden benne van.
De szerintem nagyobb könyvesboltba betérsz, akár a Libribe, ott át is lapozhatod kényelmesen, melyik milyen, biztos sok van ebben a témában, csak speciel én lusti voltam keresgélni akkor, és ez akadt a kezembe először. De mondom, szerintem nem rossz könyv.
Az uh-ról... :D én is görcsösen szeretném tudni, mi lesz a kismanó, a 12. héten is a fenekét mutatta, most voltam a héten hétfőn dokinál,ez a 15.hét, mondtam neki, nézze meg tüzetesen, hátha lát valamit, de ismét a popsi volt a fő attrakció, sőt, még a lábait is maga alá húzta a kis büdös, hogy még annyit se lehessen látni. Igy most várunk újabb 3 hetet, a 18.héten azt mondta, talán megmutatja magát nekünk, de nagyon szégyenlős a kiscsillag! :) Nekem 3 hetente kell visszamennem vizsgálatra, és mindig csinál uh-ot, mondjuk, volt barnázás rendesen, nem tudni mitől, igy énis izgultam és ő is nyugodtabb volt, ha megnézte, jól van-e a baba. Gyúrok egy kislányra, de a mellékelt ábra alapján még várat magára, hogy elárulja, Zsófi van odabenn vagy Gergő. :):)

Ági
Vendég

Sziasztok!Jó sokan csatlakoztatok, sziasztok, és gratulálok mindenkinek!!

Én szerdán voltam dokinál, és a Kismanó már 1010g!!!!Nagyon szép kisfiú, és nagyon kis szégyenlős!!!Az arcát még mindig nem akarja megmutatni, de a lényeg hogy egészséges, és hamarosan velünk lesz!!Már alig várom!!!!Legközelebb 23.-án megyek még egy terheléses cukorra, (mert ez már a magánorvos, és ő is elküldött még egyszer)és akkor megint lesz uh is, amit már nagyon várok!!De még 3 hét!!Sürgetném az időt, hogy minnél előbb január vége legyen, szeretném már a karjaimban tartani!!!Bocsi ha kicsit hosszú lett, de olyan jó volt!!!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Szép napot mindenkinek!

Borsika gratula a babához elvileg 2 nap eltéréssel fogunk szülni :)
Vagyis nagyjából egyidősek a csöppek...:)
Nekem első baba lesz így 21 évesen és amugyis nagy olvasó vagyok falom a könyveket...
Nekem a várandósok könyve van meg amit a védőnőm ajánlott...sztem nagyon jó könyv és a suttogó titkai 1.ből próbálok felkészülni az érkezés utáni időre....
Mi is most voltunk 12. heti uh.n..picurit csak egy fél percig mutatták mert jövőhéten ujra kell mennünk mert piciny volt a lelkem így nem tudott a doki szűrni :)
Én is alig várom hogy megtudjam fíú lesz vagy lány...eddig lány párti voltam de mostmár egészen én sem tudom.:) :)
Nekem azt mondták a 16. héten elvileg lehet látni de rosszabb esetben csak a 20ikban vagy még akkor sem a babán múlik :)
Mindenesetre mi beiktattunk a 18. hétre egy 4Ds ultrahangot biztos ami biztos :)

a kis és nagy pocaklakóknak és a mamiknak is szép napot...
Vendég

Sziasztok!

Hirtelen megsokasodtunk, meg írtatok is rendesen, nem győzöm lekövetni az eseményeket!

Üdvözlet az újaknak!
Egyébként nyugodtan maradhattok, még akkor is, ha fiatal kismamák vagytok. Itt nem az számít, az "eredeti" csapatban is különböző terhességi korok vannak, szóval lényegtelen, hogy ti az elején vagytok, én pl. a közepén, valaki meg lassan a végén.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk, parázni mi is nagyon szerettünk eleinte, most már azért kezdünk lenyugodni.
Bár Pandi esete kissé beárnyékolta eddigi nyugodt napjainkat, de azért már kezdünk felocsúdni. :-)

Pandiról most nem nagyon kapunk híreket, de gondolom ez azt jelenti, hogy rendben mennek a dolgok!?

Könyv:
Nekem van egy könyvem, Terhesség hétről hétre a címe, azt hiszem Nina Grunfeld írta. Még az első terhességnél vettem, azóta már új kiadásban is megjelent. Szerintem jó könyv. Éppen annyi infó van benne, amire szükségünk van. Nem paráztat, felesleges dolgokat nem akar megvetetni, szóval pont jó.
Az interneten szerintem érdemes körülnézni, pl. bookline, vagy fokuszonline, alexandra, itt sokféle terhességgel és szüléssel kapcsolatos könyvet lehet kapni.

Szemokzsu!
Biztos nagyon édes lehet már a kisfiad, én a jövő szombaton megyek 4D-re, akkor leszek 26+4, gondolom már nálunk is jelentősek a méretek :-) :-) Nem is gondoltam, hogy a 26. hétre már 1 kg körül lehetnek. Rettentő gyorsan növekszenek a kis drágák :D

Lituka!
Bármi is lesz a kis porontyod, örülj neki nagyon. Nekem van egy lányom, most is lányunk lesz, de nekünk igazából teljesen mindegy volt. Amikor már a 7 hetes UH-n láttuk apával azt a kis apró babszemet, már akkor beleszerettünk, nem is érdekelt, hogy mi lesz, csak hogy egészségesen fejlődjön.
Aztán a 18. héten derült ki, hogy kislány. Nekem csak annyiban volt fontos, hogy mi lesz, hogy tudjam kihez is beszélek. Hogy meg tudjam "személyesíteni".
De biztosítottam róla, hogy akár fiú, akár lány, én ugyanúgy szeretem, és ez nem fog megváltozni, bármit is mondjanak az UH-n.
Egyébként valakinek már a 13-15. hét körül megmondják, hogy mi lesz. Nagyban függ a babától, hogy hogyan fekszik, mennyire "mutogatja" magát :D

Most megyek, mert fől az ebédem, meg a lányom már nem hagy békén, hogy ő akar a gép előtt ülni! :D

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

muffin
Csak nem Ujvári Attila az orvosod???
Nekem igen! De sajnos a Nyírő árait nemtudjuk kifizetni... azt reméljük, hogy be tud jönni az Istvánba...

KÖNYV:
Én a N. G. könyvek közül ajánlom Lennart Nilsson – Lars Hamberger: Gyermek születik

http://209.85.135.104/search?q=cache:Io ... =firefox-a

Lennart Nilsson fotóguru fényképezőgépe segítségével már a fogantatás pillanatától figyelemmel kísérhetjük az új élet születését, hiszen a fényképek soha nem látott részletességgel tárják az olvasó elé azt a világot, amit egy ideig mindannyian otthonunknak tekintettünk, de mégsem emlékszünk az ott történtekre.

A nagy felbontású ultrahangkészülékkel, pásztázó elektronmikroszkóppal és száloptikával kiegészített képalkotás módszerével ott is fényképez, ahol korábban szinte lehetetlen volt. A könyv akár tudományos szempontból is értékelhető képei közelebb viszik a szülőt ahhoz az elérhetetlen világhoz, amelyben jövendő gyermeke él.

A fényképek mellett még egy nagyon hasznos tulajdonsággal is rendelkezik a könyv: hétről-hétre nyomon követhetjük, hogy miként érez, sőt néha azt is, hogy mit gondol a kismama és a pocakjában levő csöppség. A könyv segítséget nyújt a szülőknek ahhoz, hogy meg tudják érteni leendő gyermekük magzatkori viselkedését, el tudják képzelni az új családtagot, valamint előre tudjanak készülni az apró, örömteli meglepetésekre és problémákra.

Kész csoda ez a könyv!
Ha a kiadónál veszitek meg aránylag nagy kedvezményt kaphattok rá.

Hihetetlen, hogy ezeket már 40 éve fotózta!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

bmo
Olyan gyönyörűek vagytok! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote] írta:desapám nagyon gyengén van... megyünk hozzájuk...

bocs ezt nem is ide szántam... így nektek egy kicsit értelmetlen... (édesapám haldoklik) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote]A írta:mikor már a 7 hetes UH-n láttuk apával azt a kis apró babszemet, már akkor beleszerettünk, nem is érdekelt, hogy mi lesz, csak hogy egészségesen fejlődjön.
Aztán a 18. héten derült ki, hogy kislány. Nekem csak annyiban volt fontos, hogy mi lesz, hogy tudjam kihez is beszélek. Hogy meg tudjam "személyesíteni".

Katuci
Ezzel pont így vagyok én is... az elsőt is azért akartam tudni, hogy közelebb érezzem magam hozzá!
Most is úgy vagyok vele, hogy teljesen mindegy fiú vagy lány lesz... sőt mivel eddig csak a fiút próbáltam a kislány gondolatával nehezebb megbirkózni vagyis inkább nehezebb elképzelni...
de ha így ha úgy lesz nagyon jó, hogy lesz, hogy van! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok! Ismét itt vagyok. Mamacka, nem ő az orvosom. Én szerencsére nem tapasztaltam hogy drága a Nyírő, mivel családi jóbarát a doki, és nem kért eddig soha semmit. Persze a szülésnél más mert ott be is kell feküdni, nem csak a vizsgálatok vannak, de majd rákérdezek hogy hogy is van.
Amúgy remélem hamarosan sikerül mindenkit megismerni és akkor jobban tudok majd én is csatlakozni a beszélgetésekhez. :)
muffin

Sziasztok!

Üdvözlet az újaknak! Ne aggódjatok, hogy még kicsik a csöppkék, így egyrészt látjátok a későbbi parákat :roll: másrészt ha visszaolvastok, a mieink se voltak ám nagyobbak akkoriban :lol:

Lesem a másik topikokat, Pandus jobban van, bár még szurkálják.
Remélhetőleg megúszták :D
Annyira hiányzik! Bővült a táblázat is, csak győzze bepótolni, de majd csak ha már hazamehet és netezhet. Első most a pihi. Kiváncsi lennék, mi okozta a bajt.

Mi jól vagyunk, a hétvégi 4 napban ügyeletes vagyok, dolgozom, ami nem is baj, mert naggyon köll a lé... :roll:
Norton egyre erősebben rúg, már meg is emeli a kezemet, ha apocimra rakom és simán érezni akár vezetés közben is. Érdekes módon az apucija nem igazán szereti tapizni a hasam, ma kibökte, miért: mert úgy érzi, azért rúg a kicsi, mert zavarja a keze és ő nem akarja zaklatni a kölköt :shock: pasik :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Üdv. az újaknak! És gratula minden kis pocakbabához! :D

Mpatr!

Örülök, hogy Pandácska jobban van, remélem mostmár minden rendben lesz!
Picurka is egyre erősebben rúg, már Peti is simán érzi, ha kibírja várni a kezével a pocimon addig :lol: :lol: :lol:

Mamacka!

A Gyermek születik c. könyv tényleg szuper, nekem is megvan, meg a Kismamák nagykönyve, szerintem az is jó. Most kaptam kölcsön egy aranyos kis könyvet, ebben hétről hétre vannak 4d uh képek, meg leírva, hogy mi történik éppen: Professor Stuart Campbell: Nézd, hogy növök! ez a címe.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

na csajok végre sikerült betenni a vonalzót, úgyhogy mostantól engem is nyomon lehet követni. :)

KépKép
muffin

Mamacka:köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Sajnálom apukádat nagyon!!! :cry: Nehéz lehet most nektek!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

bmo
Köszönjük
Olyan sovány ki látszik minden csontja.

Amúgy vidám könyvnek is ajánlok egyet:
Libby Purves: Hogyan ne legyünk tökéletes anyák címmel! zseniális szerintem.
Libby Purves a BBC 4-en műsorvezető, s két gyermek anyjaként írta meg ezt a túlélő könyvet, kezdő anyáknak. Amiben eltér a komoly hangvételű gyereknevelési könyvektől, hogy könnyedén, humorosan láttatja az anyasággal, az első 3 évvel járó gondokat.
http://209.85.129.104/search?q=cache:Rl ... =firefox-a
Aggódos anyukák figyelmébe!!! :)
Kép

Azóta megjelent már több része is... de én csak ezt ismerem...
pl Hogyan ne legyünk tökéletes család

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Örömmel látom, hogy bővül a csapat. Ezúton üdvözöllek benneteket Új kismamik! :lol:

Mamacka,

te mikorra is vagy kiírva? A másik topicban már taliztunk. Én február 4-re.

Meri,

gratula a 28.héthez. Kedden jössz? Én még nem biztos, mert anyumat visszük dokihoz és nem tudom még mi lesz.

Zsu,

az igen! Ezek szerint én is jól érzem, hogy egy kis súlyzó nőtt a hasamba. Szerintem Máté is szépen gyarapszik. :lol:

Remélem hamarosan Pandi is megjelenik a szinen. Már nagyon várom.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci
Én május 5-re mi még skkal kisebbek vagyunk! :)

Képzeljétek ma kimentünk sétálni a Hajógyári szigetre... nagyon szép idő volt, ennek örömére Áron megfürdött a Dunában :shock: :lol: :oops:
Apjával köveket dobáltak bele, én éppen videóztam, egyszer csak gondolt egyet és belegyalogolt :shock: :roll: ...én meg szépen felvettem videóra :lol: :lol: :lol: :lol: térdig csurom víz lett... levetkőztettük és becsavartuk a pulóverünkbe kabátunkba úgy toltuk haza... el is aludt... remélem nem fog megfázni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vikci
Most nézem a vonalzód... neked kb annyi van hátra mint amekkorák mi vagyunk! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!Üdv az újaknak, jó sokan lettünk... :D

Vikci:Hát igen, én is nagyon meglepődtem hogy a 4D-n még 831g volt, 4 napra rá pedig már 1010g!!De nagyon jó érzés!!Biztos neked is hasonló!!!Mi van veled?

Pandiról tudtok valamit?

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

sziasztok,

Mpatr kérdezted a Kaális topikon, mi van Pandussal, jól van, kapja a szurikat, de már nem a szülőszobán van, nézik a fájásokat ctgn és rendben van, Dorka bent akar maradni, csak szórikázik az anyjával. Amúgy, hogy mitől voltak a fájások, nem tudom....írok, ha van valami, de ha nem írok, akkor minden rendben van.
Ja és hogy meddig lesz bent???passz.
Vendég

Sziasztok!

Mamacka,

nekem a vonalzóm fordított azaz a hátra levő időt mutatja. Így ez csökkenni fog. :lol: Már csak 13 hét és megszületik a babám. :lol:

Zsu,

most épp nincs semmi. Anyummal kedden megyünk a kórházba. Már nem reménykedem. :cry: Sajnos mostanában úgy elmennek a napok. Nincs időm se sokszor, hogy feljöjjek. De azért igyekszem fel - fel nézni. Ma takarítás főzés. Tegnap tegnapelőtt temető járat. Mindíg van valami. És mivel tőlem is megkérdezték sokan. Milyen a házas élet? Gondolom semmi sem változott. :lol: De az az öröm ami az esküvőn éri az embert feledhetetlen. :wink: Szerintem. :wink:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Lafed,

köszönjük a híreket.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Mamacka ez jó kis sztori. :lol: :lol: :lol:

Biztosan sokat nevettetek. De így is vicces.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?