Sziasztok!
Hirtelen megsokasodtunk, meg írtatok is rendesen, nem győzöm lekövetni az eseményeket!
Üdvözlet az újaknak!
Egyébként nyugodtan maradhattok, még akkor is, ha fiatal kismamák vagytok. Itt nem az számít, az "eredeti" csapatban is különböző terhességi korok vannak, szóval lényegtelen, hogy ti az elején vagytok, én pl. a közepén, valaki meg lassan a végén.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk, parázni mi is nagyon szerettünk eleinte, most már azért kezdünk lenyugodni.
Bár Pandi esete kissé beárnyékolta eddigi nyugodt napjainkat, de azért már kezdünk felocsúdni.
Pandiról most nem nagyon kapunk híreket, de gondolom ez azt jelenti, hogy rendben mennek a dolgok!?
Könyv:
Nekem van egy könyvem, Terhesség hétről hétre a címe, azt hiszem Nina Grunfeld írta. Még az első terhességnél vettem, azóta már új kiadásban is megjelent. Szerintem jó könyv. Éppen annyi infó van benne, amire szükségünk van. Nem paráztat, felesleges dolgokat nem akar megvetetni, szóval pont jó.
Az interneten szerintem érdemes körülnézni, pl. bookline, vagy fokuszonline, alexandra, itt sokféle terhességgel és szüléssel kapcsolatos könyvet lehet kapni.
Szemokzsu!
Biztos nagyon édes lehet már a kisfiad, én a jövő szombaton megyek 4D-re, akkor leszek 26+4, gondolom már nálunk is jelentősek a méretek
Nem is gondoltam, hogy a 26. hétre már 1 kg körül lehetnek. Rettentő gyorsan növekszenek a kis drágák
Lituka!
Bármi is lesz a kis porontyod, örülj neki nagyon. Nekem van egy lányom, most is lányunk lesz, de nekünk igazából teljesen mindegy volt. Amikor már a 7 hetes UH-n láttuk apával azt a kis apró babszemet, már akkor beleszerettünk, nem is érdekelt, hogy mi lesz, csak hogy egészségesen fejlődjön.
Aztán a 18. héten derült ki, hogy kislány. Nekem csak annyiban volt fontos, hogy mi lesz, hogy tudjam kihez is beszélek. Hogy meg tudjam "személyesíteni".
De biztosítottam róla, hogy akár fiú, akár lány, én ugyanúgy szeretem, és ez nem fog megváltozni, bármit is mondjanak az UH-n.
Egyébként valakinek már a 13-15. hét körül megmondják, hogy mi lesz. Nagyban függ a babától, hogy hogyan fekszik, mennyire "mutogatja" magát
Most megyek, mert fől az ebédem, meg a lányom már nem hagy békén, hogy ő akar a gép előtt ülni!
Kata