Sziasztok!
Ma be kellett mennem dolgozni.
Most tudom igazán értékelni a táppénzt!
Az az őrültekháza, ami most nálunk van!
De jó, hogy még maradhatok itthon egy kicsit.
Kacika! Nem éééééér! Én már kinéztem magamnak a Lénát!!!!
Bár nálunk senkinek nem tetszik, csak nekem, így lehet, hogy meg lesz vétózva.
Na, jó. Egy topikba két Léna elfér szerintem.
(Egyébként meg úgy érzem, hogy egy fiú baba van a hasamban. Meg lehet az ilyet érezni? Vagy csak én beszélem be magamnak?)
Csucsu! Kell műszeres befejezés? Ha nem, akkor nem kell sokat várnotok. Ha igen, akkor három hónapot ajánlanak, aztán kinek mikor jön össze utána.
Nekem egy évet kellett várnom.
De én vagyok a selejtes, nem ez az általános!
Lina! Juca! Én is szeretnék terhesség meg szoptatás alatt fogyni, de egyelőre a kedvenc csípő farmeremet nem tudtam ma reggel felvenni, úgyhogy szerintem esélyem nincs erre.
A korom miatt
mennem kell erre a vérvételes genetikai vizsgálatra (amin Kacika te is voltál, ha jól emlékszem) . Ma bementem megérdeklődni, hogy hogy is van ez, meg hogy mennyibe kerül és képzeljétek már időpontot kellett kérnem, mert már annyian vannak, hogy a 13. hetemre már alig volt hely.
Azt sem tudom, hogy megmarad-e addig a terhességem
(persze pozitívak vagyunk, úgyhogy biztos megmarad
) de genetikai vizsgálatra már be vagyok jelentkezve.
Lassan le kell foglalnom egy helyet az óvodában is, hogy biztos bekerüljünk.
Para: az az igazság, hogy csak játszom ám a kemény csajt, de legszívesebben minden nap uh-ra mennék, hogy minden rendben van-e.
Erre ki kellene találni valami házi módszert. Mondjuk itthoni szívhangvizsgálót, vagy egy tesztet, amire ha rápisilsz , jelzi, hogy oké, dobog még a szíve. Ha ezt ki tudnám jól találni, milliomos lehetnék belőle!
Biztos sok ilyen parázós-mami van , mint én.
Vinnék, mint a cukrot!
Na, most megyek. Mivel holnap elutazunk (változatosság kedvéért Debrecenbe
) ezért itthon ma van a temetőbe menés. Még szerncse, hogy nem vagyok félős, mert már jó sötét van.