Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Fogom hordani, de vezetni nem jó benne, sétálni se, szóval nem egy hétköznapi viselet. Arra gondoltam, annyi tej van a hűtőben, hogy elmehetnénk apával moziba akár és akkor felvenném.

Kertikiri!

Szerintem a sok-sok komfortszopi után nem is annyira éhes! Nem olyan rossz ez! Sőt! legalább napirend. Nálunk nincs is, legfeljebb az, hogy fürdés fél 8 és fél 9 között.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jaj nem is írtam csajok, tegnap a szülinapom alkalmából megfürödtem. :oops: Eddig bírtam és olyan jól esett. Már csak 2 nap és leteleik a 6 hét, remélem nem lesz bajom. :roll:

Ciripke:
én ebben vezetek, ebben sétálok, ebben megyek moziba :)
Na jó, sétálni ha csak itthon akkor nem. :)
Amugy én is utálom, h a vezetéstől kopik az orra. :evil: :!: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Hajni! Utólag boldog szülinapot! 3 csizma? Király! Én is akarok egyet venni, de a férjem csúnyán néz rám! Szte a tavalyi csizmavásárlással az idei keretet is elköltöttem (vettem tavaly egy qrva drága csizmát, esprit, de beleestem!). Úgy is veszek, de nekem is mindig szűkíttetnem kell a szárát! :wink:
Ja és táska, nekem azt mondta az uram, ha egyet veszek, akkor egyet ki kell dobjak! :roll: Hát fityiszt! Én akarok egy bordót és egy méregzöldet!
És muti a csizmákat! (Hát tűsarkú nálam kilőve! Nem a magasságom miatt, hanem a szalagszakadásom óta nem bírok ilyenekben járni! Kár!)
Na nálunk kaja idő van, utána a többiekre reagálok!

Kép
ermoni

Csajok, nektek van járókátok? tudom, h Jolkának van... én is akarok! hol lehet használtat olcsón? Timi, valaki, segítség!

éjszakai pelenkázás: hát, Ciripke, én sem nyomulok éjjel. jól van az! ... :? oké, mondjuk mázli, h ők sem kakilnak éjjel. sőt, Huba tegnap nappal iscsak egyszer, de ma! reggel teli votl a pelus, és cserekor még belenyomott egy nagy adagot! alszik is, mint a bunda. és pukiznak ezerrel. mint a ... nemtudom, kik... tengerészek, mondjuk 8)

Kiri, képek?

komfortszopi: nálunk nem nagyon van rá idő. néha Huba kap még cicit, ha nyűglődik, és sztem nem evett eleget, de most is pl kijött szinte az összes tej, amit második nekifutásra evett. mivel sok atej, cicinlógás tej nélkül, az nincs 8)

Kép
an°°di

No, a csizmák:

Kép

Kép

és a mászkálós:
Kép

Kép
Kép
h@jni

Móni:
én töppedvény vagyok, így csakis magassarkú. :)
Bár a térdem miatt nekem sem szabadna. :oops:

Kép
Kép
h@jni

nagyon vaditóak, főleg ketteske!
én már az új táskámat várom. Hétfőn voltunk útlevelet csináltatni, rem. hamar megjön azt irány bécs. Nagyon édi lett az útlevélkép. Mondjuk nem nagyon akart a kamerába nézni, igy derékból forgattam őt el. Mondjuk furi volt. Barnunál még engedték, hogy ölbe vegyem ( a polóm lett a háttér), most meg oldalról kellett őt tartanom.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jajj, Andi! Le se reagáltam a makkos álmodat! Na nem kell irulni pirulni!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Azóta megsétáltattam a csajt és voltunk boltban is!! Végre emberek közt, hogy ez mekkora élmény...

Evés után most hamar felkelt, mert bekakilt.
Tényleg, nektem milyen pelus jön be???

Mi a Pampers New bornnal kezdtük... no ebből hátul/felül jött ki a kaki, most a Babylove Minijével nyomjuk... abból a lábánál jön ki (bár ez lehet, hogy még csak nagy?)

És a kaki mivel jön ki a rucikból és hány fokon?

Andi? Hű még erre is van energiád? Bár Apukával már álmodtam én is, de a sebem azért visszatart, még abban se vagyok biztos, hogy 3 hét múlva ez mésképpen lesz...

Csizmák, hűűűha... csajok nektek ilyen csajos dolgokra is van eszetek/időtök?? Én csinálok vmit rosszul, vagy 1-2 hét előnyötök van csak... Én a lakásból is csak sétáltatni mentem még ki... amíg ilyen síróska nem szívesen hagyom másra... vagy hülye vagyok??

Jutta

KépKép
jutta

Na halihó!
Hajni! Király! Nekem a "szaladgálós" jön be! (Én bokacsimmát akarok! :wink: ) És ugye, kell hozzá egy f*sz* piros tatyó! Nem?
Andi! Megkérdezhetem, h Te miért nem kocsival mászkálsz dokikhoz gyerekkel? (Vagy én vagyok nagyon elkényelmesedve?) És szupi, h az ikrek jól veszik a koraszülött akadályokat! (Tegnapelőtt hívott az a barátné, akinek 500 gr-al született a lánykája, emlékeztek még? Jaj, de gáz volt....) Én járóka témában csak bután tudok nézni.... :roll:
Jutta! Nekünk bejött a dm pelus! (A lábánál mindegyik kifolyik, mert amúgy meg nagyon szorítaná! Nem? :wink: ) Én dreft sensitivvel (vagy mi, amin baba van) mosok, és még annyira nem volt semmi sz*ros, h sima mosással ne jött volna ki. (Bár, ha balesetes a cucc, akkor én egy kis vanish dobok a mosómasinába és csók a családnak!) Rakjál már föl képet arról a nagylányról!
Ciripke! Én is útlevelet akarok csináltatni Jankának, mert lehet, h megyünk telelni! :wink: És Bécs... Jaj, segítség kitört belőlem a vásárolhatnék! :lol: Kéne egy kabát, egy-két pulcsi, egy-két szoknya... Már megígértem magamnak, h a nagy januári leárazásokon kisJankával megtesszük az első shoppingtourunkat! :lol:
Kertikiri! Gratula a napirendhez! És Te is rakhatnál képet Nekem a nézelődés 14-ig teccik! :lol:
Jolka! Mizujs?
Timi! Olyan cuki ez a hajas baba Bibi! Nekünk mikor lesz ekkora hajnuk :roll: !
Zsu! Hogy vagytok! Ha legközelebb erre jársz, Te is rakhatnál Panka fotót!
Képzeljétek, ma először voltunk-vagyunk szinte egész nap egyedül (ugye nekem a férjem itthon dolgozik...) és eddig egész jól ment! Ez ugye azért érdekes, mert én szoptatok és tápiztatok egyszerre. A tápi mennyisége és elkészültének ideje meg függ a szopi mennyiségétől, hosszától. Szal kicsit macerás szoptatni, de közben már a tápira előkészülni is! Mert ugye, ha nincs elég a pociban nagy-nagy bömbölde van! :D
Szegény férjem az én papírügyeimet intézi. Még csak most jutottunk el idáig! Hogy mikorra látok én ebből suskát?! :shock:
Ancsival, Kattal mi van?
Ja, és hordozókendő, babakocsi! Hát a hordozókendőt én hol is tudnám használni? Komoly a kérdés! Meg mikor? Nekem amúgy is állandóan fáj a hátam, a gerincem! Sztem nekünk csak háti hordozó lesz majd tavaszra, mert azzal lehet menni majd a hegyekbe kirándulni. (Persze, ha kiskirálylány is úgy akarja!)
Babakocsi! Tudom, h a miénk sokatoknak nem volt szimpi, de nekem nagyon bejött eddig!
Fürdés! Az a helyzet, h én évente 2x fürdök kb. én a zuhany nagy barátja vagyok, nekem nem is hiányzik! Mire meg valami gyógyfürdőbe eljutok, addigra meg már úgy is fürödhetek! :lol: Mondjuk egy jó gyógyfürdő egy masszázzsal és egy jó kis szaunáért viszont hamarosan ölni tudnék... Ilyen időben csak a szauna hozza meg a jókedvem! Na jó, egy jó unicumot is bevágnék... de ugye, odébb van az még! (Megbotránkoztatok? :lol: )
És már megint a szex! Andikám, nem érdemes huzigálni az oroszlán bajuszát! Valakinek még nem lehet (belőlem még csordogál is valami, ez normális? :roll: ), de ha majd lehet, az bizti, h gerincre vágom apát, mert már nagyon ki vagyok éhezve! (Na, aki szemérmes, attól bocs!)

Kép
ermoni

Hát Jutta !

Mi a liberot használjuk és nagyon meg vagyok elégedve vele !Nekünk jó volt a pampers is!
Hát ha sokat kakil egyszerre szerintem mindegy milyen pelus van rajta nálunk átlagban minden másnap van kaki de akkor rendesen telerakja! :lol:
Szerintem egyenlőre domestossal és utánna mosd ki!
De ezt én sem tudom igazán de mással nem jön ki nekem is kell mert kimostam de nem jött ki belöle a kaki!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

kiscsaj 11-korevett, és fél 2 óta alszik... :shock:

Ja Móni kedves párjaink akkor egymás mellett csücsültek a MÁK-ban! Én uram is azzal szórakozott ma. Egész nap! :twisted: :twisted:

És januári shoppingban benne vagyok, bár én 1-1 rövidebbet addig is szeretnék, hogy szokja a kiscsaj a kiruccanásokat.

Márciusban meg síelni megyünk... vmi pályaszállás kell, hogy én is csúszhassak párat, ahogy a barátikört ismerem önként bébiszitter akad majd a 2. nap délutánjától, a csajok hamar megunják az állandó síelést! És hát akinek még nincs gyereke az lelkesen sittel! :wink:

Szex: császárosok előnyben, ez a gátseb azért elrettenti az ember lányát és az első 6 hétben eszébe se jut... hogy utána... remélem igen, mert kiéhezés az itt is megvan...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta! Tényleg egymás mellett ülhettek! :lol: (Mondja a férjem, h volt apuka, aki ismerős volt a Szabolcsból. Együtt voltak a szül.anyakönyvi kivonatért, a taj és lakcím-kártyáért, ma meg a MÁK-ban vagy OEP-ben?)
Hát mi még mindennap többször is telepakoljuk a pelust! :lol: Egy-egy jól sikerült puki is hoz kicsi eredményt! :lol:
Mondtam már, h már a második könyvet olvasom szoptatás közben? :roll: :oops: Na jó, csak ponyvák, de akkor is! :wink:
Fú, ma olyan tevékeny voltam! Főztem, mostam (szárítottam), rendet csináltam, ágyneműt húztam, mosogatógépet megpakoltam... már csak vasalni kéne! Na, de ahhoz nincs kedvem! :roll:

Kép
ermoni

Hajni: Nekem a mászkálós jön be. Nálam a magassarkú, tuti bokatörés. És ha kell táska, akkor kell. Mégsem vonulhatsz csiniben a pelenkázótáskával :wink:
Móni: nálunk is ez a helyzet kaja ügyileg. Cici után, mire elkészül a tápi,Ádi eladja a házat. Szegénykék, azt hiszik, nem kapnak többet.
Jutta: nekem is az a véleményem, ha sok a kaki mind1 milyen a pelus, kifolyik belőle. Pampers és Libero a legjobb.
Csajok! Ti használtok öblítőt? Én eddig csak a baby mosópor, de már nem bánnám, ha lehetne öblíteni.
Kaki téma: nálunk 2-3 naponta van kaka nap. Akkor rendes adag van a pelusban, van, hogy 2x is. Puki mostmár megy rendesen. Apuka szerint eladhatnánk a közelkeletre harcigáznak :lol:
Viszont, ha beleteszem a hordozóba Ádit, az esetek nagyrészében, kakisan veszem ki. Most is a kakálós székben ücsörög és gyanús szagok terjengenek...

És, megjött a pihiszék végre !

Kép
Kép
gabcii

Ciripke: mekkora hordozókendőt vegyek? 168cm és 70 kiló vagyok :oops: (na, ez még változni fog!!!). Ádi meg 62cm és 5200g. Mitől is függ, mekkora kell???

Móni: cicid rendbe jött?

Na el,megnézem én azt a pelust!

Kép
Kép
gabcii

Gabcii! Hát nem tudom, h rendbe jött-e a cicim! Most nincs panaszom- mondjuk inkább így!
Pihiszék! De jó nektek! Én még meg sem rendeltem! (Köszi csajok a segítséget!)
A férjem pont most mondja, h rendeljek hordozókendőt! De hol tudom én azt használni? Mikor? Meddig? Segítsetek már!
Mogyo! A vonalzós Ági képtől mindig jókedvem lesz! Bírom nagyon! Mondtam már?
Jutta! Síelés? Hát hajrá, de nem szabad túlzásba vinni, nehogy a tejcsi lássa kárát a hirtelen sok mozgásnak!
És akkor januárban melyik plázát lepjük el babakocsistól leárazáskor?

Kép
ermoni

Nekem a piros jön be a legjobban. :)

Móni:
nekem hordozókendőm nem volt csak kengurum, de 2x ha használtam. Nekem nem bírta a hátam és a derekam, meg engem zavart is, h a gyerek ott lóg.
Amugy addig lehet használni amíg bírod. :)
Hol? lakásban, plázában, vásárlás közben, sétálni-bár most ez az idő miatt nem hsizem, h jó ötlet. :)

Gabcci:
én használok, Coccolino sensitive-t.

Kép
Kép
h@jni

hali

Ágika képe tényleg szenzációs :-)

ma kicsit lefárasztott a két gyerek

Jolka te hogy bírod?

nálunk éjjel is buli van,kezd a szemem hullahopp lenni.

Hajni
dögösek a csimmák

Nálunk a huggies a nyerő,pampers egy nagy fosi

Gabci
épp most raktam fel a kendőmet a teszveszre,ha érdekel jelezz aztán lezsírozzuk :-)

Ciripke
én még akkor írtam azt amikor a másik volt :-)

jajj az agyam szita inkább lépek le :?
Vendég

Én is akarok vásárolgatni!

A faros amit vettem kb 1 hónapja, már kicsit nagy (hál isten)
A ruhatáram, viszont nem jön még fel rám :?

A pihiszék valóban itt van, de nem tudom összerakni. Apuka meg későn jön ma.

Na, mostmár biztos van összefüggés a bébi hordozó, (kakálós szék) és a barna rugdalózó között. Megint kakisan vettem ki belőle Ádit. Komolyan mondom, még a lábszára is kakás lett. Túl vagyunk a fürcsin és egy nagy síráson, amíg kaját csináltam neki. Hát nem beaudt! megint megszivatott a gyerek :lol:
Jaaa és amíg készülődtem a fürdéshez, Ádi a nagy ágyon volt. Jól le is pisilte a plédemet. Na bumm, jó körünk volt :lol:
Édes bogár, nem hagy unatkozni.

Kép
Kép
gabcii

Móni, unikum? megbotránkoznék, ha nem szeretném... de most vhogy nem kívánom 8) ;) szexről pedig akkor egy szót sem 8) egy ideig legalábbis

öblítő: én is coccolino sensitive-t használok. nem bírom, ha nincs illatuk a ruháknak

pihiszék: én nem akarok. nálatok bevált? az a baj, h nem fér el minden. akkor inkább járóka. a barátnőm kisfiának mondjuk bevált a pihiszék, de a hinta, na az nem.

vásárolgatás: én nem akarok. legfeljebb vmi klassz játékot a gyerekeknek. ilyesmit: http://www.arzuhanas.com/B%F6rz%E9s_akci%F3k_2007-Kat1267/fisher_price_tarka_textil_kock_e1k_j_e1tszani_vagy_-Art6622.html#x majd. egyelőre elég fárasztó élmény a színes csíkos pléd és a vigyorgó fejem :D

kendő: nekem tetszik. Petrának is. és azért hasznbáljuk, mert nem húzgálom Hubát feleslegesen át a városon, ha nem muszá. inkább itthon marad a nagymamával. az ikerkocsival meg nem akarok/tudok közlekedni bkv-val. egy gyerekkel meg amúgy is vicces lenne 8)

olvasás: én is befejeztem már egy könyvet szoptatás közben, egyet meg fejés alatt olvasok.

pelenka: mi papmerst használunk. a babylove minit elküldeném neked Jutta, h ne dobjam ki... egyáltalán nem ragad :evil: de hogy csinálod, h használható? :roll:

Kép
an°°di

kakifolt: nálunk, harcedzett barátnő tanácsára, a mosószappan az ász. sima, 100 ft darabja, tudod, Jutta. a darabost lecsapatom zuhannyal, aztán bedörzsi, utána mosás. kézzel vagy géppel, attól függ mi vagy hány darab. eddig mindent kihozott. én még doemstost vagy flóraszeptet vagy vanisht adok hozzá. ami van itthon.

kilók: kb -5 kiló, ami +5 kiló a célsúlyhoz képest.

testmozgás: ma tornáztam itthon béresalexandrával, amíg a gyerekek a nagymamával sétáltak (mi mindig sétálunk, kivéve nagy szélben és esőben). nyomtam fél órát lábra és fenékre. olyan purcant vagyok tőle :? :? :? le is kellene feküdnöm egy picit, mert délelőtt csak fél órát aludtam. most is beleférne annyi, míg Apuka haza nem ér

képek: rakjatok már, légyszi, ne kelljen ennyit könyörögni.
én raktam megint újakat az első hónapos albumba (Móni, a te picasad nem készül?). már ha érdekel vkit és van időtök

szép estét!

Kép
an°°di

Sziasztok!

Azért raktam fel ezt a képet mert én is bírom nagyon a lányról!

Sex: hát én már bírnám.De nekem kiesett egy varatom és most fort össze és még mindig tisztulok már kezdem unni! :?

Kép
mogyoland

Sziasztok,
Elég rossz délutánunk volt, nem nagyon aludt, ébrenlétében meg nem nagyon tudok mit kezdeni vele, vagy ő magával, nagyon várom már, hogy igazán figyeljen, meg beszélgessen. Hordózókendőhöz próbálom szoktatni, ma is beletettem, kettőt pislogott és már szunyált is :lol: , de amint kivettem belőle, hogy letegyem, már ki is pattant a szeme. A legújabb, hogy már a délutáni séta alatt a babakocsiban is felébred félúton. Fél órát sétálunk elfele, felébred, fél órát cipelhetem vissza félkézzel :) Holnap nem távolodom nagyon el a háztól azt hiszem.
Andi, pont kérdezni akartam, hogy mit csinál Huba, amíg Petrával csavarogtok. Jó, hogy van nagymami segítség, minden nap tud menni valaki? Férjem unokatestvérééknél ikerfiúk vannak, az első egy évben bébiszittert kellett fogadniuk minden napra, mert anyuka kipurcant. A bébiszitter csak ott volt, és segített, nem helyettesített :lol: , meg takarított ha kellett...
Én is ezt a kockát néztem ám ki az árzuhanáson, csak sokallom az ezer forint feletti postaköltséget, szóval kellene még hozzá valami, hogy megérje.
Hajni, jók a csizmák!
Én pénteken megyek talán vásárolni, mert semmilyen gatyám nem jó rám! Sétáltatni is mindig melegítőgatyában kell mennem :oops:
Gabci, én sem használok még öblítőt, de Ariel mosóporral mosok, semmi baby mosópor, vagy ilyesmi.
Kakifolt nekem is mosószappan, de volt rá példa, hogy két napig áztattam, mert ottfelejtettem.
Pelus: mi még csak a pamperst meg a huggiest próbáltuk, de én még csak most tanultam meg pelusozni, az elején ahány kaki annyi ruha, akármilyen pelus. Most már, hogy belejöttem, nem folyik ki. Most a pamperst használjuk, de szándékozom kipróbálni a babylove-ot, meg a tesco színesről is jókat hallottam.
Teszek pár képet. Bár mostmár csak pöttyös gyereket tudok fényképeni :cry: Tegyetek Ti is! Kép Kép Kép Kép

KépKép
kertikiri

ismét nincs nagybetű, ölbegyerek nálam.
pocakfájós megint :( .
Timi: részemről oké a hordozókendő. de nem tudom, mekkora kell nekem.

Kép
Kép
gabcii

Kertikiri: édesbogár Nadin nagyon. És tök jó a járgányotok is.
Ha ébren van Nadin, énekelhetnél, mesélhetnél neki pl.
Andi: megkukkoltam az ikreket. Kipofásodtak, mint a kölökgólya. Nagyon drágák.
Ádikának tetszett a pihiszék. Aludt is benne, amíg a pocakfájás fel nem ébresztette.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Mosás: köszi a tippeket, szappant veszek, de rájöttem, hogy 80 fokon nekem is kijön a cucc, csak eddig 40-60 fokon mostam - mert 1-2 ruhán ez volt az ajánlott hőmérséklet, hát most megkapták a rucik a 80 fokot, semminek semmi baja nem lett, csak a kikeri sárga kakifolt jött ki! Amúgy én tapasztaltt anyukák tanácsára Ariellel (amivel minden mást is) mosok + Vanish + sensitive öblitő, oszt jóccaka...

Unikum, megbotránkozok... mivel nem szeretem, de amúgy :wink:

Nadin nagyon édi!! És ha jól látom jó súlyban van. :lol:

Andi az ikreket is meglestem! Szépek! És a lakásotok is jó!!
Tényleg: mikor, hova költöztök?

Móni, idén csak annyit síelek, hogy ne nagyon felejtsek... tavaly már terhes voltam síeléskor... így tavaly csak a gyerekpályán síeletem le párszor, idén a kékpályáig merészkedem! :lol:
(amúgy se én vagyok a síelőbajnok az ismerősök közt)

Jutta

KépKép
jutta

na, én léptem, asszem. úgyis kaja lesz 2 felé... 8)

Jutta, legkésőbb március 15ig költözünk és maradunk újpesten, de közelebb a központhoz és csendesebb helyre. épül az a károlyi városközpont.. ahhoz nagyon közel.

Kiri, Nadin miért pöttyös? lemaradtam bocs... és merre laktok Pesten? tényleg klassz az új babakocsi.

képzeljétek, minimális sírással vagyunk túl a fürdésen. még Huba is csak akkor sírt, mikor a vízben volt. sztem hideg lett, de a hőmérő mást mutatott :roll: Petra pukimanóskodott kicsit, de ez is rendbejött. most szunya. meg tudnám szokni az ilyen klassz, nyugis, néha kicsit sírós napokat! :D

lehet, h holnap már nem nézek be mielőtt hazamegyünk.
mindenkinek szép hosszú hétvégét és nyom nélkül eltűnő pocakfájást!
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Andi, állítólag tejkiütés, de már a nyakára is terjed. Most kaptunk rá krémet, holnap váltom ki. Kíváncsi leszek.
Pesterzsébeten lakunk, a dunaparton épült egy új lakópark. Még nincsenek kész az utak a házak körül, ami kész van az viacolor, a dunapart meg ugye földút... szóval kellett a terepjárgány.
Jutta, szuper, hogy elmerészkedtek sielni. Mondjuk januárban már 3 hónaposak a kölkök, és állítólag onnan már "könnyebb" :lol: Mi most még elég nehezen közlekedünk, gyakorlatilag nem is :lol: De jövő hétvégén már el akarok menni anyukámékhoz vele.
Gabcii, tök jó hogy bejön a szék. Lassan mi is teszteljük. Egyelőre csak a hordozóban treníroztam még.
Hordozókendő mégsem lesz jó, nem lát ki belőle, így ha ébren van, akkor nyüszít, ha meg alszik ugye nem rakom bele....
Mindenkinek jó pihit aki elutazik. Mi itthon dekkolunk :lol:

KépKép
kertikiri

hellóka

alszik indkettő,mennyország :-)
bár a pici mozgolodik.Hát csajok ittam 2-3 napig reggel egy nagyon nyúlfarknyi tejeskávét,tegnap egész délelött nemaludt Bibus,sőt szinte egésznap max fél órákat.2-3 szor szóval nem kényeztett,gonsolotam kipróbálom,hgy ma nem iszok és lőn alszik szinte gyfolytába nem tudom ezért-e.Pedig az akis kávé olyan jót tett nekem.Valaki kávézik?ill iszik???
aztán este is kitoltammagammal,mert fürcsi elött jól bekajált,szép nyugisan pancsizott aztán még fent vlt másfél órát.De legalább szépen alukált,csakhogy Maja mág átjött 4kor köhögőrohammal,nyüsszögéssel,kakót keleltt neki csinálni stb. hiába ha az egyik véletlenül alszik a másiknak biztos dolga van.
Bibinek sűrű zöldes a taknya,remélem ez már a vég,mert unom már porszívózni,gyógyszert már nem kap két napja.Majával is nem tudom mit kezdjek,még mindig karikásak a szemei és köhög,rájön napi 3-4 alkalommal és majd megfullad.
K

Kertikiri
próbáltad már a kiütéseket beknni anyatejjel?a jó rá
Bibin is most lett pár darab,már vártam :-)
jó a kocsitok meg a takaró is tetszik :-) és édes a kis gazdája

Andi
nembírják az ikrek a fürcsit?Bibi szereti ,nagyon fura mert Maja 2-3 hónapig végig prdította ,kis drágám meg nézelődik a vízbe

nekem is kéne valami torna dvd,ma egész nap zabálok ma már kétser ebédeltem és lenyomtam két túrórudit majd 4 deci feketeribizlilevetmajd 4 deci vizet,nem gyenge

mingyá megnézem a képeket

jájj má ébredezik a picike

Gabci
örülök,hogy teccik a szék :-))
hát a kendő a legnagyobb méret,lehet ez nagy neked

na megébredt :? mé nem jutott most nekem olyan gyerek aki 2-3 órákat alszik?irgumburgum,nem baj nem cserélem le :lol:
Vendég

na pl a hordozókendő arra is jó, hogy az orditó gyereket nem kell ölben hazacipelni a városból. nálam mindig volt ilyen esetre!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

na a tegnepi szupi napunk tévedés volt csak...

Éjszaka is műsor volt, meg azóta is...

Ésss egy szoptatási tanácsadó azt mondta, hogy ahányszor nyekken a gyerek tegyem cicire... :shock: :shock: :shock:

Vki szoptat "igény" szerint? Működik?

Én ma kipróbáltam: 11-től kisebb megszakításokkal fél 3-ig egyfolytában cicin volt, hiszen megnyekkent... eredmény... asszem leszívtak szó szerint... olyan fáradt vagyok, hogy csak na... és nem tudom következő kajánál mi lesz a ciciben egyáltalán...
Fél 3-tól mostanáig aludt... Apja megkegyelmezett nekem, elvitte sétálni... én pedig délelőtt sétáltattam 2 órát... :roll: :roll:

Na jó, én se cserélem le :wink: De megtalálhatná az alvókáját a csaj!

Jutta

KépKép
jutta

JUtta

nálunk azt hiszem igény szerinte van a sopi,de az úgy nem mindig jó.Mert tegnap azt igéynelte mivel szinte egész nap fent volt,hogy óránként másfél óránként evett volna,mértem volt hogy 10et volt hogy 50et evett aztán egy ra múlva megint.Volt hogy fese tellett még a cicim és rángatta minta kiskutya ,mert nem ömlött a szájába.Ma meg eszik-aslzik jó szerivel,így okés,most is bealudt kaja után és azóta nyomja,else hiszem,de remélem éjjel is aszik.

jajj lányok a férjem megőrít ,már teljesen ki van éhezve,már össze is verekdtünk :D :?
Vendég

Sziasztok!

Jutta!
:D olyan mintha csak magamról írnék, de Timire is vonatkozik. Tegnap nekünk is nyűgös napunk volt. Ákos sokat volt fent, persze volt alvás is. A tegnap előtti éjszaka brrr..., rossz volt, vagyis nem vészes. Ákos vigyorgott hajnalban , nekem meg majd leesett a fejem az álmoságtól. De viszont nem maradt el az ágyában. Tegnap napközbe fájt a pocija, vagy inkább nem tudta mit akar. :? 22 óra után ájult be, viszont az éjszaka csodás volt. Ma is szinte végig aludta. Ha fent volt, akkor nézelődött.
Nyekken én cicire rakom, sokszor már Ő nem veszi a szájába a cicit, mondván már nem kell. :)
De tegnap én is szoptattam egész nap. Én is üresnek éreztem a végén... ÁÁÁ, dehogy fogy ki, Jutta, pihi után megint ömlik, ettől nem kell félni. :D
Timi!
Nem hiszem, hogy a kávéé miatt pörgött Bibi, egyszerűen ilyen nap volt, az egyik ilyen, másik nap megint más. :wink:

Kertikiri!
A hordózókendőt még ne add fel. Legfeljebb majd később még jól jön. Nekem kenguru volt, nem is használtam, macerás volt felvenni. viszont a kendőt jónak találom, bár még nincs. Ezt nagyon sokáig lehet használni, nőhet mellette a gyerkőc.
Tavaly nyáron H.országba voltunk a tavaknál, végig cipelnem kellett Manó sejhaját, na akkor nagyon jól jött volna.

Timi!
Egész jók a napjaink. Muszáj mellettük már napirendet alakítani, még, ha csak nagyából is. Kajával mindig előre kell dolgozni, egyébként nem érném magam utol soha.
Sétával is merészek vagyunk. Tegnap előtt 2,5 órát voltunk oda. Vittem tejcsit és vizet.
Képzeljétek, szoptatás közben a másik cici alá tettem a cumisüveget. Hátha cseppeg bele valamennyi. :D pár perc múlva mire megnéztem, már 30 ml volt benne. :shock: Fejésnélkül...Így végül még rásegítettem és 75ml mettünk sétálni. Szerencsére csak a végén volt rá szükség, akkor is azért mert még MAnó csúszdázni is akart. Mivel megállt a kocsi, Ákos is felkelt, és követelte a tejcsit. Picit kapott és toltam tovább.

Jutta!
Teát nem szoktam csinálni. De a vízet legalább 5 percig forralom. Nem ízesítem. De, ha teát csinálnék, akkor egyszerű garzonból, amit csak 1-2x lógatok a vízbe, éphogy szalmasárga legyen a színe.
Szerintem az igényszerinti szopi jó, persze, ha van rá idő. Bújatok össze, most még ennyi a dolgotok. Egy idő után úgy is beáll.
Én még emlékszem, hogy tavaly is sieltél, vagyis az idén. :D Biztos jó lesz majd megint.

Kertikiri!
Nagyon bájos a kislányod, a kocsi nekem is nagyon tetszik.

Ciripke!
Nagyon aranyosak vagytok a képen.

Andi!
:D :D :D Tök szuperek a képek, de az aláírt szövegeken mindig jót mulatok. :) :wink:

Hajni!
Utólag is sok boldog szülinapot kívánik!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi!
Detto, u.e volt nálunk is. és ma is. Ákos még minidg alszik.
Apán meg lehet segíteni...:D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta! Ezen tényleg ne parázzatok, hogy kifogy. Meg egy "nagyobb" komfortszopi után észre lehet venni, hogy bizony megugrik a mennyiség! Szóval nyomjátok csak igény szerint! Vannak ilyen babák!!!

Hordozókendő: nekem kb 5 méteres van, de azt mondom inkább nagyobb legyen, olyan 5.40es. (nálunk ez a legnagyobb, az azért már biztos jó) Anno a kismamából rendeltem egy m-eset, és bizony egy normális megkötéshez rövid volt, most anyukám toldott hozzá és igy jó!

Pelus: Mi noname pelenkát használunk amit mi is árulunk és tök jó. A newborn tök olyan volt mint a pampers newbornja. A tescos is tényleg nagyon jÓ, de csak a szines. Bettivel huggiest használtunk én szerettem de nem olcsó.

Ti mit adtok a babára ha kimentek. Mi bodz, rugi, pamutjogging, télizsák. Elég szerintetek?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jolka
hát akkor nagyon együtt vannak a gyerekeink :-) remélem éjjel alszanak ,mint a bunda :-)
de jó neked hogy ennyi tejcsid van,nekem sajnos nem :-( hiába a sör,tea azazigazság hogy miután Maja hazajött a kórházból elkezdett csökkeni,mondta a védőnő hogy szerinte a stressztől van de ne aggódjak.Na igen de sokszor amikor már csak nagyon lassan jön Bibinek nem tetszik és rángatja,tiszta kis ideges lesz.Akkor rárakom a másikra azt is kiszívja és bizony van hogy enne még,nem sokat ,de 30 mlit ráevett akkor.Én nem tudok elrakni se,mert Maja kéri amit kagylózok,szopinként 20-30 ml.De ennyi csak akkor jön,ha eltellik legalább két óra,ami nap közbe ritka.Fejéssel nem jön semmi,úgyhogy van tápszer receptem,lehet szükség lesz rá :? persze nem szívesen adták,mert hízik szépen,de van hogy még kéne neki tej mert sír

apán segítsen a franc,hulla vagyok

napirend nagyjából nálunk abból áll ,hogy 8 kelés,addig próbálom húzni,hogy a pici fel ne keltse a nagyot,aztán rendbe teszem magam,majd őket,pisi-kaki-öltözés,rendbe rakom az ágyat,szopi Bibusnak,aztán újaban eltolom kocsistól a konyhába ,ott reggeli ,már aki eszik,mert Maja szinte soha,aztán ha tudok segítek a kajába ha nyügi van nem.Ha jó idő lenen mennénk udvarra vagy sétálni rossz időben punnyadunk itt bent,egy felé altatás,ez ha Bibi nem alszik úgy zajlik hogy rezeg a valaga a pihi székbe Maját meg ringatom hintaszékbe zenére jó estben mire Bib nyürrög elalszik,még jobb esetbe mire leteszem Maját rá nem sokra Bibi is alszik,aztán 1-2 óra nyugi,jó esetben,délután vagy udvar vagy punyadás.Este 8 fürcsi Maja,én,apa és végül Bibus,eddig szopi után belaludt mindig Bibi kivéve tegnap,mert olyan hülyén jött ki a kajálása.aztán Maja pörög még minimum 10ig :?

Ciripke
ahá hát akkor nem csodálkozom,hogy nekem alig ér be a kendő,ezért is adom el,kipróbáltam a honlapról amit raktál a kötést és a második csomót alig bírtam megkötni,pedig még gyerek se volt benne.Úgy dönöttem jó nekem a kenguru is.Arra a pár alkalomra megteszi amikor kell.

télizsák?
és mi lesz télen?én is gondolkodtama télizsákon,de akkor mit adok rá télen?
Bibus body,rugi és az a kis vékony overáll,plusz a kocsiba van egy bundazsákszerűség ,plusz a mózesunknak a teteje szivacsos,szegényt alig bírom becipzározni.

nekem bizony kifogy,il tudom hogy van benne még,mert ha megnyomom a bimbóm kibuggyanik a tej,de azt már nem szívja a kisasszony
Vendég

Sziasztok!

Timi: a hordozókendő ha meg van még, akkor kéne nekem.
Kicsit fáradt vagyok, meg nincs túl jó kedvem, most csak ennyi.

Kép
Kép
gabcii

Hali Csajok!

A régi laptopom javithatatlan, de egy ismerősöm szerzett nekem INGYEN egy nagyon tuti másikat, úgyhogy mostmár megint többet leszek.
Ennek örömére én is tervezek bevásárolni Pankának.
Én is szeretnék pihenőszéket, valszeg azt fogom rendelni, amit Timi feltett (köszi Timi!), kellene még járóka (arra nincs ötleted Timi? állitható magasságú fa járókát szeretnék kerekekkel) és én is filózok a kengurun.
A kendő olyan fura nekem, próbálgatom magamon a megkötést, de Pankát még nem tettem bele.

Timi, Panka nekem is rángatja szopi végén a cicim, ezt azért csinálja, mert kifogyott? Gondoltam én is, hogy már nehezebb szivni...kis lusti :lol:
És most ezen elfilóztam, hogy lehet, hogy nekem is a reggeli tejeskávé miatt nem alszik napközben?
Mert Panka egész nap nem alszik, max 10-15 perceket,azt is ölben.

Gabci, amit Ádiról irsz, szinte mindenben magunkra ismerek. Nagyon sokat sir, már nem is tudom miért. Igy egész nap ölben van. De azért jelentősen kezd javulni a helyzet, hasfájás szinte csak délután. Délelőtt inkább csak úgy ölben akar lenni, és meg is kapja a kis drága :lol:

Jutta, nekünk az Espumisan tényleg nagyon bevált, az Infacol nem hatott. És én vettem a gyógyszertárban édesköményt, abból főzök neki teát, azt adom napközben. Lehet, hogy az is segit? Próbáljátok ki.

Hajni, dögösek a csizmák, én tuti a nyakamat törném ezekben :lol: És csini vagy a képen, csak semmi szerénység!

Ciripke, cukik a törpék és hát te sem panaszkodhatsz!

Móni, Janka nagyon édes! Yoda??? Mi is igy hivjuk Pankát :lol: :lol: :lol: Van igazi Yoda kép, majd teszek fel!

Andi, szép ez a súly és édesek az ikrek! És nagyon ügyi vagy, hogy igy közlekedsz velük!

Kiri, jó a vonalzód és Nadin is nagyon édes, főleg az cuki, ahol a mérlegen alszik :lol:
És örülj, hogy egyáltalán van napirendetek, asszem a legtöbben ezt se mondhatjuk el.
Nálunk is az egyetlen fix pont a fürcsi, asszem Ciripke irta ezt szintén.

Jolka, téged meg mindig csak csodállak! Olyan szépen alakitod a dolgaitokat, pedig nem lehet egyszerű a két gyerekkel egyszerre. És ilyen hosszú séta??? Hát bátor vagy csajszi! Lehet, hogy nekünk is csak egy nagy elhatározás kellene, nem itthon punnyadni egész nap?

Mosásügyileg én próbáltam mindent, mosóporok és Vanish nekem kakis ruhára szart se ér, csakis Domestos fehéritő, attól viszont 2 másodperc alatt fehér minden. Aztán alaposan kimosom. Persze szines ruhára már nehezebb az ügy.
Pelusból meg Libero és Huggies.

Na jó hosszú voltam, de már olyan régóta nem olvastalak titeket...olyan jó volt már egy kicsit "dumcsizni" :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta, neked akartam még annyit, hogy hasfájós babáknak nem túl jó, ha sokat eteted. A dokinő szerint kell, hogy pihenjen a pocakja. Nekem többször elmondta, hogy ne etessek rá a rendes evésre. A kórházban is azt tanácsolták, hogy várjam ki a 3 órát. Ez most nálunk nagyjából működik, bár néha engedek neki, ha nagyon nyűglődik. Szóval inkább próbálj meg neki teát adni 2 etetés között.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Zsu!
De jó, hogy jöttél!
Várom a yodás képet. :wink:
Ha segít nekünk ilyen járókánk van: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=38
Mindent tud, amit felsoroltál. Én azért választottam ezt mert nagyobb mint egy hálós járóka és ez nem homorú. Egyelőre még Ákos sem szeret benne lenni, Manó is alíg volt. Inkább mellettem vannak a kanapén. Ákosnak pedig meg kell szoknia, ha nem akarja, hogy Manó, ha még véletlenül is ráugordjon.

Timi!
Sajnálom, hogy kevesebb a tejcsid. Hidd el, ha többet tudnál pihizni másabb lenne. Tudom nehéz megoldani.

Ciripke!
Szerintem elég. Én is ennyit adok Ákosra.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsu
utána nézek a járókának :-)
kengurut én ilyet vennék ha vennék,de nekem van egy az két hós kortól való
http://www.teszvesz.hu/item263586351_ch ... nguru.html
mondjuk ettől láttam olcsóbban használtat,tetszik,mert fektetni is lehet benne a babát

hát én nm tudom a kávé miatte lehet nem,mindenestre nem iszom,csak ha nagyon kész leszek

nekem nem fogy ki a tej,mert ha megnyomom jön,de nagyon lassan és hát az nem tetszik a kisasszonynak :? pedig biztos tudna még préselni belőle

a séta tényleg nagyon jó mindenkinek :-) és végre nem esik :-)

Gabci
bizti jó lesz neked?nem le vagy rábeszélni akarlak :-) holnap vagy holnapután otthon lesztek?hol laktok?szóval írj privit :-)

megyek szopiztatni
Vendég

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Sziasztok,

Hát itt valami nem véletlen, a tegnapi napunk nekünk is úgy telt,mint a legtöbbeteknek :lol: Én délután 5-től este 9-ig zsinórban szoptattam. Ez lehet az igény szerinti szopi :D
De viccen kívül, én is azt figyeltem meg, hogy minden sokkal biztosabban és jobban megy, ha nincs ráetetés. Ezek a komfortszopik egyáltalán nem segítenek rajtunk. A következő evés idejét tolja, az alvást is, ha mégis elalszik, akkor nem olyan hosszan, mint szokott, hamarabb lesz nyűgös, és kéredzkedik vissza a cicire, az anyja meg tiszta ideg....... szóval igyekszem kivárni a szopiidőt. De nekem még mindig nagyon nagy nehézség, hogy ha nem alszik be egyből szopi után, akkor max 20-30 perc amit elmarad úgy, hogy nincs kézben, de persze ott vagyok, énekelek, beszélek hozzá, rakosgatom innen oda. A hátralévő 2,5 órában pedig csak kézben bír lenni! Minden második szopi után elalszik egyébként, csak hát ezek a köztesek nagyon nehezek.

Viszont lenne egy fontos kérdésem. Ti egy szobában alszotok éjszaka a babával? Én eddig igen, és eltekintve attól, hogy nagyon éberen alszom, valószínűleg ki sem pihenem magam, éjszaka az első nyekkenésre kivettem eddig a kiságyból megszoptatni. Általában kétszer nyekkent így éjjel eddig, de mindkétszer legalább egy órát vagy másfelet szopiztunk, mert nem aludt vissza.
Ma éjjel viszont az történt, hogy az első szopi után, ami éjfélkor volt, szintén nem aludt vissza csak kettőkor. Háromkor nyekkent következőre - ez az éjfeles kajához viszonyítva jó, csak ugye az a kaja két órán át tartott. Én hulla fáradtan gondoltam magamba, hogy még két percet biztosan kibír,és visszacsuktam a szemem. A következő nyekkenésre ébredtem, nézem az órát, 4 óra volt! De még mindig hulla fáradtan visszacsuktam a szemem egy kicsit. A következő amire ébredtem, már 5 óra volt!!!! Na szerintetek mi történt?! Mert az biztos, hogy nem sírt közben két órán át, arra tutira felébredtem volna! Azt gondolom, hogy a csukott szemmel nyekegés még nem ébredés, lehet eddig sem kellett volna kikapkodnom, és aludt volna akár öt órát is egyben, nem?! Ti mit tekintetek felébredésnek éjjel: ha már sír, hogy éhes, vagy ha csak nyekeg és ébredezik, mozgolódik, forgatja a fejét?

KépKép
kertikiri

Timi, Zsuzsa, szerintem próbáljátok ki, hogy nem iszotok kávét. Ha nem változik az alvás, akkor lehet újra, de azért egy esélyt megér. Én is nagy kávés voltam (ill. inkább kapuccsínóztam naponta 2x), de most abszolút nem iszom. Mondjuk nekem nem a koffein kellett, hanem csak jó érzés volt leülni és meginni egyet. Ez most nagyon hiányzik, de ki akarom majd próbálni a koffeinmentest, csak még nem tudtam venni.

Hosszú komfortszopi után Nadin nekem is húzkodja a cicimet. De az is lehet, hogy csak büfiznie kell, és azért rángatózik, nem?

Ciripke, Te menet közben is meg tudod kötni a hordozókendőt? Mert én csak itthon tudom beletenni Nadint, ha közben leülhetek hátradölni. Olyan hosszú a kendő, hogy kint tutira a földet verdesném vele. Persze biztosan nem jól kötöm, el kéne menni egy tanfolyamra.

Öltöztetés: én vékonyabb overállban és takaróban viszem ki. Bundazsákunk még nincs is. Van egy vastag overállunk, meg egy zsákszerű overállunk, de úgy gondoltam, hogy 10 fok felett nem teszem ezekbe, mert akkor mibe teszem 0 fokban?!

Gabci, fel a fejjel, állítólag 3 hónapos kortól könnyebb sokkal a babákkal, Ádi már majdnem ott tart :-) Ő a legnagyobb a bébik között, nagytesókat leszámítva.

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Bocsi, h megzavarom a társalgást. Nálatok még hasznára válhat vkinek 1 csomag (10db) Medela anyatej gyűjtő/tároló zacskó. Nagyon praktikus, könnyen lezárható, feliratozható, fagyasztható. Az anyatej fagyasztóban 12 hónapig tárolható benne. Patikában 1700 Ft körül van az ára, én 1000Ft-ért odadadom.

Ha vkit érdekel:vargaorsi78@gmail.com

Kép

[Kép
orsi28

helló

Andi
most jutottam el odáig,hogy megnézem a képeket :-)
és annyira de annyira cukik a bébik :-) olyan édesek :-) két kis tüncike :-)

Kertikiri
én várok amíg jajagat,Bibus alszik egy jó másfél órája és mr vagy 10szerre nyekeg ,de aztán vissza alszik.

én nem vbagyok egy nagy kávés,de reggel jól esett aza pár korty,de ma nem ittam,meg kibírom nélküle végülis-Nekem olyan 5-6 felé van mélypontom addigra kéne kitalálni valami feltöltődést,ötletek?

Olyan érdekes annyira más mint Maja volt,Maja kézbe aludt el éés nem nagyon lehetett lerakni,Bibi meg bealszik és amíg nem rakm le mozog,gondlom kényelmetlen neki,aztán ha lerakom felveszi a kényelmes pózt és úgy alszik el,a kis édes :-) imádom,olyan édi kis szőrős illatos buksija van ,jó szagolgatni :-)
Vendég

Sziasztok!

Kertikiri,
Szerintem a nyekergésre még ne vedd fel!! Most én is ezt próbálom... apukája túl éber... éjszaka mindig ő venné már fel... én meg mondom, hogy hagyjuk még... a sírás az más.

Na a mai nap nálunk is jobb... kiváncsi vagyok az éjszakára... :roll:
Most voltak nálunk babanézőben és a drága vagy egy órát elnézelődött... na ők se hiszik majd el, hogy ez a gyerek üvölteni is tud... :lol:
Ja és a babnézők hoztak egy 4,5 hónapos gyerkőcöt, akit én 6 hetesen láttam.... 6,5 kiló :!: :!: akkora volt Dorka mellett :shock: :shock:
(Pedig 3 kg körül született... és 3 alá fogyott...)

Zsu, igazad van hasfájós - túlevős gyereket nem szabad igény szerint szoptatni... egy jó nagy sugárhányás lett a vége az igényszerinti szopinak... :cry:
Ja és a bal cicim (ebben van több tej) 10 :!: perc alatt 110 ml nyom a gyerekbe... és az én kölköm nem köpi ki a cicit, ha jól lakott... nyomja tovább és addig eszik amíg rosszul nem lesz tőle... :shock: :shock: Mohó egy csöppet! :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
bukás az nálunk is van :?

Dorka jó kislány volt :-)bírja a vendégeket :-) Bibi is ilyen :-)

én is frissítettem a honlapunkat :) tavaly augusztus után ideje volt :-)

jajj olyan büdi tejszagom van,de nem győzöm,napi 2-3 póló megy a mosóba
Vendég

Sziasztok!

Hát nálunk azt mondták a kórházban ,hogy bukik a gyerek de itthon semmi nem volt!

Egyébként nálunk nem alszik éjszaka a kiságyban és köztünk alszik nyugodtan!Probálkoztunk de nem marad és nem alszik el a kiságyba ha visszarakom akkor meg egyből felébred .Így most ott alszik és este elalszik pl: 8-kor akkor éjfél körül kel fel enni de volt ,hogy csak 2-kor.Utánna meg 5-6 óra körül és alszik.Persze van mikor 2 óra hossza mire visszaalszik .Arra kelek fel én is hogy nyekereg de akkor még várok mikor már pislongat akkor kelek fel tisztába rakom meg megetetem!

Kép
mogyoland

Jolka, köszi a járóka tippet, de asszem nem szánok rá ennyit...a Brendon ráadásul elég drága. Az a pihenőszék, amit Timi ajánlott a neten 12 ezerért, a Brendonban 17 ezer. Én kb 20 ezret szánok a járókára, mert lehet, hogy be se válik, és nem lesz el benne ugyanúgy, mint a kiságyban.

Timi, köszi neked is a hordozó tippet, ez tényleg szuper, ilyet néztem ki én is a Brandonban (persze vadászom még, hátha máshol van olcsóbban), csak az más márka. Pont az tetszett meg benne, hogy fektethető is. Csak amit Te feltettél, valahogy az ültethető verzióban nem tartja a kenguru a gyerek fejét...megnézed még egyszer, hogy igy ok-e ez? A Brandonos magasabb, csak hát az 25 ezer ft.
És miért nem hordasz szopis melltartót melltartó betéttel? Vagy mitől lesz tejes a pólód? Nekem a betét megoldást nyújtott erre.

Kertikiri, szerintem se vedd fel, a kicsik sokat nyösziznek éjjel. Ha én Pankát minden nyöszinél felvenném, akkor ötvenszer kelnék egy éjjel. Csak forgolódnak, helyezkednek. Szerintem ha nem kezd sirni, akkor hagyd. És az is normális, hogy nagyon éberen alszol, az anyukák már csak ilyenek :lol:
És Nadin 2 órát szopizik? Nekem Panka egyet, de azt is nagyon sokalltam! akkor befogom a szám és csóválom a farkam :lol:
Mit csinál, ha egy óra után megszakitod a szopit? Sir?

Nálunk az éjszaka elég jó. Fürdik 8-kor, eszik fél 9-től fél 10-ig, 10-ig, ebben már 2-3 altatás is benne van, mert mindig felkel. Általában a 3. altatásnál már elalszik a kiságyban. És csak fél 4-kor kel legközelebb, de mindig óramű pontossággal. 10 percig forgolódik, nyöszizik, és közben akkorákat pukizik, hogy majd leszáll a takarója is :lol: :lol: :lol: Apukával mindig jókat szórakozunk rajta. Szegény, hogy fog utálni, ha nagykorában elmeséljük majd neki :lol:
Szerencsére éjjel csak fél órát szopizik, egyből visszaalszik az ágyában utána, és legközelebb 7-kor kel. Akkor odavesszük a nagyágyba, fekve szopiztatom, azon mindketten elalszunk, és még 9-ig alszunk együtt. Szóval nem panaszkodom az éjszakákra.

Mogyi, próbáld meg te is, hogy többször visszateszed szopi után a kiságyba. Először Panka is végig köztünk aludt, ne én nem aludtam úgy nyugodtan, állandóan őt figyeltem. Én azt csináltam, hogy volt a rendes szopi, azon bealudt, leraktam. 10 perc múlva felkelt, megint szopi, bealvás, lerakás. A harmadikra már tuti elalszik.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?